Što bi sve dao Karamarko da je sad na mjestu Plenkovića?
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: Što bi sve dao Karamarko da je sad na mjestu Plenkovića?
I ne želim da to bude zabava kao u američkim filmovima gdje će se mirno stajati sa onim tankim čašama u rukama i čekati batlera da nam natoči pjenušac.maggie13 wrote:hoce :D eva i ja ne dolazimo ako nema kupanja 8-)dzango wrote:Hoće li i vodu da puste?Eva wrote:Sad napravi tulum na Veberovom bazenu za sve nas.marcellus wrote:Eva wrote:Dobro Marčelo, kaj si ti tak škrt da forumaše nisi zval na svadbu?
bili su veber i panonski
Želim da to bude raspašoj.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Za ujutro ćemo naručit mješalicu da mu bazen zbetoniraju. Poslije nas, potopjastreb wrote:I ne želim da to bude zabava kao u američkim filmovima gdje će se mirno stajati sa onim tankim čašama u rukama i čekati batlera da nam natoči pjenušac.maggie13 wrote:hoce :D eva i ja ne dolazimo ako nema kupanja 8-)dzango wrote:Hoće li i vodu da puste?Eva wrote:Sad napravi tulum na Veberovom bazenu za sve nas.marcellus wrote:
bili su veber i panonski
Guest- Guest
Ja ću za svaki slučaj da se okupam kući.maggie13 wrote:hoce :D eva i ja ne dolazimo ako nema kupanja 8-)dzango wrote:Hoće li i vodu da puste?Eva wrote:Sad napravi tulum na Veberovom bazenu za sve nas.marcellus wrote:Eva wrote:Dobro Marčelo, kaj si ti tak škrt da forumaše nisi zval na svadbu?
bili su veber i panonski
dobre ideje, nego jesi siguran da te veber pozvao? ;Pjastreb wrote:I ne želim da to bude zabava kao u američkim filmovima gdje će se mirno stajati sa onim tankim čašama u rukama i čekati batlera da nam natoči pjenušac.maggie13 wrote:hoce :D eva i ja ne dolazimo ako nema kupanja 8-)dzango wrote:Hoće li i vodu da puste?Eva wrote:Sad napravi tulum na Veberovom bazenu za sve nas.marcellus wrote:
bili su veber i panonski
2014-04-12
moras svako toliko, razumijemo @_@dzango wrote:Ja ću za svaki slučaj da se okupam kući.maggie13 wrote:hoce :D eva i ja ne dolazimo ako nema kupanja 8-)dzango wrote:Hoće li i vodu da puste?Eva wrote:Sad napravi tulum na Veberovom bazenu za sve nas.marcellus wrote:
bili su veber i panonski
2014-04-12
Na svaki praznik i crveno slovo.maggie13 wrote:moras svako toliko, razumijemo @_@dzango wrote:Ja ću za svaki slučaj da se okupam kući.maggie13 wrote:hoce :D eva i ja ne dolazimo ako nema kupanja 8-)dzango wrote:Hoće li i vodu da puste?Eva wrote:
Sad napravi tulum na Veberovom bazenu za sve nas.
Eh, obecavase taj bazen, ja cak i Kaju uspeo da nagovorim da mi drzi strah i...trt.
Da pogađam. Ti se baš mnogo plašiš?Stanojko wrote:Eh, obecavase taj bazen, ja cak i Kaju uspeo da nagovorim da mi drzi strah i...trt.
Bas, bas...dzango wrote:Da pogađam. Ti se baš mnogo plašiš?Stanojko wrote:Eh, obecavase taj bazen, ja cak i Kaju uspeo da nagovorim da mi drzi strah i...trt.
Kažu da je kod njih obavezno kupanje samo 3 puta u životu: po rođenju, na krstu i kad umru.maggie13 wrote:moras svako toliko, razumijemo @_@dzango wrote:Ja ću za svaki slučaj da se okupam kući.maggie13 wrote:hoce :D eva i ja ne dolazimo ako nema kupanja 8-)dzango wrote:Hoće li i vodu da puste?Eva wrote:
Džango je ima odrađeno 2/3 te obaveze.
Eroo- Posts : 78946
2016-07-22
Tehnika čini čuda. Kriviotvorit ćemo ulaznicu i predstavit ću se kao neki desni forumaš,recimo kao Vuk sa Dinare.maggie13 wrote:dobre ideje, nego jesi siguran da te veber pozvao? ;Pjastreb wrote:I ne želim da to bude zabava kao u američkim filmovima gdje će se mirno stajati sa onim tankim čašama u rukama i čekati batlera da nam natoči pjenušac.maggie13 wrote:hoce :D eva i ja ne dolazimo ako nema kupanja 8-)dzango wrote:Hoće li i vodu da puste?Eva wrote:
2014-04-22
A oni su?Eroo wrote:Kažu da je kod njih obavezno kupanje samo 3 puta u životu: po rođenju, na krstu i kad umru.maggie13 wrote:moras svako toliko, razumijemo @_@dzango wrote:Ja ću za svaki slučaj da se okupam kući.maggie13 wrote:hoce :D eva i ja ne dolazimo ako nema kupanja 8-)dzango wrote:
Hoće li i vodu da puste?
To prepusti meni i Levijatanu. Na kariolama će biti Veber i Marcello,samo trebamo neku koja zna dobro miješati.Eva wrote:
Za ujutro ćemo naručit mješalicu da mu bazen zbetoniraju. Poslije nas, potop
2014-04-22
Kad Cigo pere ruke? Prije ili poslije pišanja?Stanojko wrote:A oni su?Eroo wrote:Kažu da je kod njih obavezno kupanje samo 3 puta u životu: po rođenju, na krstu i kad umru.maggie13 wrote:moras svako toliko, razumijemo @_@dzango wrote:Ja ću za svaki slučaj da se okupam kući.maggie13 wrote:
hoce :D eva i ja ne dolazimo ako nema kupanja 8-)
2014-04-22
ti si k'o Al Bundy :Ddzango wrote:Na svaki praznik i crveno slovo.maggie13 wrote:moras svako toliko, razumijemo @_@dzango wrote:Ja ću za svaki slučaj da se okupam kući.maggie13 wrote:hoce :D eva i ja ne dolazimo ako nema kupanja 8-)dzango wrote:
Hoće li i vodu da puste?
Last edited by maggie13 on 12/9/2016, 15:54; edited 1 time in total
2014-04-12
pa nije on desni..radije se prikaci nekom pozvanom da te uvede 8-)jastreb wrote:Tehnika čini čuda. Kriviotvorit ćemo ulaznicu i predstavit ću se kao neki desni forumaš,recimo kao Vuk sa Dinare.maggie13 wrote:dobre ideje, nego jesi siguran da te veber pozvao? ;Pjastreb wrote:I ne želim da to bude zabava kao u američkim filmovima gdje će se mirno stajati sa onim tankim čašama u rukama i čekati batlera da nam natoči pjenušac.maggie13 wrote:hoce :D eva i ja ne dolazimo ako nema kupanja 8-)dzango wrote:
Hoće li i vodu da puste?
2014-04-12
Smijem li se prikučiti tebi?maggie13 wrote:
pa nije on desni..radije se prikaci nekom pozvanom da te uvede 8-)
2014-04-22
I na crveno slovo. Dobro, kod vas muhamedanaca nema toga.Eroo wrote:Kažu da je kod njih obavezno kupanje samo 3 puta u životu: po rođenju, na krstu i kad umru.maggie13 wrote:moras svako toliko, razumijemo @_@dzango wrote:Ja ću za svaki slučaj da se okupam kući.maggie13 wrote:hoce :D eva i ja ne dolazimo ako nema kupanja 8-)dzango wrote:
Hoće li i vodu da puste?
ja dovodim evu..^_~jastreb wrote:Smijem li se prikučiti tebi?maggie13 wrote:
Evo, ti se dzaniju..i on je pozvan :D
2014-04-12
Onda budem pitao Noor.maggie13 wrote:ja dovodim evu..^_~jastreb wrote:Smijem li se prikučiti tebi?maggie13 wrote:
Evo, ti se dzaniju..i on je pozvan :D
2014-04-22
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» Petrov: Za razliku od Plenkovića Karamarko je bio častan čovjek
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» SVE LAŽI na jednom mjestu
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» SVE LAŽI na jednom mjestu
Page 9 of 11