Što bi sve dao Karamarko da je sad na mjestu Plenkovića?
Page 11 of 11
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Re: Što bi sve dao Karamarko da je sad na mjestu Plenkovića?
sad bi svi dosli s mobitelima :Djastreb wrote:Nema toga više ni u Lici. Čijanje perja,pjesma,igra "prsten" i druženje djevojaka i momaka.maggie13 wrote:zar to jos postoji?! :Dvuksadinare wrote:..a to..ja sad brijem na sijelamaggie13 wrote:naravno...party;-)vuksadinare wrote:
..megi oce bit nesto?
Upravo dogovaram s Evom..B-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Lovili Pokemone,ispunjavali listiće kladionice,selfali i lajkali po fejsu.maggie13 wrote:sad bi svi dosli s mobitelima :Djastreb wrote:Nema toga više ni u Lici. Čijanje perja,pjesma,igra "prsten" i druženje djevojaka i momaka.maggie13 wrote:zar to jos postoji?! :Dvuksadinare wrote:..a to..ja sad brijem na sijelamaggie13 wrote:
naravno...party;-)
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ih da postoji...obnavlja se folklor..di ti zivismaggie13 wrote:zar to jos postoji?! :Dvuksadinare wrote:..a to..ja sad brijem na sijelamaggie13 wrote:naravno...party;-)vuksadinare wrote:..megi oce bit nesto?maggie13 wrote:
mora bit malo zanimljivosti..sto ce nam ucmali party..:D
A, pratnja je slobodan izbor..bit ce sretan kad promisli da sam mogla i crvenog povest mjesto tebe B-)
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ja sam bio na nekim prelima. U Lici.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
tocno to..:-Sjastreb wrote:Lovili Pokemone,ispunjavali listiće kladionice,selfali i lajkali po fejsu.maggie13 wrote:sad bi svi dosli s mobitelima :Djastreb wrote:Nema toga više ni u Lici. Čijanje perja,pjesma,igra "prsten" i druženje djevojaka i momaka.maggie13 wrote:zar to jos postoji?! :Dvuksadinare wrote:
..a to..ja sad brijem na sijela
2014-04-12
:D ocito sam neupucena..vuksadinare wrote:ih da postoji...obnavlja se folklor..di ti zivismaggie13 wrote:zar to jos postoji?! :Dvuksadinare wrote:..a to..ja sad brijem na sijelamaggie13 wrote:naravno...party;-)vuksadinare wrote:
..megi oce bit nesto?
2014-04-12
eh jesi mala....sva si neupucena vala...maggie13 wrote::D ocito sam neupucena..vuksadinare wrote:ih da postoji...obnavlja se folklor..di ti zivismaggie13 wrote:zar to jos postoji?! :Dvuksadinare wrote:..a to..ja sad brijem na sijelamaggie13 wrote:
naravno...party;-)
2015-09-08
Gdje si Vuče? SPANONSKI ovdje.Kako herc i ostalo zdravlje?
Satan Panonski- Posts : 46
2016-09-12
Možemo svastiku?kic wrote:nemojte marcelusu spominjati obitelj više molim stvarno, ima dovoljno prostora da ga zajebajemo i ovak'
Ih bre, pa svastika nije porodica.
pa sto ima jaro od kad te nema...herc vala dobro...nikad bolje od kad mi je zarobljenoSatan Panonski wrote:Gdje si Vuče? SPANONSKI ovdje.Kako herc i ostalo zdravlje?
2015-09-08
E,drago mi je čuti. Samo pazi se žena. Ne vjeruj nicemu sto krvari 5-6 dana,a ne umre ;)
2016-09-12
Sam ubaci svaki drug post u enigmu i kein Problem, sve bu ti chiaro.maggie13 wrote:hahaha, ti ces mi bit savjetnica :0)Eva wrote:Veber se tješi, ali utjehe nema. Crveni je uzel pauzu da ne ispadne lak muškarac. Čitam ih kao slikovnicu.maggie13 wrote:veber se prebacio na mlađe, a crvenom nisu dobro sjeli izbori..sad odmaram :DEva wrote:Veber ak ubrzo ne napravi tulum izgubit će svaku šansu. Crveni je u ofanzivi.maggie13 wrote:
mora bit malo zanimljivosti..sto ce nam ucmali party..:D
A, pratnja je slobodan izbor..bit ce sretan kad promisli da sam mogla i crvenog povest mjesto tebe B-)
Guest- Guest
eh....tu ne mogu nista krvari mi zbog jedne crnke...a ona voli galebaSatan Panonski wrote:E,drago mi je čuti. Samo pazi se žena. Ne vjeruj nicemu sto krvari 5-6 dana,a ne umre ;)
2015-09-08
Jebote tek sam sad skuzio da je Marko Vucetic prosao za Most. E to bi mogla biti...crna ovca stranke ove runde. Nije lijepo reci to za unaprijed....ali...
Guest- Guest
Oooo Maxo... gdje si čovječe?
2016-09-12
Ja većinom samo kuci.Dobio sam nedavno trećeg sina.... ne možeš nigdje ici.Kuća, poso, poso kuća
2016-09-12
Sereš ti jer nam se čovjek liepo pohvalio kad se oženio i da je dobio bebačicu. A to što nisi u tieku, nije ti izgovor da vrieđaš ljude.provocator wrote:Ne to nisam znao osim da se nije ženio što je i sam priznao. Prema tome ne seri.Regoč wrote:Znaš dobro da je oženjen i da sa zakonitom ženom ima kćer, znamo to svi. Obitelj ostavi na miru, ničija obitelj ne piše na ovom forumu i ne treba ih uvoditi u naše raspre i rasprave.provocator wrote:Kaj vanbračnu kćer ima? Nisam znal... Isprika ako je to to.Regoč wrote:
Provo, ne zajebavaj se na račun tuđe žene, nije ti ništa kriva. Izruguj se do mile volje nama koji ovdje pišemo (uključujući i Marcela), ali ničiju obitelj nemoj vrieđati. A Marcel ima kćer pa ni nju nemoj omalovažavati.
Page 11 of 11 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11
Similar topics
» Petrov: Za razliku od Plenkovića Karamarko je bio častan čovjek
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» SVE LAŽI na jednom mjestu
» Sve jači sukob Petrova i Plenkovića?!Petrov odbio kritike Plenkovića i rekao:'Istrage moraju ići dalje'
» Zabija li Đakić nož u Plenkija zbog Pupovca!Hvidra traži od Plenkovića:'Neka se Pupovac ispriča ili tražimo Plenkovića da raskine koaliciju'
» Građanin Karamarko izrazio zabrinutost zbog gluposti koje priča prvi potpredsjednik Vlade Karamarko
» SVE LAŽI na jednom mjestu
Page 11 of 11