WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
Re: WAWRINKA
moglo bi tu biti i zbroj gemova preko 22.5?
Jucer proslo na nadala manje i djoku vise..odigra jos na pedera dimitrova
Danas isto zicer na gemove ispod na keia srbina
misliš da će đoković pobjediti sa zbrojem manje od 22.5?Ziil Los Dii ! wrote:Jucer proslo na nadala manje i djoku vise..odigra jos na pedera dimitrova
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
ta dva klošara imaju ulogu da malo zagriju publiku pred dva velikanaZiil Los Dii ! wrote:Djoko ce opet popusiti kyrgiosovu djoku
Opet grk dere djoku ..bracala se znoji .moze li do preokreta
Ko uopće gleda Đokovića, šteta šta su velikani kasno...bafalo wrote:ta dva klošara imaju ulogu da malo zagriju publiku pred dva velikanaZiil Los Dii ! wrote:Djoko ce opet popusiti kyrgiosovu djoku
Guest- Guest
Vraća se Nole...
Najtragičnije je to što je onaj miš škot također u totalnom kurcu, vrh nikad gori u zadnjih tko zna koliko godina. Srića da su se Nadal i posebno Federer vratili jer inaće niko nebi ni pratija tenis...
Najtragičnije je to što je onaj miš škot također u totalnom kurcu, vrh nikad gori u zadnjih tko zna koliko godina. Srića da su se Nadal i posebno Federer vratili jer inaće niko nebi ni pratija tenis...
Guest- Guest
ja sam gledao radi kyrigiosa mali je šupak ali ima talent. imat će šanse i protiv legendi. federer je očajno reternirao jonhsonu a nadal je općenito predefenzivanamper1950 wrote:Ko uopće gleda Đokovića, šteta šta su velikani kasno...bafalo wrote:ta dva klošara imaju ulogu da malo zagriju publiku pred dva velikanaZiil Los Dii ! wrote:Djoko ce opet popusiti kyrgiosovu djoku
ja jebeno ne vjerujem da čovjek od 35 godina igra ovako dobro. već 5 bekend winnera kao da je wawrinki ukrao udarac
6-2 sa 54% servisa. ubio ga sa osnovne winnerima. rafi je šansa da rog padne vidjelo se u australiji da ima problema držat nivo bez padova
kakva perverzija sad mi je žao što je nole izbjegao šamaranje kyrigos će bit tvrd orah
2015-08-08
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Federer ostvario drugu najuvjerljiviju pobjedu protiv Nadala u teniskim el clasicu
ROGER FEDERER je u najvećem teniskom derbiju pobijedio Rafaela Nadala u osmini finala Indian Wellsa sa 6:2, 6:3.
Federer, koji je Nadala pobijedio i u finalu ovogodišnjeg Australian Opena, odmah je na startu meča stigao do breaka, a zatim je u sljedećem gemu jedini put imao problema na svom servisu, no spasio je break-loptu.
Do kraja seta napravio je još jedan break, a i u drugom setu je 35-godišnji Švicarac, kojeg trenira Ivan Ljubičić, napravio dva breaka i stigao do 13. pobjede u 36. teniskom El Clasicu.
Guest- Guest
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Page 28 of 50 • 1 ... 15 ... 27, 28, 29 ... 39 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 28 of 50