Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 21 of 41
Page 21 of 41 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41
Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
bogomdani wrote:Agree..no Ti da cutis,i da se do kraja ovog tisćljeća posipas svim vulkanskim pepelima cijele galaksije..Koji si ti tek bio Pizdun kad si bio AdminMaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
Nikada nisam u zivotu niti jedan potez kriv napravio kao administrator. I nista nisam pogrijesio. Dabogda Eri kosa otpala ako lazem. (sala Ero :)) )
Guest- Guest
Ma zezam te..oke,svi smo ljudi..hmm,manje vise,pa i grijesimo u svemu...u principu si solidan bio...znas sto je sa Sedmom?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Agree..no Ti da cutis,i da se do kraja ovog tisćljeća posipas svim vulkanskim pepelima cijele galaksije..Koji si ti tek bio Pizdun kad si bio AdminMaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
Nikada nisam u zivotu niti jedan potez kriv napravio kao administrator. I nista nisam pogrijesio. Dabogda Eri kosa otpala ako lazem. (sala Ero :)) )
Guest- Guest
michaellcmacha wrote:Ako ces mene poslusat, vrni ga natrag, ako ne jebigakic wrote:no
nemas se s kim svadjat sad jel :p ma njemu, ban je akumuliran..
ja se s njim uopće ne svađam, kao ni sa drugim akterima ove naše interne priče.... i bez zajebancije sam protiv tog baniranja i udaljavanja s foruma.... ali ok, ionako ja na to ne mogu utjecati...kic wrote:michaellcmacha wrote:Ako ces mene poslusat, vrni ga natrag, ako ne jebigakic wrote:no
nemas se s kim svadjat sad jel :p ma njemu, ban je akumuliran..
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Đžango ali ono stvarno ajde se prestani sramotiti. Jedini tvoj plus do sada je bio što je pizdon dalekoooooo iza tebe no to stanje neće dugo potrajati i ti ćeš biti ubjedljivo najveći kreten ako nastaviš sa ovakvim načinom pisanja :)dzango wrote:Ja sam uvek u pravu. Što zatucana i iskopleksirana nacija sa politički korektnim rečnikom koji se menja sa političkom garniturom to ne razume, druga je stvar.Piglet wrote:Kao što sam rekao, ti si kao ćorava kokoš. Samo nabadaš u slijepo pa se nadaš da si u pravudzango wrote:Lakše nego u hrvatskoj gde moraš da izmišljaš politički ispravne i domoljubne reči.Piglet wrote:Dakle, da rezimiramo - u Srbiji predsjednik govori jednom verzijom, pravoslavna crkva drugom, a narod trećom verzijom "srpskog" jezika.
Najlakši posao na svijetu je biti lingivst u Srbiji. Bubaš gluposti, a nitko ti ne može osporiti da si u krivu.
Guest- Guest
Pa sve, sve je ispravno i zato u srbiju niko ne može da padne razred iz jezik bre srpski!Noor wrote:Piglet wrote:Da pitamo dzanga ili smo mu dosta za danas drmali kavez?Noor wrote:Piglet wrote:Koje su to samo debate, je li centimetar, santimetar ili cantimetar, nitko u Srbiji ne zna. Na vrlo su niskoj razini jezičnog razvoja, a sami su sebe zakucali u slijepi put.michaellcmacha wrote:bilo im je puno lakše dok su se koristili srpskohrvatskim, tad su bar upola govorili ispravno.....
ma, moramo ga pitati, jer i mene to odavno interesira...što je ispravno i književno od navedenoga?
Guest- Guest
dzango wrote:Naravno da može. Bogatsvo jezika i leži u nizu mogućnosti.Noor wrote:dzango wrote:Razlika je u transkripciji reči i iz kojeg je jezika preuzeta. Svi oblici su pravilni jer postoji više transkripcija, engleska, nemačka, francuska. Isto kao i filozofija. Pojam filozofija je preuzet iz nemačkog. A postoji i oblik reči filosofija, koji je mnogo talniji, koji je preuzet iz originalnog grčkog. Tako se može reći i filosofija i filozofija.Noor wrote:mene zanima, u čemu je tajna santimetra...nprdzango wrote:
Ovakav auditorijum razme samo samokres, zrakomlat i druge gluposti. Kakva je korist objašnjavati?
sad ozbiljno...daj reci
a kako je u književnom srpskom? sve to može ili?
Guest- Guest
a tek ona boylenica fuj,najbolja mi bila seven of nine iako me i ona banirala ali to sam onda sigurno zasluziobogomdani wrote:Agree..no Ti da cutis,i da se do kraja ovog tisćljeća posipas svim vulkanskim pepelima cijele galaksije..Koji si ti tek bio Pizdun kad si bio AdminMaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
2014-04-14
KURWA JE-BE-NA.. !!! kako bi rekao jedan poznanik Polak...Winter is coming wrote:a tek ona boylenica fuj,najbolja mi bila seven of nine iako me i ona banirala ali to sam onda sigurno zasluziobogomdani wrote:Agree..no Ti da cutis,i da se do kraja ovog tisćljeća posipas svim vulkanskim pepelima cijele galaksije..Koji si ti tek bio Pizdun kad si bio AdminMaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
Guest- Guest
tko vas jebe. bili su principjelni.Winter is coming wrote:a tek ona boylenica fuj,najbolja mi bila seven of nine iako me i ona banirala ali to sam onda sigurno zasluziobogomdani wrote:Agree..no Ti da cutis,i da se do kraja ovog tisćljeća posipas svim vulkanskim pepelima cijele galaksije..Koji si ti tek bio Pizdun kad si bio AdminMaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
teta boo i max, čak i aimee.
dobiješ ban i kaj sada, idem cvilit okolo.
2014-12-30
mora da je i tebe banirala malo zesce abogomdani wrote:KURWA JE-BE-NA.. !!! kako bi rekao jedan poznanik Polak...Winter is coming wrote:a tek ona boylenica fuj,najbolja mi bila seven of nine iako me i ona banirala ali to sam onda sigurno zasluziobogomdani wrote:Agree..no Ti da cutis,i da se do kraja ovog tisćljeća posipas svim vulkanskim pepelima cijele galaksije..Koji si ti tek bio Pizdun kad si bio AdminMaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
2014-04-14
bome ja sam dobio permanentni ban haha i vratio se opet nakon godinu danaveber wrote:tko vas jebe. bili su principjelni.Winter is coming wrote:a tek ona boylenica fuj,najbolja mi bila seven of nine iako me i ona banirala ali to sam onda sigurno zasluziobogomdani wrote:Agree..no Ti da cutis,i da se do kraja ovog tisćljeća posipas svim vulkanskim pepelima cijele galaksije..Koji si ti tek bio Pizdun kad si bio AdminMaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
2014-04-14
gle..nemam nis protiv baniranja,ako zasluzim..sve6..ali kad je netko prijevremna svrsio pa nije partnera zadovoljio,ili nije cura svrsila,pa sva nagundjana dojde mooderirati,i onako,kao neki dan ovdje,popijem ban nizašto,e to je ono pičkin karakter...to joj zamjeram..da se ebala,vise bi se smjesila..Winter is coming wrote:mora da je i tebe banirala malo zesce abogomdani wrote:KURWA JE-BE-NA.. !!! kako bi rekao jedan poznanik Polak...Winter is coming wrote:a tek ona boylenica fuj,najbolja mi bila seven of nine iako me i ona banirala ali to sam onda sigurno zasluziobogomdani wrote:Agree..no Ti da cutis,i da se do kraja ovog tisćljeća posipas svim vulkanskim pepelima cijele galaksije..Koji si ti tek bio Pizdun kad si bio AdminMaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
Guest- Guest
teta boo je principijelna, svi smo pobrali banove.
i beti me banirala i kic. i kaj bi ja sada trebao napravit?
2014-12-30
mozda je imala picajzlebogomdani wrote:gle..nemam nis protiv baniranja,ako zasluzim..sve6..ali kad je netko prijevremna svrsio pa nije partnera zadovoljio,ili nije cura svrsila,pa sva nagundjana dojde mooderirati,i onako,kao neki dan ovdje,popijem ban nizašto,e to je ono pičkin karakter...to joj zamjeram..da se ebala,vise bi se smjesila..Winter is coming wrote:mora da je i tebe banirala malo zesce abogomdani wrote:KURWA JE-BE-NA.. !!! kako bi rekao jedan poznanik Polak...Winter is coming wrote:a tek ona boylenica fuj,najbolja mi bila seven of nine iako me i ona banirala ali to sam onda sigurno zasluziobogomdani wrote:
Agree..no Ti da cutis,i da se do kraja ovog tisćljeća posipas svim vulkanskim pepelima cijele galaksije..Koji si ti tek bio Pizdun kad si bio Admin
2014-04-14
Izjebati ......... i dobiti jos jedan zahtjev za alimentacijom...veber wrote:teta boo je principijelna, svi smo pobrali banove.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Ma zezam te..oke,svi smo ljudi..hmm,manje vise,pa i grijesimo u svemu...u principu si solidan bio...znas sto je sa Sedmom?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Agree..no Ti da cutis,i da se do kraja ovog tisćljeća posipas svim vulkanskim pepelima cijele galaksije..Koji si ti tek bio Pizdun kad si bio AdminMaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
Ne. Razisli smo se ko Hrvatska i Srbija otprilike :)
Guest- Guest
Winter is coming wrote:bome ja sam dobio permanentni ban haha i vratio se opet nakon godinu danaveber wrote:tko vas jebe. bili su principjelni.Winter is coming wrote:a tek ona boylenica fuj,najbolja mi bila seven of nine iako me i ona banirala ali to sam onda sigurno zasluziobogomdani wrote:Agree..no Ti da cutis,i da se do kraja ovog tisćljeća posipas svim vulkanskim pepelima cijele galaksije..Koji si ti tek bio Pizdun kad si bio AdminMaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
Od koga?
Guest- Guest
od boylen
2014-04-14
mhhh...loše..meni malo trebalo da je izvucem iz onog tijesnog stana u splitu..ali bi je onda bilo fer zeniti,jerbo bi morala mjuza ostaviti,i povesti djecu...previšeše za mene Sirota...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Ma zezam te..oke,svi smo ljudi..hmm,manje vise,pa i grijesimo u svemu...u principu si solidan bio...znas sto je sa Sedmom?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Agree..no Ti da cutis,i da se do kraja ovog tisćljeća posipas svim vulkanskim pepelima cijele galaksije..Koji si ti tek bio Pizdun kad si bio AdminMaximusDecimusMiridije wrote:Protestiram, nije nista lose ucinio! Nek bude zapisano da sam ulozio protest na baniranje. Ukoliko ce biti sluzbenog sudjenja....javljam se za odvjetnika obrane crvenkastome.
Guest- Guest
bogomdani wrote:mhhh...loše..meni malo trebalo da je izvucem iz onog tijesnog stana u splitu..ali bi je onda bilo fer zeniti,jerbo bi morala mjuza ostaviti,i povesti djecu...previšeše za mene Sirota...MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Ma zezam te..oke,svi smo ljudi..hmm,manje vise,pa i grijesimo u svemu...u principu si solidan bio...znas sto je sa Sedmom?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:
Agree..no Ti da cutis,i da se do kraja ovog tisćljeća posipas svim vulkanskim pepelima cijele galaksije..Koji si ti tek bio Pizdun kad si bio Admin
Pa ajde...barem ti nebi dosadno bilo s toliko prtljage :)
Guest- Guest
Page 21 of 41 • 1 ... 12 ... 20, 21, 22 ... 31 ... 41
Similar topics
» Karamarko jedini kandidat za predsjednika HDZ-a
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
Page 21 of 41