Gong ispravio nepravdu!
Page 12 of 19
Page 12 of 19 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 15 ... 19
Re: Gong ispravio nepravdu!
bogomdani wrote:Onda sorry..tako cuh,a mozda se malo zezala..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Aha..ma samo pitam..Davno je Wienna rekla da si joj se upucavao,pa ste bili i na video-linku,pa te vidjela,i uplasila se koliko si velik..i kabast..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:
Pa krupan,koji prilicno zauzima prostor?
U nas je kuca gradjena tako da svaka prostorija ima kvadrata ko kosarkaska dvorana, tako da uvijek ima dovoljno prostora za sve :)
Pa nisam u zivotu svome ni sa kime bio na videolinku :) . Ali bas nikada.
Sve pet :) samo kazem nisam nikada stvarno ni sa kime bio na tom videolinku. Tako da se vjerojatno zena zajebavala.
Guest- Guest
ak oje istina,Onda serbinjo vise ne trguje Najkom i brandiranim donjim vesom iz Turske..nego mlati dobre pare..to mu dojde kao miraz sa zenine strane..
Guest- Guest
psihopat. serbinjo popušio foru.MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Onda sorry..tako cuh,a mozda se malo zezala..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Aha..ma samo pitam..Davno je Wienna rekla da si joj se upucavao,pa ste bili i na video-linku,pa te vidjela,i uplasila se koliko si velik..i kabast..MaximusDecimusMiridije wrote:
U nas je kuca gradjena tako da svaka prostorija ima kvadrata ko kosarkaska dvorana, tako da uvijek ima dovoljno prostora za sve :)
Pa nisam u zivotu svome ni sa kime bio na videolinku :) . Ali bas nikada.
Sve pet :) samo kazem nisam nikada stvarno ni sa kime bio na tom videolinku. Tako da se vjerojatno zena zajebavala.
2014-12-30
Pa dobro i da si bio,pa sto..ja sam bio na video linku sa par forumasica,pravih Damija..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa dobro i da si bio,pa sto..ja sam bio na video linku sa par forumasica,pravih Damija..
Nema ma nemam ja nista protiv, lijepo je to :D samo ja nisam stvarno nikada bio s nekim na tome.
Guest- Guest
ahaa..!!! medijska Licnost.. .. jel jos znas zalutati na servere AA ?
Guest- Guest
i ja bio.MaximusDecimusMiridije wrote:Bio sam na televiziji doduse 2-3 puta u zadnjih 2 godine :D
na policijskoj.
zadnje me "skinuli" s 250, jebga.
2014-12-30
bogomdani wrote:ahaa..!!! medijska Licnost.. .. jel jos znas zalutati na servere AA ?
Uh nisam vec godinama. Kako je to zakon igrica bila...dok je nisu u potpunosti upropastili. Isli su za realizmom...a pretvorili su igricu u nesto sto je efektno protjeralo sve ljude kojima je ista bila napeta. Nisam nikada nista slicno igrao....sve ove komercijalne su napravljene manje realisticno. Steta.
Guest- Guest
Meni je smetalo sto je svatko mogao čittatti...ebi ga..inace ,vrhunska,barem zadnja 3.2 verzija..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:ahaa..!!! medijska Licnost.. .. jel jos znas zalutati na servere AA ?
Uh nisam vec godinama. Kako je to zakon igrica bila...dok je nisu u potpunosti upropastili. Isli su za realizmom...a pretvorili su igricu u nesto sto je efektno protjeralo sve ljude kojima je ista bila napeta. Nisam nikada nista slicno igrao....sve ove komercijalne su napravljene manje realisticno. Steta.
Arma je oke,ali moras imati dobru ekipu..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Meni je smetalo sto je svatko mogao čittatti...ebi ga..inace ,vrhunska,barem zadnja 3.2 verzija..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:ahaa..!!! medijska Licnost.. .. jel jos znas zalutati na servere AA ?
Arma je oke,ali moras imati dobru ekipu..
Ma bilo je i cheatanja i realno su potpuno nerealno napravljene bile eksplozije 203 i rucnih bombi. S 203 si mogao spamati kao s minobacacom. Pogotovo u bridge mapi...prije nego bi jedni druge vidjeli vec je pun qrac ljudi bio gotov. To mi je islo na zivce. Mape opcenito me nisu odusevljavale previse. Mogli su to puno bolje napraviti uz malo vise truda. Vecina drugih igrica....ajde ima izuzetaka. Ali ima previse tog skakutanja i spamanja i ostalih sranja. To me generalno smeta kod toga svega pa vise ni ne igram bogzna sto.
Guest- Guest
A istina..zadnje sto sam igrao je stalker,svi mod-ovi,nelose i polako,sam sa sobom igras...Metro last light i Metro 2033..nisam podugo nis igrao..a niti vremena bas
Guest- Guest
ovo je m5bogomdani wrote:
u tri pičke materine, nemrem naći svoju snimku od zadar2 do dugopolja. milim da do sada nitko nije srušio moj rekord.
2014-12-30
MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Pa krupan,koji prilicno zauzima prostor?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Max,jel istina da si velik i kabast?
Sta ti znaci kabast? :)
a grijanje po zimi plaćate po bubreg tarifi ?
Meatke- Posts : 349
2015-08-16
je,samo aludiram na dizajn tog Momoyaka...ono,ludnica..veber wrote:ovo je m5bogomdani wrote:
u tri pičke materine, nemrem naći svoju snimku od zadar2 do dugopolja. milim da do sada nitko nije srušio moj rekord.
Guest- Guest
bogomdani wrote:Aha..ma samo pitam..Davno je Wienna rekla da si joj se upucavao,pa ste bili i na video-linku,pa te vidjela,i uplasila se koliko si velik..i kabast..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Pa krupan,koji prilicno zauzima prostor?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Max,jel istina da si velik i kabast?
wienna je govorila da su joj se svi živi upucavali, pa i ja. Naravno da sam imao pp-ove koji su je demantirali i bezobrazno ih stavio na forum
Pa cujem da je mala istinski bila medena,onako džepni format..Bugi Pokojni je neke slike stavljao..marcellus wrote:bogomdani wrote:Aha..ma samo pitam..Davno je Wienna rekla da si joj se upucavao,pa ste bili i na video-linku,pa te vidjela,i uplasila se koliko si velik..i kabast..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Pa krupan,koji prilicno zauzima prostor?MaximusDecimusMiridije wrote:
wienna je govorila da su joj se svi živi upucavali, pa i ja. Naravno da sam imao pp-ove koji su je demantirali i bezobrazno ih stavio na forum
A mi smo ćukovi po prirodi,i nije sramota da smo se upucavali..obrnuto bi bilo cudno...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Pa cujem da je mala istinski bila medena,onako džepni format..Bugi Pokojni je neke slike stavljao..marcellus wrote:bogomdani wrote:Aha..ma samo pitam..Davno je Wienna rekla da si joj se upucavao,pa ste bili i na video-linku,pa te vidjela,i uplasila se koliko si velik..i kabast..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:
Pa krupan,koji prilicno zauzima prostor?
A mi smo ćukovi po prirodi,i nije sramota da smo se upucavali..obrnuto bi bilo cudno...
a čije slike bugi nije stavljao... doduše ne uvijek onih koje je pisao da jesu
Similar topics
» Štrahe: Ispraviti nepravdu nad Srbima!
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
Page 12 of 19