Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 17 of 41
Page 17 of 41 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41
Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Znam. Otišao si nešto da naučiš i da se vratiš da se kurčiš. Nema tu ništa loše.michaellcmacha wrote:evo jučer mi bio treći izlet u ovih 13 godina.... s tim da nije vas ovdje u takvom opsegu kurca bi išo tamo... al jebiga moro sam otić priupitati normalne srbe koji je kurac s vama.... gdje je falinga...dzango wrote:Neko nam se obrazuje na Krstarici i onda se okolo hvali.michaellcmacha wrote:e sad si ga i ti... kako ti očekuješ da on zna što ta riječ znači....:)))Piglet wrote:Kakav njemački tupko, mi smo preveli sa latinsko-grčkog originala.dzango wrote:
Na francuskom se izgovara santimetar konjino tupava.Šta me boli kurac što vi ne izlazite iz nemačke bulje, kao i ostalim stvarima.
Znači, vi čekate da drugi prenesu riječ u svoj jezik pa ju onda od njih kradete? Sad je puno jasnije zašto se SPC odlučila za papa Franjo.
Uostalom, što tebe briga kako Francuzi izgovaraju neku riječ? Dobro da niste i portugalsku verziju inkorporirali u svoj "jezik".
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Jebiga, gde ćemo onda svi mi?Leviathan2 wrote:i te normalne dovedi na ovaj forum, dajem im mjesec prije nego i oni prolupaju, ovdje su svi prolupani, tako da bi stvarno neki cvrsci i pametniji karakter zatvorio ovu stranicu i nikad vise nebi dosao,michaellcmacha wrote:evo jučer mi bio treći izlet u ovih 13 godina.... s tim da nije vas ovdje u takvom opsegu kurca bi išo tamo... al jebiga moro sam otić priupitati normalne srbe koji je kurac s vama.... gdje je falinga...dzango wrote:Neko nam se obrazuje na Krstarici i onda se okolo hvali.michaellcmacha wrote:e sad si ga i ti... kako ti očekuješ da on zna što ta riječ znači....:)))Piglet wrote:
Kakav njemački tupko, mi smo preveli sa latinsko-grčkog originala.
Znači, vi čekate da drugi prenesu riječ u svoj jezik pa ju onda od njih kradete? Sad je puno jasnije zašto se SPC odlučila za papa Franjo.
Uostalom, što tebe briga kako Francuzi izgovaraju neku riječ? Dobro da niste i portugalsku verziju inkorporirali u svoj "jezik".
dzangara je jos dobar,bar je karakteran za razliku od pizduna
Leviathan2 wrote:i te normalne dovedi na ovaj forum, dajem im mjesec prije nego i oni prolupaju, ovdje su svi prolupani, tako da bi stvarno neki cvrsci i pametniji karakter zatvorio ovu stranicu i nikad vise nebi dosao,michaellcmacha wrote:evo jučer mi bio treći izlet u ovih 13 godina.... s tim da nije vas ovdje u takvom opsegu kurca bi išo tamo... al jebiga moro sam otić priupitati normalne srbe koji je kurac s vama.... gdje je falinga...dzango wrote:Neko nam se obrazuje na Krstarici i onda se okolo hvali.michaellcmacha wrote:e sad si ga i ti... kako ti očekuješ da on zna što ta riječ znači....:)))Piglet wrote:
Cisto usporedbe radi....normalni bi bili oni koji recimo ne svedu u nekakvom....ajmo zanimljivosti razgovora reci. Fiktivnom sukobu...i sad jedna osoba odabere stranu i kaze za sve civile koji su se nasli u situaciji gdje ih pod opsadom drzi druga strana. I sad jedan pojedinac kaze "ma civili su ionako vec otisli, ovo sve sto je ostalo su ionako teroristi"....jel taj normalan?
Guest- Guest
ma ok je i meni, još kad bi si da o truda pa zeru bio objektivniji u svojim upisima i da malo manje tjera mak na konac, mogli bi ga prisvojiti sebi.... ;)... zajebancija jel... on je ok, jebiga kad se uzme u obzir od kud je i skim je na hrpi...:)))Leviathan2 wrote:i te normalne dovedi na ovaj forum, dajem im mjesec prije nego i oni prolupaju, ovdje su svi prolupani, tako da bi stvarno neki cvrsci i pametniji karakter zatvorio ovu stranicu i nikad vise nebi dosao,michaellcmacha wrote:evo jučer mi bio treći izlet u ovih 13 godina.... s tim da nije vas ovdje u takvom opsegu kurca bi išo tamo... al jebiga moro sam otić priupitati normalne srbe koji je kurac s vama.... gdje je falinga...dzango wrote:Neko nam se obrazuje na Krstarici i onda se okolo hvali.michaellcmacha wrote:e sad si ga i ti... kako ti očekuješ da on zna što ta riječ znači....:)))Piglet wrote:
2015-08-08
a ja znam napravit pauzu od koju godinu da se malo odmorim i unormalim :D,
ovdje gdje radim nema ni srba ni hrvata pa mi je nekako lakse, sa marokinima i ostalo zgadijom iz ispodmediteanskih zemalja izlazim na kraj,
ovdje gdje radim nema ni srba ni hrvata pa mi je nekako lakse, sa marokinima i ostalo zgadijom iz ispodmediteanskih zemalja izlazim na kraj,
dzango wrote:Jebiga, gde ćemo onda svi mi?Leviathan2 wrote:i te normalne dovedi na ovaj forum, dajem im mjesec prije nego i oni prolupaju, ovdje su svi prolupani, tako da bi stvarno neki cvrsci i pametniji karakter zatvorio ovu stranicu i nikad vise nebi dosao,michaellcmacha wrote:evo jučer mi bio treći izlet u ovih 13 godina.... s tim da nije vas ovdje u takvom opsegu kurca bi išo tamo... al jebiga moro sam otić priupitati normalne srbe koji je kurac s vama.... gdje je falinga...dzango wrote:Neko nam se obrazuje na Krstarici i onda se okolo hvali.michaellcmacha wrote:
e sad si ga i ti... kako ti očekuješ da on zna što ta riječ znači....:)))
tu ima da ostaneš, jes čuo?!
treba odstraniti samo onaj crvenkasti tumor
Guest- Guest
ima da slusas norku il ces bit heben, jasnoNoor wrote:dzango wrote:Jebiga, gde ćemo onda svi mi?Leviathan2 wrote:i te normalne dovedi na ovaj forum, dajem im mjesec prije nego i oni prolupaju, ovdje su svi prolupani, tako da bi stvarno neki cvrsci i pametniji karakter zatvorio ovu stranicu i nikad vise nebi dosao,michaellcmacha wrote:evo jučer mi bio treći izlet u ovih 13 godina.... s tim da nije vas ovdje u takvom opsegu kurca bi išo tamo... al jebiga moro sam otić priupitati normalne srbe koji je kurac s vama.... gdje je falinga...dzango wrote:
Neko nam se obrazuje na Krstarici i onda se okolo hvali.
u stvari ionako............
2014-04-14
gle onak iskreno ima vas mnogo i tu i tamo koji kurca ne razumijete kad se radi o ratu i ubijanju.... nije to tebi neka kritika nego općenito... odi samnom kroz vrijeme nazad u 1991. u kostajnicu, ili pak samo par dana poslije u petrinju i proživi ono što se tih dana proživjelo i onda slobodno nabaci koju god hoćeš teoriju.... evo da ti skroz razjasnim u petrinji se danas ljudi pitaju gdje su stari petrinjci, e jebiga gdje su kad ih je 589 ubijeno u manje od 10 dana.... sad su na njihovom mjestu neki bosanci jel... isto tako i u kostajnici hrvatskoj jel, ja sam otišao u proboj i ajmo reć pol nas je preživjelo, pol je zađubrilo dok smo se izvukli prek bosanske strane... ali manje je uočljiv podatak da je nakon pada poubijano cca 300 ljudi.... bilo je tu vojnika bilo je civila, a bilo je i djece.... jel normalan taj koji kaže da su sve to vojnici nije naravno da nije, ali da li su oni iz njihove četničke perspektive učinili "dobro"... jebiga oni tvrde i uvjereni su da jesu....MaximusDecimusMiridije wrote:Leviathan2 wrote:i te normalne dovedi na ovaj forum, dajem im mjesec prije nego i oni prolupaju, ovdje su svi prolupani, tako da bi stvarno neki cvrsci i pametniji karakter zatvorio ovu stranicu i nikad vise nebi dosao,michaellcmacha wrote:evo jučer mi bio treći izlet u ovih 13 godina.... s tim da nije vas ovdje u takvom opsegu kurca bi išo tamo... al jebiga moro sam otić priupitati normalne srbe koji je kurac s vama.... gdje je falinga...dzango wrote:Neko nam se obrazuje na Krstarici i onda se okolo hvali.michaellcmacha wrote:
Cisto usporedbe radi....normalni bi bili oni koji recimo ne svedu u nekakvom....ajmo zanimljivosti razgovora reci. Fiktivnom sukobu...i sad jedna osoba odabere stranu i kaze za sve civile koji su se nasli u situaciji gdje ih pod opsadom drzi druga strana. I sad jedan pojedinac kaze "ma civili su ionako vec otisli, ovo sve sto je ostalo su ionako teroristi"....jel taj normalan?
2015-08-08
Da se skinem ili može i ovako?Noor wrote:dzango wrote:Jebiga, gde ćemo onda svi mi?Leviathan2 wrote:i te normalne dovedi na ovaj forum, dajem im mjesec prije nego i oni prolupaju, ovdje su svi prolupani, tako da bi stvarno neki cvrsci i pametniji karakter zatvorio ovu stranicu i nikad vise nebi dosao,michaellcmacha wrote:evo jučer mi bio treći izlet u ovih 13 godina.... s tim da nije vas ovdje u takvom opsegu kurca bi išo tamo... al jebiga moro sam otić priupitati normalne srbe koji je kurac s vama.... gdje je falinga...dzango wrote:
Neko nam se obrazuje na Krstarici i onda se okolo hvali.
Dobar je Crvenkasti. Originalan nadasve.
Noor wrote:
Bojim se da je u pitanju zloćudni oblik.
crvenkasti-
2014-04-17
Sad ne znam šta da radim. Da slušam ili ne?Leviathan2 wrote:ima da slusas norku il ces bit heben, jasnoNoor wrote:dzango wrote:Jebiga, gde ćemo onda svi mi?Leviathan2 wrote:i te normalne dovedi na ovaj forum, dajem im mjesec prije nego i oni prolupaju, ovdje su svi prolupani, tako da bi stvarno neki cvrsci i pametniji karakter zatvorio ovu stranicu i nikad vise nebi dosao,michaellcmacha wrote:
evo jučer mi bio treći izlet u ovih 13 godina.... s tim da nije vas ovdje u takvom opsegu kurca bi išo tamo... al jebiga moro sam otić priupitati normalne srbe koji je kurac s vama.... gdje je falinga...
dzango wrote:Sad ne znam šta da radim. Da slušam ili ne?Leviathan2 wrote:ima da slusas norku il ces bit heben, jasnoNoor wrote:dzango wrote:Jebiga, gde ćemo onda svi mi?Leviathan2 wrote:
i te normalne dovedi na ovaj forum, dajem im mjesec prije nego i oni prolupaju, ovdje su svi prolupani, tako da bi stvarno neki cvrsci i pametniji karakter zatvorio ovu stranicu i nikad vise nebi dosao,
Guest- Guest
pa i ja ovdje nisam svakodnevan ko džango...jel... :)... jebiga ljepše mi je rovićat po plasteniku neg sjediti ispred kompa... evo npr. jutros obišo i pobro svašta nešto, prek dana imam u planu presijat nekih 200 5-litrenih tegli i presadit stevije za prezimljavanje i tako... eto jedino što mi je sad komp na terasi pa onda kad god malo dožem odmoriti, jbg srce traži svako malo pauzu, onda šta ću aj da vidim šta društvo natipkava...Leviathan2 wrote:a ja znam napravit pauzu od koju godinu da se malo odmorim i unormalim :D,
2015-08-08
ti prenio raspru iz Sirije na ovu temu, stvarno :D , neam rijeciMaximusDecimusMiridije wrote:Leviathan2 wrote:i te normalne dovedi na ovaj forum, dajem im mjesec prije nego i oni prolupaju, ovdje su svi prolupani, tako da bi stvarno neki cvrsci i pametniji karakter zatvorio ovu stranicu i nikad vise nebi dosao,michaellcmacha wrote:evo jučer mi bio treći izlet u ovih 13 godina.... s tim da nije vas ovdje u takvom opsegu kurca bi išo tamo... al jebiga moro sam otić priupitati normalne srbe koji je kurac s vama.... gdje je falinga...dzango wrote:Neko nam se obrazuje na Krstarici i onda se okolo hvali.michaellcmacha wrote:
i max,
mikad ama bas nikad nisam tvrdio da sam normalan,
ako si ikad sreo nekog ekstrema on je nula za mene, doslovno,
i boli me kurac da li me netko smatra nenormalnim,
sto je norma, uvrijezeno misljenje ili neko misljenje koje odgovara datom momentu, boli me kuratz
ja sam prvorodjeni, ja sam pravednik, ja sam nepogresiv
a tvoje ili necije misljenje o meni je stvarno nebitno,
ti si meni simpa lik, imas potencijal da postanes slobodan covjek, al slabo radis na tomu i jebga, tvoj samozajeb,
eto, nadam se da smo zakljucili raspru o mojem nacinu razmisljanja
i ne trebas branit jodu na temi o siriji, joda je ok i ok je da serucka i ok je da da ga ostali psuju
michaellcmacha wrote:pa i ja ovdje nisam svakodnevan ko džango...jel... :)... jebiga ljepše mi je rovićat po plasteniku neg sjediti ispred kompa... evo npr. jutros obišo i pobro svašta nešto, prek dana imam u planu presijat nekih 200 5-litrenih tegli i presadit stevije za prezimljavanje i tako... eto jedino što mi je sad komp na terasi pa onda kad god malo dožem odmoriti, jbg srce traži svako malo pauzu, onda šta ću aj da vidim šta društvo natipkava...Leviathan2 wrote:a ja znam napravit pauzu od koju godinu da se malo odmorim i unormalim :D,
Gnojiš li ti to kako treba?
crvenkasti-
2014-04-17
e jebote, ja isto pripremam svoj teren na kojem sam rodjen za kultiviranje, stvarno je gust pomalo prckat po vrtu il vocnjaku, sad kad si mi to spomenuo odmah bi zapalio tamomichaellcmacha wrote:pa i ja ovdje nisam svakodnevan ko džango...jel... :)... jebiga ljepše mi je rovićat po plasteniku neg sjediti ispred kompa... evo npr. jutros obišo i pobro svašta nešto, prek dana imam u planu presijat nekih 200 5-litrenih tegli i presadit stevije za prezimljavanje i tako... eto jedino što mi je sad komp na terasi pa onda kad god malo dožem odmoriti, jbg srce traži svako malo pauzu, onda šta ću aj da vidim šta društvo natipkava...Leviathan2 wrote:a ja znam napravit pauzu od koju godinu da se malo odmorim i unormalim :D,
eh da.... ja imam 20 rali u komadu i oko 3 rali uz "kuću", ali na moju žalost ne uživam to imanje, nego sam prisiljen improvizirati na daleko manjoj parceli u jebenom gradu, ali ok tak je kak je... nije ni ovo loše, kad zbrojim ovo kod sebe i kod staraca ima nekih 3800 kvadrata i tu se isto može svašta nešto od prirode uzeti a da se ona ne naljuti.... :)Leviathan2 wrote:e jebote, ja isto pripremam svoj teren na kojem sam rodjen za kultiviranje, stvarno je gust pomalo prckat po vrtu il vocnjaku, sad kad si mi to spomenuo odmah bi zapalio tamomichaellcmacha wrote:pa i ja ovdje nisam svakodnevan ko džango...jel... :)... jebiga ljepše mi je rovićat po plasteniku neg sjediti ispred kompa... evo npr. jutros obišo i pobro svašta nešto, prek dana imam u planu presijat nekih 200 5-litrenih tegli i presadit stevije za prezimljavanje i tako... eto jedino što mi je sad komp na terasi pa onda kad god malo dožem odmoriti, jbg srce traži svako malo pauzu, onda šta ću aj da vidim šta društvo natipkava...Leviathan2 wrote:a ja znam napravit pauzu od koju godinu da se malo odmorim i unormalim :D,
2015-08-08
eto bio si u siriji,alepu i opet nista neznas nego te maxo mora ucitiLeviathan2 wrote:heheh, care, bio ja u siriji, u halebu kad je pocelo,Winter is coming wrote:tebe treba poslat u SirijuLeviathan2 wrote:a ja znam napravit pauzu od koju godinu da se malo odmorim i unormalim :D,
2014-04-14
Winter is coming wrote:eto bio si u siriji,alepu i opet nista neznas nego te maxo mora ucitiLeviathan2 wrote:heheh, care, bio ja u siriji, u halebu kad je pocelo,Winter is coming wrote:tebe treba poslat u SirijuLeviathan2 wrote:a ja znam napravit pauzu od koju godinu da se malo odmorim i unormalim :D,
Nije meni to tesko, osjecam se blagoslovljenim sireci znanje medju toliko ljudi koji nisu na slican nacin blagoslovljeni.
Guest- Guest
Page 17 of 41 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 29 ... 41
Similar topics
» Karamarko jedini kandidat za predsjednika HDZ-a
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
Page 17 of 41