GERARD DEPARDIEU Kusturica je obični prevarant i lažov
Page 9 of 13
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Re: GERARD DEPARDIEU Kusturica je obični prevarant i lažov
oš reći da je stara?Regoč wrote:S obzirom da si bila regentica maloljetnom knezu Trpimiru...frakcija wrote:zbog mudrosti i životnog iskustva?Regoč wrote:Da? Ako je istina ispada da imaš 40 do 43 godine. Uviek sam mislio da si u ranim pedesetima, eventualno kasnim četrdesetima.veber wrote:jebga, da znam tko sa ta dva još bi se primio računice.frakcija wrote:
starija sam od raspudića, a mlađa od severine.
(to ženama ne govori)
veber- Posts : 53509
2014-12-30
e a koji suti to desimiri? ništa ne izguglah..jastreb wrote:Da. Tako se i meni čini. Do 98-me još još,ali sve kasnije mi se pričinjava kao bezblična masa.frakcija wrote:je kasnije vrijeme ufatilo ubrzanje..ne razlikujem devedesete i desete (u muzici i kinematografiji npr.)jastreb wrote:Da,ali kasnije godine jako teško razmimoilazim.frakcija wrote:kako se tako živo sjećamo osamdesetih, pa čak i sedamdesetih ko i raspudić?jastreb wrote:
Mi smo vrsnici???
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Ne, na Frakci, a ti si mi se doimao tridesetogodišnjakom, vjerojatno jer se stalo nabacuješ Kaji. Dobro, nabacuješ se svakoj, ali uviek sam navijao za vas dvoje, a sad vidim da si oženjen i imaš veliku djecu. E, intuicija mi zakržljala ko i treće oko.veber wrote:ja?Regoč wrote:Da? Ako je istina ispada da imaš 40 do 43 godine. Uviek sam mislio da si u ranim pedesetima, eventualno kasnim četrdesetima.veber wrote:jebga, da znam tko sa ta dva još bi se primio računice.frakcija wrote:starija sam od raspudića, a mlađa od severine.crvenkasti wrote:Asti, pa koliko ti imaš godina? Možeš meni i veberu majka bit.
ako misliš na mene, marc i ja smo prvi pred rakom
i ja mislila da ima 30 god.. i sjedala ga na koljena i svašta..Regoč wrote:Ne, na Frakci, a ti si mi se doimao tridesetogodišnjakom, vjerojatno jer se stalo nabacuješ Kaji. Dobro, nabacuješ se svakoj, ali uviek sam navijao za vas dvoje, a sad vidim da si oženjen i imaš veliku djecu. E, intuicija mi zakržljala ko i treće oko.veber wrote:ja?Regoč wrote:Da? Ako je istina ispada da imaš 40 do 43 godine. Uviek sam mislio da si u ranim pedesetima, eventualno kasnim četrdesetima.veber wrote:jebga, da znam tko sa ta dva još bi se primio računice.frakcija wrote:
starija sam od raspudića, a mlađa od severine.
2016-03-09
frakcija wrote:i ja mislila da ima 30 god.. i sjedala ga na koljena i svašta..Regoč wrote:Ne, na Frakci, a ti si mi se doimao tridesetogodišnjakom, vjerojatno jer se stalo nabacuješ Kaji. Dobro, nabacuješ se svakoj, ali uviek sam navijao za vas dvoje, a sad vidim da si oženjen i imaš veliku djecu. E, intuicija mi zakržljala ko i treće oko.veber wrote:ja?Regoč wrote:Da? Ako je istina ispada da imaš 40 do 43 godine. Uviek sam mislio da si u ranim pedesetima, eventualno kasnim četrdesetima.veber wrote:
jebga, da znam tko sa ta dva još bi se primio računice.
ima on blizu 5 banki, al je mladolik
Guest- Guest
Otac Ivice Dačića se zvao Desimir.frakcija wrote:
e a koji suti to desimiri? ništa ne izguglah..
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kojem od četvorice?frakcija wrote:Krešimiru iz loze Trpimirovića .Regoč wrote:S obzirom da si bila regentica maloljetnom knezu Trpimiru...frakcija wrote:zbog mudrosti i životnog iskustva?Regoč wrote:Da? Ako je istina ispada da imaš 40 do 43 godine. Uviek sam mislio da si u ranim pedesetima, eventualno kasnim četrdesetima.veber wrote:
jastreb wrote:Otac Ivice Dačića se zvao Desimir.frakcija wrote:
pa objasni joj da misliš na janjevce...ili?
Guest- Guest
pa i deda bi unučeRegoč wrote:Ne, na Frakci, a ti si mi se doimao tridesetogodišnjakom, vjerojatno jer se stalo nabacuješ Kaji. Dobro, nabacuješ se svakoj, ali uviek sam navijao za vas dvoje, a sad vidim da si oženjen i imaš veliku djecu. E, intuicija mi zakržljala ko i treće oko.
ono oženjen baš i nije točan podatak.
ako ne pitaš...
zanimljivo da samo dvije forumašice mi pogodile godine u par dana.
2014-12-30
onda su dačići dačani?jastreb wrote:Otac Ivice Dačića se zvao Desimir.frakcija wrote:
2016-03-09
veber wrote:pa i deda bi unučeRegoč wrote:Ne, na Frakci, a ti si mi se doimao tridesetogodišnjakom, vjerojatno jer se stalo nabacuješ Kaji. Dobro, nabacuješ se svakoj, ali uviek sam navijao za vas dvoje, a sad vidim da si oženjen i imaš veliku djecu. E, intuicija mi zakržljala ko i treće oko.
ako ne pitaš...
mogu ja probat?
Guest- Guest
oo vidi..počeo pratit..neka..ovaj bi bio krešimir 178-miRegoč wrote:Kojem od četvorice?frakcija wrote:Krešimiru iz loze Trpimirovića .Regoč wrote:S obzirom da si bila regentica maloljetnom knezu Trpimiru...frakcija wrote:zbog mudrosti i životnog iskustva?Regoč wrote:
Da? Ako je istina ispada da imaš 40 do 43 godine. Uviek sam mislio da si u ranim pedesetima, eventualno kasnim četrdesetima.
2016-03-09
A ,šta da ti kažem?Noor wrote:jastreb wrote:Otac Ivice Dačića se zvao Desimir.frakcija wrote:
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
imaš samo par dana za pogodit.Noor wrote:veber wrote:pa i deda bi unučeRegoč wrote:Ne, na Frakci, a ti si mi se doimao tridesetogodišnjakom, vjerojatno jer se stalo nabacuješ Kaji. Dobro, nabacuješ se svakoj, ali uviek sam navijao za vas dvoje, a sad vidim da si oženjen i imaš veliku djecu. E, intuicija mi zakržljala ko i treće oko.
ako ne pitaš...
mogu ja probat?
2016-03-09
jeste li čuli?Noor wrote:frakcija wrote:i ja mislila da ima 30 god.. i sjedala ga na koljena i svašta..Regoč wrote:Ne, na Frakci, a ti si mi se doimao tridesetogodišnjakom, vjerojatno jer se stalo nabacuješ Kaji. Dobro, nabacuješ se svakoj, ali uviek sam navijao za vas dvoje, a sad vidim da si oženjen i imaš veliku djecu. E, intuicija mi zakržljala ko i treće oko.veber wrote:ja?Regoč wrote:
Da? Ako je istina ispada da imaš 40 do 43 godine. Uviek sam mislio da si u ranim pedesetima, eventualno kasnim četrdesetima.
zna žena, morao sam joj osobnu pokazat
(sori, zajebancija)
2014-12-30
jastreb wrote:A ,šta da ti kažem?Noor wrote:jastreb wrote:Otac Ivice Dačića se zvao Desimir.frakcija wrote:
pa to..jel na njih misliš
Guest- Guest
To je neželjena posljedica nedostatka izravnoga kontakta, pišem što mislim, nemam socijalni filter kojim usmjeravam izgovoreno da ne povriedim ili da ugodim subesjedniku.veber wrote:oš reći da je stara?Regoč wrote:S obzirom da si bila regentica maloljetnom knezu Trpimiru...frakcija wrote:zbog mudrosti i životnog iskustva?Regoč wrote:Da? Ako je istina ispada da imaš 40 do 43 godine. Uviek sam mislio da si u ranim pedesetima, eventualno kasnim četrdesetima.veber wrote:
(to ženama ne govori)
ajde.Noor wrote:veber wrote:pa i deda bi unučeRegoč wrote:Ne, na Frakci, a ti si mi se doimao tridesetogodišnjakom, vjerojatno jer se stalo nabacuješ Kaji. Dobro, nabacuješ se svakoj, ali uviek sam navijao za vas dvoje, a sad vidim da si oženjen i imaš veliku djecu. E, intuicija mi zakržljala ko i treće oko.
ako ne pitaš...
mogu ja probat?
ali ionako sam curkama s milj rekao. tako da teško da to nije tajna.
2014-12-30
veber wrote:jeste li čuli?Noor wrote:frakcija wrote:i ja mislila da ima 30 god.. i sjedala ga na koljena i svašta..Regoč wrote:Ne, na Frakci, a ti si mi se doimao tridesetogodišnjakom, vjerojatno jer se stalo nabacuješ Kaji. Dobro, nabacuješ se svakoj, ali uviek sam navijao za vas dvoje, a sad vidim da si oženjen i imaš veliku djecu. E, intuicija mi zakržljala ko i treće oko.veber wrote:
ja?
zna žena, morao sam joj osobnu pokazat
(sori, zajebancija)
naravno, balavcima pivu ne plaćam, badava im žicanje
(sorry, i ovo je)
Guest- Guest
veber wrote:ajde.Noor wrote:veber wrote:pa i deda bi unučeRegoč wrote:Ne, na Frakci, a ti si mi se doimao tridesetogodišnjakom, vjerojatno jer se stalo nabacuješ Kaji. Dobro, nabacuješ se svakoj, ali uviek sam navijao za vas dvoje, a sad vidim da si oženjen i imaš veliku djecu. E, intuicija mi zakržljala ko i treće oko.
ako ne pitaš...
mogu ja probat?
ali ionako sam curkama s milj rekao. tako da teško da to nije tajna.
nisam to upratila, a nit dolje virim više...
47?
Guest- Guest
Raspuštenac znači. Dobro, u mojim si očima čist pa nisam išao protiv svojih uvjerenjah kad sam te preporučivao Kaći.
Page 9 of 13 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11, 12, 13
Similar topics
» Gérard Depardieu prešao u pravoslavlje
» NU2 - gost, prevarant i lažov Drago Plečko
» Depardieu u Parizu glasao za Putina
» PREVARANT U BANOVINI?
» NASMIJANI PREVARANT
» NU2 - gost, prevarant i lažov Drago Plečko
» Depardieu u Parizu glasao za Putina
» PREVARANT U BANOVINI?
» NASMIJANI PREVARANT
Page 9 of 13