WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
Re: WAWRINKA
Bravo Amerigo, otkrio si amerikuvuksadinare wrote:....cilic je servis za kurac bio...a bez jakog i dobrog servisa ne mozes parirati federeru u vimbldonu...federe je igra dva puta sa karlovicem u vimbldonu i svaki put su igrali skoro tie break...dobio je federe karlovica ali na knap..zasto?..pa karlito ej imao servis i volej igru ali ga jebalo sto nema dobar ritern i kretnja u igri zbog visine...
Guest- Guest
zakuhtava se borba za broj 1 nadal bi trebao ubrzo preuzet možda već u kanadi ako bude igrao. nadam se da će fed preskočit i igrat samo cincy pred uso. favorit je da završi godinu kao jedinica trenutno samo 500 bodova iza nadala na race listi a ovo je njegov dio sezone dok se rafa uvijek muči. jedino da nadal osvoji uso onda ima šansu mada mislim da obojici nije toliko bitno ali moglo bi bit zanimljivo prošle godine je zadnja utakmica sezone odlučivala
Fed je reka nema više odmaranja.bafalo wrote:zakuhtava se borba za broj 1 nadal bi trebao ubrzo preuzet možda već u kanadi ako bude igrao. nadam se da će fed preskočit i igrat samo cincy pred uso. favorit je da završi godinu kao jedinica trenutno samo 500 bodova iza nadala na race listi a ovo je njegov dio sezone dok se rafa uvijek muči. jedino da nadal osvoji uso onda ima šansu mada mislim da obojici nije toliko bitno ali moglo bi bit zanimljivo prošle godine je zadnja utakmica sezone odlučivala
Guest- Guest
nema više velikih pauza ali neće sve igrat. kanada i cincy idu jedan za drugim bez dana odmora i onda tjedan do uso po meni bit će pametan i odigrat cincy gdje uvijek dominira i lijepo odmoran otić na slam i onda na kraju sezone može potegnut gas
đoković loži narod tjednima sazvao konferenciju da objavi isto što je federer godinu dana prije riješio u pola minute na twitteru bože kakav attention whore nema ni operaciju samo se sklanja dok se roger i rafa ohlade
još jedna pobjeda moćnog rođera dan nakon 36-og rođendana. kamo sreće da su mu svi mečevi u ovom terminu
Operw.....ova tema znaci samo jedno... ti reci sta
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
svi gayevi koji se lože na pederera, đokovića i ostale klošare u nedjelju imaju zakazano strijeljanje ispred vojarne naime ne možeš biti toliko glup da se na takve klošare ložiđ
Guest- Guest
Ja mislim da je strijeljanje prava rijec
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=21610
-------
http://ex-iskon.forumcroatian.com/viewtopic.forum?t=21610
"Juventus je uvijek bio primjer za moj Manchester United. Puštao sam svojim igračima video snimke Lippijevog Juventusa i govorio im da ne gledaju taktiku i tehniku jer smo i mi to imali, već da gledaju na želju za pobjedom koju su posjedovali Lippijevi igrači, i da se tome posvete." - Sir Alex Ferguson.
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
Page 50 of 50 • 1 ... 26 ... 48, 49, 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 50 of 50