Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Page 3 of 44
Page 3 of 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Re: Za Srbe, Hrvatsku i Balkan najbolje da pobedi HDZ"
Cuj meni se lako prošetat do birackog mijesta koje mi je sto metara poviše kuče a njima je brate muka šta ne mogu u fotelje i krast i zaposlit rodbinu .....pa ti vidi kome je lakše radit to šta radi.Regoč wrote:Izbori svako tromjesečje!RayMabus wrote:Marcel je netko tko hr politiku shvaca ozbiljno dok se meni samo digao kuraz pa je onda kad cete vi mene hebavat u zdrav mozak onda cu i ja vas i sad lijepo uvik za ove skroz desete koji su ta šema s kojima se ništa nemože sastavit ....neka se grebu za fotelje ....tko im jebe mater.Regoč wrote:I to je izbor, mada bi Marcel rekao da su to revolucionarci.RayMabus wrote:Ja cu za SInčića ....neka ga malo u klupama.
Odo glasat.
RayMabus- Posts : 184292
2014-04-11
Zoki je najbolji izbor, ako se naon peke oporacvim idem glasati za sdp.
hdz je odron i propast.
hdz je odron i propast.
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
mora piskaralo biti solidaran s kompićem iz ceha budaletinom kuljišem.veber wrote:ovo ću sejvat pa kada nakon izbora počneš srat, nabit ću ti svaki put na nos.marcellus wrote:kaja_333 wrote:Jesi bio?Regoč wrote:Kaaaajo! Jaaaaaavi se! Zove te birački odbor.
evo ja sam bio ujutro s malom u parkiću a sad je vodim u ZOO da vidi laviće
ne vidim smisla u posjetu biralištu uz ovakav izbor
tko je vidio pokazati da imaš muda pa donijeti odluku, makar i pogrešnu.
za piskarala je oportunije ne glasovati pa poslije pametovati.
uostalom, tko od današnjih piskarala i očekuje da sami donose odluke? imaju urednike i vlasnike medija za to...
sitting_bull-
2015-09-28
A ne mogu ja to. Lovricka kojoj je Milošević dobar dečko i ja za istu stranku ne možemo glasat.Regoč wrote:I meni je žao Karamarka, ali treba ostati vojnik Partije, a ne pri prvom problemu otići gledati lavove.kolerik wrote:veber wrote:
ovo ću sejvat pa kada nakon izbora počneš srat, nabit ću ti svaki put na nos.
mogao si i mene povest na razgledavanje loewena
Pusti ga, Karamarko mu je otisao, a Haso...jebiga Haso je ipak samo Haso. :)
Zaključak; ovo nije moj HDZ.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Regoč-
2015-08-21
Slažem se, ni meni se ovaj HDZ ne sviđa, draži su mi pravaši, ali ima ih previše. Možda Ćorić i Tepeš kao uži izbor?kaja_333 wrote:A ne mogu ja to. Lovricka kojoj je Milošević dobar dečko i ja za istu stranku ne možemo glasat.Regoč wrote:I meni je žao Karamarka, ali treba ostati vojnik Partije, a ne pri prvom problemu otići gledati lavove.kolerik wrote:veber wrote:
Ovaj prvi ima JNA tetovažu na ruci :)Regoč wrote:Slažem se, ni meni se ovaj HDZ ne sviđa, draži su mi pravaši, ali ima ih previše. Možda Ćorić i Tepeš kao uži izbor?kaja_333 wrote:A ne mogu ja to. Lovricka kojoj je Milošević dobar dečko i ja za istu stranku ne možemo glasat.Regoč wrote:I meni je žao Karamarka, ali treba ostati vojnik Partije, a ne pri prvom problemu otići gledati lavove.kolerik wrote:veber wrote:
2015-08-15
ajde, ti si geek, k'o i ja..glasao si ranom zorom :Depikur37 wrote:Zoki je najbolji izbor, ako se naon peke oporacvim idem glasati za sdp.
hdz je odron i propast.
Ja cekala u 6:55 ispred vrata..;P
2014-04-12
Regoč wrote:Slažem se, ni meni se ovaj HDZ ne sviđa, draži su mi pravaši, ali ima ih previše. Možda Ćorić i Tepeš kao uži izbor?kaja_333 wrote:A ne mogu ja to. Lovricka kojoj je Milošević dobar dečko i ja za istu stranku ne možemo glasat.Regoč wrote:I meni je žao Karamarka, ali treba ostati vojnik Partije, a ne pri prvom problemu otići gledati lavove.kolerik wrote:veber wrote:
Vas pravaše je hdz opet izjebao, uzeo vam hasančeta i ostavio standardne pravaške olupine...ništa glasajte za Plenkia :D
2015-08-06
maggie13 wrote:ajde, ti si geek, k'o i ja..glasao si ranom zorom :Depikur37 wrote:Zoki je najbolji izbor, ako se naon peke oporacvim idem glasati za sdp.
hdz je odron i propast.
Bih ali nemam vremena sezona još taje...al cu sad iza ručka otići Zokija zaokružiti...punog stomaka i kilav al ajd.:)
2015-08-06
sjeti se samo izjava o rs-u..nemoj,prisjest ce ti..bolje prije rucka :0)epikur37 wrote:maggie13 wrote:ajde, ti si geek, k'o i ja..glasao si ranom zorom :Depikur37 wrote:Zoki je najbolji izbor, ako se naon peke oporacvim idem glasati za sdp.
hdz je odron i propast.
Bih ali nemam vremena sezona još taje...al cu sad iza ručka otići Zokija zaokružiti...punog stomaka i kilav al ajd.:)
2014-04-12
epikur37 wrote:Zoki je najbolji izbor, ako se naon peke oporacvim idem glasati za sdp.
hdz je odron i propast.
Zarakijaj se radije...jebes izbore...
darth_vader-
2014-04-17
Najkakvoćniji su pravaši u HDZ-u, jel? Samo ih nema u mojoj jedinici.
debotoijusto wrote:top 3 najgluplja izgovora
1. svi su isti
2. nemam za koga
3. kradu
4. Jebe mi se...
darth_vader-
2014-04-17
Već sam obavio. Pogleda listu Živi zid , nema nekih zvucnih imena sve nepoznanica ...pogleda listu MOST ....Miro Bulj ....to je to ...ušao zaokružio , ubacio , to je to ....iđemo dalje.Regoč wrote:Sretno, Ray!
RayMabus- Posts : 184292
2014-04-11
Ne mogu, ruka bi mi krenula i počela se tresti kad bi približila olovku plenkiju.epikur37 wrote:Regoč wrote:Slažem se, ni meni se ovaj HDZ ne sviđa, draži su mi pravaši, ali ima ih previše. Možda Ćorić i Tepeš kao uži izbor?kaja_333 wrote:A ne mogu ja to. Lovricka kojoj je Milošević dobar dečko i ja za istu stranku ne možemo glasat.Regoč wrote:I meni je žao Karamarka, ali treba ostati vojnik Partije, a ne pri prvom problemu otići gledati lavove.kolerik wrote:
Vas pravaše je hdz opet izjebao, uzeo vam hasančeta i ostavio standardne pravaške olupine...ništa glasajte za Plenkia :D
2015-08-15
maggie13 wrote:sjeti se samo izjava o rs-u..nemoj,prisjest ce ti..bolje prije rucka :0)epikur37 wrote:maggie13 wrote:ajde, ti si geek, k'o i ja..glasao si ranom zorom :Depikur37 wrote:Zoki je najbolji izbor, ako se naon peke oporacvim idem glasati za sdp.
hdz je odron i propast.
Zoki i sdp imaju zdraviju regionalnu politiku ......prema tome...?
sdp to je to
2015-08-06
Imao je i moj djed tetovažu kraljevske vojske, a još služio i poglavnika i maršala. Mladost-ludost, i ja u mladosti nisam volio Franju.kaja_333 wrote:Ovaj prvi ima JNA tetovažu na ruci :)Regoč wrote:Slažem se, ni meni se ovaj HDZ ne sviđa, draži su mi pravaši, ali ima ih previše. Možda Ćorić i Tepeš kao uži izbor?kaja_333 wrote:A ne mogu ja to. Lovricka kojoj je Milošević dobar dečko i ja za istu stranku ne možemo glasat.Regoč wrote:I meni je žao Karamarka, ali treba ostati vojnik Partije, a ne pri prvom problemu otići gledati lavove.kolerik wrote:
kaja_333 wrote:Ne mogu, ruka bi mi krenula i počela se tresti kad bi približila olovku plenkiju.epikur37 wrote:Regoč wrote:Slažem se, ni meni se ovaj HDZ ne sviđa, draži su mi pravaši, ali ima ih previše. Možda Ćorić i Tepeš kao uži izbor?kaja_333 wrote:A ne mogu ja to. Lovricka kojoj je Milošević dobar dečko i ja za istu stranku ne možemo glasat.Regoč wrote:
I meni je žao Karamarka, ali treba ostati vojnik Partije, a ne pri prvom problemu otići gledati lavove.
onda glasaj za zokija kao i ja hrabro, rizik koji je opravdan
2015-08-06
Pa hoću.epikur37 wrote:kaja_333 wrote:Ne mogu, ruka bi mi krenula i počela se tresti kad bi približila olovku plenkiju.epikur37 wrote:Regoč wrote:Slažem se, ni meni se ovaj HDZ ne sviđa, draži su mi pravaši, ali ima ih previše. Možda Ćorić i Tepeš kao uži izbor?kaja_333 wrote:
A ne mogu ja to. Lovricka kojoj je Milošević dobar dečko i ja za istu stranku ne možemo glasat.
onda glasaj za zokija kao i ja hrabro, rizik koji je opravdan
2015-08-15
epikur37 wrote:maggie13 wrote:sjeti se samo izjava o rs-u..nemoj,prisjest ce ti..bolje prije rucka :0)epikur37 wrote:maggie13 wrote:ajde, ti si geek, k'o i ja..glasao si ranom zorom :Depikur37 wrote:Zoki je najbolji izbor, ako se naon peke oporacvim idem glasati za sdp.
hdz je odron i propast.
Zoki i sdp imaju zdraviju regionalnu politiku ......prema tome...?
sdp to je to
Ajme...
darth_vader-
2014-04-17
Page 3 of 44 • 1, 2, 3, 4 ... 23 ... 44
Similar topics
» Vratite Srbe, spasite Hrvatsku
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
» Zakon kojim ćemo vratit Srbe u Hrvatsku
» Ameri:'Balkan je ponovno bure baruta. Treba opet igrati na Hrvatsku.'
» Lazanski:U Hrvatsku stize veliko zlo.Amerikanci im daju 60 bredlija da udare na Srbe
» Srpski poslanik "besan" na Đokovića i Srbe koji su navijali za Hrvatsku protiv Rusije
Page 3 of 44