Read My Mind (chat)
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: Read My Mind (chat)
maggie13 wrote:Stvarno je ta vasa kriza srednjih godina gora od puberteta..
@_@
njega posebno pere
Guest- Guest
pubertetu,jos uvijek..ne po godinama, vec po opiranju neminovnoj stvarnosti..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Stvarno je ta vasa kriza srednjih godina gora od puberteta..
@_@
Čemu si ti bliže?
2014-04-12
sad je u aktivnoj fazi preispitivanja i evaluacije..Noor wrote:maggie13 wrote:Stvarno je ta vasa kriza srednjih godina gora od puberteta..
@_@
njega posebno pere
2014-04-12
meni je veber.mativka wrote:Meni je Crveni jedan od najzanimljivijih likova ovdje :)
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
maggie13 wrote:sad je u aktivnoj fazi preispitivanja i evaluacije..Noor wrote:maggie13 wrote:Stvarno je ta vasa kriza srednjih godina gora od puberteta..
@_@
njega posebno pere
zgranut zaključcima ipak odlučuje i dalje vrijeme provoditi na forumu :D
Guest- Guest
Ju! ?????frakcija wrote:meni je veber.mativka wrote:Meni je Crveni jedan od najzanimljivijih likova ovdje :)
Što je s dotičnim gospodinom P.?!
Guest- Guest
frakcija wrote:meni je veber.mativka wrote:Meni je Crveni jedan od najzanimljivijih likova ovdje :)
zmotan je ko sajla i to na simpa način
Guest- Guest
maggie13 wrote:pubertetu,jos uvijek..ne po godinama, vec po opiranju neminovnoj stvarnosti..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Stvarno je ta vasa kriza srednjih godina gora od puberteta..
@_@
Čemu si ti bliže?
Tako to ide. Nestašna, zaigrana. I onda odjednom stara baba. Samo shvatiš.
crvenkasti-
2014-04-17
kako su svi doznali za P i mene? a bili smo totalno diskretni.
2016-03-09
Tko?! Veber ili Crveni?!Noor wrote:frakcija wrote:meni je veber.mativka wrote:Meni je Crveni jedan od najzanimljivijih likova ovdje :)
Guest- Guest
mozda je ipak manje zlo @_@Noor wrote:maggie13 wrote:sad je u aktivnoj fazi preispitivanja i evaluacije..Noor wrote:maggie13 wrote:Stvarno je ta vasa kriza srednjih godina gora od puberteta..
@_@
njega posebno pere
zgranut zaključcima ipak odlučuje i dalje vrijeme provoditi na forumu :D
2014-04-12
Pa, meni je to bilo poput filma Zameo ih vjetar, klasik :Dfrakcija wrote:kako su svi doznali za P i mene? a bili smo totalno diskretni.
Guest- Guest
mativka wrote:Tko?! Veber ili Crveni?!Noor wrote:frakcija wrote:meni je veber.mativka wrote:Meni je Crveni jedan od najzanimljivijih likova ovdje :)
ma, veber :)
Guest- Guest
znaci,tako to ide,khmmm..ipak pokusavam tako svaki dan..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:pubertetu,jos uvijek..ne po godinama, vec po opiranju neminovnoj stvarnosti..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Stvarno je ta vasa kriza srednjih godina gora od puberteta..
@_@
Čemu si ti bliže?
2014-04-12
u starosti se i tako pođe na ditinjstvo.šta se reče.maggie13 wrote:znaci,tako to ide,khmmm..ipak pokusavam tako svaki dan..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:pubertetu,jos uvijek..ne po godinama, vec po opiranju neminovnoj stvarnosti..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:Stvarno je ta vasa kriza srednjih godina gora od puberteta..
@_@
Čemu si ti bliže?
2016-03-09
Nekako se ne bih složila, ipak je on majstor (koliko sam ga ja shvatila) ;)Noor wrote:mativka wrote:Tko?! Veber ili Crveni?!Noor wrote:frakcija wrote:meni je veber.mativka wrote:Meni je Crveni jedan od najzanimljivijih likova ovdje :)
Guest- Guest
mativka wrote:Nekako se ne bih složila, ipak je on majstor (koliko sam ga ja shvatila) ;)Noor wrote:mativka wrote:Tko?! Veber ili Crveni?!Noor wrote:frakcija wrote:
meni je veber.
majstor za kaj?
Guest- Guest
ma veber i crveni su rivali..zato ja to ..da izbalansiram naklonosti..da borba bude pravednija.. ja ću bit njegova čijr lidersicamativka wrote:Nekako se ne bih složila, ipak je on majstor (koliko sam ga ja shvatila) ;)Noor wrote:mativka wrote:Tko?! Veber ili Crveni?!Noor wrote:frakcija wrote:
meni je veber.
2016-03-09
majstor za poljupce.. o da..o ne..Noor wrote:mativka wrote:Nekako se ne bih složila, ipak je on majstor (koliko sam ga ja shvatila) ;)Noor wrote:mativka wrote:Tko?! Veber ili Crveni?!Noor wrote:
majstor za kaj?
2016-03-09
frakcija wrote:majstor za poljupce.. o da..o ne..Noor wrote:mativka wrote:Nekako se ne bih složila, ipak je on majstor (koliko sam ga ja shvatila) ;)Noor wrote:mativka wrote:
Tko?! Veber ili Crveni?!
majstor za kaj?
paaa...sudeći po onom jednom tako sočnom opisu, složila bih se
Guest- Guest
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Similar topics
» Gov. Kate Brown Signed a Law That Allows Oregon Students To Graduate Without Being Able to Read, Write or Do Math
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
Page 27 of 50