Read My Mind (chat)
Page 26 of 50
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Re: Read My Mind (chat)
Veber je najveća pizda na internetu i duboko je svjesan toga. Iz svake njegove misli izvire koliko mrzi samog sebe.
crvenkasti- Posts : 29707
2014-04-17
danas je novi dan :Dveber wrote:jos devedestih...maggie13 wrote:Crveni, di si?
Pobjegnimo iz ovog grada.
B-)
za beograd, za beograd,,..
2014-04-12
kic wrote:crveni je mali crv koji voli pecnut i onda pobjegne, dođi po šamar :)
Svaki tren proveden ovdje je vrijeme izgubljeno na najgluplji mogući način. Ovo je iluzija i laž. Ovo nije stvarnost. Ovo je bijeg od stvarnosti za one koji nisu u stanju boriti se sa životom.
Onaj tko je sebe postavio za glavnog u ovom sranju, treba ozbiljno razmisliti da se ode liječiti.
crvenkasti-
2014-04-17
ne znam zašto provodiš onda toliko vremena ovdje, i to svaki dan, lijepi broj postova si također skupio, polovica su samo izjavne rečenice: ja sam glup i sl
ali ozb sad, plešeš po rubu s vrijeđanjem nekih forumaša, konkretno vebera naravno, ako nastaviš otpuhat ću te, a za moje mentalno zdravlje ne brini, nije nikad ni bilo u liniji-
ali ozb sad, plešeš po rubu s vrijeđanjem nekih forumaša, konkretno vebera naravno, ako nastaviš otpuhat ću te, a za moje mentalno zdravlje ne brini, nije nikad ni bilo u liniji-
to iz njega govori Srbin-četnik
2014-04-14
Crvenog uhvatila kriza srednjih godina, osjecaj neuspjesnosti i nezadovoljstva trenutnim saldom, uzivljaj beznađa i ispraznosti zivotne kolotecine i izostanak svjetlije perspektive..malo pretjeruje u (samo)kriticnosti, ali veber ce mu sigurno oprostit..
:-)
:-)
2014-04-12
svi imamo loše dane, ali ne možeš svaki dan vrijeđati određenu osobu, malo nek se povuče to je sve-
Nece vise, pretjerao je malo. Sigurno je i sam uvidio. Osobito jer se veber potpuno povukao.
2014-04-12
maggie13 wrote:Nece vise, pretjerao je malo. Sigurno je i sam uvidio. Osobito jer se veber potpuno povukao.
zato i je samo crvenom, žuti karton .. :)
Sigurno ga je zena naljutila..uvijek su zene u pitanju 8-)
2014-04-12
Ja, čim bilo što napišem ovdje, poslije me grize savjest i imam osjećaj krivice. Jer mogao sam to vrijeme potrošiti na milijun pametnijih načina.
Pa ipak, cijelo vrijeme sam tu i smišljam što da napišem.
I ona pitaš zašto vičem da sam glup?
crvenkasti-
2014-04-17
crvenkasti wrote:Ja, čim bilo što napišem ovdje, poslije me grize savjest i imam osjećaj krivice. Jer mogao sam to vrijeme potrošiti na milijun pametnijih načina.
imaš ti gadne probleme
Guest- Guest
Prolazim kroz život vezanih očiju. Smijem samo naslućivati što ja u stvari živim. Tak kasnije kao da mi skidaju povez s očiju, i ja, kad pogledam unazad, vidim što sam u stvari živio i kakav je to imalo smisao.
I, naravno, vidim da je sve bilo pogrešno.
I, naravno, vidim da je sve bilo pogrešno.
crvenkasti-
2014-04-17
Stvarno je ta vasa kriza srednjih godina gora od puberteta..
@_@
@_@
2014-04-12
maggie13 wrote:Stvarno je ta vasa kriza srednjih godina gora od puberteta..
@_@
Čemu si ti bliže?
crvenkasti-
2014-04-17
maggie13 wrote:Stvarno je ta vasa kriza srednjih godina gora od puberteta..
@_@
njega posebno pere
Guest- Guest
Page 26 of 50 • 1 ... 14 ... 25, 26, 27 ... 38 ... 50
Similar topics
» Gov. Kate Brown Signed a Law That Allows Oregon Students To Graduate Without Being Able to Read, Write or Do Math
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
Page 26 of 50