Može i bez Petrova?
Page 7 of 14
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Re: Može i bez Petrova?
trebalo bi izbjeći još jedne izbore u ovako kratkom vremenu svakako..samo je most spreman na njih..marcellus wrote:maggie13 wrote:suicidalno razmišljaš, tre..mani se toga..tre911 wrote:Bolje i u oporbu nego tim gramzivcima popustiti i jedan zahtjev.RayMabus wrote:Milanović se mice , HDZ bi mogao izgubiti vlast ako neda MOSTU sve šta isti traži.
zašto suicidalno nije tre hadezeovac...
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
nisu to ucjene..ako se tako gleda, ucjena je samo postojanje dviju partija i njihovog sistema..tre911 wrote:Nije suicidno, suicidno bi im bilo popustiti ijedan zahtjev pa da se sve na kraju svodi na ucjene kako su to radili u prošloj vladi.maggie13 wrote:suicidalno razmišljaš, tre..mani se toga..tre911 wrote:Bolje i u oporbu nego tim gramzivcima popustiti i jedan zahtjev.RayMabus wrote:Milanović se mice , HDZ bi mogao izgubiti vlast ako neda MOSTU sve šta isti traži.
2014-04-12
marcellus wrote:kolerik wrote:Uglavnom, mogao si napisati tekst, ali nisi, no ne smeta da nacnemo to ovdje.
Jucer nitko nije spomenuo covjeka koji je pred nekoliko mjeseci sunovratio Karamarka, instalirao Plenkovica, nametnuo ''samo HDZ'' opciju i danas se beru plodovi: Vladimir Seks, siva eminencija udbe i hdz-a. :)
Jebiga, i mrtva-pijan je opasan i ima u malom prstu vise nego mnogi u glavi. Jucer je odmah po Milanovicevom govoru izustio ''ovo je politicki oprostajni govor Milanovica'' dok se drugi ''analiticari'' se gledali u RTL studiju.
o da pisao sam ja o šeksonji
bilo kuda udba svuda
Zapravo, kad malo gledam modus operandi, nije iskljuceno da je Seks svojedobno i izbacio Sanadera i instalirao Jacu.
Guest- Guest
A onda ništa ...SDP sastavlja vladu kad HDZ nemože.tre911 wrote:Nije suicidno, suicidno bi im bilo popustiti ijedan zahtjev pa da se sve na kraju svodi na ucjene kako su to radili u prošloj vladi.maggie13 wrote:suicidalno razmišljaš, tre..mani se toga..tre911 wrote:Bolje i u oporbu nego tim gramzivcima popustiti i jedan zahtjev.RayMabus wrote:Milanović se mice , HDZ bi mogao izgubiti vlast ako neda MOSTU sve šta isti traži.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Tre ne duguje svoju lojalnost ni jednoj stranci.Eva wrote:SDP-ovac.marcellus wrote:maggie13 wrote:suicidalno razmišljaš, tre..mani se toga..tre911 wrote:Bolje i u oporbu nego tim gramzivcima popustiti i jedan zahtjev.RayMabus wrote:Milanović se mice , HDZ bi mogao izgubiti vlast ako neda MOSTU sve šta isti traži.
zašto suicidalno nije tre hadezeovac...
Guest- Guest
Najbolja stvar za demokraciju u HR bi bila velika koalicija. Ja navijam za to! :)
Guest- Guest
sada će petrov opet zatražiti u ime naroda koju foteljicu.maggie13 wrote:nisu to ucjene..ako se tako gleda, ucjena je samo postojanje dviju partija i njihovog sistema..tre911 wrote:Nije suicidno, suicidno bi im bilo popustiti ijedan zahtjev pa da se sve na kraju svodi na ucjene kako su to radili u prošloj vladi.maggie13 wrote:suicidalno razmišljaš, tre..mani se toga..tre911 wrote:Bolje i u oporbu nego tim gramzivcima popustiti i jedan zahtjev.RayMabus wrote:Milanović se mice , HDZ bi mogao izgubiti vlast ako neda MOSTU sve šta isti traži.
veber-
2014-12-30
ako imaju snage riješit se beljaka, jamba i vrdoljaka, a utišati zoku.RayMabus wrote:A onda ništa ...SDP sastavlja vladu kad HDZ nemože.tre911 wrote:Nije suicidno, suicidno bi im bilo popustiti ijedan zahtjev pa da se sve na kraju svodi na ucjene kako su to radili u prošloj vladi.maggie13 wrote:suicidalno razmišljaš, tre..mani se toga..tre911 wrote:Bolje i u oporbu nego tim gramzivcima popustiti i jedan zahtjev.RayMabus wrote:Milanović se mice , HDZ bi mogao izgubiti vlast ako neda MOSTU sve šta isti traži.
2014-04-12
Most je katastrofa za hr politiku.tre911 wrote:Most će se ovaj put udati bez puno pitanja i zahtjeva tako da od novih izbora za sada ništa.RayMabus wrote:Pa cuj ....može se i na nove izbore al ovaj put SDP sa Pikulom i bez parazita.tre911 wrote:Među manjincima izbaci Bosaka, Albanku i mađara Jankovića, ostaje 5 manjinaca(3 srbina i furio radin, predstavnik češke manjine mi nije poznat ali ajde neka bude uz SDP) koji će se okrenuti SDPu ako im obećaju svašta no SDP nema trika da sklepa vlast bez mosta.kolerik wrote:RayMabus wrote:Može i bez HDZa :
http://www.index.hr/vijesti/clanak/komadina-ne-odustaje-jos-nije-sve-gotovo-lijeva-opcija-moze-sloziti-vladu/918933.aspx
Taj smrad se nudio da bude na listi dok je izgledalo da ce NK pobijediti, pa je zackomio.
Inace: NK 54 + IDS 3 + manjinci 8 + Bandic 2 + HDSSB 1 + Zivi zid 8 daje 76 mandata, bez MOST-a. Ali to ce biti jako, jako tesko. Problem je naime u Pupovcu - Vucic zeli SNS u EPP, i moze ''usmjeriti'' Pupovca da pomogne HDZ-u i ukloni posljednju prepreku za ulazak u EPP.
Alternativno: NK 54 + IDS 3 + MOST 13 + Bandic 2 + 5 nesrpskih manjinaca = 77 mandata. A to je vec i izvedivo.
Kad bi se moglo najpametnije bi im trebalo dati da sami sastave Vladu.
Pali bi za manje od godinu dana i tek onda bi se politička scena kod vas
stabilizirala na pravi način.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Petrov ocito i ide na to al to ti je ono dvije grupe uhljeba se jedu međusobom.MaximusDecimusMiridije wrote:Najbolja stvar za demokraciju u HR bi bila velika koalicija. Ja navijam za to! :)
2014-04-11
Najmanje promjena, lomova, stresova..sve kako smo navikli..MaximusDecimusMiridije wrote:Najbolja stvar za demokraciju u HR bi bila velika koalicija. Ja navijam za to! :)
2014-04-12
možda bi to bilo najbolje jer bi svi gledali gdje je onom drugom ruka.MaximusDecimusMiridije wrote:Najbolja stvar za demokraciju u HR bi bila velika koalicija. Ja navijam za to! :)
veber-
2014-12-30
teško, tek bi onda bio sexmaggie13 wrote:Najmanje promjena, lomova, stresova..sve kako smo navikli..MaximusDecimusMiridije wrote:Najbolja stvar za demokraciju u HR bi bila velika koalicija. Ja navijam za to! :)
veber-
2014-12-30
Bilo bi dovoljno već to ako bi Plonky pokupio barem one koje je Zoki šutirao iz SDP-e.MaximusDecimusMiridije wrote:Najbolja stvar za demokraciju u HR bi bila velika koalicija. Ja navijam za to! :)
Last edited by Eroo on 12/9/2016, 13:07; edited 2 times in total
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
cekamo konacnu ocjenu stozera..je'l to to?..kad josic amenuje mogu 18.11....u vukovar u jednu kolonu..bez toga..nista..novi izbori...prije toga plenki na obavijesni razgovor kod josica..teme...odnosno zadaci za plenkija...1.ne cirilica...2.lustracija srpskih policijskih kadrova u mup-u vukovara...3.suveremnost hrvatske ne briselu...4.izruciti peđu matica stozeru....5.minirati desnu obalu dunava i mobilizirat pricuvu hv-a...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:Petrov ocito i ide na to al to ti je ono dvije grupe uhljeba se jedu međusobom.MaximusDecimusMiridije wrote:Najbolja stvar za demokraciju u HR bi bila velika koalicija. Ja navijam za to! :)
To bi bila milina lijepo. Dva pola drzave....u zajednickom radu za srecu i boljitak svih i svakoga. Hrvatska politicka krema...u istinskoj misiji ispravljanja svih krivulja
Guest- Guest
naravno da ne bi..brzo bi dogovorili interesne sfere, kao i po običaju.veber wrote:teško, tek bi onda bio sexmaggie13 wrote:Najmanje promjena, lomova, stresova..sve kako smo navikli..MaximusDecimusMiridije wrote:Najbolja stvar za demokraciju u HR bi bila velika koalicija. Ja navijam za to! :)
2014-04-12
Ne griješim, među rijetkima sam koji je prognozirao ovakav rasplet. Most je izgubio 1/3 mandata a direktno su mu ih maznuli ovi iz ŽZ što znači da su vodili lošu politiku i izazvali krizu vlasti što je nagnalo ljude da pobjegnu od njih. Još jedan takav kuršlus i MOSTa nemaRayMabus wrote:Nekako mislim da ceš se razočarati.tre911 wrote:Most će se ovaj put udati bez puno pitanja i zahtjeva tako da od novih izbora za sada ništa.RayMabus wrote:Pa cuj ....može se i na nove izbore al ovaj put SDP sa Pikulom i bez parazita.tre911 wrote:Među manjincima izbaci Bosaka, Albanku i mađara Jankovića, ostaje 5 manjinaca(3 srbina i furio radin, predstavnik češke manjine mi nije poznat ali ajde neka bude uz SDP) koji će se okrenuti SDPu ako im obećaju svašta no SDP nema trika da sklepa vlast bez mosta.kolerik wrote:
Taj smrad se nudio da bude na listi dok je izgledalo da ce NK pobijediti, pa je zackomio.
Inace: NK 54 + IDS 3 + manjinci 8 + Bandic 2 + HDSSB 1 + Zivi zid 8 daje 76 mandata, bez MOST-a. Ali to ce biti jako, jako tesko. Problem je naime u Pupovcu - Vucic zeli SNS u EPP, i moze ''usmjeriti'' Pupovca da pomogne HDZ-u i ukloni posljednju prepreku za ulazak u EPP.
Alternativno: NK 54 + IDS 3 + MOST 13 + Bandic 2 + 5 nesrpskih manjinaca = 77 mandata. A to je vec i izvedivo.
Petrov če tražiti sve jer ako HDZ to neda sastavlja se vlada sa SDP-om a ako ni ovi to ne mogu iduci izbori su Pikula bez satelita u SDPu pa tko koga.
Guest- Guest
Uglavnom Plenković MOSTu može samo dati sve ili ništa. Sredine nema.
Ako neda sve SDP sastavlja vladu a ako ne iduci izbori su Pikula vs PLenkovic i SDP bez satelita vs HDZ bez satelita.
Tu HDZ definitvno gubi ove mandate s kojima sada ima prednost.
Ako neda sve SDP sastavlja vladu a ako ne iduci izbori su Pikula vs PLenkovic i SDP bez satelita vs HDZ bez satelita.
Tu HDZ definitvno gubi ove mandate s kojima sada ima prednost.
2014-04-11
tre911 wrote:Ne griješim, među rijetkima sam koji je prognozirao ovakav rasplet. Most je izgubio 1/3 mandata a direktno su mu ih maznuli ovi iz ŽZ što znači da su vodili lošu politiku i izazvali krizu vlasti što je nagnalo ljude da pobjegnu od njih. Još jedan takav kuršlus i MOSTa nemaRayMabus wrote:Nekako mislim da ceš se razočarati.tre911 wrote:Most će se ovaj put udati bez puno pitanja i zahtjeva tako da od novih izbora za sada ništa.RayMabus wrote:Pa cuj ....može se i na nove izbore al ovaj put SDP sa Pikulom i bez parazita.tre911 wrote:
Među manjincima izbaci Bosaka, Albanku i mađara Jankovića, ostaje 5 manjinaca(3 srbina i furio radin, predstavnik češke manjine mi nije poznat ali ajde neka bude uz SDP) koji će se okrenuti SDPu ako im obećaju svašta no SDP nema trika da sklepa vlast bez mosta.
Petrov če tražiti sve jer ako HDZ to neda sastavlja se vlada sa SDP-om a ako ni ovi to ne mogu iduci izbori su Pikula bez satelita u SDPu pa tko koga.
Yep. Most je za sve kriv
Guest- Guest
Page 7 of 14 • 1 ... 6, 7, 8 ... 10 ... 14
Similar topics
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
Page 7 of 14