Gong ispravio nepravdu!
Page 9 of 19
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Re: Gong ispravio nepravdu!
Kicu sam već obećao čobanac, tako da je to na meniju...uz hladan špricer, bolje legne nego pivo.
Guest- Guest
e, a da mi otfućkarimo ženske?marcellus wrote:miha i asila vjerojatno nisu dobra ideja u istoj ekipi, a ak furaš muško društvo onda ne vodiš jednu žensku na deset frajera jer ćeš imat sranje po defaultu...
ono, muška ekipa ja ću moderirat.
dok se ne ubijem
a, onda je ionako svejedno. svi dobijete po pički i ja odem spat...
2014-12-30
kaj i pedere zovemo u društvo?Starhemberg wrote:Kicu sam već obećao čobanac, tako da je to na meniju...uz hladan špricer, bolje legne nego pivo.
onda možemo i onog xanadua, kak se zove? kikinda?
2014-12-30
ako dođem s kajom, plaćaš li nam smještaj? ili imaš osiguran?Starhemberg wrote:Bez Kaje mi ni ne dolazite, tek da se zna...
2014-12-30
veber-
2014-12-30
Vama možda i platim, ali ona ostaje kod mene.veber wrote:ako dođem s kajom, plaćaš li nam smještaj? ili imaš osiguran?Starhemberg wrote:Bez Kaje mi ni ne dolazite, tek da se zna...
Guest- Guest
to s njom dogovaraj, pohotnjače.Starhemberg wrote:Vama možda i platim, ali ona ostaje kod mene.veber wrote:ako dođem s kajom, plaćaš li nam smještaj? ili imaš osiguran?Starhemberg wrote:Bez Kaje mi ni ne dolazite, tek da se zna...
2014-12-30
btw.
jel ti znaš koliko mi možemo pojest i popit?
nemaš ti tih para
jel ti znaš koliko mi možemo pojest i popit?
nemaš ti tih para
2014-12-30
samo ja megi.kic wrote:vid ti starhia
Svi vole Kaju :^^
2014-12-30
veber-
2014-12-30
čekaj longija...Starhemberg wrote:Evo vam pravog pohotnjaka, ovaj centurion gore :D
2014-12-30
da sam marc, opleo bih po Gongu, relativiziranje svih kultura kao podjednakih je jedan od sjemena propasti Zapada..
nagazi ih!! xD
nagazi ih!! xD
veber wrote:čekaj longija...Starhemberg wrote:Evo vam pravog pohotnjaka, ovaj centurion gore :D
Taj ce napisati da bi prvo ubio isusa u njima i da se jedino moze seviti kad zene placu.
Guest- Guest
ne bi, nemoj ga ocrnjivati, u zadnje vrijeme je počeo barit neku čini mi se čak..
kic wrote:ne bi, nemoj ga ocrnjivati, u zadnje vrijeme je počeo barit neku čini mi se čak..
Da samo tu ostaje problem definicije barenja.....dakle meni i tebi to znaci ostaviti pozitivan dojam,nasmijati djevojku,zabaviti ju,izvesti vani ovo-ono......a njemu to znaci biti minimalno degutantan dok se ne nadju....onda joj puknut samar i cekat da proplace....onda kad mu se digne poseviti se i nadati se da je ova zeru uvrnuta pa nece zvati policiju :D
Guest- Guest
kic wrote:ne bi, nemoj ga ocrnjivati, u zadnje vrijeme je počeo barit neku čini mi se čak..
Je...uletava im kao predstavnik osiguravajućeg društva...os dat, ja sam ti u Euroherca...
darth_vader-
2014-04-17
Page 9 of 19 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 14 ... 19
Similar topics
» Štrahe: Ispraviti nepravdu nad Srbima!
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
Page 9 of 19