WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
Re: WAWRINKA
Crnogorac je dobar tenisac ali nikad ni sjena germanskome sinu
FRANK- Posts : 19994
2015-09-13
kei si umislio da zna na mreži i prodao servis. sad je malo probudio protivnika kakvo neiskustvo kad ti se protivnik raspada ne mijenjaš stvari
feda košta klošarsko reterniranje zato je i izgubio tiebreak moraš vraćat ove jadne servise
2015-08-08
ništa mu nije pokušava razbit momentum to su trikovi iz knjige kolege iz uniqloa
4:1 u petom za najvecega,ajmo glođer jos malo ti treba da penetriras zutoga
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
bafalo- Posts : 4928
2015-08-08
Jeli Zverev iduću protivnik? Njemac je očito u formi, dobija je Federera nedavno na Hopman kupu, sad izbacija škota...
Guest- Guest
je ali stariji. taj na kojeg misliš je mlađi brat i ispao je jučer od nadala u pet setova. taj će bit top10 a ovaj koji je murraya izbacio ima dream runamper1950 wrote:Jeli Zverev iduću protivnik? Njemac je očito u formi, dobija je Federera nedavno na Hopman kupu, sad izbacija škota...
bafalo wrote:je ali stariji. taj na kojeg misliš je mlađi brat i ispao je jučer od nadala u pet setova. taj će bit top10 a ovaj koji je murraya izbacio ima dream runamper1950 wrote:Jeli Zverev iduću protivnik? Njemac je očito u formi, dobija je Federera nedavno na Hopman kupu, sad izbacija škota...
Mislija sam da se radi o istom Zverevu.
Guest- Guest
Lik zbog ozljeda prekinuo karijeru,poceo voditi brata (trener/manager)bafalo wrote:je ali stariji. taj na kojeg misliš je mlađi brat i ispao je jučer od nadala u pet setova. taj će bit top10 a ovaj koji je murraya izbacio ima dream runamper1950 wrote:Jeli Zverev iduću protivnik? Njemac je očito u formi, dobija je Federera nedavno na Hopman kupu, sad izbacija škota...
No s vremenom prestalo ga rame muciti ,poceo igrati i na renkingu karijere
Alex je po meni potencijal za top 5 mozda i vise, cini mi se ozbiljnijim od corica kojeg ce upropastiti ista zenska koja je umalo unistila livaju
Već ga je ta upropastila...Ziil Los Dii ! wrote:Lik zbog ozljeda prekinuo karijeru,poceo voditi brata (trener/manager)bafalo wrote:je ali stariji. taj na kojeg misliš je mlađi brat i ispao je jučer od nadala u pet setova. taj će bit top10 a ovaj koji je murraya izbacio ima dream runamper1950 wrote:Jeli Zverev iduću protivnik? Njemac je očito u formi, dobija je Federera nedavno na Hopman kupu, sad izbacija škota...
Alex je po meni potencijal za top 5 mozda i vise, cini mi se ozbiljnijim od corica kojeg ce upropastiti ista zenska koja je umalo unistila livaju
:D
Al mislin da su prekinuli ima misec dana...
;)
Guest- Guest
Sto je livaja poceo dobivati ponovno lascivne poruke ^^fridrih_niche wrote:Već ga je ta upropastila...Ziil Los Dii ! wrote:Lik zbog ozljeda prekinuo karijeru,poceo voditi brata (trener/manager)bafalo wrote:je ali stariji. taj na kojeg misliš je mlađi brat i ispao je jučer od nadala u pet setova. taj će bit top10 a ovaj koji je murraya izbacio ima dream runamper1950 wrote:Jeli Zverev iduću protivnik? Njemac je očito u formi, dobija je Federera nedavno na Hopman kupu, sad izbacija škota...
Al mislin da su prekinuli ima misec dana...
;)
Onda ima nade za corica,pod uvjetom da nadje vrhunskog trenera
Ta mi je mala bila u stanu...
Koji horor od ženske...
Al je napravila totalnu promjenu karoserije prije nego je s Ćorićem bila...
:p
Koji horor od ženske...
Guest- Guest
2015-10-11
2015-10-11
fridrih_niche wrote:Ta mi je mala bila u stanu...
Koji horor od ženske...
Isplasticirala se, počela je s tim još dok je s tvojim nesritnim rođakom bila
Guest- Guest
Page 15 of 50 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16 ... 32 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 15 of 50