Read My Mind (chat)
Page 12 of 50
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Re: Read My Mind (chat)
ma je, ali je radni dan, umorna je..grintava..dijagram wrote:zasto jadnamaggie13 wrote:Jadna frakcija..a, ne da joj se bas..
da je nekima koje znam takva mesina , di bi im bio kraj:)
sve bi se utrkivali oko zacinjavanja buta,pleckice,rebara
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
jedan je sportski "multikulti" a drugi ima sliku pavelica na zidudijagram wrote:kazu da su to ustase,hahahahaprckov wrote:imaju dva hrvatska kluba tamodijagram wrote:oni tamo zive vec petnaestak ljetaprckov wrote:bio sam ja u adelajdudijagram wrote:
sve doli na vipu je takvo:)
inace dosli neki nasi iz adelaida malo na odmor u Hrvatsku
kazu, pomalo usamljeni tamo,nema nasih ljudi i slicno
meni u tren doslo rec, kako nema, pa prcko vam je tamo
onda se nasmijem,. oni kazu sto je smijesno, ma nista
sjetio se neceg:)
2014-04-19
djeca zlocesta, pritupa, roditelji dosadni, a strucna sluzba samo zajebava:)maggie13 wrote:ma je, ali je radni dan, umorna je..grintava..dijagram wrote:zasto jadnamaggie13 wrote:Jadna frakcija..a, ne da joj se bas..
dijagram-
2015-08-09
ona se meni umorimaggie13 wrote:ma je, ali je radni dan, umorna je..grintava..dijagram wrote:zasto jadnamaggie13 wrote:Jadna frakcija..a, ne da joj se bas..
2014-04-19
e, bit ce da se to vidjelo pa tako zakljucilo;)prckov wrote:jedan je sportski "multikulti" a drugi ima sliku pavelica na zidudijagram wrote:kazu da su to ustase,hahahahaprckov wrote:imaju dva hrvatska kluba tamodijagram wrote:oni tamo zive vec petnaestak ljetaprckov wrote:
bio sam ja u adelajdu
dijagram-
2015-08-09
moram polako oko nje I ne pravit nagle pokrete a ni dizat puno buke
2014-04-19
na vrhovima prstijuprckov wrote:moram polako oko nje I ne pravit nagle pokrete a ni dizat puno buke
dijagram-
2015-08-09
nije lako ;-)dijagram wrote:djeca zlocesta, pritupa, roditelji dosadni, a strucna sluzba samo zajebava:)maggie13 wrote:ma je, ali je radni dan, umorna je..grintava..dijagram wrote:zasto jadnamaggie13 wrote:Jadna frakcija..a, ne da joj se bas..
2014-04-12
masaza stopala on :Dprckov wrote:moram polako oko nje I ne pravit nagle pokrete a ni dizat puno buke
2014-04-12
ma nek skupljaju lovu, ona je neopredjeljenadijagram wrote:e, bit ce da se to vidjelo pa tako zakljucilo;)prckov wrote:jedan je sportski "multikulti" a drugi ima sliku pavelica na zidudijagram wrote:kazu da su to ustase,hahahahaprckov wrote:imaju dva hrvatska kluba tamodijagram wrote:
oni tamo zive vec petnaestak ljeta
2014-04-19
moram prvo vako da vidim smijem li pricmaggie13 wrote:masaza stopala on :Dprckov wrote:moram polako oko nje I ne pravit nagle pokrete a ni dizat puno buke
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
to im ide solidnoprckov wrote:ma nek skupljaju lovu, ona je neopredjeljenadijagram wrote:e, bit ce da se to vidjelo pa tako zakljucilo;)prckov wrote:jedan je sportski "multikulti" a drugi ima sliku pavelica na zidudijagram wrote:kazu da su to ustase,hahahahaprckov wrote:
imaju dva hrvatska kluba tamo
dodju kod jednog mog poznanika,tako sam ih upoznao
on u dugovima ko grcka, njima odlicno, napricaju mu svasta i odu:)
dijagram-
2015-08-09
hahaha, ma dobro, moze se zaradit al zato zaboravi na zivot, rintaj I suti..i tako se malo nakurci sirotinji ponekad, I to ih malo utjesi I sve ovce na broju. Doduse ovaj put je doslo i pristojnije ekipe u australiju ali oni su se ogradili od naseg hamelja uglavnomdijagram wrote:to im ide solidnoprckov wrote:ma nek skupljaju lovu, ona je neopredjeljenadijagram wrote:e, bit ce da se to vidjelo pa tako zakljucilo;)prckov wrote:jedan je sportski "multikulti" a drugi ima sliku pavelica na zidudijagram wrote:
kazu da su to ustase,hahahaha
2014-04-19
ovaj je bajker, vozi motore,uglavnom zena rintaci:)prckov wrote:hahaha, ma dobro, moze se zaradit al zato zaboravi na zivot, rintaj I suti..i tako se malo nakurci sirotinji ponekad, I to ih malo utjesi I sve ovce na broju. Doduse ovaj put je doslo i pristojnije ekipe u australiju ali oni su se ogradili od naseg hamelja uglavnomdijagram wrote:to im ide solidnoprckov wrote:ma nek skupljaju lovu, ona je neopredjeljenadijagram wrote:e, bit ce da se to vidjelo pa tako zakljucilo;)prckov wrote:
jedan je sportski "multikulti" a drugi ima sliku pavelica na zidu
dijagram-
2015-08-09
e pa sad ne znam sta mu zena radi, ako radi zadnje poslove onda I on rintaci al se malo kurci ljudima koji ne znaju kako stoje stvari ovdjedijagram wrote:ovaj je bajker, vozi motore,uglavnom zena rintaci:)prckov wrote:hahaha, ma dobro, moze se zaradit al zato zaboravi na zivot, rintaj I suti..i tako se malo nakurci sirotinji ponekad, I to ih malo utjesi I sve ovce na broju. Doduse ovaj put je doslo i pristojnije ekipe u australiju ali oni su se ogradili od naseg hamelja uglavnomdijagram wrote:to im ide solidnoprckov wrote:ma nek skupljaju lovu, ona je neopredjeljenadijagram wrote:
e, bit ce da se to vidjelo pa tako zakljucilo;)
2014-04-19
radi ali preskoci sto god moze, bira si lakse i tako:)prckov wrote:e pa sad ne znam sta mu zena radi, ako radi zadnje poslove onda I on rintaci al se malo kurci ljudima koji ne znaju kako stoje stvari ovdjedijagram wrote:ovaj je bajker, vozi motore,uglavnom zena rintaci:)prckov wrote:hahaha, ma dobro, moze se zaradit al zato zaboravi na zivot, rintaj I suti..i tako se malo nakurci sirotinji ponekad, I to ih malo utjesi I sve ovce na broju. Doduse ovaj put je doslo i pristojnije ekipe u australiju ali oni su se ogradili od naseg hamelja uglavnomdijagram wrote:to im ide solidnoprckov wrote:
ma nek skupljaju lovu, ona je neopredjeljena
zena u domu za starije,ima dobru placu
dijagram-
2015-08-09
evo mi malo živci poigravaju.. osjeti se međ recima a? skužili ste me
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
nema ona dobru placu, onda I on rinta I to dobrodijagram wrote:radi ali preskoci sto god moze, bira si lakse i tako:)prckov wrote:e pa sad ne znam sta mu zena radi, ako radi zadnje poslove onda I on rintaci al se malo kurci ljudima koji ne znaju kako stoje stvari ovdjedijagram wrote:ovaj je bajker, vozi motore,uglavnom zena rintaci:)prckov wrote:hahaha, ma dobro, moze se zaradit al zato zaboravi na zivot, rintaj I suti..i tako se malo nakurci sirotinji ponekad, I to ih malo utjesi I sve ovce na broju. Doduse ovaj put je doslo i pristojnije ekipe u australiju ali oni su se ogradili od naseg hamelja uglavnomdijagram wrote:
to im ide solidno
zena u domu za starije,ima dobru placu
2014-04-19
ko diro ko? ko?frakcija wrote:evo mi malo živci poigravaju.. osjeti se međ recima a? skužili ste me
2014-04-19
jel brzo pun misec?prckov wrote:ko diro ko? ko?frakcija wrote:evo mi malo živci poigravaju.. osjeti se međ recima a? skužili ste me
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
ne nzam, u mene ovdje oblacno ko da sam u londonufrakcija wrote:jel brzo pun misec?prckov wrote:ko diro ko? ko?frakcija wrote:evo mi malo živci poigravaju.. osjeti se međ recima a? skužili ste me
2014-04-19
Page 12 of 50 • 1 ... 7 ... 11, 12, 13 ... 31 ... 50
Similar topics
» Gov. Kate Brown Signed a Law That Allows Oregon Students To Graduate Without Being Able to Read, Write or Do Math
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
» Read my lips: Milanović gubi izbore
» chat.net.hr
» Hot-el Lo~ve (chat)
» chat
Page 12 of 50