Read My Mind (chat)
Page 8 of 50
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Re: Read My Mind (chat)
bridget jones..:Ddijagram wrote:seke koja ti je sad ta
2014-04-12
maggie13 wrote:bridget jones..:Ddijagram wrote:seke koja ti je sad ta
u nešto pozamašnijem izdanju
Guest- Guest
Bas. HahaNoor wrote:Satan Panonski wrote:Ja sam pogodio da će pobjediti hdz ili sdp
izgleda da imaš osjećaj za feeling
Satan Panonski- Posts : 46
2016-09-12
nikad cuomaggie13 wrote:bridget jones..:Ddijagram wrote:seke koja ti je sad ta
znam onog indijanca jonesa
mozda su rod
dijagram-
2015-08-09
jel ima ko da živi oko splita a da bi uzeja friško zaklane janjetine sa sise iz kistanja..da je skinem s kujca.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ima, megi i yodafrakcija wrote:jel ima ko da živi oko splita a da bi uzeja friško zaklane janjetine sa sise iz kistanja..da je skinem s kujca.
dijagram-
2015-08-09
jel bi oni uzeli?dijagram wrote:ima, megi i yodafrakcija wrote:jel ima ko da živi oko splita a da bi uzeja friško zaklane janjetine sa sise iz kistanja..da je skinem s kujca.
2016-03-09
ne znam, mozda yoda i bi, treba mu proteina za teretanufrakcija wrote:jel bi oni uzeli?dijagram wrote:ima, megi i yodafrakcija wrote:jel ima ko da živi oko splita a da bi uzeja friško zaklane janjetine sa sise iz kistanja..da je skinem s kujca.
uzeo bih i ja al nisam okolo splita
dijagram-
2015-08-09
još je meso toplo.. a moram raskasapit cilo janje brvelinićen..eto đavlu...a kumila san ga dda mi to ne donosi.. OPETdijagram wrote:ne znam, mozda yoda i bi, treba mu proteina za teretanufrakcija wrote:jel bi oni uzeli?dijagram wrote:ima, megi i yodafrakcija wrote:jel ima ko da živi oko splita a da bi uzeja friško zaklane janjetine sa sise iz kistanja..da je skinem s kujca.
2016-03-09
ako nista drugo podijeli sirotinjifrakcija wrote:još je meso toplo.. a moram raskasapit cilo janje brvelinićen..eto đavlu...a kumila san ga dda mi to ne donosi.. OPETdijagram wrote:ne znam, mozda yoda i bi, treba mu proteina za teretanufrakcija wrote:jel bi oni uzeli?dijagram wrote:ima, megi i yodafrakcija wrote:jel ima ko da živi oko splita a da bi uzeja friško zaklane janjetine sa sise iz kistanja..da je skinem s kujca.
onim starcicima sto si i maznjavala sendvice:)
dijagram-
2015-08-09
seoska sirotinje goji svoje, a gracka ne jide masno.dijagram wrote:ako nista drugo podijeli sirotinjifrakcija wrote:još je meso toplo.. a moram raskasapit cilo janje brvelinićen..eto đavlu...a kumila san ga dda mi to ne donosi.. OPETdijagram wrote:ne znam, mozda yoda i bi, treba mu proteina za teretanufrakcija wrote:jel bi oni uzeli?dijagram wrote:
ima, megi i yoda
onim starcicima sto si i maznjavala sendvice:)
2016-03-09
frakcija wrote:još je meso toplo.. a moram raskasapit cilo janje brvelinićen..eto đavlu...a kumila san ga dda mi to ne donosi.. OPETdijagram wrote:ne znam, mozda yoda i bi, treba mu proteina za teretanufrakcija wrote:jel bi oni uzeli?dijagram wrote:ima, megi i yodafrakcija wrote:jel ima ko da živi oko splita a da bi uzeja friško zaklane janjetine sa sise iz kistanja..da je skinem s kujca.
koliko to janjadi imaš?
Guest- Guest
sad imam po janjeta..opet..zgadilo mi se više..plus moram raskasapit al nemam oštrih noževa doma..da ne dođem u napast u situacijama ko šta je ova .Noor wrote:frakcija wrote:još je meso toplo.. a moram raskasapit cilo janje brvelinićen..eto đavlu...a kumila san ga dda mi to ne donosi.. OPETdijagram wrote:ne znam, mozda yoda i bi, treba mu proteina za teretanufrakcija wrote:jel bi oni uzeli?dijagram wrote:
ima, megi i yoda
koliko to janjadi imaš?
2016-03-09
novi film, trudna je i ima dijete ;-)Noor wrote:maggie13 wrote:bridget jones..:Ddijagram wrote:seke koja ti je sad ta
2014-04-12
frakcija wrote:sad imam po janjeta..opet..zgadilo mi se više..plus moram raskasapit al nemam oštrih noževa doma..da ne dođem u napast u situacijama ko šta je ova .Noor wrote:frakcija wrote:još je meso toplo.. a moram raskasapit cilo janje brvelinićen..eto đavlu...a kumila san ga dda mi to ne donosi.. OPETdijagram wrote:ne znam, mozda yoda i bi, treba mu proteina za teretanufrakcija wrote:
jel bi oni uzeli?
koliko to janjadi imaš?
pa šta ti je to..pola, jedan pošteni ručak i ćao
Guest- Guest
maggie13 wrote:novi film, trudna je i ima dijete ;-)Noor wrote:maggie13 wrote:bridget jones..:Ddijagram wrote:seke koja ti je sad ta
aaaa
Guest- Guest
to ti je komedija trilogija o jednoj spaljenoj i smijesnoj zeni 8-)dijagram wrote:nikad cuomaggie13 wrote:bridget jones..:Ddijagram wrote:seke koja ti je sad ta
mozda su rod
2014-04-12
Frakcija, hvala na ponudi, draga, ali ne volim janjetinu..
Last edited by maggie13 on Mon 12 Sep - 21:34; edited 1 time in total
2014-04-12
posoli i baci u pecnicufrakcija wrote:sad imam po janjeta..opet..zgadilo mi se više..plus moram raskasapit al nemam oštrih noževa doma..da ne dođem u napast u situacijama ko šta je ova .Noor wrote:frakcija wrote:još je meso toplo.. a moram raskasapit cilo janje brvelinićen..eto đavlu...a kumila san ga dda mi to ne donosi.. OPETdijagram wrote:ne znam, mozda yoda i bi, treba mu proteina za teretanufrakcija wrote:
jel bi oni uzeli?
koliko to janjadi imaš?
cijela obitelj ima sto jest dva dana
najgore to povlacit po frizideru
dijagram-
2015-08-09
meni ste sve smijesne,kao i ja vamamaggie13 wrote:to ti je komedija trilogija o jednoj spaljenoj i smijesnoj zeni 8-)dijagram wrote:nikad cuomaggie13 wrote:bridget jones..:Ddijagram wrote:seke koja ti je sad ta
mozda su rod
dijagram-
2015-08-09
Page 8 of 50 • 1 ... 5 ... 7, 8, 9 ... 29 ... 50
Similar topics
» Gov. Kate Brown Signed a Law That Allows Oregon Students To Graduate Without Being Able to Read, Write or Do Math
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
Page 8 of 50