Read My Mind (chat)
Page 13 of 50
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Re: Read My Mind (chat)
ne nzam, u mene ovdje oblacno ko da sam u londonufrakcija wrote:jel brzo pun misec?prckov wrote:ko diro ko? ko?frakcija wrote:evo mi malo živci poigravaju.. osjeti se međ recima a? skužili ste me
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
je i ovde..grmilo sivalo..umorile me raskalašene pubertetlije..zajebali mi sat na kompu pa ranije pobigli na odmor.. itd..plus došlo mrtvo janje koje se još nije ni skočenilo..a ne želim gaprckov wrote:ne nzam, u mene ovdje oblacno ko da sam u londonufrakcija wrote:jel brzo pun misec?prckov wrote:ko diro ko? ko?frakcija wrote:evo mi malo živci poigravaju.. osjeti se međ recima a? skužili ste me
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ovdje ne grmi nego sivo I kisi bez prestanka, ko ti je uvalio to janje, vrati mu nazadfrakcija wrote:je i ovde..grmilo sivalo..umorile me raskalašene pubertetlije..zajebali mi sat na kompu pa ranije pobigli na odmor.. itd..plus došlo mrtvo janje koje se još nije ni skočenilo..a ne želim gaprckov wrote:ne nzam, u mene ovdje oblacno ko da sam u londonufrakcija wrote:jel brzo pun misec?prckov wrote:ko diro ko? ko?frakcija wrote:evo mi malo živci poigravaju.. osjeti se međ recima a? skužili ste me
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
trazim virtual ljubavnicu..ponude mozete ovdje ostaviti..uvjeti su sljedeci
a)ne biti ljubomorna
b)voli sve sto vole mladi( )
c)vikend moram imati slobodan
d)slusati po potrebi
a)ne biti ljubomorna
d)slusati po potrebi
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:trazim virtual ljubavnicu..ponude mozete ovdje ostaviti..uvjeti su sljedeci
a)ne biti ljubomorna
d)slusati po potrebi
Sora ne zalazi tu na chat, pa neće vidjet ovaj natječaj...linkaj joj negdje dolje kad dođe.
ak ti je bed, mogu ja
Guest- Guest
.....sora je itekako slobodna....u pemziji jeNoor wrote:vuksadinare wrote:trazim virtual ljubavnicu..ponude mozete ovdje ostaviti..uvjeti su sljedeci
a)ne biti ljubomorna
d)slusati po potrebi
Sora ne zalazi tu na chat, pa neće vidjet ovaj natječaj...linkaj joj negdje dolje kad dođe.
ak ti je bed, mogu ja
2015-09-08
vuksadinare wrote:.....sora je itekako slobodna....u pemziji jeNoor wrote:vuksadinare wrote:trazim virtual ljubavnicu..ponude mozete ovdje ostaviti..uvjeti su sljedeci
a)ne biti ljubomorna
d)slusati po potrebi
ak ti je bed, mogu ja
da, pa kaj?
Guest- Guest
...znaci iam slobodnog vremena za mene....Noor wrote:vuksadinare wrote:.....sora je itekako slobodna....u pemziji jeNoor wrote:vuksadinare wrote:trazim virtual ljubavnicu..ponude mozete ovdje ostaviti..uvjeti su sljedeci
a)ne biti ljubomorna
d)slusati po potrebi
ak ti je bed, mogu ja
da, pa kaj?
2015-09-08
vuksadinare wrote:...znaci iam slobodnog vremena za mene....Noor wrote:vuksadinare wrote:.....sora je itekako slobodna....u pemziji jeNoor wrote:vuksadinare wrote:trazim virtual ljubavnicu..ponude mozete ovdje ostaviti..uvjeti su sljedeci
a)ne biti ljubomorna
d)slusati po potrebi
ak ti je bed, mogu ja
da, pa kaj?
e, al ne bu vidla natječaj...to ti pričam :D
Guest- Guest
...vidjet ce onaj tko mora...Noor wrote:vuksadinare wrote:...znaci iam slobodnog vremena za mene....Noor wrote:vuksadinare wrote:.....sora je itekako slobodna....u pemziji jeNoor wrote:
ak ti je bed, mogu ja
da, pa kaj?
e, al ne bu vidla natječaj...to ti pričam :D
2015-09-08
sora sve vidi..
2014-04-12
maggie13 wrote:sora sve vidi..
aha, znači neće doći tu...a koliko je frakcija pisala o tome
Guest- Guest
ali ona čita --kako zna sve o svima, ako ne čita..
2014-04-12
Osjećam se kao najveća budala na svijetu.
crvenkasti-
2014-04-17
Koji si ti?
2014-04-12
vuksadinare wrote:megi buš zmenom furala?
dobar si, sad možda pristane
crvenkasti-
2014-04-17
Page 13 of 50 • 1 ... 8 ... 12, 13, 14 ... 31 ... 50
Similar topics
» Gov. Kate Brown Signed a Law That Allows Oregon Students To Graduate Without Being Able to Read, Write or Do Math
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
Page 13 of 50