Gong ispravio nepravdu!
Page 14 of 19
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Re: Gong ispravio nepravdu!
evo Max,tu slobodno mos duvnluadati komplet igru sa modovima..
http://www.moddb.com/search?q=stalker&sa.x=0&sa.y=0&sa=Search
http://www.moddb.com/search?q=stalker&sa.x=0&sa.y=0&sa=Search
Guest- Guest
Curo nisam ti ja muž da se tako oblačimEva wrote:Ak je Tre mogao crveni papak i uske haljine, ovo tvoje i nije tak loš izbor.Stanojko wrote:Hahahaahaha... Sta, ja da navucem!? Pa dobro, nasmejali bi se barem ljudski...Eva wrote:Dopast će ti se. Probaj!Stanojko wrote:Bic i cizme- nula bodova.Eva wrote:Imala je bič, čizme i tri kapi Poisona na sebi.
Guest- Guest
Onda si sigurno gluplja nego on ali ajde, nije ti to od jučer tako loše.Eva wrote:Jutros sam čitala njegove i Ezekove noćašnje igrice. Nemam riječi kojima bih izrazila svoje čuđenje, a dost toga sam vidjela i čula. Mi smo svi kamilica.Stanojko wrote:Zezas!? Zile, Zile...mali peverznjace...Eva wrote:Ak je Tre mogao crveni papak i uske haljine, ovo tvoje i nije tak loš izbor.Stanojko wrote:Hahahaahaha... Sta, ja da navucem!? Pa dobro, nasmejali bi se barem ljudski...Eva wrote:
Dopast će ti se. Probaj!
Guest- Guest
Kad god poželite, vrata su otvorena.veber wrote:idemo ti, mara, dijagram i ja do trea?marcellus wrote:veber wrote:esko je vrlo školovana osoba.Eroo wrote:Gnječ je, na primjer, obrazovan. Kao i Sora, jelte...maggie13 wrote:
kod nas, svakako ;-)
što ne znači da nije lud ko šojka. Batshit mad.
malo se obžderat?
Guest- Guest
Osječku ekipu bi kofein dovukao i ne sekiraj se za asilu, on je kao mačić u reali :Dmichaellcmacha wrote:kak bi to funkcioniralo asila i ja... ;))marcellus wrote:veber wrote:idemo ti, mara, dijagram i ja do trea?marcellus wrote:veber wrote:
esko je vrlo školovana osoba.
što ne znači da nije lud ko šojka. Batshit mad.
malo se obžderat?
mogli bi pokupit putem i strahija i onog munjenog mađara. Samo ovaj vikend već imam neki dogovor. Jedan od idućih?
Guest- Guest
Pravim anjc A fiš, i nismo potopili brodicu još :D Je da smo je u dva tri navrata ispumpavali ali nije do nas bilo vjeruj mi :DDmarcellus wrote:Starhemberg wrote:Kicu sam već obećao čobanac, tako da je to na meniju...uz hladan špricer, bolje legne nego pivo.
tre radi savršen! vjeruj mi. Ali želim probati dolje fiš kad nešto on i onaj njegov ludi kum ulove na dunavu, ako nisu u međuvremenu uspjeli potopit brodicu
Guest- Guest
tre911 wrote:Pravim anjc A fiš, i nismo potopili brodicu još :D Je da smo je u dva tri navrata ispumpavali ali nije do nas bilo vjeruj mi :DDmarcellus wrote:Starhemberg wrote:Kicu sam već obećao čobanac, tako da je to na meniju...uz hladan špricer, bolje legne nego pivo.
tre radi savršen! vjeruj mi. Ali želim probati dolje fiš kad nešto on i onaj njegov ludi kum ulove na dunavu, ako nisu u međuvremenu uspjeli potopit brodicu
naravno bili ste trijezni
Ogledni primjer pretilosti?MaximusDecimusMiridije wrote:Bio sam na televiziji doduse 2-3 puta u zadnjih 2 godine :D
Guest- Guest
Zar nije bila ona udana za nekog arapa??veber wrote:nije bugi upoznao vienu, serbinjo je pa je navodno oženjen s njom.
Guest- Guest
Pa zapravo jesi.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Haha, sad vidim. A jesu odvratni. Čak si bio i fin.
pa gle kultura silovanja nije "kultura" nego kultura, ono to je uvreda. A uvrijedili su se i za ovo što je hooliganjeta stavila, to nisam ni vidio, u siječnju, kad sam rekao da su natrpali europu ljudima kojima su pradjedovi bili ljudožderi. U stvari sam trebao napisat da ima ljudoždera i među ovim sadašnjima, zapravo sam bio blag.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Poslje smo se otrjeznili :D Ma nije , neki konj je navukao na sprud kada je bio visoki vodostaj da ne lamata nadugačko, poslje voda pala i ostao brodić nasukan pod skoro 45 stupnjeva, Dunav se digao i krma jednostavno nije mogla pratiti vodostaj pa je voda ušla u brodić no komore su jake pa se nije skroz potopio ali da smo se poslje naradili to stoji.marcellus wrote:tre911 wrote:Pravim anjc A fiš, i nismo potopili brodicu još :D Je da smo je u dva tri navrata ispumpavali ali nije do nas bilo vjeruj mi :DDmarcellus wrote:Starhemberg wrote:Kicu sam već obećao čobanac, tako da je to na meniju...uz hladan špricer, bolje legne nego pivo.
naravno bili ste trijezni
Guest- Guest
Kažu da je serbinjo skuvao onu kvazižidovku wienu a svi znamo da se smucala sa nekim arapima pa ni meni nije jasno što se zbiva.kaja_333 wrote:Tko je s kim oženjen , nešto sam propustila?
Guest- Guest
A da? Ja znam da je napisao da smo glupi i da ona nije Židovka nego Srpkinja.tre911 wrote:Kažu da je serbinjo skuvao onu kvazižidovku wienu a svi znamo da se smucala sa nekim arapima pa ni meni nije jasno što se zbiva.kaja_333 wrote:Tko je s kim oženjen , nešto sam propustila?
:)
Jer mi kao to nismo znali...
2015-08-15
Dobro ona je bila po potrebi židovka pa srpkinja pa kozmopolit pa se smucačla sa arapima ...svašta nešto. I onda se našao žigolo serbinjo da je oženi. Baš i zaslužuju jedno drugo :))kaja_333 wrote:A da? Ja znam da je napisao da smo glupi i da ona nije Židovka nego Srpkinja.tre911 wrote:Kažu da je serbinjo skuvao onu kvazižidovku wienu a svi znamo da se smucala sa nekim arapima pa ni meni nije jasno što se zbiva.kaja_333 wrote:Tko je s kim oženjen , nešto sam propustila?
Guest- Guest
Ne vjerujem, nekako mi je premisteriozno. Mada ta vise ne pise..tre911 wrote:Dobro ona je bila po potrebi židovka pa srpkinja pa kozmopolit pa se smucačla sa arapima ...svašta nešto. I onda se našao žigolo serbinjo da je oženi. Baš i zaslužuju jedno drugo :))kaja_333 wrote:A da? Ja znam da je napisao da smo glupi i da ona nije Židovka nego Srpkinja.tre911 wrote:Kažu da je serbinjo skuvao onu kvazižidovku wienu a svi znamo da se smucala sa nekim arapima pa ni meni nije jasno što se zbiva.kaja_333 wrote:Tko je s kim oženjen , nešto sam propustila?
2015-08-15
ova tema ima već preko 2.000 čitanja na 14str...
što je malo više iznad prosjeka..
Ne piše ni marcova žena pa ipak smo je svi jako dobro poznavali i bili ok sa njom, zatom joeglas, brat od generala Glasnovića i žena mu, goto i johan, tita,aljona ivanova, travko,double ego,max dj, ante dj, mateobauer.............kaja_333 wrote:Ne vjerujem, nekako mi je premisteriozno. Mada ta vise ne pise..tre911 wrote:Dobro ona je bila po potrebi židovka pa srpkinja pa kozmopolit pa se smucačla sa arapima ...svašta nešto. I onda se našao žigolo serbinjo da je oženi. Baš i zaslužuju jedno drugo :))kaja_333 wrote:A da? Ja znam da je napisao da smo glupi i da ona nije Židovka nego Srpkinja.tre911 wrote:Kažu da je serbinjo skuvao onu kvazižidovku wienu a svi znamo da se smucala sa nekim arapima pa ni meni nije jasno što se zbiva.kaja_333 wrote:Tko je s kim oženjen , nešto sam propustila?
Guest- Guest
Marc udara kako treba-zaključak je svega ovogakic wrote:ova tema ima već preko 2.000 čitanja na 14str...
Guest- Guest
Page 14 of 19 • 1 ... 8 ... 13, 14, 15 ... 19
Similar topics
» Štrahe: Ispraviti nepravdu nad Srbima!
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
Page 14 of 19