Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 22 of 41
Page 22 of 41 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41
Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
bogomdani wrote:mhhh...loše..meni malo trebalo da je izvucem iz onog tijesnog stana u splitu..ali bi je onda bilo fer zeniti,jerbo bi morala mjuza ostaviti,i povesti djecu...previšeše za mene Sirota...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Ma zezam te..oke,svi smo ljudi..hmm,manje vise,pa i grijesimo u svemu...u principu si solidan bio...znas sto je sa Sedmom?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:
Agree..no Ti da cutis,i da se do kraja ovog tisćljeća posipas svim vulkanskim pepelima cijele galaksije..Koji si ti tek bio Pizdun kad si bio Admin
Nikada nisam u zivotu niti jedan potez kriv napravio kao administrator. I nista nisam pogrijesio. Dabogda Eri kosa otpala ako lazem. (sala Ero :)) )
Ne. Razisli smo se ko Hrvatska i Srbija otprilike :)
Pa ajde...barem ti nebi dosadno bilo s toliko prtljage :)
Guest- Guest
Winter is coming wrote:od boylen
Ja ju nagovorio. Rekao sam da te banira jer si Srbin, a ja nisam mogao jer sam morao odrzati na forumu dojam progresivnog administratora :)
Guest- Guest
a cuj..Djeca su blagoslov Božji.,..dobro,stantznuo bih ja njoj bar jedno svoje...kad je bal,nek je bal...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:mhhh...loše..meni malo trebalo da je izvucem iz onog tijesnog stana u splitu..ali bi je onda bilo fer zeniti,jerbo bi morala mjuza ostaviti,i povesti djecu...previšeše za mene Sirota...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Ma zezam te..oke,svi smo ljudi..hmm,manje vise,pa i grijesimo u svemu...u principu si solidan bio...znas sto je sa Sedmom?MaximusDecimusMiridije wrote:
Nikada nisam u zivotu niti jedan potez kriv napravio kao administrator. I nista nisam pogrijesio. Dabogda Eri kosa otpala ako lazem. (sala Ero :)) )
Guest- Guest
ajd u qurac...MaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:od boylen
Ja ju nagovorio. Rekao sam da te banira jer si Srbin, a ja nisam mogao jer sam morao odrzati na forumu dojam progresivnog administratora :)
Guest- Guest
bogomdani wrote:a cuj..Djeca su blagoslov Božji.,..dobro,stantznuo bih ja njoj bar jedno svoje...kad je bal,nek je bal...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:mhhh...loše..meni malo trebalo da je izvucem iz onog tijesnog stana u splitu..ali bi je onda bilo fer zeniti,jerbo bi morala mjuza ostaviti,i povesti djecu...previšeše za mene Sirota...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:
Ma zezam te..oke,svi smo ljudi..hmm,manje vise,pa i grijesimo u svemu...u principu si solidan bio...znas sto je sa Sedmom?
Tja, neznam sto bih ti rekao na ovo :) . Djeca su okej, ali elem sve to okoli obitelji i sheme te,komplikacije....jednostavno je to sve skupa previse.
Guest- Guest
ebi ga..eto,ja vjesto izbjegao sve misholowke,i posvetio se jednom plemenitom cilju...zaradi i sto debljoj miroviniMaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:a cuj..Djeca su blagoslov Božji.,..dobro,stantznuo bih ja njoj bar jedno svoje...kad je bal,nek je bal...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:mhhh...loše..meni malo trebalo da je izvucem iz onog tijesnog stana u splitu..ali bi je onda bilo fer zeniti,jerbo bi morala mjuza ostaviti,i povesti djecu...previšeše za mene Sirota...MaximusDecimusMiridije wrote:
Tja, neznam sto bih ti rekao na ovo :) . Djeca su okej, ali elem sve to okoli obitelji i sheme te,komplikacije....jednostavno je to sve skupa previse.
Guest- Guest
Kasno si se ti mirovine sjetio.... jedino ako još uvijek ima ona poljoprivredna...ovo sto si malo bauštelo po germaniji to ćeš se načekati... neznam kak je za muške, žene sa 65 uđu u shemu
2015-08-08
menadžeri imaju otpremninu...michaellcmacha wrote:Kasno si se ti mirovine sjetio.... jedino ako još uvijek ima ona poljoprivredna...ovo sto si malo bauštelo po germaniji to ćeš se načekati... neznam kak je za muške, žene sa 65 uđu u shemu
2014-12-30
Pravda za Crvenkastog.MaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
dzango wrote:Pravda za Crvenkastog.MaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
neće se sa djecom zajebavati, to ti ja kažem.
Guest- Guest
Crvenkastog banuju zato što je najpametniji i ne znaju da mu odgovore. Čista osveta inferiornih.Noor wrote:dzango wrote:Pravda za Crvenkastog.MaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
Koji lik pa nisam mu ja trazio ban, a ti se standardno blamiraš iz upisa u upis... kakva je pamet potrebna da nekom svako malo spominje djecu...
2015-08-08
dzango wrote:Crvenkastog banuju zato što je najpametniji i ne znaju da mu odgovore. Čista osveta inferiornih.Noor wrote:dzango wrote:Pravda za Crvenkastog.MaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
šta imaš odgovarat na one notorne gluposti????
a i tko ima volju za to?
idi čitaj gore na chat koje su to superiornosti...proljev dobit od njih
Guest- Guest
Ti si se sam prepoznao. Ja te nisam ni pomenuo.michaellcmacha wrote:Koji lik pa nisam mu ja trazio ban, a ti se standardno blamiraš iz upisa u upis... kakva je pamet potrebna da nekom svako malo spominje djecu...
michaellcmacha wrote:Koji lik pa nisam mu ja trazio ban, a ti se standardno blamiraš iz upisa u upis... kakva je pamet potrebna da nekom svako malo spominje djecu...
ja sam..i svaki put kad kicu promakne, opet ću ga zvat.
Guest- Guest
[quote="dzango"]
čudi me da to nisi shvatio.
nije se prepoznao, nego se javio jer je crveni njemu djecu spominjao.michaellcmacha wrote:Koji lik pa nisam mu ja trazio ban, a ti se standardno blamiraš iz upisa u upis... kakva je pamet potrebna da nekom svako malo spominje djecu...
čudi me da to nisi shvatio.
Guest- Guest
Jes ti glup ili što li...pa meni svako malo spominje djecu, što se imam prepoznavati... i ja i ti se baš nešto ne podnosimo, ali se ne sjećam da smo jean drugom ikad djecu spominjali, bar ja nisam tebi, to je sigurno...dzango wrote:Ti si se sam prepoznao. Ja te nisam ni pomenuo.michaellcmacha wrote:Koji lik pa nisam mu ja trazio ban, a ti se standardno blamiraš iz upisa u upis... kakva je pamet potrebna da nekom svako malo spominje djecu...
2015-08-08
halo džango....što si obrisao post??
kažeš za crvenog da je malo tupav...pa kako brate sad tupav, malo gore poviše je bio prepametan za sve nas i superioran?! daj se odluči...
kažeš za crvenog da je malo tupav...pa kako brate sad tupav, malo gore poviše je bio prepametan za sve nas i superioran?! daj se odluči...
Guest- Guest
Ja pominem obično žene. A ne vidim da je bilo vređanja dece. Nije svako pominjanje uvreda. Biće da je ipak reć o nemoći.michaellcmacha wrote:Jes ti glup ili što li...pa meni svako malo spominje djecu, što se imam prepoznavati... i ja i ti se baš nešto ne podnosimo, ali se ne sjećam da smo jean drugom ikad djecu spominjali, bar ja nisam tebi, to je sigurno...dzango wrote:Ti si se sam prepoznao. Ja te nisam ni pomenuo.michaellcmacha wrote:Koji lik pa nisam mu ja trazio ban, a ti se standardno blamiraš iz upisa u upis... kakva je pamet potrebna da nekom svako malo spominje djecu...
post od crvenkastog je imao dublje značenje od onoga što si ti letimice upratio.dzango wrote:Ja pominem obično žene. A ne vidim da je bilo vređanja dece. Nije svako pominjanje uvreda. Biće da je ipak reć o nemoći.michaellcmacha wrote:Jes ti glup ili što li...pa meni svako malo spominje djecu, što se imam prepoznavati... i ja i ti se baš nešto ne podnosimo, ali se ne sjećam da smo jean drugom ikad djecu spominjali, bar ja nisam tebi, to je sigurno...dzango wrote:Ti si se sam prepoznao. Ja te nisam ni pomenuo.michaellcmacha wrote:Koji lik pa nisam mu ja trazio ban, a ti se standardno blamiraš iz upisa u upis... kakva je pamet potrebna da nekom svako malo spominje djecu...
Guest- Guest
Page 22 of 41 • 1 ... 12 ... 21, 22, 23 ... 31 ... 41
Similar topics
» Karamarko jedini kandidat za predsjednika HDZ-a
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
Page 22 of 41