Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Page 29 of 41
Page 29 of 41 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41
Re: Jeremić jedini kandidat vredan pohvale
Lanac je tvoja ili njegova želja?Noor wrote:od danas je na kratkom lancu...nećedzango wrote:Pazi samo da ne pretera.Noor wrote:dzango wrote:Zeke ne piju mleko.Noor wrote:
doć će zeko na mleko :)
ovaj forumski će pit i mleko
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
kako jos nisam ubijen tvojim pogledom a i lampa nije crkla?Noor wrote:Winter is coming wrote:ja tebi uperio lampu u facu?imas bujnu nastu,mogla bi pisati naucno fantasticne romane e sace svetac tu nesto dodati hahaNoor wrote:Winter is coming wrote:ma vidi ti nje haha onda wintera ispituje kao neki gestapovac,e nemoze sa winterom bas tako kako ti mislisNoor wrote:
ne odgovaraj pitanjem...pitala sam te na čiju pažnju si mislio?
ma vidi ti wintera, taj još uvijek nije shvatio da norki ne može uperiti lampu u facu i provoditi teror....pogledom te ubijem..i tebe i lampu
neće, zna da nema pristupa.
2014-04-14
Nije da se mješam ali zašto tražiš pomoć sa strane u direktnom duelu? Ako ne ide nađi gospodski izlaz, pobjegni u kupus i zdravo đaci, malo se svi nasmiju i gotovo. Ovako uvlačiš nepotrebno ljude u fajt i misliš kliznuti neokrznjen iz borbe a to baš ne ide lako.Winter is coming wrote:ja tebi uperio lampu u facu?imas bujnu nastu,mogla bi pisati naucno fantasticne romane e sace svetac tu nesto dodati hahaNoor wrote:Winter is coming wrote:ma vidi ti nje haha onda wintera ispituje kao neki gestapovac,e nemoze sa winterom bas tako kako ti mislisNoor wrote:Winter is coming wrote:
a cije je on zeljan paznje?tvoje?
ma vidi ti wintera, taj još uvijek nije shvatio da norki ne može uperiti lampu u facu i provoditi teror....pogledom te ubijem..i tebe i lampu
Guest- Guest
ah ne brini znam ja da ti sve primjetis primjetim i ja tu i tamo,ponestomaggie13 wrote:nikad ne prijetim..samo te podsjecam da ne pomislis kako ne primjecujem tvoje uvrede i izljeve zuci.Winter is coming wrote:malo je onih koje volim,sta je sad ovo prijetnja? neznam kako bi ovo shvatiomaggie13 wrote:a,mi smo oni koje volis?Winter is coming wrote:to sam naucio od vas a vi zenke ste posebno osjetljive i navikle da vas se titra pa zato skacete za svaku sitnicu,kad vas neko mlatne znajte da ste to sve negdje i nekad zasluzilemaggie13 wrote:
ah,za tebe je crveni mala beba po ogorcenosti i frustriranosti..i direktno znas uvrijedit..
Imas srece sto ne volim prljat ruke.
2014-04-14
tre911 wrote:Nije da se mješam ali zašto tražiš pomoć sa strane u direktnom duelu? Ako ne ide nađi gospodski izlaz, pobjegni u kupus i zdravo đaci, malo se svi nasmiju i gotovo. Ovako uvlačiš nepotrebno ljude u fajt i misliš kliznuti neokrznjen iz borbe a to baš ne ide lako.Winter is coming wrote:ja tebi uperio lampu u facu?imas bujnu nastu,mogla bi pisati naucno fantasticne romane e sace svetac tu nesto dodati hahaNoor wrote:Winter is coming wrote:ma vidi ti nje haha onda wintera ispituje kao neki gestapovac,e nemoze sa winterom bas tako kako ti mislisNoor wrote:Winter is coming wrote:
decki su pogledali puno filmova pa se nadopunjuju, mijesaju naracije koje su vidili na filmskom platnu, i ne cudi zasto imaju potrebu izmisljati stalno kad nisu previse u dodiru sa stvarnoscu..
Mhhhh....ono,drzim se svoje odluke da sa nekima vise ne komuniciram,gledeee,obostranog dobra..ako sa nekim ne mogu,ili sa mnom netko ne moze,bolje da se ignoriramo...Ono,nije da sam pićkica da svakog skoro stavljam na tehnicki ignore,ali,nekad se ponetko bas jako nakači za vrat,pa bude nelagodna fajta...Nema razloga za to..ako se ne moze,bolje da se niti ne forsira..Winter is coming wrote:ja tebi uperio lampu u facu?imas bujnu nastu,mogla bi pisati naucno fantasticne romane e sace svetac tu nesto dodati hahaNoor wrote:Winter is coming wrote:ma vidi ti nje haha onda wintera ispituje kao neki gestapovac,e nemoze sa winterom bas tako kako ti mislisNoor wrote:Winter is coming wrote:
Guest- Guest
ad hominem je dozvoljen u rasparvi, obitelj je nešto drugo. Da se svi toga držimo rasprave i sav cirkus bi bio puno bolji u svakom pogledu.dzango wrote:Ništa manje vređanje na ličnom nivou od onog da se u svakom postu kaže da je neko glup i slično. Samo je problem nečije percepcije.tre911 wrote:Ma hajde, to je način seljačina koji ne znaju drugačije kontrirati oponentu nego ga pokušaju povući na niži nivo gdje su dominantni i tu ga sa iskustvom potuku.dzango wrote:Pominjanje žene nema veze sa porodicom već je podjebavanje na ličnoj osnovi. Niko ne dovodi u pitanje tu porodicu i ne vređa je ni po kom osnovu.tre911 wrote:Nije stvar kako ti to percipiraš nego kako to percipira tvoj oponent i što za njega znači obitelj. Ako je obitelj osnovna jedinica svakog društrva onda se odnosi prema njoj kako dolikuje bilo iz mog ili tvog kuta/ugla gledanja, u protivnom nema smisla da išta pišeš o sorošu, genderu i sličnim pizdarijama i kako si navodno protiv tih nakaradnih ideologija iako i sam udaraš u istu tamburu sa njima samo po drugojdzango wrote:
Pa sad, to je više atak na tvoju muškost nego na samu ženu koju uopšte i ne znam. A i najmanja je je uvreda jer je žena promenjiva kategorija za razliku od majke, oca i dece. Veber se na primer uopšte ne ljuti kada mu spomeneš ženu.
žici a navodno nisi dio iste ekipe.
Guest- Guest
dzango wrote:Lanac je tvoja ili njegova želja?Noor wrote:od danas je na kratkom lancu...nećedzango wrote:Pazi samo da ne pretera.Noor wrote:dzango wrote:
Zeke ne piju mleko.
još da mu i želje ispunjavam, e, svašta
Guest- Guest
fajt ? a jebem li ga,necemo se valjda tuci,megi kaze da nece prljati ruke a ova druga me hoce ubiti pogledom i da palim traktor,na kraju ja lostre911 wrote:Nije da se mješam ali zašto tražiš pomoć sa strane u direktnom duelu? Ako ne ide nađi gospodski izlaz, pobjegni u kupus i zdravo đaci, malo se svi nasmiju i gotovo. Ovako uvlačiš nepotrebno ljude u fajt i misliš kliznuti neokrznjen iz borbe a to baš ne ide lako.Winter is coming wrote:ja tebi uperio lampu u facu?imas bujnu nastu,mogla bi pisati naucno fantasticne romane e sace svetac tu nesto dodati hahaNoor wrote:Winter is coming wrote:ma vidi ti nje haha onda wintera ispituje kao neki gestapovac,e nemoze sa winterom bas tako kako ti mislisNoor wrote:
2014-04-14
daklem, crveko banat, nek je,
ostali broje crvena zrnca i rade se opaki osim sveca, on se radi jebach
daklem, jel se vi seksate kad il ste ko i mi baustelci, svadite se jebete sve po spisku i to :D
ostali broje crvena zrnca i rade se opaki osim sveca, on se radi jebach
daklem, jel se vi seksate kad il ste ko i mi baustelci, svadite se jebete sve po spisku i to :D
mudro divanisbogomdani wrote:Mhhhh....ono,drzim se svoje odluke da sa nekima vise ne komuniciram,gledeee,obostranog dobra..ako sa nekim ne mogu,ili sa mnom netko ne moze,bolje da se ignoriramo...Ono,nije da sam pićkica da svakog skoro stavljam na tehnicki ignore,ali,nekad se ponetko bas jako nakači za vrat,pa bude nelagodna fajta...Nema razloga za to..ako se ne moze,bolje da se niti ne forsira..Winter is coming wrote:ja tebi uperio lampu u facu?imas bujnu nastu,mogla bi pisati naucno fantasticne romane e sace svetac tu nesto dodati hahaNoor wrote:Winter is coming wrote:ma vidi ti nje haha onda wintera ispituje kao neki gestapovac,e nemoze sa winterom bas tako kako ti mislisNoor wrote:
2014-04-14
A Irud te e-bo,kaxmo postali svi redom tolerantni i pristojni..
Guest- Guest
Winter is coming wrote:fajt ? a jebem li ga,necemo se valjda tuci,megi kaze da nece prljati ruke a ova druga me hoce ubiti pogledom i da palim traktor,na kraju ja lostre911 wrote:Nije da se mješam ali zašto tražiš pomoć sa strane u direktnom duelu? Ako ne ide nađi gospodski izlaz, pobjegni u kupus i zdravo đaci, malo se svi nasmiju i gotovo. Ovako uvlačiš nepotrebno ljude u fajt i misliš kliznuti neokrznjen iz borbe a to baš ne ide lako.Winter is coming wrote:ja tebi uperio lampu u facu?imas bujnu nastu,mogla bi pisati naucno fantasticne romane e sace svetac tu nesto dodati hahaNoor wrote:Winter is coming wrote:
ma vidi ti nje haha onda wintera ispituje kao neki gestapovac,e nemoze sa winterom bas tako kako ti mislis
trebao si do sada već naučiti da se sa hrvaticama nemreš zajebavat
Guest- Guest
S druge strane,to mi daje za pravo,ako bas netko navali,onako..samo zato jer drugacije mislim,da ga poderem kao pičku,i pometem forum sa njim..No,niti to nije lijepo,posto sam Bogomdan,osjećajan i emotivan,kasnije mi bude nelagodno i bude mi zao...ebi ga..bolje onda glumiti gljivu i ignorirati...Winter is coming wrote:mudro divanisbogomdani wrote:Mhhhh....ono,drzim se svoje odluke da sa nekima vise ne komuniciram,gledeee,obostranog dobra..ako sa nekim ne mogu,ili sa mnom netko ne moze,bolje da se ignoriramo...Ono,nije da sam pićkica da svakog skoro stavljam na tehnicki ignore,ali,nekad se ponetko bas jako nakači za vrat,pa bude nelagodna fajta...Nema razloga za to..ako se ne moze,bolje da se niti ne forsira..Winter is coming wrote:ja tebi uperio lampu u facu?imas bujnu nastu,mogla bi pisati naucno fantasticne romane e sace svetac tu nesto dodati hahaNoor wrote:Winter is coming wrote:
ma vidi ti nje haha onda wintera ispituje kao neki gestapovac,e nemoze sa winterom bas tako kako ti mislis
Guest- Guest
koo to svi, nemoj mene tu ubrajat, srusices mi ugled na baustelibogomdani wrote:A Irud te e-bo,kaxmo postali svi redom tolerantni i pristojni..
a zasto sam ja mislio da si ti zhidovkaNoor wrote:Winter is coming wrote:fajt ? a jebem li ga,necemo se valjda tuci,megi kaze da nece prljati ruke a ova druga me hoce ubiti pogledom i da palim traktor,na kraju ja lostre911 wrote:Nije da se mješam ali zašto tražiš pomoć sa strane u direktnom duelu? Ako ne ide nađi gospodski izlaz, pobjegni u kupus i zdravo đaci, malo se svi nasmiju i gotovo. Ovako uvlačiš nepotrebno ljude u fajt i misliš kliznuti neokrznjen iz borbe a to baš ne ide lako.Winter is coming wrote:ja tebi uperio lampu u facu?imas bujnu nastu,mogla bi pisati naucno fantasticne romane e sace svetac tu nesto dodati hahaNoor wrote:
Guest- Guest
Gdje i kadsam se ja sprdao sa smrću bilo koje i bilo čije djece... medo ne seri, ti si se nebrojeno putai ismijavo nad pokoljima koje su između ostalih izvodili i neki od tvojih bliskih rođakaWinter is coming wrote:jedete govna a burek jeftin,sjecam se kakste se sprdali sa ubistvima srpske djece ili ste cutali na to,na ubistvo aleksandre zec i ostale djece,a ovdje se palite ko sibica na nevine zajebancije crvenkastog,ma gadite mi se
2015-08-08
Meni je ujna na ignore. Vidim samo quotane upise. Rekla bih da je ozbiljan kandidat za admina. To zbog ravnoteže...dzango wrote:Pazi samo da ne pretera.Noor wrote:dzango wrote:Zeke ne piju mleko.Noor wrote:kic wrote:
joj winter ti je uvijek malo u sukobu sa samim sobom malo ti je gubitak vremena rasprava s njim, zivi u SAD a mrzi ih..
doć će zeko na mleko :)
Guest- Guest
a ko se sa tobom zajebava? ne umisljaj si glupostiNoor wrote:Winter is coming wrote:fajt ? a jebem li ga,necemo se valjda tuci,megi kaze da nece prljati ruke a ova druga me hoce ubiti pogledom i da palim traktor,na kraju ja lostre911 wrote:Nije da se mješam ali zašto tražiš pomoć sa strane u direktnom duelu? Ako ne ide nađi gospodski izlaz, pobjegni u kupus i zdravo đaci, malo se svi nasmiju i gotovo. Ovako uvlačiš nepotrebno ljude u fajt i misliš kliznuti neokrznjen iz borbe a to baš ne ide lako.Winter is coming wrote:ja tebi uperio lampu u facu?imas bujnu nastu,mogla bi pisati naucno fantasticne romane e sace svetac tu nesto dodati hahaNoor wrote:
2014-04-14
Leviathan2 wrote:a zasto sam ja mislio da si ti zhidovkaNoor wrote:Winter is coming wrote:fajt ? a jebem li ga,necemo se valjda tuci,megi kaze da nece prljati ruke a ova druga me hoce ubiti pogledom i da palim traktor,na kraju ja lostre911 wrote:Nije da se mješam ali zašto tražiš pomoć sa strane u direktnom duelu? Ako ne ide nađi gospodski izlaz, pobjegni u kupus i zdravo đaci, malo se svi nasmiju i gotovo. Ovako uvlačiš nepotrebno ljude u fajt i misliš kliznuti neokrznjen iz borbe a to baš ne ide lako.Winter is coming wrote:
ja tebi uperio lampu u facu?imas bujnu nastu,mogla bi pisati naucno fantasticne romane e sace svetac tu nesto dodati haha
i to sam...2u1
Guest- Guest
Page 29 of 41 • 1 ... 16 ... 28, 29, 30 ... 35 ... 41
Similar topics
» Karamarko jedini kandidat za predsjednika HDZ-a
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
» Plenkovic pobijedio na izborima na kojima je bio jedini kandidat
» Puhovski:Skoro jedini kao predsjednicki kandidat i politicar moze doci opusteno ne plaseci se zvizduka
» Glasanje za generalnog sekretara UN: Jeremić izbio na drugo mesto
» pohvale marcellusu
Page 29 of 41