Može i bez Petrova?
Page 3 of 14
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Re: Može i bez Petrova?
Eroo wrote:Velika koalicija bi bila racionalan izbor zbog više razloga.
Most i nakon ovih izbora dokazuje nesposobnost koaliranja (sporazumijevanja) i na taj način sam sebe isključuje. S druge strane državu čekaju teške odluke, koje traže ne samo stabilnu vladu, već i široki konsenzus cjelokupnog društva. Treće, male države imaju ograničen kadrovski izbor, zato bi velika koalicija bila racionalan izbor. No, racio i politika ne idu uvijek ruku pod ruku."Racionalno" na nivou države nije isto što i "racionalno" na nivou stranke. Mnogo je "gladnih" u stranci, koji svoj dio kolača ne žele podijeliti s "gubitnicima".
Da da...
Mislim, da sam ja Plenkovic (ko sto nisam) rekao bi javno, jasno i glasno: ''Kolegama iz MOST-a je sinoc promaklo da su osvojili 7 mandata manje nego 2015, i da su opcenito osvojili 5 puta manje mandata od HDZ-a. Imam i ja uvjet za njih da ih uopce uzmem u razmatranje za koalicijske partnere - nema uvjeta.''
Guest- Guest
vuksadinare wrote:sad si mi marca jos vise dotukla...Eva wrote:Lustracija je završen proces. Lustrirani su Crnoja i Karamarko, i to je to.vuksadinare wrote:dobro marcell...bice jos sansi za lustracijumarcellus wrote:kolerik wrote:
5 marcel, HDZ je kao stranka osvojio na prethodnim izborima 56 mandata u okviru rezultata DK (skupa sa dijasporom).
59
mislim da je Hrvatska kao zaseban politički entitet time dotučena, mene ionako plaćaju oni kojima karamarko nije odgovarao.
Pa neću ga lagat. Odrastao je čovjek i mora znati primit činjenice. Djed Božičnjak ne postoji, kao ni sv. Nikola.vuksadinare wrote:sad si mi marca jos vise dotukla...Eva wrote:Lustracija je završen proces. Lustrirani su Crnoja i Karamarko, i to je to.vuksadinare wrote:dobro marcell...bice jos sansi za lustracijumarcellus wrote:kolerik wrote:
5 marcel, HDZ je kao stranka osvojio na prethodnim izborima 56 mandata u okviru rezultata DK (skupa sa dijasporom).
59
Guest- Guest
Ja bih rekao : manje uvjeta.kolerik wrote:Eroo wrote:Velika koalicija bi bila racionalan izbor zbog više razloga.
Most i nakon ovih izbora dokazuje nesposobnost koaliranja (sporazumijevanja) i na taj način sam sebe isključuje. S druge strane državu čekaju teške odluke, koje traže ne samo stabilnu vladu, već i široki konsenzus cjelokupnog društva. Treće, male države imaju ograničen kadrovski izbor, zato bi velika koalicija bila racionalan izbor. No, racio i politika ne idu uvijek ruku pod ruku."Racionalno" na nivou države nije isto što i "racionalno" na nivou stranke. Mnogo je "gladnih" u stranci, koji svoj dio kolača ne žele podijeliti s "gubitnicima".
Da da...
Mislim, da sam ja Plenkovic (ko sto nisam) rekao bi javno, jasno i glasno: ''Kolegama iz MOST-a je sinoc promaklo da su osvojili 7 mandata manje nego 2015, i da su opcenito osvojili 5 puta manje mandata od HDZ-a. Imam i ja uvjet za njih da ih uopce uzmem u razmatranje za koalicijske partnere - nema uvjeta.''
I MOSTu je jasno da bi novo kurčenje bez povoda ( za prošli su imali a to je Karamarko i afere ) bilo kažnjeno na iducim izborima.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Joža Manolić?marcellus wrote:vuksadinare wrote:sad si mi marca jos vise dotukla...Eva wrote:Lustracija je završen proces. Lustrirani su Crnoja i Karamarko, i to je to.vuksadinare wrote:dobro marcell...bice jos sansi za lustracijumarcellus wrote:
59
mislim da je Hrvatska kao zaseban politički entitet time dotučena, mene ionako plaćaju oni kojima karamarko nije odgovarao.
Guest- Guest
marcellus wrote:kolerik wrote:marcellus wrote:IZBORI 2015.
[size=31]Rezultati DIP-a: HDZ-ova koalicija 59, SDP-ova koalicija 56, MOST 19 mandata[/size]
Privremeni rezultati DIP-a u 12.00 sati (99,90 % obrađenih biračkih mjesta): Domoljubna koalicija 59 mandata (s 3 dijaspore), Hrvatska raste 56, MOST 19, IDS 3, HDSSB 2, Uspješna Hrvatska 1, Milan Bandić 2, Živi zid 1.
DK, dakle HSS, HSP AS, itd. ne samo HDZ. Jucer sam jasno i glasno cuo na TV-u da je HDZ 2015 sam kao stranka osvojio 56 (sa dijasporom).
Sad je osvojio 61 (sa dijasporom).
Da li ti razlikujes DK i HDZ?
isti k. u praksi
HDZ je inače sam ostvario samo 49 mandata bez dijaspore, ali nebitno, ostalo su bili razni pravaši, hsls, seljaci i to, ali su zajedno izašli na izbore pa se to računa kao rezultat "domoljubne koalicije"
ovaj put se zove "HDZ i partneri" (u praksi samo HSLS)
I upinje se dokazati da je Karamarko zapravo ostvario isti rezultat kao Plenkovic. :)
Aritmetika je neslomljiva marcel.
Guest- Guest
Može i bez HDZa :
http://www.index.hr/vijesti/clanak/komadina-ne-odustaje-jos-nije-sve-gotovo-lijeva-opcija-moze-sloziti-vladu/918933.aspx
http://www.index.hr/vijesti/clanak/komadina-ne-odustaje-jos-nije-sve-gotovo-lijeva-opcija-moze-sloziti-vladu/918933.aspx
2014-04-11
RayMabus wrote:Ja bih rekao : manje uvjeta.kolerik wrote:Eroo wrote:Velika koalicija bi bila racionalan izbor zbog više razloga.
Da da...
I MOSTu je jasno da bi novo kurčenje bez povoda ( za prošli su imali a to je Karamarko i afere ) bilo kažnjeno na iducim izborima.
Nema manje uvjeta, sto znaci ''manje uvjeta''? 7 nije okej, 5 je?
Nema nikakvih uvjeta. Zele oni ministarstva i vlast kao i bilo tko drugi, bez brige. A ako nece, pa marcel je nekako nategnuo do 76, svasta je moguce.
Jedini stabilan rezultat daju HDZ i SDP (mislim da su osvojili 39 sinoc, ali nisam siguran): 100 mandata.
Guest- Guest
Milanović odlazi .....moguća je i koalicija MOSTa i SDPa.
2014-04-11
no postoji nepremostiva prepreka tome..vrdoljak i hns..te jambo i hss odnosno beljak..RayMabus wrote:Milanović odlazi .....moguća je i koalicija MOSTa i SDPa.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
HDZ i partneri osvojili su 61 mandata
Narodna koalicija - 54
Most - 13
Živi zid - 8
IDS/PGS/RI - 3
Bandić Milan 365 - 2
HDSSB - 1
Nezavisna lista Željko Glasnović (dijaspora) - 1
plus osam manjinaca
Narodna koalicija - 54
Most - 13
Živi zid - 8
IDS/PGS/RI - 3
Bandić Milan 365 - 2
HDSSB - 1
Nezavisna lista Željko Glasnović (dijaspora) - 1
plus osam manjinaca
2014-04-11
kolerik wrote:marcellus wrote:kolerik wrote:marcellus wrote:IZBORI 2015.
[size=31]Rezultati DIP-a: HDZ-ova koalicija 59, SDP-ova koalicija 56, MOST 19 mandata[/size]
Privremeni rezultati DIP-a u 12.00 sati (99,90 % obrađenih biračkih mjesta): Domoljubna koalicija 59 mandata (s 3 dijaspore), Hrvatska raste 56, MOST 19, IDS 3, HDSSB 2, Uspješna Hrvatska 1, Milan Bandić 2, Živi zid 1.
DK, dakle HSS, HSP AS, itd. ne samo HDZ. Jucer sam jasno i glasno cuo na TV-u da je HDZ 2015 sam kao stranka osvojio 56 (sa dijasporom).
isti k. u praksi
HDZ je inače sam ostvario samo 49 mandata bez dijaspore, ali nebitno, ostalo su bili razni pravaši, hsls, seljaci i to, ali su zajedno izašli na izbore pa se to računa kao rezultat "domoljubne koalicije"
I upinje se dokazati da je Karamarko zapravo ostvario isti rezultat kao Plenkovic. :)
pa da je imao medijski tretman ko plenković imao bi bar 70 mandata...
i da, imao je dva mandata manje... da ga jebeš. Računa se rezultat predizborne koalicije, drukčije niko ne broji, jer oni idu s istih lista kao jedna stranka, i broji im se glasove kao da su jedna stranka. Pa ulaze likovi čije stranke ne bi dobile 0.2% glasova
2014-04-16
Koliko su isti dobili mandata ?vuksadinare wrote:no postoji nepremostiva prepreka tome..vrdoljak i hns..te jambo i hss odnosno beljak..RayMabus wrote:Milanović odlazi .....moguća je i koalicija MOSTa i SDPa.
2014-04-11
eh sto zoki en spomene rijec lustracijamarcellus wrote:kolerik wrote:marcellus wrote:kolerik wrote:marcellus wrote:IZBORI 2015.
isti k. u praksi
i da, imao je dva mandata manje... da ga jebeš. Računa se rezultat predizborne koalicije, drukčije niko ne broji, jer oni idu s istih lista kao jedna stranka, i broji im se glasove kao da su jedna stranka. Pa ulaze likovi čije stranke ne bi dobile 0.2% glasova
2015-09-08
kolerik wrote:RayMabus wrote:Ja bih rekao : manje uvjeta.kolerik wrote:Eroo wrote:Velika koalicija bi bila racionalan izbor zbog više razloga.
Da da...
Nema manje uvjeta, sto znaci ''manje uvjeta''? 7 nije okej, 5 je?
Nema nikakvih uvjeta. Zele oni ministarstva i vlast kao i bilo tko drugi, bez brige. A ako nece, pa marcel je nekako nategnuo do 76, svasta je moguce.
Jedini stabilan rezultat daju HDZ i SDP (mislim da su osvojili 39 sinoc, ali nisam siguran): 100 mandata.
pa nisam ja nategnuo, samo sam upozorio da HDZ ima i druge mogućnosti osim pohlepnog petrova, a ključan je u toj matematici IDS
Oni su naime samostalno izašli na izbore, ne sa SDP-om, i kao takvi mogu sklapati koalicije s bilo kime.
nema veze u koaliciji su..nemre sad sdp sam..a vrdoljak vec baca puse hdz-u....a u hss-u vec prave razanj za beljaka i jambaRayMabus wrote:Koliko su isti dobili mandata ?vuksadinare wrote:no postoji nepremostiva prepreka tome..vrdoljak i hns..te jambo i hss odnosno beljak..RayMabus wrote:Milanović odlazi .....moguća je i koalicija MOSTa i SDPa.
2015-09-08
Popušili su izbore ....nema koalicije dragi.vuksadinare wrote:nema veze u koaliciji su..nemre sad sdp sam..a vrdoljak vec baca puse hdz-u....a u hss-u vec prave razanj za beljaka i jambaRayMabus wrote:Koliko su isti dobili mandata ?vuksadinare wrote:no postoji nepremostiva prepreka tome..vrdoljak i hns..te jambo i hss odnosno beljak..RayMabus wrote:Milanović odlazi .....moguća je i koalicija MOSTa i SDPa.
Last edited by RayMabus on 12/9/2016, 12:32; edited 1 time in total
2014-04-11
A da je znal brojat do 5 imali bi 151 mandat. No, kaj ćeš, nitko ni savršen!marcellus wrote:kolerik wrote:
Guest- Guest
a cuj evicak..karamarko ej rekao magicnu rijec lustracija...i gotovo..moze biti najgluplji,najruzniji,moze biti koalicija ko gusjenica on ej bog za marcella..takav kalibar politicara u hrvata se vise ne rađa..Eva wrote:A da je znal brojat do 5 imali bi 151 mandat. No, kaj ćeš, nitko ni savršen!marcellus wrote:kolerik wrote:
2015-09-08
Page 3 of 14 • 1, 2, 3, 4 ... 8 ... 14
Similar topics
» Plenkovića ništa ne može ugroziti?O,može,korona ga je dignula,ona ga može i srušiti
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
» Može li javni prijevoz biti besplatan? Ovaj grad pokazuje da može
» VUČIĆ PITA EU: Kako Katalonija ne može, a Kosovo može i to bez referenduma (FOTO)
» U Srbiji bijesni na Turtke!Thompson sa razglasa može a šajkača ne može
» Ako može LGBT može i vutra, hoćemo legalizaciju i biljke gratis
Page 3 of 14