Gong ispravio nepravdu!
Page 10 of 19
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Re: Gong ispravio nepravdu!
kic wrote:ne bi, nemoj ga ocrnjivati, u zadnje vrijeme je počeo barit neku čini mi se čak..
Je...uletava im kao predstavnik osiguravajućeg društva...os dat, ja sam ti u Euroherca...
darth_vader- Posts : 19759
2014-04-17
jasambrend wrote:kic wrote:ne bi, nemoj ga ocrnjivati, u zadnje vrijeme je počeo barit neku čini mi se čak..
Je...uletava im kao predstavnik osiguravajućeg društva...os dat, ja sam ti u Euroherca...
MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:ne bi, nemoj ga ocrnjivati, u zadnje vrijeme je počeo barit neku čini mi se čak..
Da samo tu ostaje problem definicije barenja.....dakle meni i tebi to znaci ostaviti pozitivan dojam,nasmijati djevojku,zabaviti ju,izvesti vani ovo-ono......a njemu to znaci biti minimalno degutantan dok se ne nadju....onda joj puknut samar i cekat da proplace....onda kad mu se digne poseviti se i nadati se da je ova zeru uvrnuta pa nece zvati policiju :D
Pa dosta ima i takvih pupoljaka...svaka roba nađe kupca svog...
darth_vader-
2014-04-17
MaximusDecimusMiridije wrote:kic wrote:ne bi, nemoj ga ocrnjivati, u zadnje vrijeme je počeo barit neku čini mi se čak..
Da samo tu ostaje problem definicije barenja.....dakle meni i tebi to znaci ostaviti pozitivan dojam,nasmijati djevojku,zabaviti ju,izvesti vani ovo-ono......a njemu to znaci biti minimalno degutantan dok se ne nadju....onda joj puknut samar i cekat da proplace....onda kad mu se digne poseviti se i nadati se da je ova zeru uvrnuta pa nece zvati policiju :D
nismo ni mi normalni ajde, samo dobro, mi se držimo NAP-a
Ja po običaju pored svake imam osjećaj da sam maksimalno degutantan što god rekao ili radio, počešao se po nosu i slično, eh...
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Ja po običaju pored svake imam osjećaj da sam maksimalno degutantan što god rekao ili radio, počešao se po nosu i slično, eh...
Mene je to sve napustilo manje-vise. Znam kakav sam....nemam sta izgubiti. :)
Guest- Guest
ja se uredno čoham po jajima...Starhemberg wrote:Ja po običaju pored svake imam osjećaj da sam maksimalno degutantan što god rekao ili radio, počešao se po nosu i slično, eh...
2014-12-30
Starhemberg wrote:Ja po običaju pored svake imam osjećaj da sam maksimalno degutantan što god rekao ili radio, počešao se po nosu i slično, eh...
jebemu miša
Pa, to radim kad sam nervozan ili kad sam u neugodnoj situaciji, češkam nos :D
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Pa, to radim kad sam nervozan ili kad sam u neugodnoj situaciji, češkam nos :D
Ja ga kopam, formiram kuglice i onda to ostavljam na stolicama da drugi ljudi sjednu na to.
Guest- Guest
Ako ti je stav u startu takav da misliš da nemaš što izgubiti, onda doista i nemaš... ali ne pali uvijek :)MaximusDecimusMiridije wrote:Starhemberg wrote:Ja po običaju pored svake imam osjećaj da sam maksimalno degutantan što god rekao ili radio, počešao se po nosu i slično, eh...
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Ako ti je stav u startu takav da misliš da nemaš što izgubiti, onda doista i nemaš... ali ne pali uvijek :)MaximusDecimusMiridije wrote:Starhemberg wrote:Ja po običaju pored svake imam osjećaj da sam maksimalno degutantan što god rekao ili radio, počešao se po nosu i slično, eh...
Uvijek? Ne pali nikad
Guest- Guest
Skoro si kvalificiran za njemačkog izbornika...MaximusDecimusMiridije wrote:Starhemberg wrote:Pa, to radim kad sam nervozan ili kad sam u neugodnoj situaciji, češkam nos :D
Ja ga kopam, formiram kuglice i onda to ostavljam na stolicama da drugi ljudi sjednu na to.
Guest- Guest
Yep... :)MaximusDecimusMiridije wrote:Starhemberg wrote:Ako ti je stav u startu takav da misliš da nemaš što izgubiti, onda doista i nemaš... ali ne pali uvijek :)MaximusDecimusMiridije wrote:Starhemberg wrote:Ja po običaju pored svake imam osjećaj da sam maksimalno degutantan što god rekao ili radio, počešao se po nosu i slično, eh...
Uvijek? Ne pali nikad
Guest- Guest
pa neš malo moremo i ponijet... evo ja ponesem ovih ljutih, onda se garantirano malo bude jelo a fajn i malo prek pilo.... ono za asilu sam se zajebavo... ipak je njegov did bio s mojim tak da mu sve oprostim i za šta mi je kriv, a i za ono za šta nije.... :)))veber wrote:btw.
jel ti znaš koliko mi možemo pojest i popit?
nemaš ti tih para
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Noor wrote:
Eh...znao sam...:D
darth_vader-
2014-04-17
..pichqu mtr...i onda se cudim otkud na mojim hlačama,neke tvrde okorine,a samo dva-tri put sjeo na neku klupu,i mozda u kaficu...posto nosim khaki boju,vidi se i da ne gleda....MaximusDecimusMiridije wrote:Starhemberg wrote:Pa, to radim kad sam nervozan ili kad sam u neugodnoj situaciji, češkam nos :D
Znaci,takvi poput tebe,lijepe TO gdje stignu..lopticarite....cek,cek..
Guest- Guest
Gle barem je organsko pa nestane....zamisli da zvaku ostavim. :D
Guest- Guest
Page 10 of 19 • 1 ... 6 ... 9, 10, 11 ... 14 ... 19
Similar topics
» Štrahe: Ispraviti nepravdu nad Srbima!
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
» GONG
» Donald Tramp ispravlja nepravdu prema Srbiji
» Generali iz BiH:Zoran Milanović ispravlja nepravdu prema HVO-u
» Imam pravo na privatnost!; GONG: Ne, Predsjednice, nemate
Page 10 of 19