GERARD DEPARDIEU Kusturica je obični prevarant i lažov
Page 8 of 13
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Re: GERARD DEPARDIEU Kusturica je obični prevarant i lažov
Gledao sam na natgeotv emisiju o Međugorju.
To su četnici.
Kažu, kad netko izgubi svaku nadu zbog bolesti ili tako nečeg, taj proda svu svoju imovinu i novac odnese u Međugorje, da ga onima, i tamo živi dok ne umre.
To su četnici.
Kažu, kad netko izgubi svaku nadu zbog bolesti ili tako nečeg, taj proda svu svoju imovinu i novac odnese u Međugorje, da ga onima, i tamo živi dok ne umre.
crvenkasti- Posts : 29708
2014-04-17
to me opet podsjetilo kako smo subotom izlazili na svadbe. skockali bi se i ajmo ždrat i pit.MaximusDecimusMiridije wrote:
U trovacnicu? Ajde de....lijepo :)
u početku je pitanje bilo, vi ste od mlade ili mladoženje.
kasnije su nas konobari već znali pa bi rekli, danas ste od mlade rodbina
e, to su bila vremena. znali smo i do mlade stat i čekat mladoženju. dobro se nažrat i otići dalje, pa bi ujutro na srneći gulaš svratili.
2014-12-30
frakcija wrote:zašto se ovdje preserava u limuzini pred kvartovskim zidićarima koji je ne ebu pol posto, a tamo taraži skroman smještaj?..pizzon wrote:to nema veze sa smislom i porukom mog postafrakcija wrote:ja vidila paris hilton u limuzini pred zgradom..jupii..moj život ima smisla..pizzon wrote:prociotao sam da paris hilton i delon dolaze
pocetkom oktobra u beograd.
vrlo skormi zahtevi za smestaj, obicni !
cista informacija, da je bg svet !
ako se dobro secam : ćud je zenska voćka čudnovata !?
Guest- Guest
veber wrote:to me opet podsjetilo kako smo subotom izlazili na svadbe. skockali bi se i ajmo ždrat i pit.MaximusDecimusMiridije wrote:
U trovacnicu? Ajde de....lijepo :)
u početku je pitanje bilo, vi ste od mlade ili mladoženje.
kasnije su nas konobari već znali pa bi rekli, danas ste od mlade rodbina
e, to su bila vremena. znali smo i do mlade stat i čekat mladoženju. dobro se nažrat i otići dalje, pa bi ujutro na srneći gulaš svratili.
Ja spinut pamtim....ta menza je valjda jedina koja je jos nedavno imala mlijeko u kesama ono. Skupili bi se u neboderima na vrhu i cekali da ispod krenu parovi kao pred pekaru red stvarati. Skupi ih se dole 20-30...ono red ko na Bleiburgu. Sve skockano....koza,frizurice blistaju.....onda sa 10-og kata bacis te kesice, legnes dole i cekas da tresne...i onda slusas kako ti par desetaka ljudi jebe mater odjednom :D
Guest- Guest
u pm i mi to radili. ili prezervativ napunit vodom i suk na frajera pred vratima.
znali smo i jaja bacat. pogotovo vlakom za split pa smo se izvježbali suknut na šajbu auta koji čeka rampu.
znali smo i jaja bacat. pogotovo vlakom za split pa smo se izvježbali suknut na šajbu auta koji čeka rampu.
2014-12-30
Starha, samo deri. Ali za ciglanu nisi u pravu!Starhemberg wrote:Ponovit ću to i tu - crvenkasti jako dobro zna zašto je pod povećalom. Neću reći zašto, radi se o detaljima privatne prirode i nisu za objavu. Toliko da dežurni isljednici znaju...
starija sam od raspudića, a mlađa od severine.crvenkasti wrote:Asti, pa koliko ti imaš godina? Možeš meni i veberu majka bit.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
jebga, da znam tko sa ta dva još bi se primio računice.frakcija wrote:starija sam od raspudića, a mlađa od severine.crvenkasti wrote:Asti, pa koliko ti imaš godina? Možeš meni i veberu majka bit.
2014-12-30
starija od lalovca, a mlađa od vuce..jel sad dobro?veber wrote:jebga, da znam tko sa ta dva još bi se primio računice.frakcija wrote:starija sam od raspudića, a mlađa od severine.crvenkasti wrote:Asti, pa koliko ti imaš godina? Možeš meni i veberu majka bit.
2016-03-09
Da? Ako je istina ispada da imaš 40 do 43 godine. Uviek sam mislio da si u ranim pedesetima, eventualno kasnim četrdesetima.veber wrote:jebga, da znam tko sa ta dva još bi se primio računice.frakcija wrote:starija sam od raspudića, a mlađa od severine.crvenkasti wrote:Asti, pa koliko ti imaš godina? Možeš meni i veberu majka bit.
zbog mudrosti i životnog iskustva?Regoč wrote:Da? Ako je istina ispada da imaš 40 do 43 godine. Uviek sam mislio da si u ranim pedesetima, eventualno kasnim četrdesetima.veber wrote:jebga, da znam tko sa ta dva još bi se primio računice.frakcija wrote:starija sam od raspudića, a mlađa od severine.crvenkasti wrote:Asti, pa koliko ti imaš godina? Možeš meni i veberu majka bit.
2016-03-09
Mi smo vrsnici???frakcija wrote:starija sam od raspudića, a mlađa od severine.crvenkasti wrote:Asti, pa koliko ti imaš godina? Možeš meni i veberu majka bit.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
kako se tako živo sjećamo osamdesetih, pa čak i sedamdesetih ko i raspudić?jastreb wrote:Mi smo vrsnici???frakcija wrote:starija sam od raspudića, a mlađa od severine.crvenkasti wrote:Asti, pa koliko ti imaš godina? Možeš meni i veberu majka bit.
2016-03-09
ja?Regoč wrote:Da? Ako je istina ispada da imaš 40 do 43 godine. Uviek sam mislio da si u ranim pedesetima, eventualno kasnim četrdesetima.veber wrote:jebga, da znam tko sa ta dva još bi se primio računice.frakcija wrote:starija sam od raspudića, a mlađa od severine.crvenkasti wrote:Asti, pa koliko ti imaš godina? Možeš meni i veberu majka bit.
ako misliš na mene, marc i ja smo prvi pred rakom
2014-12-30
zaboravio na jastreba koji je 56-e furao štafetu voljenom vođi.
2014-12-30
Da,ali kasnije godine jako teško razmimoilazim.frakcija wrote:kako se tako živo sjećamo osamdesetih, pa čak i sedamdesetih ko i raspudić?jastreb wrote:Mi smo vrsnici???frakcija wrote:starija sam od raspudića, a mlađa od severine.crvenkasti wrote:Asti, pa koliko ti imaš godina? Možeš meni i veberu majka bit.
2014-04-22
je kasnije vrijeme ufatilo ubrzanje..ne razlikujem devedesete i desete (u muzici i kinematografiji npr.)jastreb wrote:Da,ali kasnije godine jako teško razmimoilazim.frakcija wrote:kako se tako živo sjećamo osamdesetih, pa čak i sedamdesetih ko i raspudić?jastreb wrote:Mi smo vrsnici???frakcija wrote:starija sam od raspudića, a mlađa od severine.crvenkasti wrote:Asti, pa koliko ti imaš godina? Možeš meni i veberu majka bit.
2016-03-09
Da. Tako se i meni čini. Do 98-me još još,ali sve kasnije mi se pričinjava kao bezblična masa.frakcija wrote:je kasnije vrijeme ufatilo ubrzanje..ne razlikujem devedesete i desete (u muzici i kinematografiji npr.)jastreb wrote:Da,ali kasnije godine jako teško razmimoilazim.frakcija wrote:kako se tako živo sjećamo osamdesetih, pa čak i sedamdesetih ko i raspudić?jastreb wrote:Mi smo vrsnici???frakcija wrote:
starija sam od raspudića, a mlađa od severine.
2014-04-22
S obzirom da si bila regentica maloljetnom knezu Trpimiru...frakcija wrote:zbog mudrosti i životnog iskustva?Regoč wrote:Da? Ako je istina ispada da imaš 40 do 43 godine. Uviek sam mislio da si u ranim pedesetima, eventualno kasnim četrdesetima.veber wrote:jebga, da znam tko sa ta dva još bi se primio računice.frakcija wrote:starija sam od raspudića, a mlađa od severine.crvenkasti wrote:Asti, pa koliko ti imaš godina? Možeš meni i veberu majka bit.
Krešimiru iz loze Trpimirovića .Regoč wrote:S obzirom da si bila regentica maloljetnom knezu Trpimiru...frakcija wrote:zbog mudrosti i životnog iskustva?Regoč wrote:Da? Ako je istina ispada da imaš 40 do 43 godine. Uviek sam mislio da si u ranim pedesetima, eventualno kasnim četrdesetima.veber wrote:jebga, da znam tko sa ta dva još bi se primio računice.frakcija wrote:
2016-03-09
oš reći da je stara?Regoč wrote:S obzirom da si bila regentica maloljetnom knezu Trpimiru...frakcija wrote:zbog mudrosti i životnog iskustva?Regoč wrote:Da? Ako je istina ispada da imaš 40 do 43 godine. Uviek sam mislio da si u ranim pedesetima, eventualno kasnim četrdesetima.veber wrote:jebga, da znam tko sa ta dva još bi se primio računice.frakcija wrote:
(to ženama ne govori)
2014-12-30
Page 8 of 13 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Gérard Depardieu prešao u pravoslavlje
» NU2 - gost, prevarant i lažov Drago Plečko
» Depardieu u Parizu glasao za Putina
» PREVARANT U BANOVINI?
» NASMIJANI PREVARANT
» NU2 - gost, prevarant i lažov Drago Plečko
» Depardieu u Parizu glasao za Putina
» PREVARANT U BANOVINI?