Gong ispravio nepravdu!
Page 17 of 19
Page 17 of 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Re: Gong ispravio nepravdu!
kaja_333 wrote:Obavezno. A lak crne cipele. I pištoljčic u čarapi ali da viri.dzango wrote:I bele čarape.kaja_333 wrote::)dzango wrote:Mogu li ja leptir mašnu i ništa više?kaja_333 wrote:Ko neki debil čovjek ovaj Vučić , ko da ga mama obukla za školu a veliki je.
Ti bi Marc mogao nositi bez kravate odjelo i dobro bi bilo.
E sad, za jastreba ne znam , govorila sam opcenito.
Naravno. I cipele samo. I neki detalj na orla, npr. Kapu.
mokasine bez čarapa, na odijelo :)
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
Sad nije o vama, o vasim autima, sad je o vasim odijelima..odnosno onom,jednom kojeg cuvate od vjencanja..rijetki primjerci elegantne građe, poput Rodneya,npr, cak i od maturalne vecere :D
2014-04-12
jastreb wrote:Dal bankari još nekada na ruke stavljaju one navlake preko rukava?marcellus wrote:ma to je zato jer sam prije odijelo nosio uglavnom na sastanke u banci a sad na tv kad me pozovu, a onda ide kravata
za navečer ako sam stavljao sako ili nešto odijeloidno sam uvijek nosio bez kravate, kravata mi je krkanska za večernji izlazak
to ne stavljaju otkad više ne koriste nalivpero da bi zapisivali u knjige. To je služilo da ne zamrljaš tintom rukave od košulje.
Pa da, bez je puno ležernije i moze uvijek.marcellus wrote:ma to je zato jer sam prije odijelo nosio uglavnom na sastanke u banci a sad na tv kad me pozovu, a onda ide kravata
za navečer ako sam stavljao sako ili nešto odijeloidno sam uvijek nosio bez kravate, kravata mi je krkanska za večernji izlazak
Ma mislim, ako je odijelo dobro i ako je netko visok, moze i na tenisice i izgledati ce dobro.
Dobro da se sad udba ne uključi ne mislim na kopačke nego neke za šetnju.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
mislite na manzete?:Dmarcellus wrote:jastreb wrote:Dal bankari još nekada na ruke stavljaju one navlake preko rukava?marcellus wrote:ma to je zato jer sam prije odijelo nosio uglavnom na sastanke u banci a sad na tv kad me pozovu, a onda ide kravata
to ne stavljaju otkad više ne koriste nalivpero da bi zapisivali u knjige. To je služilo da ne zamrljaš tintom rukave od košulje.
2014-04-12
marcellus wrote:ma to je zato jer sam prije odijelo nosio uglavnom na sastanke u banci a sad na tv kad me pozovu, a onda ide kravata
Boli nas kurac za tvoje odijelo, vrećo mesa i kostiju bez pameti.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:marcellus wrote:ma to je zato jer sam prije odijelo nosio uglavnom na sastanke u banci a sad na tv kad me pozovu, a onda ide kravata
Boli nas kurac za tvoje odijelo, vrećo mesa i kostiju bez pameti.
četnička je tuga pregolema
Šta mislite, ako ste ljepši, pametniji i bogatiji od mene, da onda više vrijedite nego ja?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Šta mislite, ako ste ljepši, pametniji i bogatiji od mene, da onda više vrijedite nego ja?
mislim da imaš komplekse. Da, naravno da sam botatiji, ljepši, pametniji i tako dalje od tebe
Crveni, imas upit na chatu..^_~
2014-04-12
Moja odjeća možda je stara i pokrpana, ali mi je uvijek sve čisto.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Moja odjeća možda je stara i pokrpana, ali mi je uvijek sve čisto.
mama pere?
Nekad ona, a sad žena. Jesam pizda, ali imam dostojanstvo i ponosim se onim što sam.
crvenkasti-
2014-04-17
Blebećete tu bezveze da biste zaboravili kakve ste ništarije i skrenuli misli s vlastite bijede.
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Blebećete tu bezveze da biste zaboravili kakve ste ništarije i skrenuli misli s vlastite bijede.
Pa ja nisam ništarija.
Guest- Guest
A ti si nam se došao pridružiti . Nakon sto si ponovo more suza prolio u juhu za ručkom zbog nestanka tzv. srpske krajine?crvenkasti wrote:Blebećete tu bezveze da biste zaboravili kakve ste ništarije i skrenuli misli s vlastite bijede.
2015-08-15
Juha....danas sam napravio genijalnu juhu. U blenderu u sitno smrvio mrkve,karfiol,cvjetaču,peršin....i onda sve skuhao i zapaprio za popizdit. Zaprška naravno...krem ljepota. Tekuća ljubav.
Guest- Guest
Mljac.MaximusDecimusMiridije wrote:Juha....danas sam napravio genijalnu juhu. U blenderu u sitno smrvio mrkve,karfiol,cvjetaču,peršin....i onda sve skuhao i zapaprio za popizdit. Zaprška naravno...krem ljepota. Tekuća ljubav.
Bas si ništarija. I ja. Odo spavat.
2015-08-15
Jedno jedino. Sa venčanja.maggie13 wrote:Sad nije o vama, o vasim autima, sad je o vasim odijelima..odnosno onom,jednom kojeg cuvate od vjencanja..rijetki primjerci elegantne građe, poput Rodneya,npr, cak i od maturalne vecere :D
Page 17 of 19 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18, 19
Similar topics
» Štrahe: Ispraviti nepravdu nad Srbima!
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
Page 17 of 19