Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 4 of 44
Page 4 of 44 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
epikur37 wrote:maggie13 wrote:sjeti se samo izjava o rs-u..nemoj,prisjest ce ti..bolje prije rucka :0)epikur37 wrote:maggie13 wrote:ajde, ti si geek, k'o i ja..glasao si ranom zorom :Depikur37 wrote:Zoki je najbolji izbor, ako se naon peke oporacvim idem glasati za sdp.
hdz je odron i propast.
Ja cekala u 6:55 ispred vrata..;P
Bih ali nemam vremena sezona još taje...al cu sad iza ručka otići Zokija zaokružiti...punog stomaka i kilav al ajd.:)
Zoki i sdp imaju zdraviju regionalnu politiku ......prema tome...?
sdp to je to
Ajme...
darth_vader- Posts : 19766
2014-04-17
Čovječe, ti se predomislio nakon 100 metarah, srećom pa se nisi ženio jer bi na crkvenim vratima podnio tužbu za razvod.RayMabus wrote:Već sam obavio. Pogleda listu Živi zid , nema nekih zvucnih imena sve nepoznanica ...pogleda listu MOST ....Miro Bulj ....to je to ...ušao zaokružio , ubacio , to je to ....iđemo dalje.Regoč wrote:Sretno, Ray!
kaja_333 wrote:Pa hoću.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Ne mogu, ruka bi mi krenula i počela se tresti kad bi približila olovku plenkiju.epikur37 wrote:Regoč wrote:
Slažem se, ni meni se ovaj HDZ ne sviđa, draži su mi pravaši, ali ima ih previše. Možda Ćorić i Tepeš kao uži izbor?
Vas pravaše je hdz opet izjebao, uzeo vam hasančeta i ostavio standardne pravaške olupine...ništa glasajte za Plenkia :D
onda glasaj za zokija kao i ja hrabro, rizik koji je opravdan
i ja ću, nikad nisam za njih glasao ali odrtina hdz-a je u stvari sve protiv čega sam....a zoki je lud...a nama treba netko tko je lud i tko neće paziti na konvencije i političku korektnost.l
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Hahahaha! Kaja partizanka. Jebi ga, dobiješ Noor, izgubiš Kaću.kaja_333 wrote:Pa hoću.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Ne mogu, ruka bi mi krenula i počela se tresti kad bi približila olovku plenkiju.epikur37 wrote:Regoč wrote:
Slažem se, ni meni se ovaj HDZ ne sviđa, draži su mi pravaši, ali ima ih previše. Možda Ćorić i Tepeš kao uži izbor?
Vas pravaše je hdz opet izjebao, uzeo vam hasančeta i ostavio standardne pravaške olupine...ništa glasajte za Plenkia :D
Pa hebe se mene ...rekao sam ti po kom principu ja glasam : dođem , vidim i zaokružim ......najluđega.Regoč wrote:Čovječe, ti se predomislio nakon 100 metarah, srećom pa se nisi ženio jer bi na crkvenim vratima podnio tužbu za razvod.RayMabus wrote:Već sam obavio. Pogleda listu Živi zid , nema nekih zvucnih imena sve nepoznanica ...pogleda listu MOST ....Miro Bulj ....to je to ...ušao zaokružio , ubacio , to je to ....iđemo dalje.Regoč wrote:Sretno, Ray!
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
aha..sutra vam bude bolje tko god bio na vlasti..
Guest- Guest
:) pa kaj, jesam vam osigurala zamjenu? Jesam.Regoč wrote:Hahahaha! Kaja partizanka. Jebi ga, dobiješ Noor, izgubiš Kaću.kaja_333 wrote:Pa hoću.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Ne mogu, ruka bi mi krenula i počela se tresti kad bi približila olovku plenkiju.epikur37 wrote:
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Nema u mojoj izbornoj jedinici SInčića a ova imena šta pišu mi nisu poznata niti mi išta znace i onda pogledam u MOST Listu i MIro Bulj i ono to ti je to.Regoč wrote:Čovječe, ti se predomislio nakon 100 metarah, srećom pa se nisi ženio jer bi na crkvenim vratima podnio tužbu za razvod.RayMabus wrote:Već sam obavio. Pogleda listu Živi zid , nema nekih zvucnih imena sve nepoznanica ...pogleda listu MOST ....Miro Bulj ....to je to ...ušao zaokružio , ubacio , to je to ....iđemo dalje.Regoč wrote:Sretno, Ray!
Nema ti u mene puno filozofije , ja ti to ekspresno obavim.
RayMabus- Posts : 184137
2014-04-11
Botovi, dan je izbora. Imate li etike bar malo?sitting_bull wrote:mora piskaralo biti solidaran s kompićem iz ceha budaletinom kuljišem.veber wrote:ovo ću sejvat pa kada nakon izbora počneš srat, nabit ću ti svaki put na nos.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Jesi bio?Regoč wrote:Kaaaajo! Jaaaaaavi se! Zove te birački odbor.
evo ja sam bio ujutro s malom u parkiću a sad je vodim u ZOO da vidi laviće
ne vidim smisla u posjetu biralištu uz ovakav izbor
tko je vidio pokazati da imaš muda pa donijeti odluku, makar i pogrešnu.
za piskarala je oportunije ne glasovati pa poslije pametovati.
uostalom, tko od današnjih piskarala i očekuje da sami donose odluke? imaju urednike i vlasnike medija za to...
Guest- Guest
Regoč wrote:Imao je i moj djed tetovažu kraljevske vojske, a još služio i poglavnika i maršala. Mladost-ludost, i ja u mladosti nisam volio Franju.kaja_333 wrote:Ovaj prvi ima JNA tetovažu na ruci :)Regoč wrote:Slažem se, ni meni se ovaj HDZ ne sviđa, draži su mi pravaši, ali ima ih previše. Možda Ćorić i Tepeš kao uži izbor?kaja_333 wrote:A ne mogu ja to. Lovricka kojoj je Milošević dobar dečko i ja za istu stranku ne možemo glasat.Regoč wrote:
I meni je žao Karamarka, ali treba ostati vojnik Partije, a ne pri prvom problemu otići gledati lavove.
Zaključak; ovo nije moj HDZ.
Moj djed jos ima Pavelica na zidu. Ja sam bio sasvim mali kad su me baka i dedo uzeli k sebi, i ja njega pitam: ''Tko je ovo?'' a on se samo smjeska.
Mislio sam da nam je to neki clan obitelji iz dijaspore.
Guest- Guest
Ajde, Starha, što si nakraj srca, ovo je naš zatvoreni krug, kao da sjedimo u bircu i divanimo.
Bolje dvie ujne nego jedna, a njima eto Sora.kaja_333 wrote::) pa kaj, jesam vam osigurala zamjenu? Jesam.Regoč wrote:Hahahaha! Kaja partizanka. Jebi ga, dobiješ Noor, izgubiš Kaću.kaja_333 wrote:Pa hoću.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:
Ne mogu, ruka bi mi krenula i počela se tresti kad bi približila olovku plenkiju.
Ljut je nešto, reko dobar dan i potjerao pizzona :)Regoč wrote:Ajde, Starha, što si nakraj srca, ovo je naš zatvoreni krug, kao da sjedimo u bircu i divanimo.
2015-08-15
marcellus wrote:Za Srbe je najbolje da ih NATO ponovo izbombardira jer prošli put nije došlo iz guzice u glavu
a za Hrvatsku je najbolje da ludi zoka dobije izbore pa da sve ode što prije u kurac pa da krenemo s čistim listom papira
Ovdje se skazemo u 75%
Nek pobjedi Zoka i nek krene s cistim listom papira
U kurac smo vec odavno otisli
Pižona mi nije žao, neka ga je, stalno nešto podjebava.kaja_333 wrote:Ljut je nešto, reko dobar dan i potjerao pizzona :)Regoč wrote:Ajde, Starha, što si nakraj srca, ovo je naš zatvoreni krug, kao da sjedimo u bircu i divanimo.
Zoka će krenuti s čistom linijom.
1. točnodebotoijusto wrote:top 3 najgluplja izgovora
1. svi su isti
2. nemam za koga
3. kradu
2. točno
3. jebe mi se i ja bih da mogu.
danni1-
2014-04-16
Regoč wrote:Zoka će krenuti s čistom linijom.
On, Bandić i Maminjo...samo prave stvari vole...
darth_vader-
2014-04-17
Nemoj ako nisi, i prošli put si mu hebala sve po spisku kad si vidjela što je postao čim se onaj pr odvojio od njega. Zoky je smeće bio i ostao, premjer slučajne države,intelektualac za kojega su samo glupani išli u rat a on je bio pametan pa nije...jednom riječju ljigoš bio i nije se promjenio. Druga stvar što ti se niko drugi ne sviđa ali dati glas tome kretenu...kaja_333 wrote:Pa hoću.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Ne mogu, ruka bi mi krenula i počela se tresti kad bi približila olovku plenkiju.epikur37 wrote:Regoč wrote:
Guest- Guest
Mene čudi što tog smećara nisu protjerali odavno i to trajno.kaja_333 wrote:Ljut je nešto, reko dobar dan i potjerao pizzona :)Regoč wrote:Ajde, Starha, što si nakraj srca, ovo je naš zatvoreni krug, kao da sjedimo u bircu i divanimo.
Guest- Guest
A nisam jos, ova sora je sve upropastila. Krenula glasat za Zokija i uleti ova " Zoki, Zoki, ajmooo!"
2015-08-15
Page 4 of 44 • 1, 2, 3, 4, 5 ... 24 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 4 of 44