SAD: preko 40% amerikanaca je nezaposleno
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: SAD: preko 40% amerikanaca je nezaposleno
maxo ce odma rec da ih mrzim
Winter is coming- Posts : 9181
2014-04-14
nebitno sto Maxo kaze...meni se gade samo,ne mrzim nikoga...Winter is coming wrote:maxo ce odma rec da ih mrzim
Guest- Guest
pa ono,nisu mi dali ni preise razloga da ih volim a bome i sopstveni narod vidi da ih magarce i da podrzavaju teroriste,obami su rekli prije 2 godine ako nastavi podrzavati teroriste da ce imati pobunu u vojsci ali onda je lukavo promjenio ime al kade u isis pa izvrnuo cinjenice i ispalo nije ovo al kaida nego neka druga organizacija a ono isti kurac
2014-04-14
ebi ga...kurwa politika...kakogod,nadam se uskoro na 50%...
Guest- Guest
Trump je negdje iz dupeta izvuko tu cifru, tako piše i u članku i vi se za to uhvatitli, i sad vodi ozbiljne rasprave, ma ajde bježi..
pa ako pobjedi killery bice 100% mada ne vidim kako bi taj raspadajuci les mogao pobjediti ali ajde
2014-04-14
Kakogod..Rujka me ceka u gradu pa idemo kupiti onaj dugodlaki tepih,na kojem se u filmovima seksaju..ajt pozdrav...
Guest- Guest
pa valjda i kapitalisti imaju say.Winter is coming wrote:pa ako pobjedi killery bice 100% mada ne vidim kako bi taj raspadajuci les mogao pobjediti ali ajde
Ne samo el presidente.
Činjenica je da i mi i amerikanci imamo instalirane predsjednike od strane amerikanaca.
Kako je Kolinda na vlasti, nezaposlenost pada.
ma ni ti "amerikanci" nisu bas amerikanci
2014-04-14
provocator-
2015-08-11
Ne moze bas tako,iz dupeta..Zaboravio si krah mnogih industrija tijekom krize u Americi?Gradovi poput Detroita prazni...sto mislis gdje su ti ljudi osli,i da li su nasli svi posel?udba wrote:Trump je negdje iz dupeta izvuko tu cifru, tako piše i u članku i vi se za to uhvatitli, i sad vodi ozbiljne rasprave, ma ajde bježi..
Guest- Guest
evo ovim nevjernim tomama preporucujem da posjete detroit pa nek vide pocetak propasti americke imperije ili chicago koji je najopasniji grad na svijetu,tu gine vise ljudi nego u kandaharu
2014-04-14
Ma ignorantske glave tutleka,"Amerika je dobra,moze nas i guziti,bit cemo sretni..."
Guest- Guest
jebiga uvjek me uce o americi neki koji je nisu vidjeli osim na tv a ja uprdio tu 20 godina i nista neznam
2014-04-14
isto i po pitanju Rusa..vidjeli ih kako mafijase u filmovima i odmah su Rusi zli,ovakvi i onakivi,a usput su i Srbi po difoltu.,..Winter is coming wrote:jebiga uvjek me uce o americi neki koji je nisu vidjeli osim na tv a ja uprdio tu 20 godina i nista neznam
Guest- Guest
eno opet snimaju neki retardirani film gdje je srbin u nekoj negativnoj ulozi,hloiwood kreira sliku svijeta haha,zato ce i otici u kukac,cijelo to podrucje ce zdrmati mega quake vidjecesbogomdani wrote:isto i po pitanju Rusa..vidjeli ih kako mafijase u filmovima i odmah su Rusi zli,ovakvi i onakivi,a usput su i Srbi po difoltu.,..Winter is coming wrote:jebiga uvjek me uce o americi neki koji je nisu vidjeli osim na tv a ja uprdio tu 20 godina i nista neznam
2014-04-14
bogomdani wrote:a zivog Rusa mozda vidjeli samo u prolazu
Evo ovako ja ih poznam osobno mozda 20. Sto je zivjelo kod mene sto ajmo reci bas da poznam onako od-do. Bio sam u Rusiji u 2 navrata. Jednom jako kratko (11 dana) jednom na mjesec dana, plus jos dva puta nogometa radi kratko (jednom sve u jednom danu, jednom prespavao). Nesto ih je ljetovalo kod mene, nesto ih je bilo na proputovanju, nekima sam pokazivao Dubrovnik,Korculu.....jel smijem ja tvrditi da ih poznam malo bolje cisto na osnovu osobnih dojmova?
Guest- Guest
nest obolje..samo cu reci..dosad jedina nacija kojima dajem cek na bjanko,keš bez potvrde ili racuna,sve na povjerenje i rijec..dosad,niti jednom zaeban,a sume su bile od smijesnih pa do onih,od kojih se manta glava,narocito ako razmisljas da ce te zaebati..to se nije nijednom dogodilo..meni dovoljno da ih klasificiram kao vrh vrhova..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:a zivog Rusa mozda vidjeli samo u prolazu
Evo ovako ja ih poznam osobno mozda 20. Sto je zivjelo kod mene sto ajmo reci bas da poznam onako od-do. Bio sam u Rusiji u 2 navrata. Jednom jako kratko (11 dana) jednom na mjesec dana, plus jos dva puta nogometa radi kratko (jednom sve u jednom danu, jednom prespavao). Nesto ih je ljetovalo kod mene, nesto ih je bilo na proputovanju, nekima sam pokazivao Dubrovnik,Korculu.....jel smijem ja tvrditi da ih poznam malo bolje cisto na osnovu osobnih dojmova?
s druge strane,kad se opuste i zapiju,prilicna su zivina...no nis nije savrseno
Guest- Guest
aha..malo marketinga..Winter is coming wrote:eno opet snimaju neki retardirani film gdje je srbin u nekoj negativnoj ulozi,hloiwood kreira sliku svijeta haha,zato ce i otici u kukac,cijelo to podrucje ce zdrmati mega quake vidjecesbogomdani wrote:isto i po pitanju Rusa..vidjeli ih kako mafijase u filmovima i odmah su Rusi zli,ovakvi i onakivi,a usput su i Srbi po difoltu.,..Winter is coming wrote:jebiga uvjek me uce o americi neki koji je nisu vidjeli osim na tv a ja uprdio tu 20 godina i nista neznam
Guest- Guest
veze s nicim kao onaj fimp gdje neki srbin hoce prosvercti nuke u UN,koja retardiranost a u medjuvremenu im mudzosi postavljaju bombe na menhetnu a supci se ne usude ni reci da je to bio teroristicki napad,nego nesto kenjkaju
2014-04-14
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» USA: 50% Los Angelesa nezaposleno
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» USA: 50% Los Angelesa nezaposleno
Page 4 of 7