ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

SAD: preko 40% amerikanaca je nezaposleno

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Go down

SAD: preko 40% amerikanaca je nezaposleno - Page 5 Empty Re: SAD: preko 40% amerikanaca je nezaposleno

Post by Winter is coming 21/9/2016, 19:28

veze s nicim kao onaj fimp gdje neki srbin hoce prosvercti nuke u UN,koja retardiranost a u medjuvremenu im mudzosi postavljaju bombe na menhetnu a supci se ne usude ni reci da je to bio teroristicki napad,nego nesto kenjkaju

Winter is coming

2014-04-14

Back to top Go down

SAD: preko 40% amerikanaca je nezaposleno - Page 5 Empty Re: SAD: preko 40% amerikanaca je nezaposleno

Post by Guest 21/9/2016, 19:29

ameri moraju konzultirati wikipediju za termin Terror i idjotu je jasno sto znaci,no ne i njima...overkilled idjots..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 21/9/2016, 19:30

bogomdani wrote:ameri moraju konzultirati wikipediju za termin Terror i idjotu je jasno sto znaci,no ne i njima...overkilled idjots..
isprani mozgovi,nije teror dok ovi iz bijele kuce ili cnn-a ne kazu da je,koji kreteni

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2016, 19:30

bogomdani wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:
bogomdani wrote:a zivog Rusa mozda vidjeli samo u prolazu lol!

Evo ovako ja ih poznam osobno mozda 20. Sto je zivjelo kod mene sto ajmo reci bas da poznam onako od-do. Bio sam u Rusiji u 2 navrata. Jednom jako kratko (11 dana) jednom na mjesec dana, plus jos dva puta nogometa radi kratko (jednom sve u jednom danu, jednom prespavao). Nesto ih je ljetovalo kod mene, nesto ih je bilo na proputovanju, nekima sam pokazivao Dubrovnik,Korculu.....jel smijem ja tvrditi da ih poznam malo bolje cisto na osnovu osobnih dojmova?
nest obolje..samo cu reci..dosad jedina nacija kojima dajem cek na bjanko,keš bez potvrde ili racuna,sve na povjerenje i rijec..dosad,niti jednom zaeban,a sume su bile od smijesnih pa do onih,od kojih se manta glava,narocito ako razmisljas da ce te zaebati..to se nije nijednom dogodilo..meni dovoljno da ih klasificiram kao vrh vrhova..
s druge strane,kad se opuste i zapiju,prilicna su zivina...no nis nije savrseno jocolor

Eto. I ja u potpunosti cijenim da je tvoj dojam takav.

Moj je potpuna suprotnost. Uz dvije časne iznimke. Dakle najgora skupina kandidata za robiju koje sam u životu vidio :) . O nekim drugim stvarima da i ne govorim. E sad...bilo bi sjebano od mene da na osnovi jednoga primjera lošega eventualno kažem "svi su oni u kurcu". Ali jednostavno pozitivni primjeri u mom slučaju su grozota. I to ne samo moji no ajde. Baš ono...škart ljudski najgore vrste. Sve pet...njihova zemlja njihova pravila. Ali kad uspoređujem s drugim zemljama i narodima ajmo nazvat tako u civiliziranijim zemljama. Baš ono...debelo dno nacija. Političke stvari koje ovdje ljudi pričaju i recimo uređenost društva,kao nekakva uvjerena čistoća nacije kao takve,uređenost društva...pravo i pravda,svako zna svoje mjesto blablabla. Meni sete stvari iskreno neda ni ulaziti u raspravu s ljudima oko toga. Jer mi nije jasno što ti ljudi govore. Dno dna od zemlje,društva i ljudi kao takvih. Potpuno.

E sad.....opet kažem. To je striktno moj osobni dojam, koji je možebitno potpuno sjeban, nebitno u krajnjoj mjeri. Čisto osobni dojam nikako pravilo stvari :)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2016, 19:40

Max..znas kako mi i sam jedan Rus kaze...u svakom narodu ima smeca..na tebi je da ga prepoznas..
srecom,ja uglavnom nalijecem,ili znam prepoznati prave karaktere,a smetje uglavnom niti nema pristup nekim nivoima,i tako..uglavnom dosad,ne mogu reci nes lose..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2016, 19:43

bogomdani wrote:Max..znas kako mi i sam jedan Rus kaze...u svakom narodu ima smeca..na tebi je da ga prepoznas..
srecom,ja uglavnom nalijecem,ili znam prepoznati prave karaktere,a smetje uglavnom niti nema pristup nekim nivoima,i tako..uglavnom dosad,ne mogu reci nes lose..

Ja svaki puta kad sam bio....katastrofa od ponasanja. Gdje god je bilo. Lesinarenje po hotelima,kradje,jednu curu s folklora kad smo bili istuklo u liftu....nikada ali bas nikada nigdje da se islo na nekakav trenutni izlet ili vidjeti nesto sto se isplati vidjeti. Niti jednom to nije bilo bez stresova. Bas nikada. Skroz druga prica su Rusi koje upoznam u Hr (uz jedan izuzetak, isli ukrasti posudje iz apartmana) ti su vecinom pristojan svijet. Ali ovo ostalo...di god je bilo nesto da sam morao ja ili bilo tko od ljudi s kojima sam bio tada....imati posla s nekim ili nesto ti netko mora napraviti,odvesti negdje,ovjeriti nesto,prodati. Tragedija. Sjebana nacija jednostavno. O raspravama o nekim normalnijim stvarima, statusu zemlje,povijesti ili drugim ajmo tako reci obicnim temama.....katastrofa od naroda. Potpuno razocarenje.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2016, 19:46

I da....potpuno isti qrac vrijedi za Ukraince.
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 21/9/2016, 19:47

bogomdani wrote:Max..znas kako mi i sam jedan Rus kaze...u svakom narodu ima smeca..na tebi je da ga prepoznas..

Ja svaki puta kad sam bio....katastrofa od ponasanja. Gdje god je bilo. Lesinarenje po hotelima,kradje,jednu curu s folklora kad smo bili istuklo u liftu....nikada ali bas nikada nigdje da se islo na nekakav trenutni izlet ili vidjeti nesto sto se isplati vidjeti. Niti jednom to nije bilo bez stresova. Bas nikada. Skroz druga prica su Rusi koje upoznam u Hr (uz jedan izuzetak, isli ukrasti posudje iz apartmana) ti su vecinom pristojan svijet. Ali ovo ostalo...di god je bilo nesto da sam morao ja ili bilo tko od ljudi s kojima sam bio tada....imati posla s nekim ili nesto ti netko mora napraviti,odvesti negdje,ovjeriti nesto,prodati. Tragedija. Sjebana nacija jednostavno. O raspravama o nekim normalnijim stvarima, statusu zemlje,povijesti ili drugim ajmo tako reci obicnim temama.....katastrofa od naroda. Potpuno razocarenje.
jedan covjek je rekao da postoje 2 vrste ljudi on ih je nazvao ljudi muhe i ljudi pcele,ljudi muhe imaju karakterne osobine da odmah prepoznaju ono najgore kod drugih ljudi,a nazvao ih je muhe jer muha je takva da leti na necistocu,to je privlaci,ljudi pcele su opozitnih karakternih osobina,primjete ono najbolje kod ljudi i to ih privuce,kao pcele lete ne cvijet,med,secer,nesto slatko,treca vrsta ne postoji

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2016, 19:51

Moram potraziti jedan video..Rusi u lovu na medvjede..ne tebe Medo.. rendeer

uglavnom otkrili brlog u tlu,krajolik ravan,Sibir,stali njih trojica sa puskama,niti 3 metra od jazbine,pas laje niti metar od nje,oni mrtvi ladni..
Ebote,ne znas sto je doli,sto ce izletiti,kad izleti u koem pravcu potrcati..ebote,dizu buku,smiju se...pas laje..izlede dva medvjeda,brutalno brzo,ovi samo sibaj iz pusaka,kao da zeca LOVE..JEBOTE,PA MOGLI SU MEDJEDI KRENUTI prema njima,tri metra,goli krc,na svom putu bi zdrobili sve zivo..ne ebu Baćuške niti 5-9..imaju mooda volovska..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by udba 21/9/2016, 19:52

bogomdani wrote:
udba wrote:Trump je negdje iz dupeta izvuko tu cifru, tako piše i u članku i vi se za to uhvatitli, i sad vodi ozbiljne rasprave, ma ajde bježi..
Ne moze bas tako,iz dupeta..Zaboravio si krah mnogih industrija tijekom krize u Americi?Gradovi poput Detroita prazni...sto mislis gdje su ti ljudi osli,i da li su nasli svi posel?
Trump said after winning the New Hampshire primary in February. “The number’s probably 28, 29 . . . in fact, I even heard recently 42 percent.”

U jednoj rečenici je s 28 digo na 42%, ono ofrlje. Nije Detroit Amerika niti bi latinosi u tisućama skakali preko žice i struje da se dočepaju zemlje u kojoj nema posla.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Sora 21/9/2016, 19:52

Ameri su stoka krupnog zuba

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Winter is coming 21/9/2016, 19:53

bogomdani wrote:Moram potraziti jedan video..Rusi u lovu na medvjede..ne tebe Medo.. rendeer

uglavnom otkrili brlog u tlu,krajolik ravan,Sibir,stali njih trojica sa puskama,niti 3 metra od jazbine,pas laje niti metar od nje,oni mrtvi ladni..
Ebote,ne znas sto je doli,sto ce izletiti,kad izleti u koem pravcu potrcati..ebote,dizu buku,smiju se...pas laje..izlede dva medvjeda,brutalno brzo,ovi samo sibaj iz pusaka,kao da zeca LOVE..JEBOTE,PA MOGLI SU MEDJEDI KRENUTI prema njima,tri metra,goli krc,na svom putu bi zdrobili sve zivo..ne ebu Baćuške niti 5-9..imaju mooda volovska..
ko zna kakva je medjedina za jesti  pig

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2016, 19:53

O krejzi lejdi. Internacionalu otpjevala? Zastavu spustila? Gamaše okačila da se suše?
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2016, 19:56

udba wrote:
bogomdani wrote:
udba wrote:Trump je negdje iz dupeta izvuko tu cifru, tako piše i u članku i vi se za to uhvatitli, i sad vodi ozbiljne rasprave, ma ajde bježi..
Ne moze bas tako,iz dupeta..Zaboravio si krah mnogih industrija tijekom krize u Americi?Gradovi poput Detroita prazni...sto mislis gdje su ti ljudi osli,i da li su nasli svi posel?
Trump said after winning the New Hampshire primary in February. “The number’s probably 28, 29 . . . in fact, I even heard recently 42 percent.”

U jednoj rečenici je s 28 digo na 42%, ono ofrlje. Nije Detroit Amerika niti bi latinosi u tisućama skakali preko žice i struje da se dočepaju zemlje u kojoj nema posla.
Ista stvar kao sad Svabija za Hrvate..ima posla samo je opako tesko naci PRAVI i dobro placeni posao...uglvnom 90% su drifteri koji drapaju za 1400 brutto...
Pitaj Medu,on je u Americi i najbolje vidi kako se zivi...detroid je potpuno prazan,kujis?..To se ne dogadja samo tako
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2016, 19:57

Winter is coming wrote:
bogomdani wrote:Moram potraziti jedan video..Rusi u lovu na medvjede..ne tebe Medo.. rendeer

Crveno i jako meso.....jako aromaticno..ja probao šapu medjedovu..
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Winter is coming 21/9/2016, 19:58

bogomdani wrote:
Winter is coming wrote:

Crveno i jako meso.....jako aromaticno..ja probao šapu medjedovu..
ja probo puzeve,visio sa nekim benkovcanima,nalili se vincine i ajde haha

Male
2014-04-14

Back to top Go down

Post by udba 21/9/2016, 19:59

bogomdani wrote:Ista stvar kao sad Svabija za Hrvate..ima posla samo je opako tesko naci PRAVI i dobro placeni posao...uglvnom 90% su drifteri koji drapaju za 1400 brutto...
Pitaj Medu,on je u Americi i najbolje vidi kako se zivi...detroid je potpuno prazan,kujis?..To se ne dogadja samo tako
E, pa u tu statistiku je uračunan i underemployment, tako možemo mi proglasiti i ein euro Job isto nezaposlenima, i free lancere, i freiberuflere, ispašće i Njemačka gora od Mozambika.

2015-11-10

Back to top Go down

Post by Sora 21/9/2016, 20:00

MaximusDecimusMiridije wrote:O krejzi lejdi. Internacionalu otpjevala? Zastavu spustila? Gamaše okačila da se suše?

Smrt fasizmu na netu
Simbolicki za sada . :tss

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Guest 21/9/2016, 20:01

Sora wrote:
MaximusDecimusMiridije wrote:O krejzi lejdi. Internacionalu otpjevala? Zastavu spustila? Gamaše okačila da se suše?

Smrt fasizmu na netu
Simbolicki  za sada . :tss

Pa hajde....dosljedno barem. S tim se da zivit :))
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Trinity 21/9/2016, 20:03

bogomdani wrote:
bogomdani wrote:a zivog Rusa mozda vidjeli samo u prolazu lol!

Evo ovako ja ih poznam osobno mozda 20. Sto je zivjelo kod mene sto ajmo reci bas da poznam onako od-do. Bio sam u Rusiji u 2 navrata. Jednom jako kratko (11 dana) jednom na mjesec dana, plus jos dva puta nogometa radi kratko (jednom sve u jednom danu, jednom prespavao). Nesto ih je ljetovalo kod mene, nesto ih je bilo na proputovanju, nekima sam pokazivao Dubrovnik,Korculu.....jel smijem ja tvrditi da ih poznam malo bolje cisto na osnovu osobnih dojmova?
nest obolje..samo cu reci..dosad jedina nacija kojima dajem cek na bjanko,keš bez potvrde ili racuna,sve na povjerenje i rijec..dosad,niti jednom zaeban,a sume su bile od smijesnih pa do onih,od kojih se manta glava,narocito ako razmisljas da ce te zaebati..to se nije nijednom dogodilo..meni dovoljno da ih klasificiram kao vrh vrhova..
s druge strane,kad se opuste i zapiju,prilicna su zivina...no nis nije savrseno jocolor
Ja poznam samo jednog Rusa, s kojim radim, nikad se vidjeli nismo, kratka komunikacija mailovima, par puta čuli Skypom.
Sva suradnja ide samo na povjerenje i riječ, bez ikakvih ugovora, garancija, nikad problema...Hoćeš raditi? Evo ti sve, samo radi.
Neviđeno kod nas.
Trinity
Trinity

Female
2014-04-17

Back to top Go down

Post by Sora 21/9/2016, 20:04

Sora wrote:

Smrt fasizmu na netu
Simbolicki  za sada . :tss

Pa hajde....dosljedno barem. S tim se da zivit :))
S tim se jedino i moze zivjeti .
Sa idealma socijaizma i marksizma .
A u borbi protiv fasizma .
Za slbodu naroda !

2014-04-29

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 5 of 7 Previous  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7  Next

Back to top

- Similar topics