Može i bez Petrova?
Page 12 of 14
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Re: Može i bez Petrova?
Gladno biračko tijelo kradeza bi ga rastrgalo ....em im je detronizirao Karamakra em nisu dobili vlast a uvalio im manđurijskog kandidata zvanog Krpa.RayMabus wrote:Da al mister Šeks nece dobiti vlast pa se ti hebi.tre911 wrote:Dakle svi skupa u već preširokoj koaliciji..to bi trajalo kraće nego mandat prošle vlade.RayMabus wrote:I u ovakvoj situaciju imaš situaciju da najmanje trojica iz živog zida nemaju namjeru izgubiti saborsku plaču i to i prelaze u SDP plus manjinci tj najava novih izbora je u suštini najmanje tri prebjega iz ŽZ u redove SDP-MOST Koalicije.RayMabus wrote:Ili sve ili ništa a Plenković tj Šeks neka se misle šta će ...imaju pet dana da odluce a nakon toga SDP ima pravo sastavit vlast a ako ne iduci izbori Pikula vs Plenković i SDP bez satelita ...HDZ gubi prednost.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
provocator wrote:Ma Picula je običan šupak!MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:MIlanović odlazi , otvara se opcija i koaliranja sa Pikulinim SDPom.
To bi bilo divno. Picula je jedan krasan,miran,pristojan i uravnotežen čovjek. Baš ono što treba Hr politici
Šupendara koja liže guzice europskim moćnicima.
Kažeš to kao da je to nešto loše majkumu
Guest- Guest
a'k su vam svi europske supendare mogli ste dati glas pravasima...jbg..oni jedini tituliraju ove druge kao europske supendare
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Taman ko i Plenković ....fifty fifty na iducim izborima.provocator wrote:Ma Picula je običan šupak!MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:MIlanović odlazi , otvara se opcija i koaliranja sa Pikulinim SDPom.
To bi bilo divno. Picula je jedan krasan,miran,pristojan i uravnotežen čovjek. Baš ono što treba Hr politici
2014-04-11
Svi zaboravljaju na dug. Il, ak ste već takvi frajeri, pa vratite dug, izađite iz EU i NATO-a, i budite samostalna država.MaximusDecimusMiridije wrote:provocator wrote:Ma Picula je običan šupak!MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:MIlanović odlazi , otvara se opcija i koaliranja sa Pikulinim SDPom.
Guest- Guest
To uopće nije loše.Prehistoric Ice Man wrote:Ako bude koalicija s Mostom onda opet novi izbori za par mjeseci.
Guest- Guest
Eva wrote:Svi zaboravljaju na dug. Il, ak ste već takvi frajeri, pa vratite dug, izađite iz EU i NATO-a, i budite samostalna država.MaximusDecimusMiridije wrote:provocator wrote:Ma Picula je običan šupak!MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:MIlanović odlazi , otvara se opcija i koaliranja sa Pikulinim SDPom.
Pocela i ti s ovim shemama mi-vi-oni. Tako mi i Ero dize tlak.
Guest- Guest
...most je totalka nedifiniran..meni i danas nije jasno sto oni hoce..osim one ponavljanje mantre mi smo 'najposteniji'...ŽZ ima jasnije ideje nego most
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
što se šeksonje tiče želim mu sve najbolje ali u nekoj afričkoj pripizdini ako je moguće. Eto toliko od mene o šeksu.RayMabus wrote:Da al mister Šeks nece dobiti vlast pa se ti hebi.tre911 wrote:Dakle svi skupa u već preširokoj koaliciji..to bi trajalo kraće nego mandat prošle vlade.RayMabus wrote:I u ovakvoj situaciju imaš situaciju da najmanje trojica iz živog zida nemaju namjeru izgubiti saborsku plaču i to i prelaze u SDP plus manjinci tj najava novih izbora je u suštini najmanje tri prebjega iz ŽZ u redove SDP-MOST Koalicije.RayMabus wrote:Ili sve ili ništa a Plenković tj Šeks neka se misle šta će ...imaju pet dana da odluce a nakon toga SDP ima pravo sastavit vlast a ako ne iduci izbori Pikula vs Plenković i SDP bez satelita ...HDZ gubi prednost.
Guest- Guest
Da ....upravo zato će MOST HDZu dati samo ponudu sve ili ništa jer Plenković je samo lutka iza koje stoji Šeks.tre911 wrote:što se šeksonje tiče želim mu sve najbolje ali u nekoj afričkoj pripizdini ako je moguće. Eto toliko od mene o šeksu.RayMabus wrote:Da al mister Šeks nece dobiti vlast pa se ti hebi.tre911 wrote:Dakle svi skupa u već preširokoj koaliciji..to bi trajalo kraće nego mandat prošle vlade.RayMabus wrote:I u ovakvoj situaciju imaš situaciju da najmanje trojica iz živog zida nemaju namjeru izgubiti saborsku plaču i to i prelaze u SDP plus manjinci tj najava novih izbora je u suštini najmanje tri prebjega iz ŽZ u redove SDP-MOST Koalicije.RayMabus wrote:Ili sve ili ništa a Plenković tj Šeks neka se misle šta će ...imaju pet dana da odluce a nakon toga SDP ima pravo sastavit vlast a ako ne iduci izbori Pikula vs Plenković i SDP bez satelita ...HDZ gubi prednost.
2014-04-11
Ja se distanciram od dugova, jer nikom niš nisam dužna. Prosim lepo, ak imam putovnicu HR e pa nemam i dug.MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:Svi zaboravljaju na dug. Il, ak ste već takvi frajeri, pa vratite dug, izađite iz EU i NATO-a, i budite samostalna država.MaximusDecimusMiridije wrote:provocator wrote:Ma Picula je običan šupak!MaximusDecimusMiridije wrote:
Pocela i ti s ovim shemama mi-vi-oni. Tako mi i Ero dize tlak.
Guest- Guest
Ako Šeks ne prihvati sve ponude MOSTa onda SDP ima pravo sastavit vlast a SDP boli kuraz ono novi izbori su ok.
2014-04-11
Uvjet MOSTa je : ŠEKS MORA OTIĆI.
UZMI ILI OSTAVI.
UZMI ILI OSTAVI.
2014-04-11
Mnogo ljudi je glasalo za Most upravo zbog toga, činjenica jest da najbolje ekonomske pokazatelje imamo u kvartalima sa tehničkom vladom pred izbore, posebno u režimu privremenog financiranja.Prehistoric Ice Man wrote:Ako bude koalicija s Mostom onda opet novi izbori za par mjeseci.
Ako Most opet razjebe Vladu HDZ/SDP parazita, imat će moj glas na idućim izborima
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Gledah svojevremeno piculu na HTV-u... kaže frajer kako referendum na Krimu nije legitman jer ga nije "blagoslovio" Kijev... ma nemoj?! Onda ni naš referendum u Hrvatskoj nije legitiman jer ga nije blagoslovio Beograd.
Dakle, Picula ni jednom riječju ne spominje to kako je Krim autonomna republika sa svojim parlamentom a i mi smo bili republika u okviru SFRJ sa svojim parlamentom. I onda smo mi i naš parlament imali pravo koje Picula oduzima Krimu???
Dakle, Picula ni jednom riječju ne spominje to kako je Krim autonomna republika sa svojim parlamentom a i mi smo bili republika u okviru SFRJ sa svojim parlamentom. I onda smo mi i naš parlament imali pravo koje Picula oduzima Krimu???
I opet će biti sličan ili isti rezultat jer su ljudi retardiraniEva wrote:To uopće nije loše.Prehistoric Ice Man wrote:Ako bude koalicija s Mostom onda opet novi izbori za par mjeseci.
Kako je itko normalan nakon one lakrdije Most-HDZ mogao uopće im ponovno dati glas. Only in Croatia
Guest- Guest
Page 12 of 14 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13, 14
Similar topics
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
Page 12 of 14