Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 31 of 41
Page 31 of 41 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41
Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
a e.. ja polako crtam i objasnjavam..nadam se da nekom i dojde preko usiju do mozaga..MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:Crveni provocira pocesto,istina, pun je osobne ogorcenosti i frustriranosti, no poanta je da mu se moze odgovorit i nema ga smisla banirat.
Neukusno jei neprimjereno spominjat djecu, naime, te ovim putem apeliram na njega da to izbjegava u provokativnom kontekstu.
Stos je sta nije to napravio. Jebemu mater sto sranja bude napisano ovdje puno brutalnijih. Ja prvi ih napisem majkumu. Granica je tu poprilicno jasna a lik ju nije presao. Ne ulazim u to sta radi inace niti me briga za to. Ali ovo je glupo jebemu bilo.
Guest- Guest
Hooliganjetta wrote:Zahvaljujem na ponudi, ali znaš da sam u twilight zone. Rintačim kao i svaki gastić: kuća - poso, poso - kuća. Nemam vremena za sajberisanje.kic wrote:Hooliganjetta wrote:Meni je ujna na ignore. Vidim samo quotane upise. Rekla bih da je ozbiljan kandidat za admina. To zbog ravnoteže...dzango wrote:Pazi samo da ne pretera.Noor wrote:dzango wrote:
Zeke ne piju mleko.
ovaj forumski će pit i mleko
tebe cu uzet za admina, moram se s nekim svadit, a s tobom se volim svadit pa eto kuverte na stolu
as i ti emigrirala? a dobro, mozemo se posvadjat i ovak, ti i tvoji screenshotovi, dat cu ti ja..
Pa nisam se mješao u vašu prepisku dok nisi onako na 092 pozva svteca u pomoć.Winter is coming wrote:a cuj ja nisam ovo shvatio kao neki fajt a vidim vi jeste,cim vas je sve vise na ovoj temi,ajde pozovi ih jos desetak,malo vas jetre911 wrote:U to ne ulazim, podebljao sam ti da ubacuješ sa strane nekoga u fajt da se tuče umjesto tebe.Winter is coming wrote:fajt ? a jebem li ga,necemo se valjda tuci,megi kaze da nece prljati ruke a ova druga me hoce ubiti pogledom i da palim traktor,na kraju ja lostre911 wrote:Nije da se mješam ali zašto tražiš pomoć sa strane u direktnom duelu? Ako ne ide nađi gospodski izlaz, pobjegni u kupus i zdravo đaci, malo se svi nasmiju i gotovo. Ovako uvlačiš nepotrebno ljude u fajt i misliš kliznuti neokrznjen iz borbe a to baš ne ide lako.Winter is coming wrote:
ja tebi uperio lampu u facu?imas bujnu nastu,mogla bi pisati naucno fantasticne romane e sace svetac tu nesto dodati haha
Guest- Guest
maggie13 wrote:Preozbiljni ste..meni nitko nikad nije bio na,ignore
.
Meni je...doduse ne na neki mehanicki ignore nego vise na neku moju shemu bio Epikur, na kraju ono zakljucis koliko je to zapravo djetinjasto raditi. Jer 99% nekakvih zamjeranja i svadja se dogodi na nacin da je izravno za to kriv onaj tko se ljuti. Jer ovdje doslovno nema razloga za gubiti zivce u samim raspravama.
Last edited by MaximusDecimusMiridije on 24/9/2016, 23:54; edited 1 time in total
Guest- Guest
niti meni na forumu...maggie13 wrote:Preozbiljni ste..meni nitko nikad nije bio na,ignore
.
2014-12-30
a jebiga,cim nesto nekoga pocne asocirati na neku prijetnju odmah reakcija,mene evo tip direktno optuzuje da su mi rodbina koljaci i niko to ne jebe za zivu silu,cak ni ja,sta bi ja tu trebao,traziti kica da ga banira,ne pada mi na pametMaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:Crveni provocira pocesto,istina, pun je osobne ogorcenosti i frustriranosti, no poanta je da mu se moze odgovorit i nema ga smisla banirat.
Neukusno jei neprimjereno spominjat djecu, naime, te ovim putem apeliram na njega da to izbjegava u provokativnom kontekstu.
Stos je sta nije to napravio. Jebemu mater sto sranja bude napisano ovdje puno brutalnijih. Ja prvi ih napisem majkumu. Granica je tu poprilicno jasna a lik ju nije presao. Ne ulazim u to sta radi inace niti me briga za to. Ali ovo je glupo jebemu bilo.
2014-04-14
hahahahahaha..ajd u qrc... ..Ma danas je ta Mlađ postala zivo zlo od lijenosti i prefinjenosti u poslu..a i kad ih pogledas,takvi njezni i metroseksualni,nisu niti za qrc...cem to moze vise posluziti???'Leviathan2 wrote:hehehe, u utorak sam jednog indijanca ganjao lopatom po bausteli, jeboo majku ljenu, treba dici neki komad i medi muda do poda a on stoji pored, kazem ja ajd malo pomozi a on meni da nije placen da dize tesko, kad sam ja bubnuo komad na pod i zgrabio lopatu da sastavim gnjusavca iz bolivooda, al pici kru te jebo, onaj bolt je goli kurac za njega, jucer mu je prisilno istekao ugovor, mamicu mu ljenubogomdani wrote:Ma..svezi nekog laktom po zubima,pa sve bude oke..Leviathan2 wrote:koo to svi, nemoj mene tu ubrajat, srusices mi ugled na baustelibogomdani wrote:A Irud te e-bo,kaxmo postali svi redom tolerantni i pristojni..
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:Crveni provocira pocesto,istina, pun je osobne ogorcenosti i frustriranosti, no poanta je da mu se moze odgovorit i nema ga smisla banirat.
ali ja ulazim u sta radi inace, besides, jedan dan hladjenja je usluga, nek provede vikend pod otvorenim nebom, znamo svi da je hrvat necemo zaboravit za 24h
Šta ću sad kad si me i ti dotukao svim oruđima i oružjima.tre911 wrote:Bome te dobro napljeskala ono veče kada si povukla mulj sa dna boce pa nije ni čudo što je izbjegavaš.Hooliganjetta wrote:Meni je ujna na ignore. Vidim samo quotane upise. Rekla bih da je ozbiljan kandidat za admina. To zbog ravnoteže...dzango wrote:Pazi samo da ne pretera.Noor wrote:dzango wrote:
Zeke ne piju mleko.
Guest- Guest
ja to rješim u rl.MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:Preozbiljni ste..meni nitko nikad nije bio na,ignore
.
Meni je...doduse ne na neki mehanicki ignore nego vise na neku moju shemu. Epikur, na kraju ono zakljucis koliko je to zapravo djetinjasto raditi. Jer 99% nekakvih zamjeranja i svadja se dogodi na nacin da je izravno za to kriv onaj tko se ljuti. Jer ovdje doslovno nema razloga za gubiti zivce u samim raspravama.
2014-12-30
onda je i crvenkasti srbin i hrvat, 2u1Noor wrote:Leviathan2 wrote:a zasto sam ja mislio da si ti zhidovkaNoor wrote:Winter is coming wrote:fajt ? a jebem li ga,necemo se valjda tuci,megi kaze da nece prljati ruke a ova druga me hoce ubiti pogledom i da palim traktor,na kraju ja lostre911 wrote:
Nije da se mješam ali zašto tražiš pomoć sa strane u direktnom duelu? Ako ne ide nađi gospodski izlaz, pobjegni u kupus i zdravo đaci, malo se svi nasmiju i gotovo. Ovako uvlačiš nepotrebno ljude u fajt i misliš kliznuti neokrznjen iz borbe a to baš ne ide lako.
trebao si do sada već naučiti da se sa hrvaticama nemreš zajebavat
i to sam...2u1
u pomoc?pogresno si shvatio a previse je delikatno da sad to pojasnjavam,mani se togatre911 wrote:Pa nisam se mješao u vašu prepisku dok nisi onako na 092 pozva svteca u pomoć.Winter is coming wrote:a cuj ja nisam ovo shvatio kao neki fajt a vidim vi jeste,cim vas je sve vise na ovoj temi,ajde pozovi ih jos desetak,malo vas jetre911 wrote:U to ne ulazim, podebljao sam ti da ubacuješ sa strane nekoga u fajt da se tuče umjesto tebe.Winter is coming wrote:fajt ? a jebem li ga,necemo se valjda tuci,megi kaze da nece prljati ruke a ova druga me hoce ubiti pogledom i da palim traktor,na kraju ja lostre911 wrote:
Nije da se mješam ali zašto tražiš pomoć sa strane u direktnom duelu? Ako ne ide nađi gospodski izlaz, pobjegni u kupus i zdravo đaci, malo se svi nasmiju i gotovo. Ovako uvlačiš nepotrebno ljude u fajt i misliš kliznuti neokrznjen iz borbe a to baš ne ide lako.
2014-04-14
tre911 wrote:Ironija maxo, no ti si me uglavnom banirao a kaji su doslovce spičio ban čim se pojavi na forumu, poslje se to sredilo ali brate u početku si bio katastrofa za nas desničare :DMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Mene maxo uglavnom, boleyn je bila ok ali čak je i marcu spičila ban koji put. Admini su bilo uglčavno ok osim maxe, taj je bio najgoriveber wrote:tko vas jebe. bili su principjelni.Winter is coming wrote:
a tek ona boylenica fuj,najbolja mi bila seven of nine iako me i ona banirala ali to sam onda sigurno zasluzio
teta boo i max, čak i aimee.
dobiješ ban i kaj sada, idem cvilit okolo.
Ja najgori? Auuu...
Kaju si spomenuo prije i to je istina. Ja jesam oko kaje stvarno bio kreten, na kraju krajeva ja sam se njoj kasnije i ispricao. Sta bi ja sad trebao napisati da nisam bio kreten u nekim situacijama kad jesam bio. Sto je tu je jebiga.
Guest- Guest
..sto je to?? letvom iza vuha??MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:Preozbiljni ste..meni nitko nikad nije bio na,ignore
.
Meni je...doduse ne na neki mehanicki ignore nego vise na neku moju shemu. Epikur, na kraju ono zakljucis koliko je to zapravo djetinjasto raditi. Jer 99% nekakvih zamjeranja i svadja se dogodi na nacin da je izravno za to kriv onaj tko se ljuti. Jer ovdje doslovno nema razloga za gubiti zivce u samim raspravama.
Guest- Guest
slazem se s tobom..tocno znam i osjecam kad 'nisam svoja', kad zamjeram sto inace ne bih i kacim se na svasta.MaximusDecimusMiridije wrote:maggie13 wrote:Preozbiljni ste..meni nitko nikad nije bio na,ignore
.
2014-04-12
Ma to je ono veče kad su joj svi bili ustaše a ona jedini antifašist na temi i imala potrebu svima držati predavanje o tome uz konstantno prozivanje. Bila je pijana ko čep pa si čak i ti završila na optuženičkoj ustaškoj klupi :DDNoor wrote:tre911 wrote:Bome te dobro napljeskala ono veče kada si povukla mulj sa dna boce pa nije ni čudo što je izbjegavaš.Hooliganjetta wrote:Meni je ujna na ignore. Vidim samo quotane upise. Rekla bih da je ozbiljan kandidat za admina. To zbog ravnoteže...dzango wrote:Pazi samo da ne pretera.Noor wrote:
ja sam to onako u prolazu...ne sjećam se ničega, a nisam pila, a kamo li bila pijana ko ona
bit će, gadno ju je ošemperilo
Guest- Guest
a u pmkic wrote: znamo svi da je hrvat necemo zaboravit za 24h
2014-12-30
a baš je i pravog odabraotre911 wrote:Pa nisam se mješao u vašu prepisku dok nisi onako na 092 pozva svteca u pomoć.Winter is coming wrote:a cuj ja nisam ovo shvatio kao neki fajt a vidim vi jeste,cim vas je sve vise na ovoj temi,ajde pozovi ih jos desetak,malo vas jetre911 wrote:U to ne ulazim, podebljao sam ti da ubacuješ sa strane nekoga u fajt da se tuče umjesto tebe.Winter is coming wrote:fajt ? a jebem li ga,necemo se valjda tuci,megi kaze da nece prljati ruke a ova druga me hoce ubiti pogledom i da palim traktor,na kraju ja lostre911 wrote:
Guest- Guest
kic wrote:Hooliganjetta wrote:Zahvaljujem na ponudi, ali znaš da sam u twilight zone. Rintačim kao i svaki gastić: kuća - poso, poso - kuća. Nemam vremena za sajberisanje.kic wrote:Hooliganjetta wrote:Meni je ujna na ignore. Vidim samo quotane upise. Rekla bih da je ozbiljan kandidat za admina. To zbog ravnoteže...dzango wrote:
Pazi samo da ne pretera.
tebe cu uzet za admina, moram se s nekim svadit, a s tobom se volim svadit pa eto kuverte na stolu
as i ti emigrirala? a dobro, mozemo se posvadjat i ovak, ti i tvoji screenshotovi, dat cu ti ja..
Guest- Guest
tre911 wrote:Ma to je ono veče kad su joj svi bili ustaše a ona jedini antifašist na temi i imala potrebu svima držati predavanje o tome uz konstantno prozivanje. Bila je pijana ko čep pa si čak i ti završila na optuženičkoj ustaškoj klupi :DDNoor wrote:tre911 wrote:Bome te dobro napljeskala ono veče kada si povukla mulj sa dna boce pa nije ni čudo što je izbjegavaš.Hooliganjetta wrote:Meni je ujna na ignore. Vidim samo quotane upise. Rekla bih da je ozbiljan kandidat za admina. To zbog ravnoteže...dzango wrote:
Pazi samo da ne pretera.
ja sam to onako u prolazu...ne sjećam se ničega, a nisam pila, a kamo li bila pijana ko ona
bit će, gadno ju je ošemperilo
to znam, al ne sjećam se šamarčine koju je popila i iza toga me strpala na ignore
najvažnije je da me upamtila kao ujnu
Last edited by Noor on 24/9/2016, 23:56; edited 1 time in total
Guest- Guest
nije vrijedno tog nivoa ponasanjaveber wrote:niti meni na forumu...maggie13 wrote:Preozbiljni ste..meni nitko nikad nije bio na,ignore
.
2014-04-12
Page 31 of 41 • 1 ... 17 ... 30, 31, 32 ... 36 ... 41
Similar topics
» Karamarko jedini kandidat za predsjednika HDZ-a
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
Page 31 of 41