Što bi sve dao Karamarko da je sad na mjestu Plenkovića?
Page 7 of 11
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Re: Što bi sve dao Karamarko da je sad na mjestu Plenkovića?
Regoč wrote:Provo, ne zajebavaj se na račun tuđe žene, nije ti ništa kriva. Izruguj se do mile volje nama koji ovdje pišemo (uključujući i Marcela), ali ničiju obitelj nemoj vrieđati. A Marcel ima kćer pa ni nju nemoj omalovažavati.provocator wrote:Koju malu???Regoč wrote:Bacili ga lavovima, Marcel vodio malu jučer da vidi arslana koji ga je pojeo.Eva wrote:Na instrukcijama iz matematike.provocator wrote:A gdje nestade Karačmarko?
Misliš na onu grdobinu od BULINKE? Marcellus ima malog... Ali nema malu. Malu treba napraviti... Ali kome?
Slazem se, ispod svakog nivoa...
Provocator, zauzdaj malo tu svoju jezicinu, mene si pred par tjedana korio, a sada ti ni zena ni djeca nisu sveta.
Guest- Guest
A kad si ti neki dan opanjkavao ženu od Crvenkastog?kolerik wrote:Regoč wrote:Provo, ne zajebavaj se na račun tuđe žene, nije ti ništa kriva. Izruguj se do mile volje nama koji ovdje pišemo (uključujući i Marcela), ali ničiju obitelj nemoj vrieđati. A Marcel ima kćer pa ni nju nemoj omalovažavati.provocator wrote:Koju malu???Regoč wrote:Bacili ga lavovima, Marcel vodio malu jučer da vidi arslana koji ga je pojeo.Eva wrote:
Na instrukcijama iz matematike.
Misliš na onu grdobinu od BULINKE? Marcellus ima malog... Ali nema malu. Malu treba napraviti... Ali kome?
Slazem se, ispod svakog nivoa...
Provocator, zauzdaj malo tu svoju jezicinu, mene si pred par tjedana korio, a sada ti ni zena ni djeca nisu sveta.
Lijepa i fina ženica ,a ti si je izrugivao.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Ustaški Don Juan.jastreb wrote:A kad je ono prišao onoj zgodnoj seljanci kojoj je muž bil na fronti?Regoč wrote:A što bi rekao? Što i svaki zdravi muškarac: "jebeš žene!"jastreb wrote:Znaš li što je o ženama rekao ustaški agent Šojka?Eva wrote:Osveta prevarene i ostavljene žene. Enisa ga je pokopala.
Kako one stvari?
Koje stvari?
Pa znaš ono,sama si,mlada zgodna...
Guest- Guest
Ode Milanovic!
(moze netko i otvoriti temu)
Guest- Guest
Kaj vanbračnu kćer ima? Nisam znal... Isprika ako je to to.Regoč wrote:
Provo, ne zajebavaj se na račun tuđe žene, nije ti ništa kriva. Izruguj se do mile volje nama koji ovdje pišemo (uključujući i Marcela), ali ničiju obitelj nemoj vrieđati. A Marcel ima kćer pa ni nju nemoj omalovažavati.
Ma nek ide u pizdu lepe matere.kolerik wrote:Ode Milanovic!
Jastreb je krivo predočio stanje. Šojka nije bio ustaša, Šojka je bio redarstveni službenik, policajac u zajednici, državni namještenik.Eva wrote:Ustaški Don Juan.jastreb wrote:A kad je ono prišao onoj zgodnoj seljanci kojoj je muž bil na fronti?Regoč wrote:A što bi rekao? Što i svaki zdravi muškarac: "jebeš žene!"jastreb wrote:Znaš li što je o ženama rekao ustaški agent Šojka?Eva wrote:Osveta prevarene i ostavljene žene. Enisa ga je pokopala.
Kako one stvari?
Koje stvari?
Policajac u zajednici i pravi narodni pandur bil je jedino Mile Vrbica.Regoč wrote:Jastreb je krivo predočio stanje. Šojka nije bio ustaša, Šojka je bio redarstveni službenik, policajac u zajednici, državni namještenik.Eva wrote:Ustaški Don Juan.jastreb wrote:A kad je ono prišao onoj zgodnoj seljanci kojoj je muž bil na fronti?Regoč wrote:A što bi rekao? Što i svaki zdravi muškarac: "jebeš žene!"jastreb wrote:
Znaš li što je o ženama rekao ustaški agent Šojka?
Kako one stvari?
Koje stvari?
mene cura moli...hik...da spavamo goli...znaš li majko šta bi bilo najbolje,najbolje,da iznesem ovaj krevet napolje,napolje...moja mala nosi sve na kocku,svaka kocka hoće da se bocka..sve djevojke vole samo mene...
2014-04-22
Znaš dobro da je oženjen i da sa zakonitom ženom ima kćer, znamo to svi. Obitelj ostavi na miru, ničija obitelj ne piše na ovom forumu i ne treba ih uvoditi u naše raspre i rasprave.provocator wrote:Kaj vanbračnu kćer ima? Nisam znal... Isprika ako je to to.Regoč wrote:
Provo, ne zajebavaj se na račun tuđe žene, nije ti ništa kriva. Izruguj se do mile volje nama koji ovdje pišemo (uključujući i Marcela), ali ničiju obitelj nemoj vrieđati. A Marcel ima kćer pa ni nju nemoj omalovažavati.
Mile Vrbica bio je oružnik. Istina, puno simpatičniji lik nego Šojka, ali to ne mienja njihova zanimanja.jastreb wrote:Policajac u zajednici i pravi narodni pandur bil je jedino Mile Vrbica.Regoč wrote:Jastreb je krivo predočio stanje. Šojka nije bio ustaša, Šojka je bio redarstveni službenik, policajac u zajednici, državni namještenik.Eva wrote:Ustaški Don Juan.jastreb wrote:A kad je ono prišao onoj zgodnoj seljanci kojoj je muž bil na fronti?Regoč wrote:
A što bi rekao? Što i svaki zdravi muškarac: "jebeš žene!"
Kako one stvari?
Koje stvari?
mene cura moli...hik...da spavamo goli...znaš li majko šta bi bilo najbolje,najbolje,da iznesem ovaj krevet napolje,napolje...moja mala nosi sve na kocku,svaka kocka hoće da se bocka..sve djevojke vole samo mene...
A sta? Sad je HDZ nova moderna stranka. Da Srbi sad pitaju autonomiju dali bi je. To je moderno i pristojno.kic wrote:vuk realan si skroz u zadnje vrijeme, štatije :^^
Da ju bar oce pitati...Srbi sad je momenat. Sad dejstvujte..
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
eh..nisu ludi..mislim pupovac..sad je opet namirisao vlast..sad da kvari nekom autonomijom....samo pitanje je sad..da li plenki zna zbrajat..sto ej nada pupiju da ne zna...ili da se u zbiru zajebe...kaja_333 wrote:A sta? Sad je HDZ nova moderna stranka. Da Srbi sad pitaju autonomiju dali bi je. To je moderno i pristojno.kic wrote:vuk realan si skroz u zadnje vrijeme, štatije :^^
Da ju bar oce pitati...Srbi sad je momenat. Sad dejstvujte..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da. Mene jedan HDZovac uvjerava da ce biti ministar. A mozda i sam sebe. Svejedno, sterala sam ga u kurac skup sa strankom.provocator wrote:A nitko ne spominje Hasanpavelića... On od prve odmah krenuo zagovarat koliciju s mostom i trčkara za Plenkovićem ko kujica. Ne konta frajer da je odradio svoje i da im više ne treba.
To je sad ionako tvoja i sorina stranka.
2015-08-15
Ima curicu mislim. Zena mu je čist ok ženska i prestani srat .provocator wrote:Koju malu???Regoč wrote:Bacili ga lavovima, Marcel vodio malu jučer da vidi arslana koji ga je pojeo.Eva wrote:Na instrukcijama iz matematike.provocator wrote:A gdje nestade Karačmarko?
2015-08-15
Joj jebote a kaj si ti pop da ti smeta. Nije ni vanbračni ali i da je kakve veze ima.provocator wrote:Kaj vanbračnu kćer ima? Nisam znal... Isprika ako je to to.Regoč wrote:
Prostačine, jel ti Mile i instruktor?
2015-08-15
To je grijeh. I ja sam (ah smiluj se Gospode,meni grešniku)dvije godine živio u tom grijehu,ali onda sam uvidio da to nije u redu pa smo ja i ona otišli kod župnika.kaja_333 wrote:
Nije ni vanbračni ali i da je kakve veze ima.
No malu sam krstio dok sam još živio u grijehu i tu nije bilo problema.
2014-04-22
Ma molim te , ko da milu slušam, nabijem ga na k.jastreb wrote:To je grijeh. I ja sam (ah smiluj se Gospode,meni grešniku)dvije godine živio u tom grijehu,ali onda sam uvidio da to nije u redu pa smo ja i ona otišli kod župnika.kaja_333 wrote:
2015-08-15
Ne to nisam znao osim da se nije ženio što je i sam priznao. Prema tome ne seri.Regoč wrote:Znaš dobro da je oženjen i da sa zakonitom ženom ima kćer, znamo to svi. Obitelj ostavi na miru, ničija obitelj ne piše na ovom forumu i ne treba ih uvoditi u naše raspre i rasprave.provocator wrote:Kaj vanbračnu kćer ima? Nisam znal... Isprika ako je to to.Regoč wrote:
Koji sad pa Mile??? Kitić?kaja_333 wrote:Ma molim te , ko da milu slušam, nabijem ga na k.jastreb wrote:To je grijeh. I ja sam (ah smiluj se Gospode,meni grešniku)dvije godine živio u tom grijehu,ali onda sam uvidio da to nije u redu pa smo ja i ona otišli kod župnika.kaja_333 wrote:
2014-04-22
Je al sta da i nije, to ti vreda vjerske osjećaje ili sta?provocator wrote:Ne to nisam znao osim da se nije ženio što je i sam priznao. Prema tome ne seri.Regoč wrote:Znaš dobro da je oženjen i da sa zakonitom ženom ima kćer, znamo to svi. Obitelj ostavi na miru, ničija obitelj ne piše na ovom forumu i ne treba ih uvoditi u naše raspre i rasprave.provocator wrote:Kaj vanbračnu kćer ima? Nisam znal... Isprika ako je to to.Regoč wrote:
2015-08-15
Page 7 of 11 • 1, 2, 3 ... 6, 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Petrov: Za razliku od Plenkovića Karamarko je bio častan čovjek
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» SVE LAŽI na jednom mjestu
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» SVE LAŽI na jednom mjestu
Page 7 of 11