Što bi sve dao Karamarko da je sad na mjestu Plenkovića?
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: Što bi sve dao Karamarko da je sad na mjestu Plenkovića?
Je al sta da i nije, to ti vreda vjerske osjećaje ili sta?provocator wrote:Ne to nisam znao osim da se nije ženio što je i sam priznao. Prema tome ne seri.Regoč wrote:Znaš dobro da je oženjen i da sa zakonitom ženom ima kćer, znamo to svi. Obitelj ostavi na miru, ničija obitelj ne piše na ovom forumu i ne treba ih uvoditi u naše raspre i rasprave.provocator wrote:Kaj vanbračnu kćer ima? Nisam znal... Isprika ako je to to.Regoč wrote:
Provo, ne zajebavaj se na račun tuđe žene, nije ti ništa kriva. Izruguj se do mile volje nama koji ovdje pišemo (uključujući i Marcela), ali ničiju obitelj nemoj vrieđati. A Marcel ima kćer pa ni nju nemoj omalovažavati.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Regoč wrote:Vidim da se mi načelno slažemo oko mnogo toga pa ti, čisto kolegijalno, predlažem da ne žališ toliko Karamarka. Do mene su došle određene spoznaje o njem koje nisu baš povoljne s obzirom na njegov moralni i profesionalni lik, mada ono što je planirao provesti (ili je barem govorio da će provesti) i dalje podržavam kao preduvjet raskrštanja s totalitarističkom prošlošću i njezinim naslieđem.marcellus wrote:Regoč wrote:Ovakav HDZ i treba napadati, ovaj HDZ ne predstavlja volju svoga članstva. Volja HDZ-ova članstva nije došla do izražaja jer nije bilo izborah s više kandidatah na kojima bi se suočile različite koncepcije stranačke politike, već je bab-Anđa instalirala svoju kujicu Plenkića (!), kao što je Obmana instralirao marionetu Koli.jastreb wrote:A isto tako smatram kako će sada glavne mete u Bujici biti Plenković i HDZ.
Čak je i Marcellus u svojim napisima već počeo sa napadima na ovakav HDZ.
njegov lik me ne zanima, kao ni plenkovićev, zanima me samo što rade i što misle napraviti
Uopće mi ne smeta ali znam da je on sam pisao da nije oženjen i da nema djece. I to je to. Nisam ja pop niti kome popujem a osim toga ako sam pogriješio ja sam se i ispričao, mada se gotovo nikada, ili rijetko kome, ispričavam. U slučaju djece činim iznimku.kaja_333 wrote:Joj jebote a kaj si ti pop da ti smeta. Nije ni vanbračni ali i da je kakve veze ima.provocator wrote:Kaj vanbračnu kćer ima? Nisam znal... Isprika ako je to to.Regoč wrote:
Provo, ne zajebavaj se na račun tuđe žene, nije ti ništa kriva. Izruguj se do mile volje nama koji ovdje pišemo (uključujući i Marcela), ali ničiju obitelj nemoj vrieđati. A Marcel ima kćer pa ni nju nemoj omalovažavati.
Prostačine, jel ti Mile i instruktor?
provocator wrote:Kaj vanbračnu kćer ima? Nisam znal... Isprika ako je to to.Regoč wrote:
bračnu seljačino... ima i žene i male čist dosta na mom fejsu
drugo što ti nemaš fejs
Prije si to pročitao, dobro nebitno. Ne vredaj ženu .provocator wrote:Uopće mi ne smeta ali znam da je on sam pisao da nije oženjen i da nema djece. I to je to. Nisam ja pop niti kome popujem a osim toga ako sam pogriješio ja sam se i ispričao, mada se gotovo nikada, ili rijetko kome, ispričavam. U slučaju djece činim iznimku.kaja_333 wrote:Joj jebote a kaj si ti pop da ti smeta. Nije ni vanbračni ali i da je kakve veze ima.provocator wrote:Kaj vanbračnu kćer ima? Nisam znal... Isprika ako je to to.Regoč wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
_________________provocator wrote:Uopće mi ne smeta ali znam da je on sam pisao da nije oženjen i da nema djece. I to je to. Nisam ja pop niti kome popujem a osim toga ako sam pogriješio ja sam se i ispričao, mada se gotovo nikada, ili rijetko kome, ispričavam. U slučaju djece činim iznimku.kaja_333 wrote:Joj jebote a kaj si ti pop da ti smeta. Nije ni vanbračni ali i da je kakve veze ima.provocator wrote:Kaj vanbračnu kćer ima? Nisam znal... Isprika ako je to to.Regoč wrote:
da, prije deset godina i prije pet nisam bio oženjen i nisam imao kćer... nisi u toku
Okej... ja sam ti se i ispričao, možda nisi primjetio... A to kaj me ti nazivaš seljačinom više govori o tebi nego o meni.marcellus wrote:provocator wrote:Kaj vanbračnu kćer ima? Nisam znal... Isprika ako je to to.Regoč wrote:
bračnu seljačino... ima i žene i male čist dosta na mom fejsu
drugo što ti nemaš fejs
marcellus wrote:_________________provocator wrote:Uopće mi ne smeta ali znam da je on sam pisao da nije oženjen i da nema djece. I to je to. Nisam ja pop niti kome popujem a osim toga ako sam pogriješio ja sam se i ispričao, mada se gotovo nikada, ili rijetko kome, ispričavam. U slučaju djece činim iznimku.kaja_333 wrote:Joj jebote a kaj si ti pop da ti smeta. Nije ni vanbračni ali i da je kakve veze ima.provocator wrote:Kaj vanbračnu kćer ima? Nisam znal... Isprika ako je to to.Regoč wrote:
da, prije deset godina i prije pet nisam bio oženjen i nisam imao kćer... nisi u toku
kaja_333 wrote:Ima curicu mislim. Zena mu je čist ok ženska i prestani srat .provocator wrote:Koju malu???Regoč wrote:Bacili ga lavovima, Marcel vodio malu jučer da vidi arslana koji ga je pojeo.Eva wrote:Na instrukcijama iz matematike.provocator wrote:A gdje nestade Karačmarko?
Misliš na onu grdobinu od BULINKE? Marcellus ima malog... Ali nema malu. Malu treba napraviti... Ali kome?
tenx kajo
komunisti imaju problema s odgojem kako vidim
Eto nisam te pratio u stopu... I kaj sad? Pod stare dane dobio si kćer što je jako lijepo.marcellus wrote:_________________provocator wrote:Uopće mi ne smeta ali znam da je on sam pisao da nije oženjen i da nema djece. I to je to. Nisam ja pop niti kome popujem a osim toga ako sam pogriješio ja sam se i ispričao, mada se gotovo nikada, ili rijetko kome, ispričavam. U slučaju djece činim iznimku.kaja_333 wrote:Joj jebote a kaj si ti pop da ti smeta. Nije ni vanbračni ali i da je kakve veze ima.provocator wrote:Kaj vanbračnu kćer ima? Nisam znal... Isprika ako je to to.Regoč wrote:
Dobro Marčelo, kaj si ti tak škrt da forumaše nisi zval na svadbu?
Last edited by Eva on 12/9/2016, 14:51; edited 1 time in total
Guest- Guest
Znači kada ti se tu javno ispričam ti to smatraš problemom s odgojem? nabijem te nacurac!marcellus wrote:
tenx kajo
komunisti imaju problema s odgojem kako vidim
Pa mislio je musti lovu od Mađara prek konkubine, ali je negdje pogriješio u koracima.marcellus wrote:Regoč wrote:Vidim da se mi načelno slažemo oko mnogo toga pa ti, čisto kolegijalno, predlažem da ne žališ toliko Karamarka. Do mene su došle određene spoznaje o njem koje nisu baš povoljne s obzirom na njegov moralni i profesionalni lik, mada ono što je planirao provesti (ili je barem govorio da će provesti) i dalje podržavam kao preduvjet raskrštanja s totalitarističkom prošlošću i njezinim naslieđem.marcellus wrote:Regoč wrote:Ovakav HDZ i treba napadati, ovaj HDZ ne predstavlja volju svoga članstva. Volja HDZ-ova članstva nije došla do izražaja jer nije bilo izborah s više kandidatah na kojima bi se suočile različite koncepcije stranačke politike, već je bab-Anđa instalirala svoju kujicu Plenkića (!), kao što je Obmana instralirao marionetu Koli.jastreb wrote:A isto tako smatram kako će sada glavne mete u Bujici biti Plenković i HDZ.
Čak je i Marcellus u svojim napisima već počeo sa napadima na ovakav HDZ.
njegov lik me ne zanima, kao ni plenkovićev, zanima me samo što rade i što misle napraviti
Guest- Guest
Eva wrote:Dobro Marčelo, kaj si ti tak škrt da forumaše nisi zval na svadbu?
bili su veber i panonski
Sad napravi tulum na Veberovom bazenu za sve nas.marcellus wrote:Eva wrote:Dobro Marčelo, kaj si ti tak škrt da forumaše nisi zval na svadbu?
bili su veber i panonski
Guest- Guest
Hoće li i vodu da puste?Eva wrote:Sad napravi tulum na Veberovom bazenu za sve nas.marcellus wrote:Eva wrote:Dobro Marčelo, kaj si ti tak škrt da forumaše nisi zval na svadbu?
bili su veber i panonski
Hoćemo li se poslije malo izdvojiti? Ono,buka,galama i sve to..To za nas zrele ljude nije baš in.Eva wrote:Sad napravi tulum na Veberovom bazenu za sve nas.marcellus wrote:Eva wrote:Dobro Marčelo, kaj si ti tak škrt da forumaše nisi zval na svadbu?
bili su veber i panonski
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
hoce :D eva i ja ne dolazimo ako nema kupanja 8-)dzango wrote:Hoće li i vodu da puste?Eva wrote:Sad napravi tulum na Veberovom bazenu za sve nas.marcellus wrote:Eva wrote:Dobro Marčelo, kaj si ti tak škrt da forumaše nisi zval na svadbu?
bili su veber i panonski
2014-04-12
jastreb wrote:Hoćemo li se poslije malo izdvojiti? Ono,buka,galama i sve to..To za nas zrele ljude nije baš in.Eva wrote:Sad napravi tulum na Veberovom bazenu za sve nas.marcellus wrote:Eva wrote:Dobro Marčelo, kaj si ti tak škrt da forumaše nisi zval na svadbu?
bili su veber i panonski
Za tebe mi više paše cuganje Ribara na zidiću iza kioska.
mrincredible-
2014-04-16
Ja sam mlada i volim sve kaj i mladi.jastreb wrote:Hoćemo li se poslije malo izdvojiti? Ono,buka,galama i sve to..To za nas zrele ljude nije baš in.Eva wrote:Sad napravi tulum na Veberovom bazenu za sve nas.marcellus wrote:Eva wrote:Dobro Marčelo, kaj si ti tak škrt da forumaše nisi zval na svadbu?
bili su veber i panonski
Guest- Guest
I ne želim da to bude zabava kao u američkim filmovima gdje će se mirno stajati sa onim tankim čašama u rukama i čekati batlera da nam natoči pjenušac.maggie13 wrote:hoce :D eva i ja ne dolazimo ako nema kupanja 8-)dzango wrote:Hoće li i vodu da puste?Eva wrote:Sad napravi tulum na Veberovom bazenu za sve nas.marcellus wrote:Eva wrote:Dobro Marčelo, kaj si ti tak škrt da forumaše nisi zval na svadbu?
bili su veber i panonski
Želim da to bude raspašoj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Petrov: Za razliku od Plenkovića Karamarko je bio častan čovjek
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» SVE LAŽI na jednom mjestu
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» SVE LAŽI na jednom mjestu
Page 8 of 11