Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 18 of 41
Page 18 of 41 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41
Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Winter is coming wrote:eto bio si u siriji,alepu i opet nista neznas nego te maxo mora ucitiLeviathan2 wrote:heheh, care, bio ja u siriji, u halebu kad je pocelo,Winter is coming wrote:tebe treba poslat u SirijuLeviathan2 wrote:a ja znam napravit pauzu od koju godinu da se malo odmorim i unormalim :D,
ovdje gdje radim nema ni srba ni hrvata pa mi je nekako lakse, sa marokinima i ostalo zgadijom iz ispodmediteanskih zemalja izlazim na kraj,
Nije meni to tesko, osjecam se blagoslovljenim sireci znanje medju toliko ljudi koji nisu na slican nacin blagoslovljeni.
Guest- Guest
da,mogao ih te demantirati u vrlo kratkom roku da tebe ne zanimaju sirijski civili nego da te zanima blacenje rusa,to sam skuzio,vjesto manipulises
2014-04-14
A tako, znači povratnik...Tebe treba pod kontrolu stavit.Leviathan2 wrote:heheh, care, bio ja u siriji, u halebu kad je pocelo,Winter is coming wrote:tebe treba poslat u SirijuLeviathan2 wrote:a ja znam napravit pauzu od koju godinu da se malo odmorim i unormalim :D,
ovdje gdje radim nema ni srba ni hrvata pa mi je nekako lakse, sa marokinima i ostalo zgadijom iz ispodmediteanskih zemalja izlazim na kraj,
Eroo- Posts : 78956
2016-07-22
Winter is coming wrote:da,mogao ih te demantirati u vrlo kratkom roku da tebe ne zanimaju sirijski civili nego da te zanima blacenje rusa,to sam skuzio,vjesto manipulises
Pa ti nisi ni sposoban razmisljati na drukciji nacin pa ti ni ne zamjeram sto si dosao do tog zakljucka. Svako radi s onim sto ima na raspolaganju. Tvoji kapaciteti su toliki koliki jesu pa ni nemozes razmisljati van linije crno-bijelo.
Guest- Guest
winter voli stvari pojednostaviti a ne komplikovati,najbolje stvari su najjednostavnije,a sad sto se tice moje inteligencije nisam jedan od onih koji se vole hvaliti,winter se smatra nekim prosjecno inteligentnim tipom a postuje vas pametnije jel onoliko koliko oni njega postuju i njegov narod,vidis da je winter jednostavanMaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:da,mogao ih te demantirati u vrlo kratkom roku da tebe ne zanimaju sirijski civili nego da te zanima blacenje rusa,to sam skuzio,vjesto manipulises
Pa ti nisi ni sposoban razmisljati na drukciji nacin pa ti ni ne zamjeram sto si dosao do tog zakljucka. Svako radi s onim sto ima na raspolaganju. Tvoji kapaciteti su toliki koliki jesu pa ni nemozes razmisljati van linije crno-bijelo.
2014-04-14
čuj medolina.... kakav ti je to sad normativ... poštivanje tebe i tvog naroda.... jebote pa morao si otići iz hrvatske upravo zato što ni ti niti itko od tvojih nije poštivao hrvatski narod....šta misliš zašto su sad ove pustopoljine ostale iza vas.... cccc
2015-08-08
ah ne vrijedi tuci mrtvu kobilu ni igrati se igre gluvih telefona,dosadilo je to winterumichaellcmacha wrote:čuj medolina.... kakav ti je to sad normativ... poštivanje tebe i tvog naroda.... jebote pa morao si otići iz hrvatske upravo zato što ni ti niti itko od tvojih nije poštivao hrvatski narod....šta misliš zašto su sad ove pustopoljine ostale iza vas.... cccc
2014-04-14
michaellcmacha wrote:čuj šta misliš zašto su sad ove pustopoljine ostale iza vas.... cccc
Zato što smo mislili to naseliti Hrvatima koji će se vratiti iz dijaspore i tu razvijati poljoprivredu.
A ono ispalo da neće nitko...
crvenkasti-
2014-04-17
ko ce ga znati crvenkasti,vi ste mislili da je to vasa zemlja a mi da je nasa a u stvari je bila i vasa i nasa,sad je vasa i neka tako ostanecrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:čuj šta misliš zašto su sad ove pustopoljine ostale iza vas.... cccc
Zato što smo mislili to naseliti Hrvatima koji će se vratiti iz dijaspore i tu razvijati poljoprivredu.
2014-04-14
Sve to zato što nam Hrvatska nije ispala onakva kavu smo željeli i nadali da će biti.
Naprotiv, ispala je još gora, i Hrvati su još nesretniji nego što su bili prije.
Naprotiv, ispala je još gora, i Hrvati su još nesretniji nego što su bili prije.
crvenkasti-
2014-04-17
prepojednostavljeno i sasvim u drugom planu.... morali ste otići jer ste ovaj puta zasrali do te mjere da se to nije dalo popraviti.... a s obzirom da je tako ispalo, a nije moralo, onda je bilo ok imati u planu dovesti hrvate iz BiH ili od kud već nije bitno... po mom šteta što se nije išlo u tom smjeru ozbiljnije... po meni cijela srednja bosna se trebala preseliti u hrvatsku...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:čuj šta misliš zašto su sad ove pustopoljine ostale iza vas.... cccc
2015-08-08
Kad sam postao Hrvat, tek tad sam shvatio što znači biti ogorčen i neretan. To je užas.
crvenkasti-
2014-04-17
michaellcmacha wrote:prepojednostavljeno i sasvim u drugom planu.... morali ste otići jer ste ovaj puta zasrali do te mjere da se to nije dalo popraviti.... a s obzirom da je tako ispalo, a nije moralo, onda je bilo ok imati u planu dovesti hrvate iz BiH ili od kud već nije bitno... po mom šteta što se nije išlo u tom smjeru ozbiljnije... po meni cijela srednja bosna se trebala preseliti u hrvatsku...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:čuj šta misliš zašto su sad ove pustopoljine ostale iza vas.... cccc
Mi smo mislili da će doći Hrvati iz Njemačke, Kanade... nismo mislili ovi iz Bosne.
Bolji su bili Srbi od ovih.
crvenkasti-
2014-04-17
sad ti to po uzoru na crvenolikog pojednostavljuješ do zla boga... zna se vrlo dobro da nitko nije dovodio u pitanje vlasništvo nad zemljom.... ;)Winter is coming wrote:ko ce ga znati crvenkasti,vi ste mislili da je to vasa zemlja a mi da je nasa a u stvari je bila i vasa i nasa,sad je vasa i neka tako ostanecrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:čuj šta misliš zašto su sad ove pustopoljine ostale iza vas.... cccc
2015-08-08
U svakom slučaju, ispalo je da smo se zajebali.
crvenkasti-
2014-04-17
Winter is coming wrote:winter voli stvari pojednostaviti a ne komplikovati,najbolje stvari su najjednostavnije,a sad sto se tice moje inteligencije nisam jedan od onih koji se vole hvaliti,winter se smatra nekim prosjecno inteligentnim tipom a postuje vas pametnije jel onoliko koliko oni njega postuju i njegov narod,vidis da je winter jednostavanMaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:da,mogao ih te demantirati u vrlo kratkom roku da tebe ne zanimaju sirijski civili nego da te zanima blacenje rusa,to sam skuzio,vjesto manipulises
Previse se lovas ti za to sto sam ja svojevremeno rekao za tvoj narod :) . I previse ti meni pripisujes neke elemente u ponasanju koje zakljucujes iskljucivo na temelju osobnih averzija. To ti je u kurcu kako god okrenes al eto ti tamo.
Guest- Guest
hrvati iz Bih su sasvim ok, u svakom slučaju su bolji od likova poput tebe....;)crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:prepojednostavljeno i sasvim u drugom planu.... morali ste otići jer ste ovaj puta zasrali do te mjere da se to nije dalo popraviti.... a s obzirom da je tako ispalo, a nije moralo, onda je bilo ok imati u planu dovesti hrvate iz BiH ili od kud već nije bitno... po mom šteta što se nije išlo u tom smjeru ozbiljnije... po meni cijela srednja bosna se trebala preseliti u hrvatsku...crvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:čuj šta misliš zašto su sad ove pustopoljine ostale iza vas.... cccc
Mi smo mislili da će doći Hrvati iz Njemačke, Kanade... nismo mislili ovi iz Bosne.
Bolji su bili Srbi od ovih.
2015-08-08
baustela sine, baustela, i onda nam kozojebi sjebali ugovorenog posla za 2 godineEroo wrote:A tako, znači povratnik...Tebe treba pod kontrolu stavit.Leviathan2 wrote:heheh, care, bio ja u siriji, u halebu kad je pocelo,Winter is coming wrote:tebe treba poslat u SirijuLeviathan2 wrote:a ja znam napravit pauzu od koju godinu da se malo odmorim i unormalim :D,
pa jest dobro divanis,ja sam u kurcu a ti nisi eto jel sad dobro?MaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:winter voli stvari pojednostaviti a ne komplikovati,najbolje stvari su najjednostavnije,a sad sto se tice moje inteligencije nisam jedan od onih koji se vole hvaliti,winter se smatra nekim prosjecno inteligentnim tipom a postuje vas pametnije jel onoliko koliko oni njega postuju i njegov narod,vidis da je winter jednostavanMaximusDecimusMiridije wrote:Winter is coming wrote:da,mogao ih te demantirati u vrlo kratkom roku da tebe ne zanimaju sirijski civili nego da te zanima blacenje rusa,to sam skuzio,vjesto manipulises
Previse se lovas ti za to sto sam ja svojevremeno rekao za tvoj narod :) . I previse ti meni pripisujes neke elemente u ponasanju koje zakljucujes iskljucivo na temelju osobnih averzija. To ti je u kurcu kako god okrenes al eto ti tamo.
2014-04-14
Budući smo imali toliki zanos i energiju kad smo stvarali Hrvatsku, i očekivanja su bila velika. Zato je i razočarenje sada, kad vidimo kakvo je sranje ispalo, još veće i još bolnije.
Gorčina i bijes s vremenom rastu.
Gorčina i bijes s vremenom rastu.
crvenkasti-
2014-04-17
a sta cu volim stvari pojednostaviti,znas kako kazu riba se lovi u mutnommichaellcmacha wrote:sad ti to po uzoru na crvenolikog pojednostavljuješ do zla boga... zna se vrlo dobro da nitko nije dovodio u pitanje vlasništvo nad zemljom.... ;)Winter is coming wrote:ko ce ga znati crvenkasti,vi ste mislili da je to vasa zemlja a mi da je nasa a u stvari je bila i vasa i nasa,sad je vasa i neka tako ostanecrvenkasti wrote:michaellcmacha wrote:čuj šta misliš zašto su sad ove pustopoljine ostale iza vas.... cccc
2014-04-14
Page 18 of 41 • 1 ... 10 ... 17, 18, 19 ... 29 ... 41
Similar topics
» Karamarko jedini kandidat za predsjednika HDZ-a
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
Page 18 of 41