Može i bez Petrova?
Page 13 of 14
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Re: Može i bez Petrova?
I opet će biti sličan ili isti rezultat jer su ljudi retardiraniEva wrote:To uopće nije loše.Prehistoric Ice Man wrote:Ako bude koalicija s Mostom onda opet novi izbori za par mjeseci.
Kako je itko normalan nakon one lakrdije Most-HDZ mogao uopće im ponovno dati glas. Only in Croatia
Guest- Guest
Most i ŽZ dobivaju glasove običnih neumreženih Hrvata koji delaju u realnom sektoru, tj. onih koji ovu državu nose. Za HDZ/SDP i njihove satelite glasuju stranački poslušnici i plaćenici, tj. paraziti koji sišu krv.Prehistoric Ice Man wrote:I opet će biti sličan ili isti rezultat jer su ljudi retardiraniEva wrote:To uopće nije loše.Prehistoric Ice Man wrote:Ako bude koalicija s Mostom onda opet novi izbori za par mjeseci.
Kako je itko normalan nakon one lakrdije Most-HDZ mogao uopće im ponovno dati glas. Only in Croatia
Guest- Guest
imaš lako moguće... jebo te onaj rošavi plus arsenije pride koji ti ju je dao...preko ostoje jel...Eva wrote:Ja se distanciram od dugova, jer nikom niš nisam dužna. Prosim lepo, ak imam putovnicu HR e pa nemam i dug.MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:Svi zaboravljaju na dug. Il, ak ste već takvi frajeri, pa vratite dug, izađite iz EU i NATO-a, i budite samostalna država.MaximusDecimusMiridije wrote:provocator wrote:
Ma Picula je običan šupak!
Šupendara koja liže guzice europskim moćnicima.
Kažeš to kao da je to nešto loše majkumu
Pocela i ti s ovim shemama mi-vi-oni. Tako mi i Ero dize tlak.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Naravno da imam, kao i osobnu iskaznicu, vozačku, pa i karticu dobrovoljnih davaoca krvi iz Petrove. Moš puknut od zavisiti, sve imam kaj se u HR izdaje.michaellcmacha wrote:imaš lako moguće... jebo te onaj rošavi plus arsenije pride koji ti ju je dao...preko ostoje jel...Eva wrote:Ja se distanciram od dugova, jer nikom niš nisam dužna. Prosim lepo, ak imam putovnicu HR e pa nemam i dug.MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:Svi zaboravljaju na dug. Il, ak ste već takvi frajeri, pa vratite dug, izađite iz EU i NATO-a, i budite samostalna država.MaximusDecimusMiridije wrote:
Kažeš to kao da je to nešto loše majkumu
Guest- Guest
p polako jedna runda se pobrisala unazad nekog vremena budeš i ti došo na red... sad maloprije mi kruno veli da se definitivno vraća u obavještajnu... ;). bude te imo u vidu... ;)Eva wrote:Naravno da imam, kao i osobnu iskaznicu, vozačku, pa i karticu dobrovoljnih davaoca krvi iz Petrove. Moš puknut od zavisiti, sve imam kaj se u HR izdaje.michaellcmacha wrote:imaš lako moguće... jebo te onaj rošavi plus arsenije pride koji ti ju je dao...preko ostoje jel...Eva wrote:Ja se distanciram od dugova, jer nikom niš nisam dužna. Prosim lepo, ak imam putovnicu HR e pa nemam i dug.MaximusDecimusMiridije wrote:Eva wrote:
Svi zaboravljaju na dug. Il, ak ste već takvi frajeri, pa vratite dug, izađite iz EU i NATO-a, i budite samostalna država.
michaellcmacha- Posts : 21325
2015-08-08
Kaj Kruno ni oženjen više?michaellcmacha wrote:p polako jedna runda se pobrisala unazad nekog vremena budeš i ti došo na red... sad maloprije mi kruno veli da se definitivno vraća u obavještajnu... ;). bude te imo u vidu... ;)Eva wrote:Naravno da imam, kao i osobnu iskaznicu, vozačku, pa i karticu dobrovoljnih davaoca krvi iz Petrove. Moš puknut od zavisiti, sve imam kaj se u HR izdaje.michaellcmacha wrote:imaš lako moguće... jebo te onaj rošavi plus arsenije pride koji ti ju je dao...preko ostoje jel...Eva wrote:Ja se distanciram od dugova, jer nikom niš nisam dužna. Prosim lepo, ak imam putovnicu HR e pa nemam i dug.MaximusDecimusMiridije wrote:
Guest- Guest
pa gle koliko ste krvi prolili red je da koju kap i vratite...
2015-08-08
Mogu ti poslati svaki mjesec, jer ja Bogu plaćam u ratama, kao i sve Evine kćeri.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:RayMabus wrote:MIlanović odlazi , otvara se opcija i koaliranja sa Pikulinim SDPom.
To bi bilo divno. Picula je jedan krasan,miran,pristojan i uravnotežen čovjek. Baš ono što treba Hr politici
pacifikacija...
Da je Plenković manje diplomat nego što jest, a više političar, na uvjete Petrova, koji sebe sve više vidi kao Tita a Orepića kao Jovanku, bi odgovorio jednostavnim protuuvjetom: “Most, može, ali bez Bože Petrova”.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/moze-li-hdz-formirati-vladu-bez-mosta-953755
Jako dobro I onda se Petrov povuče, a štafetu Mosta preuzme Stipe Petrina, pa neka se Plenković jebe
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Katolička Crkva, papa, UDBA, Bruxelles, Angela Merkel i HDZ na aparatimamelkior wrote:Da je Plenković manje diplomat nego što jest, a više političar, na uvjete Petrova, koji sebe sve više vidi kao Tita a Orepića kao Jovanku, bi odgovorio jednostavnim protuuvjetom: “Most, može, ali bez Bože Petrova”.marcellus wrote:http://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/moze-li-hdz-formirati-vladu-bez-mosta-953755
Jako dobro I onda se Petrov povuče, a štafetu Mosta preuzme Stipe Petrina, pa neka se Plenković jebe
melkior- Posts : 17503
2015-08-09
Do 76 zastupnika HDZ-u fali 15 zastupnika i većina očekuje da će se HDZ-u priključiti Most, odbjegli Željko Glasnović i zastupnici Milana Bandića čime bi imali 77 zastupnika. No, mi ćemo se pozabaviti drugom kombinacijom.
Ukoliko se HDZ odluči tražiti druge partnere, ima nekoliko mogućnosti za koalicije. Ukoliko bi se HDZ-u priključilo pet zastupnika HSS-a, njihovog donedavnog partnera, došli bi na 66 mandata i nedostajalo bi im još deset.
Njih bi mogli potražiti u zastupnicima manjina koji su se nerijetko priklanjali upravo relativnom pobjedniku izbora, i u slučaju da njih uspiju nagovoriti na suradnju, imali bi 74 mandata. Mandat na koji HDZ može računati jest onaj Josipa Glasnovića, pa bi im u ovoj varijanti bio dovoljan još jedan zastupnik.
To bi mogao biti Branimir Glavaš, a u pričuvi bi imali zastupnike iz stranke Milana Bandića, a vrlo vjerojatno ni neki zastupnici koalicije Jedina opcija ne bi bili imuni na sudjelovanje u vlasti.
Kako god bilo, HDZ-ov koalicijski potencijal je vrlo velik, a povijest nas uči da su u Hrvatskoj moguće i najneprirodnije koalicije, stoga, pričekajmo koji dan da bismo imali puno jasniju sliku.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/423956/postizborne-kombinacije-hdz-moze-sloziti-vecinu-i-bez-mosta-evo-tko-bi-mogao-spasiti
Plenković će prvo pokušat ovako tj bez MOSTa.
Ukoliko se HDZ odluči tražiti druge partnere, ima nekoliko mogućnosti za koalicije. Ukoliko bi se HDZ-u priključilo pet zastupnika HSS-a, njihovog donedavnog partnera, došli bi na 66 mandata i nedostajalo bi im još deset.
Njih bi mogli potražiti u zastupnicima manjina koji su se nerijetko priklanjali upravo relativnom pobjedniku izbora, i u slučaju da njih uspiju nagovoriti na suradnju, imali bi 74 mandata. Mandat na koji HDZ može računati jest onaj Josipa Glasnovića, pa bi im u ovoj varijanti bio dovoljan još jedan zastupnik.
To bi mogao biti Branimir Glavaš, a u pričuvi bi imali zastupnike iz stranke Milana Bandića, a vrlo vjerojatno ni neki zastupnici koalicije Jedina opcija ne bi bili imuni na sudjelovanje u vlasti.
Kako god bilo, HDZ-ov koalicijski potencijal je vrlo velik, a povijest nas uči da su u Hrvatskoj moguće i najneprirodnije koalicije, stoga, pričekajmo koji dan da bismo imali puno jasniju sliku.
http://www.slobodnadalmacija.hr/novosti/hrvatska/clanak/id/423956/postizborne-kombinacije-hdz-moze-sloziti-vecinu-i-bez-mosta-evo-tko-bi-mogao-spasiti
Plenković će prvo pokušat ovako tj bez MOSTa.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Eva wrote:Most i ŽZ dobivaju glasove običnih neumreženih Hrvata koji delaju u realnom sektoru, tj. onih koji ovu državu nose. Za HDZ/SDP i njihove satelite glasuju stranački poslušnici i plaćenici, tj. paraziti koji sišu krv.Prehistoric Ice Man wrote:I opet će biti sličan ili isti rezultat jer su ljudi retardiraniEva wrote:To uopće nije loše.Prehistoric Ice Man wrote:Ako bude koalicija s Mostom onda opet novi izbori za par mjeseci.
zato je sinčić ugurao svoju curu u sabor, a svi su si familija i frendovi u toj stranci, san svakog hrvata uhljebit se na izborima
Možda ćete mi se sada i smijati,ali ovo ja smatram velikim hrvatskim zaokretom u lijevo.
HDZ je nesumnjivo otišao u lijevo,odbacivši Karamarka i pravaške elemente iz stranke.
SDP je otišao u lijevo odbacivši Milanovića koji je počeo opasno skretati u desno i sektašiti.
Cijelo biračko tijelo u potpunosti je odbacilo pravaške stranke koje nisu prešle izborni prag.
To ja tako vidim.
Jedino je dijaspora otišla u desno,ovoga puta još i više,te su uz umjereni HDZ-a izabrali i dešnjaka Glasnovića.
Tvrtko Dolić i Božidar Alić na aparatima.
HDZ je nesumnjivo otišao u lijevo,odbacivši Karamarka i pravaške elemente iz stranke.
SDP je otišao u lijevo odbacivši Milanovića koji je počeo opasno skretati u desno i sektašiti.
Cijelo biračko tijelo u potpunosti je odbacilo pravaške stranke koje nisu prešle izborni prag.
To ja tako vidim.
Jedino je dijaspora otišla u desno,ovoga puta još i više,te su uz umjereni HDZ-a izabrali i dešnjaka Glasnovića.
Tvrtko Dolić i Božidar Alić na aparatima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
marcellus wrote:Eva wrote:Most i ŽZ dobivaju glasove običnih neumreženih Hrvata koji delaju u realnom sektoru, tj. onih koji ovu državu nose. Za HDZ/SDP i njihove satelite glasuju stranački poslušnici i plaćenici, tj. paraziti koji sišu krv.Prehistoric Ice Man wrote:I opet će biti sličan ili isti rezultat jer su ljudi retardiraniEva wrote:To uopće nije loše.Prehistoric Ice Man wrote:Ako bude koalicija s Mostom onda opet novi izbori za par mjeseci.
zato je sinčić ugurao svoju curu u sabor, a svi su si familija i frendovi u toj stranci, san svakog hrvata uhljebit se na izborima
Ae u njih isto ima ozbiljnijeg cirkusa. Kolko sam uspio vidit svi koji su usli jedan drugome zamjeraju neki kurac.
Guest- Guest
MaximusDecimusMiridije wrote:marcellus wrote:Eva wrote:Most i ŽZ dobivaju glasove običnih neumreženih Hrvata koji delaju u realnom sektoru, tj. onih koji ovu državu nose. Za HDZ/SDP i njihove satelite glasuju stranački poslušnici i plaćenici, tj. paraziti koji sišu krv.Prehistoric Ice Man wrote:I opet će biti sličan ili isti rezultat jer su ljudi retardiraniEva wrote:
To uopće nije loše.
Ae u njih isto ima ozbiljnijeg cirkusa. Kolko sam uspio vidit svi koji su usli jedan drugome zamjeraju neki kurac.
pičkin dim od stranke, al mene njihov uspjeh nimalo ne čudi, jedino treba provjerit jel onaj podatak da prosječan hrvat ima ajkju devedeset točan, to vjerojatno treba revidirat na niže
Ovo je isto...eh..
Kolike su šanse da bivši članovi Mosta ostanu uz Živi zid? Ne prevelike, čini nam se. Članovi stranke Promijenimo Hrvatsku dosad su u svojim političkim karijerama pokazali dosta veliku pragmatičnost. Juro Martinovićveć je sinoć, nekoliko minuta nakon što su izlazne ankete pokazivale da je ušao u Sabor, izjavio da je spreman na koaliranje s drugima. Iako Ivan Vilibor Sinčić, šef koalicije s kojom je izašao na izbore vrlo rezolutno tvrdi da tako nešto ne dolazi u obzir.
Prije nego što je s Ivanom Lovrinovićem i Ivicom Mišićem osnovao Promijenimo Hrvatsku, gospodin Martinović bio je član Mosta. No, kad je ta stranka prošle godine glasala za opoziv Tomislava Karamarka, on je to odbio učiniti, priklonivši se tako tadašnjem potpredsjedniku Vlade. U jednom trenutku za svu trojicu se spekuliralo da prelaze kod Bandića, no na kraju su se ipak odlučili za Živi zid.
Prilično bizarno bilo je i za vrijeme sinoćnjeg TV javljanja. Ivan Sinčić, koji se obratio prvi, ustvrdio je kako nema šanse da opcija koju vodi koalira bilo s kime. Nekoliko sekundi kasnije u program se uključio gospodin Lovrinović koji je, stojeći nekoliko centimetara od Sinčića, relativizirao tu tezu, izjavom kako “treba razgovarati”.
Varga objašnjava kako nitko od članova koji su radili na terenu i zbog kojih se “sve ovo i događa nije pozvan u stožer. Čak niti tajnik stranke. Pozvana je isključivo podobna ekipa, koja klima glavom kad god ju se pogleda”.
Facebook objavu gospodina Runtića prenosimo u cijelosti:
"Dragi ljudi, znam da vas ima koji mi vjerujete, pogotovo oni koji su i sami spoznali što su spoznali prije mene. Znam i da će u vremenu koje je pred nama dio vas troglava aždaja okrenuti protiv mene lažima i spletkama, jer radi se o troje ljudi koji su profesionalna prevarantska banda koja se, za razliku od mene i većine vas, ne bavi ničim osim smišljanjem prevara, manipuliranjem ljudima, okretanjem jednih protiv drugih. Ukratko, stvaraju mutnu vodu u kojoj im je lakše vladati nego da su stvari čiste.
Stoga, do kraja dana ću obrisati profil. Ne želim nevjernim Tomama dokazivati istinu, time će se baviti institucije i mediji. Ja sam čist, koliko god oni govana skupili da za jedno pivo, đoju ili 100 kuna lažu o meni.
Nitko nije svetac, pa ni ja, u 43 godine života nakupi se pogrešaka, krivih odluka, svega. Ali ukrao nisam nikad, prevario jesam dva tri puta neke bivše cure, krivotvorio nisam nikad ništa. Moj najveći krimen je to da sam upotrijebljen kao korisni idiot, i zbog toga se iskreno i ponizno ispričavam svim bivšim kolegama (onima koji su iskreni i dobri ljudi, idealisti) koji su ili ostali u stranci ili otišli u Slobodnu Hrvatsku, ili napustili sve kao što je to, pritisnut sa svih strana, učinio Mario Gracin, o kojem i danas često razmišljam.
Na kraju, reći ću vam samo za neke od tih koje su kao skupili “po Slavoniji” (njih čak tridesetak kako vele, na životnom prostoru gdje se pati više od milijun Slavonaca i Baranjaca), a koji su im kao svjedoci da sam ja ljudsko smeće.
Jedan od tih je čovjek koji se bavi poreznim pronevjerama, ne plaća dobavljačima, a kada mu firma ode u blokadu, on otvori novu. Hvali se okolo kako ima već 17 takvih firmi, 16 u blokadi, a preko 17. “operira”. Sad vjerojatno već i 18 ili 19. Bavi se i izdavanjem računa utajivačima kako bi isti “začepili rupe”.
Drugi je pravomoćno osuđeni diler koji i dalje dila.
Treći nasilnik i huligan s dosjeom.
Četvrta narkomanka koja se fiksa pred vlastitom maloljetnom djecom.
Peti psihički bolesnik s debelom papirologijom koji po ulici viče kako nekim ljudima treba ubiti djecu, a onda ih zadaviti crijevima vlastite djece.
Ima i par vjerskih fanatika, koji su uvjereni da je Sinčić “drugi Kristov dolazak” ili profeta koji to najavljuje (čuvajte se lažnih proroka). Takvi su ipak manji problem jer vjeruju barem da ih pokreće ljubav, za razliku od ovih koje pokreće isključivo mržnja i želja da se nekome napakosti.
I tako dalje. Ja sam kriv jer sam takve udaljio iz Živog zida.
Kad ja za takve kažem da su to što jesu, oni vele da se prijetim i ucjenjujem. Međutim, kad krivotvoritelju kažeš da ga treba prijaviti i da treba odgovarati za svoja nedjela, to nije prijetnja, to je samo tvoja zakonska obaveza. Boriti se protiv ovršne mafije i nepravdi ugrađenih u sustav ne znači borbu za ukidanje zakona koji reguliraju kazne za ubojstva, krivotvorenja, financijske malverzacije i druga kaznena djela. To nije moja borba. Ja želim da ljudi više ne kopaju po kontejnerima, da umirovljenici dostojno žive jer su gradili ovu zemlju, da bude što manje sirotinje, da se radnike plaća, da mladi ne bježe iz domovine, da poljoprivrednici mogu imati konkurentne proizvode koje mogu plasirati u domovini i od toga živjeti. To je moja borba.
Mea culpa.
Oni za te gorespomenute ljude kažu da su to “vrhunski ljudi s titulama”, a ja radim sve iz ljubomore. Da citiram Stinga: “I don’t subscribe to that point of view.”
Svaka ptica svome jatu leti.
Vi prosudite prema vlastitoj savijesti.
<3
Svakog tko misli drugačije, nabijem na dršku metle, koliko je dugačka. Figurativno, naravno."
Kolike su šanse da bivši članovi Mosta ostanu uz Živi zid? Ne prevelike, čini nam se. Članovi stranke Promijenimo Hrvatsku dosad su u svojim političkim karijerama pokazali dosta veliku pragmatičnost. Juro Martinovićveć je sinoć, nekoliko minuta nakon što su izlazne ankete pokazivale da je ušao u Sabor, izjavio da je spreman na koaliranje s drugima. Iako Ivan Vilibor Sinčić, šef koalicije s kojom je izašao na izbore vrlo rezolutno tvrdi da tako nešto ne dolazi u obzir.
Prije nego što je s Ivanom Lovrinovićem i Ivicom Mišićem osnovao Promijenimo Hrvatsku, gospodin Martinović bio je član Mosta. No, kad je ta stranka prošle godine glasala za opoziv Tomislava Karamarka, on je to odbio učiniti, priklonivši se tako tadašnjem potpredsjedniku Vlade. U jednom trenutku za svu trojicu se spekuliralo da prelaze kod Bandića, no na kraju su se ipak odlučili za Živi zid.
Prilično bizaran sinoćnji TV nastup
Iako je Juro Martinović bio prvi na listi kolacije Živog zida u VI. jedinici, na kraju ipak nije ušao u Sabor jer ga je preferencijalnim glasovima pobijedioIvan Pernar. No, slično je sinoć reagirao i Ivica Mišić koji je ušao u Sabor iz V. jedinice. Gospodin Mišić kazao je nakon objave rezultata kako je teško odmah ovako reći da će ići u oporbu te da “imaju i druge programe”.Prilično bizarno bilo je i za vrijeme sinoćnjeg TV javljanja. Ivan Sinčić, koji se obratio prvi, ustvrdio je kako nema šanse da opcija koju vodi koalira bilo s kime. Nekoliko sekundi kasnije u program se uključio gospodin Lovrinović koji je, stojeći nekoliko centimetara od Sinčića, relativizirao tu tezu, izjavom kako “treba razgovarati”.
Dramatičan istup članice Glavnog odbora
S druge strane, članica Glavnog odbora Živog zida, Mihaela Varga kasno sinoć stavila je dosta dramatični post na Facebook koji je započela rečenicom da je “odlučila provesti večer doma, s ljudima koje voli i koji su časni i iskreni prijatelji”. Dalje piše kako je “u proteklih nekoliko tjedana svojim očima vidjela najgnjusnije stvari, koje su sramota za njezinu stranku. Toliko gnjusne da je trojac jednak onima protiv kojih govore sve ove godine. O tome uskoro”.Varga objašnjava kako nitko od članova koji su radili na terenu i zbog kojih se “sve ovo i događa nije pozvan u stožer. Čak niti tajnik stranke. Pozvana je isključivo podobna ekipa, koja klima glavom kad god ju se pogleda”.
Tek sad stvari postaju zbilja sulude
Gospođa Varga, inače, u braku je s članom Živog zida, Hrvojem Runtićem. I sad stvari postaju do kraja sulude. Dakle, gospodin Runtić jučer je izabran u Sabor kao kandidat Živog zida u IV. jedinici. I nekoliko tjedana prije izbora, nakon što je stranka predala izborne liste, vrijeđao je vodstvo na Facebooku izjavama kako je “Sinčić je lutak, a Pernar luđak koji mrzi žene”. No u nedjelju, dakle na izborni dan, objavio je post za koji ne znamo što reći pa smo ga naprosto odlučili citirati.Facebook objavu gospodina Runtića prenosimo u cijelosti:
"Dragi ljudi, znam da vas ima koji mi vjerujete, pogotovo oni koji su i sami spoznali što su spoznali prije mene. Znam i da će u vremenu koje je pred nama dio vas troglava aždaja okrenuti protiv mene lažima i spletkama, jer radi se o troje ljudi koji su profesionalna prevarantska banda koja se, za razliku od mene i većine vas, ne bavi ničim osim smišljanjem prevara, manipuliranjem ljudima, okretanjem jednih protiv drugih. Ukratko, stvaraju mutnu vodu u kojoj im je lakše vladati nego da su stvari čiste.
Stoga, do kraja dana ću obrisati profil. Ne želim nevjernim Tomama dokazivati istinu, time će se baviti institucije i mediji. Ja sam čist, koliko god oni govana skupili da za jedno pivo, đoju ili 100 kuna lažu o meni.
Nitko nije svetac, pa ni ja, u 43 godine života nakupi se pogrešaka, krivih odluka, svega. Ali ukrao nisam nikad, prevario jesam dva tri puta neke bivše cure, krivotvorio nisam nikad ništa. Moj najveći krimen je to da sam upotrijebljen kao korisni idiot, i zbog toga se iskreno i ponizno ispričavam svim bivšim kolegama (onima koji su iskreni i dobri ljudi, idealisti) koji su ili ostali u stranci ili otišli u Slobodnu Hrvatsku, ili napustili sve kao što je to, pritisnut sa svih strana, učinio Mario Gracin, o kojem i danas često razmišljam.
Na kraju, reći ću vam samo za neke od tih koje su kao skupili “po Slavoniji” (njih čak tridesetak kako vele, na životnom prostoru gdje se pati više od milijun Slavonaca i Baranjaca), a koji su im kao svjedoci da sam ja ljudsko smeće.
Jedan od tih je čovjek koji se bavi poreznim pronevjerama, ne plaća dobavljačima, a kada mu firma ode u blokadu, on otvori novu. Hvali se okolo kako ima već 17 takvih firmi, 16 u blokadi, a preko 17. “operira”. Sad vjerojatno već i 18 ili 19. Bavi se i izdavanjem računa utajivačima kako bi isti “začepili rupe”.
Drugi je pravomoćno osuđeni diler koji i dalje dila.
Treći nasilnik i huligan s dosjeom.
Četvrta narkomanka koja se fiksa pred vlastitom maloljetnom djecom.
Peti psihički bolesnik s debelom papirologijom koji po ulici viče kako nekim ljudima treba ubiti djecu, a onda ih zadaviti crijevima vlastite djece.
Ima i par vjerskih fanatika, koji su uvjereni da je Sinčić “drugi Kristov dolazak” ili profeta koji to najavljuje (čuvajte se lažnih proroka). Takvi su ipak manji problem jer vjeruju barem da ih pokreće ljubav, za razliku od ovih koje pokreće isključivo mržnja i želja da se nekome napakosti.
I tako dalje. Ja sam kriv jer sam takve udaljio iz Živog zida.
Kad ja za takve kažem da su to što jesu, oni vele da se prijetim i ucjenjujem. Međutim, kad krivotvoritelju kažeš da ga treba prijaviti i da treba odgovarati za svoja nedjela, to nije prijetnja, to je samo tvoja zakonska obaveza. Boriti se protiv ovršne mafije i nepravdi ugrađenih u sustav ne znači borbu za ukidanje zakona koji reguliraju kazne za ubojstva, krivotvorenja, financijske malverzacije i druga kaznena djela. To nije moja borba. Ja želim da ljudi više ne kopaju po kontejnerima, da umirovljenici dostojno žive jer su gradili ovu zemlju, da bude što manje sirotinje, da se radnike plaća, da mladi ne bježe iz domovine, da poljoprivrednici mogu imati konkurentne proizvode koje mogu plasirati u domovini i od toga živjeti. To je moja borba.
Mea culpa.
Oni za te gorespomenute ljude kažu da su to “vrhunski ljudi s titulama”, a ja radim sve iz ljubomore. Da citiram Stinga: “I don’t subscribe to that point of view.”
Svaka ptica svome jatu leti.
Vi prosudite prema vlastitoj savijesti.
<3
Svakog tko misli drugačije, nabijem na dršku metle, koliko je dugačka. Figurativno, naravno."
Guest- Guest
yoda je i ovaj put glasao za zžmarcellus wrote:
pičkin dim od stranke, al mene njihov uspjeh nimalo ne čudi, jedino treba provjerit jel onaj podatak da prosječan hrvat ima ajkju devedeset točan, to vjerojatno treba revidirat na niže
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Pa vrlo je izgledno da će HDZ sastaviti većinu bez MOST-a. Koalicija prevođena Živim zidom već se raspala.
red wolf-
2016-02-10
Page 13 of 14 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14
Similar topics
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
Page 13 of 14