Gong ispravio nepravdu!
Page 8 of 19
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Re: Gong ispravio nepravdu!
može bit.michaellcmacha wrote:džaba kad mu je mozak nakaradno nasađen....veber wrote:esko je vrlo školovana osoba.Eroo wrote:Gnječ je, na primjer, obrazovan. Kao i Sora, jelte...maggie13 wrote:kod nas, svakako ;-)Eroo wrote:
Upitno je i to, jednako kao i kultura.
ja s njim nemam nikakvih problema.
veber- Posts : 53509
2014-12-30
MaximusDecimusMiridije wrote:Sora wrote:marcelko
Tri stvari ti je trebao Gong predloziti
1. Dobrog komada iz te NEkulture
2. Ponavljanje gradiva iz skole
3. Nekaj za ten , brate rosav si i noge ti smrde
Kako znas ti da mu noge smrde.....ova prica ide u nekom cudnome smjeru. Marc jes ti ovo opet u tudje kokosinjce ulazio? :D
u taj kokošinjac mogu samo sa sekirčetom al staro je to i za juhu od toga napravit
pa nemam ni ja... ko ni s bilo kim drugim... ovo ovdje su meni sve dragi ljudi, ..... neki malo draži a neki malo manje dragi... ;)veber wrote:može bit.michaellcmacha wrote:džaba kad mu je mozak nakaradno nasađen....veber wrote:esko je vrlo školovana osoba.Eroo wrote:Gnječ je, na primjer, obrazovan. Kao i Sora, jelte...maggie13 wrote:
kod nas, svakako ;-)
ja s njim nemam nikakvih problema.
2015-08-08
veber wrote:esko je vrlo školovana osoba.Eroo wrote:Gnječ je, na primjer, obrazovan. Kao i Sora, jelte...maggie13 wrote:kod nas, svakako ;-)Eroo wrote:Upitno je i to, jednako kao i kultura.kic wrote:diploma sigurno nije odraz kulture, već znanja.. ponašanje je dovoljno ogledalo..
što ne znači da nije lud ko šojka. Batshit mad.
idemo ti, mara, dijagram i ja do trea?marcellus wrote:veber wrote:esko je vrlo školovana osoba.Eroo wrote:Gnječ je, na primjer, obrazovan. Kao i Sora, jelte...maggie13 wrote:kod nas, svakako ;-)Eroo wrote:
Upitno je i to, jednako kao i kultura.
malo se obžderat?
veber-
2014-12-30
veber-
2014-12-30
fiša..???veber wrote:idemo ti, mara, dijagram i ja do trea?marcellus wrote:veber wrote:esko je vrlo školovana osoba.Eroo wrote:Gnječ je, na primjer, obrazovan. Kao i Sora, jelte...maggie13 wrote:
kod nas, svakako ;-)
malo se obžderat?
2015-08-08
veber wrote:idemo ti, mara, dijagram i ja do trea?marcellus wrote:veber wrote:esko je vrlo školovana osoba.Eroo wrote:Gnječ je, na primjer, obrazovan. Kao i Sora, jelte...maggie13 wrote:
kod nas, svakako ;-)
malo se obžderat?
mogli bi pokupit putem i strahija i onog munjenog mađara. Samo ovaj vikend već imam neki dogovor. Jedan od idućih?
kak bi to funkcioniralo asila i ja... ;))marcellus wrote:veber wrote:idemo ti, mara, dijagram i ja do trea?marcellus wrote:veber wrote:esko je vrlo školovana osoba.Eroo wrote:
Gnječ je, na primjer, obrazovan. Kao i Sora, jelte...
malo se obžderat?
mogli bi pokupit putem i strahija i onog munjenog mađara. Samo ovaj vikend već imam neki dogovor. Jedan od idućih?
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
I veoma pristojan...kad se u rl nađe u društvu s nekim ercegovcem.veber wrote:esko je vrlo školovana osoba.Eroo wrote:Gnječ je, na primjer, obrazovan. Kao i Sora, jelte...maggie13 wrote:kod nas, svakako ;-)Eroo wrote:Upitno je i to, jednako kao i kultura.kic wrote:diploma sigurno nije odraz kulture, već znanja.. ponašanje je dovoljno ogledalo..
Eroo- Posts : 78709
2016-07-22
Iskrene čestitke...marcellus wrote:Prema mojoj malenkosti. Prošli put me nisu uvrstili u "Izvještaj o pradenju govora mržnje, diskriminatornog, stereotipizirajudeg i zapaljivog govora u informativnim medijima"
http://gong.hr/media/uploads/2016_08.pdf
sad sam konačno tu.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
kaj onda s dva auta?marcellus wrote:veber wrote:idemo ti, mara, dijagram i ja do trea?marcellus wrote:veber wrote:esko je vrlo školovana osoba.Eroo wrote:
malo se obžderat?
2014-12-30
veber wrote:zememo i kaju
veber, ti bi i travka doveo na roštilj sa eskom... nisu svi ljudi nužno kompatibilni...
miha i asila vjerojatno nisu dobra ideja u istoj ekipi, a ak furaš muško društvo onda ne vodiš jednu žensku na deset frajera jer ćeš imat sranje po defaultu...
mene žene vole.marcellus wrote:miha i asila vjerojatno nisu dobra ideja u istoj ekipi, a ak furaš muško društvo onda ne vodiš jednu žensku na deset frajera jer ćeš imat sranje po defaultu...
ja bi međusobno
upoznao pavelića, dražu, onog kralja i tita. i pride bi došao sa forumašicom
2014-12-30
veber wrote:zememo i kaju
Ae to ti je ideja. Da i mi drugi barem u novinama citamo o tome kad vec nismo pozvani na rucak :D
Guest- Guest
marc je diskretan.MaximusDecimusMiridije wrote:veber wrote:zememo i kaju
Ae to ti je ideja. Da i mi drugi barem u novinama citamo o tome kad vec nismo pozvani na rucak :D
da se i desi nekaj, ne bi znali ionako.
2014-12-30
tek sada vidjeh.michaellcmacha wrote:fiša..???veber wrote:idemo ti, mara, dijagram i ja do trea?marcellus wrote:veber wrote:esko je vrlo školovana osoba.Eroo wrote:
malo se obžderat?
jebeš fiš, ribe kerovima hitimo
2014-12-30
Kicu sam već obećao čobanac, tako da je to na meniju...uz hladan špricer, bolje legne nego pivo.
Guest- Guest
Page 8 of 19 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 13 ... 19
Similar topics
» Štrahe: Ispraviti nepravdu nad Srbima!
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
Page 8 of 19