WAWRINKA
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
Re: WAWRINKA
Čovjek je tek povratnik nakon višemjesečnog izbivanja i lječenja ozljede. Ne može sad dobiti baš svaki meč, a usput je u tom povratku s kojim triba biti oprezan osvojiti tamo onaj AO open koji i nije neki turnir,ali eto
Guest- Guest
amper1950 wrote:Čovjek je tek povratnik nakon višemjesečnog izbivanja i lječenja ozljede. Ne može sad dobiti baš svaki meč, a usput je u tom povratku s kojim triba biti oprezan osvojiti tamo onaj AO open koji i nije neki turnir,ali eto
jbg, zaboravio da se dopinguje...
Guest- Guest
nolo protiv onog ciganina kyrgiosa. napokon da ga gurne u rupu, klosara ciganskog...
Guest- Guest
federer mentalno još u melbourneu. šteta jer sam baš htio vidjet kako šamara čmareja no dobit će on svoje. sviđa mi se ovaj wawrinka sistem isklošari manje uzimi slam, zadnjih par godina je naopako radio
Dare wrote:nolo protiv onog ciganina kyrgiosa. napokon da ga gurne u rupu, klosara ciganskog...
bafalo wrote:Dare wrote:nolo protiv onog ciganina kyrgiosa. napokon da ga gurne u rupu, klosara ciganskog...
Guest- Guest
fridrih_niche wrote:bafalo wrote:Dare wrote:nolo protiv onog ciganina kyrgiosa. napokon da ga gurne u rupu, klosara ciganskog...
posipam se pepelom...
Guest- Guest
Dare wrote:nolo protiv onog ciganina kyrgiosa. napokon da ga gurne u rupu, klosara ciganskog...
Guest- Guest
Ajd da i od tebe to dočekam!Dare wrote:fridrih_niche wrote:bafalo wrote:Dare wrote:nolo protiv onog ciganina kyrgiosa. napokon da ga gurne u rupu, klosara ciganskog...
posipam se pepelom...
:D
Guest- Guest
čilić je od finala davis kupa u kurcu. ima dobar ranking ali po igri je top 30. jedino čorića šamara
Pacino vs de Niro...Vincent Vega wrote:Noćas opet klasik dvojice najvećih: Roger vs Rafa
<3
Guest- Guest
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
bracala,hoće se đoka večeras osvetiti?
Page 27 of 50 • 1 ... 15 ... 26, 27, 28 ... 38 ... 50
ex-iskon-pleme :: Lifestyle :: Nogomet
Page 27 of 50