SAD: preko 40% amerikanaca je nezaposleno
Page 1 of 7
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
SAD: preko 40% amerikanaca je nezaposleno
http://nypost.com/2016/09/17/almost-half-of-america-could-become-the-new-permanent-underclass/?utm_campaign=SocialFlow&utm_source=NYPFacebook&utm_medium=SocialFlow&sr_share=facebook
Kermit-
2014-04-17
Re: SAD: preko 40% amerikanaca je nezaposleno
pod hitno uvesti vize,ako treba i žica da ne preplave Hrvatsku.Još su nam samo oni falili.
vili40-
2015-08-02
Nije stvar u tome već u lažiranju podataka i to drastično, jer po Obami ima 5%
Kermit-
2014-04-17
znao sam da je u USA veća nezaposlenost nego u RH i Grčkoj zajedno..
Guest- Guest
Kada bi imao oporbu uvalili bi mu impičment kao diani rousef.asilovski wrote:Nije stvar u tome već u lažiranju podataka i to drastično, jer po Obami ima 5%
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
kapitalizam je zakazao.pogotovo onaj neoliberalni.nema druge,ako zelimo nahranit 7milijardi ljudi morat ce se vracat u kolhoze i radnicku upravu ili nesto trece izmislit.horde gladnih iz afrike i azije stoje prid vratima..
max123- Posts : 2853
2015-10-28
Po Eri,svi Ameri,plivaju u lovi i dobro zive..asilovski wrote:Nije stvar u tome već u lažiranju podataka i to drastično, jer po Obami ima 5%
Guest- Guest
ma ne radi nitko. I oni koji rade ne rade. Propala zemlja...nidje ih nema vise.
Guest- Guest
Medo bi trebao malo detaljnije to podastrijeti posto zivi tamo,ali eto niš...
Guest- Guest
Maxo,jel si pogledao malo videje od Stalkera?
Guest- Guest
bogomdani wrote:Maxo,jel si pogledao malo videje od Stalkera?
Jesam. Vec mi je netko slao klipove od toga. Probati cu definitivno....samo da uhvatim dan-dva za redom da sam frei od-do. Mrzi me pocinjati nesto...pa mi se svidi, pa da nemam kada...
Guest- Guest
e da...ja poinstalirao podosta toga i samo stoji..danas sam slobodan pa opet nista..
Savjetujem ti pocetak sa nekim modovima..Sama original igra je bagovita prilicno..
Savjetujem ti pocetak sa nekim modovima..Sama original igra je bagovita prilicno..
Guest- Guest
Je znam. Isao sam na forume pa pise o tome. Vidit cu jel ima ista na Nexusu za skinuti ono kao primarno za to. Vjerojatno ima.
Guest- Guest
imas na moddb.org..zajedno sa igrom ide mod,od Stalker Calll of Prypjat idi na doradjeni kod,a od Chernobila,na Misery Mod..dobar je,mada tezi..
Guest- Guest
Pa ima i smisla da je teze. Cu vidit. Kod takvih igrica se masu toga svodi na to dali uspiju stvoriti atmosferu napetosti u samoj igrici. Recimo u Metro su uspjeli to. Iako igrica nije preteska...nije ti svejedno nekad s obzirom da se sve odvija u mraku...te su opcenito zvucni efekti i glazba ludilo. Prica je zeru apsurdna nekad...ali generalno mi je igrica otkrice.
Guest- Guest
Atmosfera je itekako dobra,iako na otvorenom,smjena dana i noci je vrsna,mos po noci bauljati,ali ne bih preporucio... ..MaximusDecimusMiridije wrote:Pa ima i smisla da je teze. Cu vidit. Kod takvih igrica se masu toga svodi na to dali uspiju stvoriti atmosferu napetosti u samoj igrici. Recimo u Metro su uspjeli to. Iako igrica nije preteska...nije ti svejedno nekad s obzirom da se sve odvija u mraku...te su opcenito zvucni efekti i glazba ludilo. Prica je zeru apsurdna nekad...ali generalno mi je igrica otkrice.
bauljam jednom izmedju trske i vidim neki pomak podalje,ja za bateriju i kad skuzih sto je,uzgrabih geweru,ali mi bladsaker vec strgao glavu..ono u par sekundi..jezovito...
Kazem,od Stalkera mi dosad nis nije bolje,bas radi atmosfere
Guest- Guest
Nisam inace bas za pucacine. Pa cak ni s pricom. Ono vecinom mi bude dosadno. Volio sam prije battlefield i Cod...ono prije 10 godina. Dok to nije preslo vec sve u totalni apsurd. Danas vise rijetko da i igram takve stvari. Volim Total War serijal strategije....i od Bioware'a igrice...imaju vrhunsku pricu. Ali rekoh tako sam slucajno i Metro nasao pa me odusevilo. Pogledat cu i ovo.
Guest- Guest
Svakako probaj igrati..jedno je kad gledas,a posve drugo kad se uzivis...a to ce se definitivno dogoditi..
Guest- Guest
Page 1 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Jadransko-jonska autocesta neće preko Dubrovnika, nego preko Trebinja
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» USA: 50% Los Angelesa nezaposleno
» IDE TITO PREKO ROMANIJEEEE PREKO ROMANIJEEEEEE jer nečeš da mi gađaš rafinerijeeeeee
» Indijanski poglavica Čvampu:'Samo preko mene mrtva gradit zid možeš preko moje zemlje'
» Nova ruta izbjeglica: Izbjeglice će do Njemačke ići preko Grčke, Bugarske, Moldavije, Ukrajine, Poljske, Kaljingrada, pa preko Mumranska do Kopenhagena
» USA: 50% Los Angelesa nezaposleno
Page 1 of 7