Gong ispravio nepravdu!
Page 15 of 19
Page 15 of 19 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18, 19
Re: Gong ispravio nepravdu!
Marc udara kako treba-zaključak je svega ovogakic wrote:ova tema ima već preko 2.000 čitanja na 14str...
što je malo više iznad prosjeka..
Guest- Guest
Pitao sam Kaju i rekla je da je to OK i in.marcellus wrote:jastreb wrote:Neću se osvrtati na ovo,jer mi nije interesantno,ali ću napisati podugačak osvrt u rubrici koju ovdje mislim otvoriti pod naslovom "Odjeci i reagovanja" ,a na tvoj napis o hrvatskim političaima koji nose odijelo ,sako ,ali bez kravate i dokazat ću ti ne samo da nisi u pravu,već da si zastarjelih de mode stavova.
mislim da moraš pitati kaju, ona je vodila neku emisiju o modi na TV, mislim da će se ona složiti da je sako od odijela bez kravate, uz klasičnu košulju od odijela, seljakljuk. Sportski sako ili blejzer, da, sako uz majicu, može, makar je malo demode i osamdesete, ali odijelo se u službenim prilikama nosi samo uz kravatu (i na službenim plakatima). Ako hoćeš djelovati "neformalno" onda obuci nešto casual, nemoj samo skinuti kravatu
my2c.
Bez kravate.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Može ako imaš raskopčanu dugmad do malo iznad pupka, lanac na dlakavim prsima i zastupaš Desimirsku manjinu. Onda se još podvrnu rukavi na sakou do lakta.
udba wrote:Može ako imaš raskopčanu dugmad do malo iznad pupka, lanac na dlakavim prsima i zastupaš Desimirsku manjinu. Onda se još podvrnu rukavi na sakou do lakta.
2014-04-12
rekla je, ja sam svjedok..marcellus wrote:kajo?
2014-04-12
udba wrote:Može ako imaš raskopčanu dugmad do malo iznad pupka, lanac na dlakavim prsima i zastupaš Desimirsku manjinu. Onda se još podvrnu rukavi na sakou do lakta.
tre911 wrote:Ogledni primjer pretilosti?MaximusDecimusMiridije wrote:Bio sam na televiziji doduse 2-3 puta u zadnjih 2 godine :D
Ne :) .... vise onako "lokalni daredevil radi ovo i ono" :)
Guest- Guest
Jel se spominje slučajno i jambo u toj priči :DMaximusDecimusMiridije wrote:tre911 wrote:Ogledni primjer pretilosti?MaximusDecimusMiridije wrote:Bio sam na televiziji doduse 2-3 puta u zadnjih 2 godine :D
Ne :) .... vise onako "lokalni daredevil radi ovo i ono" :)
Guest- Guest
:) aj se smirite malomarcellus wrote:udba wrote:Može ako imaš raskopčanu dugmad do malo iznad pupka, lanac na dlakavim prsima i zastupaš Desimirsku manjinu. Onda se još podvrnu rukavi na sakou do lakta.
Last edited by kaja_333 on 16/9/2016, 15:50; edited 1 time in total (Reason for editing : .)
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mislim,ove slike mi je prvo izbacilo ali ima i boljih. Ako ne ide pismom ide slikom .
2015-08-15
to nije za političara i nekog ko hoće djelovat ozbiljno, a i ovi gore mi pare pederi :)
Naravno, sa kravatom je uštogljenije i ozbiljnije , dakle za političare.marcellus wrote:to nije za političara i nekog ko hoće djelovat ozbiljno, a i ovi gore mi pare pederi :)
Ali da se dobro isfurati bez, ako je netko visok i mršav. Ako je debel i nizak onda je ovako jako je udba opisao.
2015-08-15
Pravi peder:marcellus wrote:to nije za političara i nekog ko hoće djelovat ozbiljno, a i ovi gore mi pare pederi :)
Last edited by dzango on 16/9/2016, 16:02; edited 1 time in total
Kovač je proglašen za najbolje odjevenog selektora mislim, a on rijetko nosi kravatu..
2015-08-15
E na ovakvom ne, a gle boju jos... Ubicu se.dzango wrote:Pravi peder:marcellus wrote:to nije za političara i nekog ko hoće djelovat ozbiljno, a i ovi gore mi pare pederi :)
2015-08-15
kaja_333 wrote:E na ovakvom ne, a gle boju jos... Ubicu se.dzango wrote:Pravi peder:marcellus wrote:to nije za političara i nekog ko hoće djelovat ozbiljno, a i ovi gore mi pare pederi :)
dzango wrote:Pravi peder:marcellus wrote:to nije za političara i nekog ko hoće djelovat ozbiljno, a i ovi gore mi pare pederi :)
jebo majku i ko ga oblači... a ko je ovaj drugi peder s leptir mašnom?
Similar topics
» Štrahe: Ispraviti nepravdu nad Srbima!
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
Page 15 of 19