Read My Mind (chat)
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: Read My Mind (chat)
frakcija wrote:majstor za poljupce.. o da..o ne..Noor wrote:mativka wrote:Nekako se ne bih složila, ipak je on majstor (koliko sam ga ja shvatila) ;)Noor wrote:mativka wrote:
Tko?! Veber ili Crveni?!
ma, veber :)
majstor za kaj?
paaa...sudeći po onom jednom tako sočnom opisu, složila bih se
Guest- Guest
da, samo mene nije ni prestajalo drzat B-)frakcija wrote:u starosti se i tako pođe na ditinjstvo.šta se reče.maggie13 wrote:znaci,tako to ide,khmmm..ipak pokusavam tako svaki dan..crvenkasti wrote:maggie13 wrote:pubertetu,jos uvijek..ne po godinama, vec po opiranju neminovnoj stvarnosti..crvenkasti wrote:
Čemu si ti bliže?
Tako to ide. Nestašna, zaigrana. I onda odjednom stara baba. Samo shvatiš.
2014-04-12
A, ne znam, na vrijeme sam se povukla s mišlju da je za sve :DNoor wrote:mativka wrote:Nekako se ne bih složila, ipak je on majstor (koliko sam ga ja shvatila) ;)Noor wrote:mativka wrote:Tko?! Veber ili Crveni?!Noor wrote:
zmotan je ko sajla i to na simpa način
majstor za kaj?
Guest- Guest
Što god izabereš, eto, ja ću ti nositi one..one..jel se zovu pomploni ili kako već :Dfrakcija wrote:
ma veber i crveni su rivali..zato ja to ..da izbalansiram naklonosti..da borba bude pravednija.. ja ću bit njegova čijr lidersica
Guest- Guest
mativka wrote:A, ne znam, na vrijeme sam se povukla s mišlju da je za sve :DNoor wrote:mativka wrote:Nekako se ne bih složila, ipak je on majstor (koliko sam ga ja shvatila) ;)Noor wrote:mativka wrote:
Tko?! Veber ili Crveni?!
majstor za kaj?
za bazene, za povijest, za bicikliranje, za kuhanje...za meggie.....multipraktik je on
Guest- Guest
Iako je izuzetno drag baš poput i dijagrama, ali što se mene tiče, nedostaje im malo "duhovnosti" :DNoor wrote:
za bazene, za povijest, za bicikliranje, za kuhanje...za meggie.....multipraktik je on
Guest- Guest
mativka wrote:Iako je izuzetno drag baš poput i dijagrama, ali što se mene tiče, nedostaje im malo "duhovnosti" :DNoor wrote:
cijepljen je protiv romantike...prizna to i on sam
Guest- Guest
Izgovor! To je tako rođeno :DNoor wrote:mativka wrote:Iako je izuzetno drag baš poput i dijagrama, ali što se mene tiče, nedostaje im malo "duhovnosti" :DNoor wrote:
Guest- Guest
ma emotivan je on, al vjeruje da bi nespretno to pokazao pa se drži sirovog stila..ko je imo para kupovo kifle, koje znao riječi pjesme slao..veber najbolje dubi na glavi..Noor wrote:mativka wrote:Iako je izuzetno drag baš poput i dijagrama, ali što se mene tiče, nedostaje im malo "duhovnosti" :DNoor wrote:
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
mativka wrote:Izgovor! To je tako rođeno :DNoor wrote:mativka wrote:Iako je izuzetno drag baš poput i dijagrama, ali što se mene tiče, nedostaje im malo "duhovnosti" :DNoor wrote:
to TO i podrazumijeva
Guest- Guest
Mora da je Bosanska glava u pitanju :Dfrakcija wrote:..veber najbolje dubi na glavi..
Guest- Guest
Za ekipu na sanku 'Bolje biti pijan,nego stsr',
Plavi Orkestar..iz proslog stoljeca :D
2014-04-12
mojoj babi ta bila najmrža..ljutila se.. tvrdila da bolje bit star nego pijani budalaš..kad je posenilila uvik jebila presretna, svemu se veselila. nijedna alkohola tako dobro ne puca..maggie13 wrote:Za ekipu na sanku 'Bolje biti pijan,nego stsr',
2016-03-09
maggie13 wrote:Za ekipu na sanku 'Bolje biti pijan,nego stsr',
tebi hennessy, meni campari...
Guest- Guest
uz duzno postovanje, bolje da je posenilila prije nego sto je spoznala da je bila u krivu :Dfrakcija wrote:mojoj babi ta bila najmrža..ljutila se.. tvrdila da bolje bit star nego pijani budalaš..kad je posenilila uvik jebila presretna, svemu se veselila. nijedna alkohola tako dobro ne puca..maggie13 wrote:Za ekipu na sanku 'Bolje biti pijan,nego stsr',
2014-04-12
hvala ;-)Noor wrote:maggie13 wrote:Za ekipu na sanku 'Bolje biti pijan,nego stsr',
Sto ce frakci i mate?
2014-04-12
maggie13 wrote:hvala ;-)Noor wrote:maggie13 wrote:Za ekipu na sanku 'Bolje biti pijan,nego stsr',
Sto ce frakci i mate?
nek se izjasne...ne znam njihov ukus _:D
al moguće da bu frakci absinth
Last edited by Noor on Sat 17 Sep - 1:14; edited 1 time in total
Guest- Guest
oću reč da ponekad starost nosi psihičke blagodati koje ne može dostići ni droga ni alkohol..maggie13 wrote:uz duzno postovanje, bolje da je posenilila prije nego sto je spoznala da je bila u krivu :Dfrakcija wrote:mojoj babi ta bila najmrža..ljutila se.. tvrdila da bolje bit star nego pijani budalaš..kad je posenilila uvik jebila presretna, svemu se veselila. nijedna alkohola tako dobro ne puca..maggie13 wrote:Za ekipu na sanku 'Bolje biti pijan,nego stsr',
2016-03-09
mogla bi ona dobru visnjevacu :PNoor wrote:maggie13 wrote:hvala ;-)Noor wrote:maggie13 wrote:Za ekipu na sanku 'Bolje biti pijan,nego stsr',
Sto ce frakci i mate?
2014-04-12
kad bi išta popila s alkoholom zaspala bi u roku odmamaggie13 wrote:mogla bi ona dobru visnjevacu :PNoor wrote:maggie13 wrote:hvala ;-)Noor wrote:maggie13 wrote:Za ekipu na sanku 'Bolje biti pijan,nego stsr',
Sto ce frakci i mate?
2016-03-09
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Similar topics
» Gov. Kate Brown Signed a Law That Allows Oregon Students To Graduate Without Being Able to Read, Write or Do Math
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
Page 28 of 50