Može i bez Petrova?
Page 1 of 14
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Može i bez Petrova?
http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/moze-li-hdz-formirati-vladu-bez-mosta-953755
Bude li Pupovac u vladi ništa od ograde prema Vučiću.
Detaljno sam opisao ovdje zašto :
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t11831p20-pupovac-rekao-zbogom-zokiju-odo-ja-plenkiju-dosta-mu-je-pola-godine-oporbe#540983
Detaljno sam opisao ovdje zašto :
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t11831p20-pupovac-rekao-zbogom-zokiju-odo-ja-plenkiju-dosta-mu-je-pola-godine-oporbe#540983
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Može i bez Petrova?
Zaboravio si jos jednu varijantu:
velika koalicija.
Mislim i da je to bila poruka Buzina sinoc, vidio si Milanovicev govor.
Kad radis analize, trebas uzeti u obzir sve eventualnosti, a ne samo one koje se tebi svide.
Inace solidan tekst, valjda si bio preumoran za plahte.
velika koalicija.
Kad radis analize, trebas uzeti u obzir sve eventualnosti, a ne samo one koje se tebi svide.
Guest- Guest
taj jedan glas se nalazi unutar živog zida (lovrinović) i ne bi trebao biti prevelik problem da se složi priča i pokupi taj glas, a da lovrinović ne ispadne pizda zbog višestruke izdaje...marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/moze-li-hdz-formirati-vladu-bez-mosta-953755
sitting_bull-
2015-09-28
A sami pali, sami se ubili...mada bi po meni to tek bila katastrofa...
darth_vader-
2014-04-17
@sitting_bull, hoce li Milanovic odstupiti? Cuo sam jucer da se nakon svakih parlamentarnih izbora po Statutu vrse unutarstranacki izbori u SDP-u.
Guest- Guest
Velika koalicija? Asteroid radije...
darth_vader-
2014-04-17
da dobit će Plenkovića II u vidu Picule, tako da ne moramo ubuduće ni održavat izbore, samo pitamo Merkelicu ko joj je draži i bolje liže pičku
kolerik wrote:Zaboravio si jos jednu varijantu:
velika koalicija.
velika koalicija je uvijek mogućnost, to se podrazumijeva
merkelica ionako broji sitno da ode sa vlasti tako da je se ne treba ni previse pitatimarcellus wrote:da dobit će Plenkovića II u vidu Picule, tako da ne moramo ubuduće ni održavat izbore, samo pitamo Merkelicu ko joj je draži i bolje liže pičku
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Uglavnom, koliko sam shvatio:
1) MOST ima 7 uvjeta (koji i nisu narocito strasni, to bi svatko razuman potpisao);
2) Ako se prihvate ti uvjeti, konstituira se Sabor i ti uvjeti se materijaliziraju (sto je pak strasan problem, jer umjesto da biraju Vladu, oni ce proglasavati gospodarski pojas, reducirati regionalnu i lokalnu samoupravu, itd.);
3) po ispunjenju tih 7 uvjeta, pocinju pregovori oko sastavljanja nove Vlade, gdje ce MOST iznijeti prave uvjete, pa tko prihvati moze ici do predsjednice po mandat - pod uvjetom da nisu istekli svi rokovi.
Shizofrenija.
1) MOST ima 7 uvjeta (koji i nisu narocito strasni, to bi svatko razuman potpisao);
2) Ako se prihvate ti uvjeti, konstituira se Sabor i ti uvjeti se materijaliziraju (sto je pak strasan problem, jer umjesto da biraju Vladu, oni ce proglasavati gospodarski pojas, reducirati regionalnu i lokalnu samoupravu, itd.);
3) po ispunjenju tih 7 uvjeta, pocinju pregovori oko sastavljanja nove Vlade, gdje ce MOST iznijeti prave uvjete, pa tko prihvati moze ici do predsjednice po mandat - pod uvjetom da nisu istekli svi rokovi.
Shizofrenija.
Guest- Guest
"može li Plenković sa svojim 61 mandatom, dva više od Karamarkovog izbornog rezultata, ipak doći do većine i bez Mosta, ako ne računamo mogućnost velike koalicije sa SDP-om?"kolerik wrote:Zaboravio si jos jednu varijantu:
velika koalicija.
.....most ce prihvatiti hdzovu ponudu jer nema druge...novi izbori mu ne idu u prilog jer ŽZ opasno nadire..zato su ga ovi iz mosta i opsovali
2015-09-08
kolerik wrote:Uglavnom, koliko sam shvatio:
Shizofrenija.
neće biti nikakvog gospodarskog pojasa i to Plenković zna jer EU ne da a on im se neće suprotstavljati
također neće racionalizirati upravu jer je u HDZ-u previše gladnih usta
Tako nešto. Iako je ŽZ dobio osam mandata bit će i tu političkih prebjega kao šta je bilo i s MOSTom kad su dobili 19 mandata a nisu se tome ni nadali pa su na liste stavljli sve koji su se javili da bi bili na listi MOST.sitting_bull wrote:taj jedan glas se nalazi unutar živog zida (lovrinović) i ne bi trebao biti prevelik problem da se složi priča i pokupi taj glas, a da lovrinović ne ispadne pizda zbog višestruke izdaje...marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/moze-li-hdz-formirati-vladu-bez-mosta-953755
2014-04-11
ta poruka stoji već dulje vrijeme. buzin je sada dobio ekipu koja će slušati, a ako ne onda zajedno s lokalnim idu i parlamentarni izbori...kolerik wrote:Zaboravio si jos jednu varijantu:
velika koalicija.
sitting_bull-
2015-09-28
zaboravili ste jednu cinjenicu..plenki se mogao rjesiti hasanbegovica a nije...pogotovo sad ga se moze rjesiti a nece jer mu je plenki vec ponudio visokopozicionirano mjesto i u vladi i u hdz-u..mogao je dovuci kokos jacu a nije...zato i ova vec narice danima i prica kako ej plenki na dnjom pocinio izdaju vecu i od karamarka
2015-09-08
Neka su. Ja iako sam glasać MOSTa ne slažem se baš sa time da oni mogu 100% nametat svoje jer treba bit malo demokracija tj ono dobio si toliko glasova , hdz toliko pa poštuj i volju birača hdz-a.vuksadinare wrote:.....most ce prihvatiti hdzovu ponudu jer nema druge...novi izbori mu ne idu u prilog jer ŽZ opasno nadire..zato su ga ovi iz mosta i opsovali
Bolje da im je ŽZ zaprijetio tako pa da se malo zamisle.
2014-04-11
marcellus wrote:"može li Plenković sa svojim 61 mandatom, dva više od Karamarkovog izbornog rezultata, ipak doći do većine i bez Mosta, ako ne računamo mogućnost velike koalicije sa SDP-om?"kolerik wrote:Zaboravio si jos jednu varijantu:
velika koalicija.
5 marcel, HDZ je kao stranka osvojio na prethodnim izborima 56 mandata u okviru rezultata DK (skupa sa dijasporom).
Guest- Guest
sitting_bull wrote:ta poruka stoji već dulje vrijeme. buzin je sada dobio ekipu koja će slušati, a ako ne onda zajedno s lokalnim idu i parlamentarni izbori...kolerik wrote:Zaboravio si jos jednu varijantu:
velika koalicija.
A pitao sam te nesto, kao uvazenog kolegu iblerologa :)
Guest- Guest
Page 1 of 14 • 1, 2, 3 ... 7 ... 14
Similar topics
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
Page 1 of 14