Gong ispravio nepravdu!
Page 11 of 19
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Re: Gong ispravio nepravdu!
E-bote,dis to raditi..????... ...covjek pomisli,neki lik kojem je prva knjiga bonton,a ono..bitanga prava...
Guest- Guest
ok.dogovorili.michaellcmacha wrote:pa neš malo moremo i ponijet... evo ja ponesem ovih ljutih, onda se garantirano malo bude jelo a fajn i malo prek pilo.... ono za asilu sam se zajebavo... ipak je njegov did bio s mojim tak da mu sve oprostim i za šta mi je kriv, a i za ono za šta nije.... :)))veber wrote:btw.
jel ti znaš koliko mi možemo pojest i popit?
nemaš ti tih para
ne idemo sa ženskama.
ja ću marcu napisat ispričnicu.
2014-12-30
ja panoncu na pc zakeljio.MaximusDecimusMiridije wrote:Gle barem je organsko pa nestane....zamisli da zvaku ostavim. :D
2014-12-30
Starhemberg wrote:Kicu sam već obećao čobanac, tako da je to na meniju...uz hladan špricer, bolje legne nego pivo.
tre radi savršen! vjeruj mi. Ali želim probati dolje fiš kad nešto on i onaj njegov ludi kum ulove na dunavu, ako nisu u međuvremenu uspjeli potopit brodicu
kaj si po kineskom horoskopu, svinja?veber wrote:ja se uredno čoham po jajima...Starhemberg wrote:Ja po običaju pored svake imam osjećaj da sam maksimalno degutantan što god rekao ili radio, počešao se po nosu i slično, eh...
šta misliš sad kad petrov tako plenkiju podmetne... moguće ste vi dolje svi taki.... :))))MaximusDecimusMiridije wrote:Gle barem je organsko pa nestane....zamisli da zvaku ostavim. :D
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
vele, pes.marcellus wrote:kaj si po kineskom horoskopu, svinja?veber wrote:ja se uredno čoham po jajima...Starhemberg wrote:Ja po običaju pored svake imam osjećaj da sam maksimalno degutantan što god rekao ili radio, počešao se po nosu i slično, eh...
a, žene u biti vole svinje. to sam latentno
Last edited by veber on 14/9/2016, 20:04; edited 1 time in total
2014-12-30
michaellcmacha wrote:šta misliš sad kad petrov tako plenkiju podmetne... moguće ste vi dolje svi taki.... :))))MaximusDecimusMiridije wrote:Gle barem je organsko pa nestane....zamisli da zvaku ostavim. :D
Eto na :))
Guest- Guest
bogomdani wrote:Max,jel istina da si velik i kabast?
Sta ti znaci kabast? :)
Guest- Guest
Pa krupan,koji prilicno zauzima prostor?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Max,jel istina da si velik i kabast?
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Max,jel istina da si velik i kabast?
da nemaš baš striktno manekensku liniju
bogomdani wrote:Pa krupan,koji prilicno zauzima prostor?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Max,jel istina da si velik i kabast?
U nas je kuca gradjena tako da svaka prostorija ima kvadrata ko kosarkaska dvorana, tako da uvijek ima dovoljno prostora za sve :)
Guest- Guest
marcellus wrote:MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Max,jel istina da si velik i kabast?
da nemaš baš striktno manekensku liniju
Nije istina....ima i muski plus size modeli :D
Guest- Guest
da si okejMaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Max,jel istina da si velik i kabast?
2014-12-30
Aha..ma samo pitam..Davno je Wienna rekla da si joj se upucavao,pa ste bili i na video-linku,pa te vidjela,i uplasila se koliko si velik..i kabast..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Pa krupan,koji prilicno zauzima prostor?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Max,jel istina da si velik i kabast?
U nas je kuca gradjena tako da svaka prostorija ima kvadrata ko kosarkaska dvorana, tako da uvijek ima dovoljno prostora za sve :)
Guest- Guest
bogomdani wrote:Aha..ma samo pitam..Davno je Wienna rekla da si joj se upucavao,pa ste bili i na video-linku,pa te vidjela,i uplasila se koliko si velik..i kabast..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Pa krupan,koji prilicno zauzima prostor?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Max,jel istina da si velik i kabast?
Pa nisam u zivotu svome ni sa kime bio na videolinku :) . Ali bas nikada.
Guest- Guest
Onda sorry..tako cuh,a mozda se malo zezala..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Aha..ma samo pitam..Davno je Wienna rekla da si joj se upucavao,pa ste bili i na video-linku,pa te vidjela,i uplasila se koliko si velik..i kabast..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Pa krupan,koji prilicno zauzima prostor?MaximusDecimusMiridije wrote:
Guest- Guest
veber-
2014-12-30
bogomdani wrote:Onda sorry..tako cuh,a mozda se malo zezala..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:Aha..ma samo pitam..Davno je Wienna rekla da si joj se upucavao,pa ste bili i na video-linku,pa te vidjela,i uplasila se koliko si velik..i kabast..MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:
Pa krupan,koji prilicno zauzima prostor?
Sve pet :) samo kazem nisam nikada stvarno ni sa kime bio na tom videolinku. Tako da se vjerojatno zena zajebavala.
Guest- Guest
Page 11 of 19 • 1 ... 7 ... 10, 11, 12 ... 15 ... 19
Similar topics
» Štrahe: Ispraviti nepravdu nad Srbima!
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
Page 11 of 19