Gong ispravio nepravdu!
Page 13 of 19
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Re: Gong ispravio nepravdu!
bogomdani wrote:Pa cujem da je mala istinski bila medena,onako džepni format..Bugi Pokojni je neke slike stavljao..marcellus wrote:bogomdani wrote:Aha..ma samo pitam..Davno je Wienna rekla da si joj se upucavao,pa ste bili i na video-linku,pa te vidjela,i uplasila se koliko si velik..i kabast..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:
Pa krupan,koji prilicno zauzima prostor?
U nas je kuca gradjena tako da svaka prostorija ima kvadrata ko kosarkaska dvorana, tako da uvijek ima dovoljno prostora za sve :)
wienna je govorila da su joj se svi živi upucavali, pa i ja. Naravno da sam imao pp-ove koji su je demantirali i bezobrazno ih stavio na forum
A mi smo ćukovi po prirodi,i nije sramota da smo se upucavali..obrnuto bi bilo cudno...
a čije slike bugi nije stavljao... doduše ne uvijek onih koje je pisao da jesu
marcellus- Posts : 45992
2014-04-16
ja joj se nijesam upucavao ziher, u stvari ni jednoj se nijesam upucavao
nego Marc, moje cestitke na zasluzenom priznanju,
da si neki liberalnomultikulti naguzitenasarapi ovi te nebi ni spomenuli, al zuljas ih
to je dobro, jebo ih soros
da si neki liberalnomultikulti naguzitenasarapi ovi te nebi ni spomenuli, al zuljas ih
Haha, sad vidim. A jesu odvratni. Čak si bio i fin.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:Haha, sad vidim. A jesu odvratni. Čak si bio i fin.
pa gle kultura silovanja nije "kultura" nego kultura, ono to je uvreda. A uvrijedili su se i za ovo što je hooliganjeta stavila, to nisam ni vidio, u siječnju, kad sam rekao da su natrpali europu ljudima kojima su pradjedovi bili ljudožderi. U stvari sam trebao napisat da ima ljudoždera i među ovim sadašnjima, zapravo sam bio blag.
nije bugi upoznao vienu, serbinjo je pa je navodno oženjen s njom.
2014-12-30
veber wrote:nije bugi upoznao vienu, serbinjo je pa je navodno oženjen s njom.
što mi o wieni govori sve što želim znati.
bogomdani wrote:A istina..zadnje sto sam igrao je stalker,svi mod-ovi,nelose i polako,sam sa sobom igras...Metro last light i Metro 2033..nisam podugo nis igrao..a niti vremena bas
E vidis. Metro se meni jako svidio. Bas je atmosfera klaustrofobicna nekako. Prica je sama po sebi nelosa....i uzivao sam. Nije igrica za odigrati 200 puta. Ali za zabaviti se par dana cisto dovoljno. Glasovi,likovi,grafika...sve je stvarno lijepo napravljeno.
Guest- Guest
Bugi se majlao sa Wiennom,po njegovim rjecima..Serbinjo je nes bio sarmirao,tekao je med i mlijeko,i onda se vise Wienna nije javljala na forumu nikom..cudno malo..On pise ,ona ne..veber wrote:nije bugi upoznao vienu, serbinjo je pa je navodno oženjen s njom.
Guest- Guest
što bilo?marcellus wrote:Leviathan2 wrote:
2014-12-30
marcellus wrote:bogomdani wrote:Aha..ma samo pitam..Davno je Wienna rekla da si joj se upucavao,pa ste bili i na video-linku,pa te vidjela,i uplasila se koliko si velik..i kabast..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Pa krupan,koji prilicno zauzima prostor?MaximusDecimusMiridije wrote:
Sta ti znaci kabast? :)
U nas je kuca gradjena tako da svaka prostorija ima kvadrata ko kosarkaska dvorana, tako da uvijek ima dovoljno prostora za sve :)
wienna je govorila da su joj se svi živi upucavali, pa i ja. Naravno da sam imao pp-ove koji su je demantirali i bezobrazno ih stavio na forum
Evo ja danas doznao da sam joj se na videolinku pokazivao. Dovraga....dovoljno sam svjestan samoga sebe da mogu reci da filmovi samoga sebe i nisu bas moj forte :D
Guest- Guest
uzmi to sa zadrškom.marcellus wrote:veber wrote:nije bugi upoznao vienu, serbinjo je pa je navodno oženjen s njom.
što mi o wieni govori sve što želim znati.
2014-12-30
Stalker-a nisi?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:A istina..zadnje sto sam igrao je stalker,svi mod-ovi,nelose i polako,sam sa sobom igras...Metro last light i Metro 2033..nisam podugo nis igrao..a niti vremena bas
E vidis. Metro se meni jako svidio. Bas je atmosfera klaustrofobicna nekako. Prica je sama po sebi nelosa....i uzivao sam. Nije igrica za odigrati 200 puta. Ali za zabaviti se par dana cisto dovoljno. Glasovi,likovi,grafika...sve je stvarno lijepo napravljeno.
Guest- Guest
kakve veze sa hrvatskom ima taj dragan zelić.... ebo ga onaj ko mu je dao putovnicu ko i onom iz tuzle....
2015-08-08
bogomdani wrote:Stalker-a nisi?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:A istina..zadnje sto sam igrao je stalker,svi mod-ovi,nelose i polako,sam sa sobom igras...Metro last light i Metro 2033..nisam podugo nis igrao..a niti vremena bas
Nisam. I Metro je bio vise slucajno. Na tudjem kompjuteru vidio pa rekoh da vidim o cemu se radi.
Guest- Guest
Nije da mi se da gubiti vriejme ali tužno je da marcellus svako malo samog sebe reklamira. Kad neće nitko drugi... Yebiga.
provocator wrote:Nije da mi se da gubiti vriejme ali tužno je da marcellus svako malo samog sebe reklamira. Kad neće nitko drugi... Yebiga.
kako neće, hoće soroščad
Stalker je kultna igra..Na MODDB.org-u ima sve moguce modifikacije...osim samih mapa,podosta je toga promjenjeno najvise u objetima,poliranju endžina,prici,otkida..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Stalker-a nisi?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:A istina..zadnje sto sam igrao je stalker,svi mod-ovi,nelose i polako,sam sa sobom igras...Metro last light i Metro 2033..nisam podugo nis igrao..a niti vremena bas
Nisam. I Metro je bio vise slucajno. Na tudjem kompjuteru vidio pa rekoh da vidim o cemu se radi.
ako te klaustrofobija privlaci-nis bolje nema
Guest- Guest
bogomdani wrote:Stalker je kultna igra..Na MODDB.org-u ima sve moguce modifikacije...osim samih mapa,podosta je toga promjenjeno najvise u objetima,poliranju endžina,prici,otkida..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Stalker-a nisi?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:A istina..zadnje sto sam igrao je stalker,svi mod-ovi,nelose i polako,sam sa sobom igras...Metro last light i Metro 2033..nisam podugo nis igrao..a niti vremena bas
ako te klaustrofobija privlaci-nis bolje nema
Cek cek cek cuo sam za ovo.
Guest- Guest
Page 13 of 19 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 19
Similar topics
» Štrahe: Ispraviti nepravdu nad Srbima!
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
Page 13 of 19