GERARD DEPARDIEU Kusturica je obični prevarant i lažov
Page 7 of 13
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Re: GERARD DEPARDIEU Kusturica je obični prevarant i lažov
ma jebe mi se za njega i za sveca...Starhemberg wrote:Ponovit ću to i tu - crvenkasti jako dobro zna zašto je pod povećalom. Neću reći zašto, radi se o detaljima privatne prirode i nisu za objavu. Toliko da dežurni isljednici znaju...
veber- Posts : 53509
2014-12-30
kajo ajmo nešto pojest i popit.kaja_333 wrote:Traze ga zbog ratnih zločina?Starhemberg wrote:Ponovit ću to i tu - crvenkasti jako dobro zna zašto je pod povećalom. Neću reći zašto, radi se o detaljima privatne prirode i nisu za objavu. Toliko da dežurni isljednici znaju...
2014-12-30
kaja_333 wrote:Traze ga zbog ratnih zločina?Starhemberg wrote:Ponovit ću to i tu - crvenkasti jako dobro zna zašto je pod povećalom. Neću reći zašto, radi se o detaljima privatne prirode i nisu za objavu. Toliko da dežurni isljednici znaju...
Bas...zlocesto :)
Guest- Guest
Ti bi samo jeo a dijeta?veber wrote:kajo ajmo nešto pojest i popit.kaja_333 wrote:Traze ga zbog ratnih zločina?Starhemberg wrote:Ponovit ću to i tu - crvenkasti jako dobro zna zašto je pod povećalom. Neću reći zašto, radi se o detaljima privatne prirode i nisu za objavu. Toliko da dežurni isljednici znaju...
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
jedenje u društvu je socijalni element druženja.kaja_333 wrote:Ti bi samo jeo a dijeta?veber wrote:kajo ajmo nešto pojest i popit.kaja_333 wrote:Traze ga zbog ratnih zločina?Starhemberg wrote:Ponovit ću to i tu - crvenkasti jako dobro zna zašto je pod povećalom. Neću reći zašto, radi se o detaljima privatne prirode i nisu za objavu. Toliko da dežurni isljednici znaju...
neš bu me ženila, boli te briga
2014-12-30
Pa bas :)veber wrote:jedenje u društvu je socijalni element druženja.kaja_333 wrote:Ti bi samo jeo a dijeta?veber wrote:kajo ajmo nešto pojest i popit.kaja_333 wrote:Traze ga zbog ratnih zločina?Starhemberg wrote:Ponovit ću to i tu - crvenkasti jako dobro zna zašto je pod povećalom. Neću reći zašto, radi se o detaljima privatne prirode i nisu za objavu. Toliko da dežurni isljednici znaju...
2015-08-15
pa onda kaj se brineš jel imam kilu dvijetripetviše ;)
2014-12-30
Ma ne brinem, to ja onak ..veber wrote:pa onda kaj se brineš jel imam kilu dvijetripetviše ;)
2015-08-15
veber wrote:pa onda kaj se brineš jel imam kilu dvijetripetviše ;)
To ona radi zdravlja tvoga :)
Guest- Guest
Da ne dobi neku kardiovaskularnu bolest.
2015-08-15
ko je imo para, kupovo joj kifle..kaja_333 wrote:Pa bas :)veber wrote:jedenje u društvu je socijalni element druženja.kaja_333 wrote:Ti bi samo jeo a dijeta?veber wrote:kajo ajmo nešto pojest i popit.kaja_333 wrote:
Traze ga zbog ratnih zločina?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kaja_333 wrote:Da ne dobi neku kardiovaskularnu bolest.
Imaju i te bolesti svojih prednosti. Barem ne razmisljas vise od cega ces umrijeti.
Guest- Guest
bum riskirao.kaja_333 wrote:Da ne dobi neku kardiovaskularnu bolest.
idemo na neki čuspajz?
2014-12-30
jeble te kifle, kada dođem u st vodim te na ručak, večeru.frakcija wrote:ko je imo para, kupovo joj kifle..kaja_333 wrote:Pa bas :)veber wrote:jedenje u društvu je socijalni element druženja.kaja_333 wrote:Ti bi samo jeo a dijeta?veber wrote:
kajo ajmo nešto pojest i popit.
u pm i te jebene kifle i slanci.
2014-12-30
može..vodi me u studentsku menzu na spinutu na šnicele u toću..tamo najboe kuvaju i nije ti skupo..pogotovo ako sinu mazneš iksicuveber wrote:jeble te kifle, kada dođem u st vodim te na ručak, večeru.frakcija wrote:ko je imo para, kupovo joj kifle..kaja_333 wrote:Pa bas :)veber wrote:jedenje u društvu je socijalni element druženja.kaja_333 wrote:
Ti bi samo jeo a dijeta?
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Asti, pa koliko ti imaš godina? Možeš meni i veberu majka bit.
crvenkasti-
2014-04-17
jebemu, to bi jednom trebao napravit. mada sam jednom bio sa sinom i žalio se da nema piva. pa mi tete objašnjavale da je to studenska menza.frakcija wrote:može..vodi me u studentsku menzu na spinutu na šnicele u toću..tamo najboe kuvaju i nije ti skupo..pogotovo ako sinu mazneš iksicu
ali znam jedan fin restorančić na pjaci. to je ipak za nas.
već me znadu, eto nam našeg purgera
2014-12-30
vebere, pa frakcija je baba ...
crvenkasti-
2014-04-17
e, a možemo i do stobreča, jedna fina konoba bila tamo. domaća klopa, pristojne cijene.
2014-12-30
frakcija wrote:može..vodi me u studentsku menzu na spinutu na šnicele u toću..tamo najboe kuvaju i nije ti skupo..pogotovo ako sinu mazneš iksicuveber wrote:jeble te kifle, kada dođem u st vodim te na ručak, večeru.frakcija wrote:ko je imo para, kupovo joj kifle..kaja_333 wrote:Pa bas :)veber wrote:
jedenje u društvu je socijalni element druženja.
U trovacnicu? Ajde de....lijepo :)
Guest- Guest
Gledao sam na natgeotv emisiju o Međugorju.
To su četnici.
Kažu, kad netko izgubi svaku nadu zbog bolesti ili tako nečeg, taj proda svu svoju imovinu i novac odnese u Međugorje, da ga onima, i tamo živi dok ne umre.
To su četnici.
Kažu, kad netko izgubi svaku nadu zbog bolesti ili tako nečeg, taj proda svu svoju imovinu i novac odnese u Međugorje, da ga onima, i tamo živi dok ne umre.
crvenkasti-
2014-04-17
Page 7 of 13 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8 ... 11, 12, 13
Similar topics
» Gérard Depardieu prešao u pravoslavlje
» NU2 - gost, prevarant i lažov Drago Plečko
» Depardieu u Parizu glasao za Putina
» PREVARANT U BANOVINI?
» NASMIJANI PREVARANT
» NU2 - gost, prevarant i lažov Drago Plečko
» Depardieu u Parizu glasao za Putina
» PREVARANT U BANOVINI?