The 1980'S is the best
Page 33 of 45
Page 33 of 45 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39 ... 45
Re: The 1980'S is the best
Ko ustade taj ostade! :)udba wrote:maggie13 wrote:Dosada-dusada, glupost-glopost, palamudenje-malamodanje..jastreb wrote:A to ti je više ono vlaško-dalmatinski.dzmrdz wrote:E...jamislio da se kae brukvavuksadinare wrote:
eto..brokva
Konj-kunj,mozak-muzak,moje-muje,onda-unda...
oni ostaše-oni ustaše, koraci - *jelte*,
Guest- Guest
Borovo selojastreb wrote:A jeli ti u VU(ili Borovu) poznata diskoteka Marakana? (ili C.zvezda). Ne sjećam se ,ali bio sam tamo 88.dzmrdz wrote:id u ocin..:p
Guest- Guest
Si ti bio u toj diskoteci ili je samo gledo kroz x?tre911 wrote:Borovo selojastreb wrote:A jeli ti u VU(ili Borovu) poznata diskoteka Marakana? (ili C.zvezda). Ne sjećam se ,ali bio sam tamo 88.dzmrdz wrote:id u ocin..:p
udba- Posts : 4945
2015-11-10
da se tre i mara ne poznaju ne bi ni njemu dao broj.Noor wrote:veber wrote:takve brojeve ne šeram.jastreb wrote:Meni treba od Noor.veber wrote:ako ti treba od još nekog javi.michaellcmacha wrote:jesam, jbg sve mi se pobrisalo...
i radi backup.
lijepo od tebe
ok, neki put mi netko veli da dam nekome drugom broj pa to napravim, ali da bi ovako dao nekom broj, nema šanse.
2014-12-30
veber wrote:da se tre i mara ne poznaju ne bi ni njemu dao broj.Noor wrote:veber wrote:takve brojeve ne šeram.jastreb wrote:Meni treba od Noor.veber wrote:
ako ti treba od još nekog javi.
i radi backup.
lijepo od tebe
ok, neki put mi netko veli da dam nekome drugom broj pa to napravim, ali da bi ovako dao nekom broj, nema šanse.
da, to sam sužila..al ne kužim otkud ti moj broj
mora da si neki agent
Guest- Guest
ti si mi ga dala...Noor wrote:..al ne kužim otkud ti moj broj
možda više nije u funkciji. prije koju godinu.
2014-12-30
veber wrote:ti si mi ga dala...Noor wrote:..al ne kužim otkud ti moj broj
aha, malo morgen, pa do veljače ove godine nisi ni znal za mene
a inače, isti broj imam od '98.
Guest- Guest
Kome treba čiji broj, nek se meni javi. Naravno to ni gratis, ali može i u ratama.
Guest- Guest
..tak su u ejdnoj seriji sistali u ucionici...zna jastreb koja je to serijaNoor wrote:vuksadinare wrote:ššššššššš......
ha?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
obavjestajna radi an sve strane..prava paukova mrežaEva wrote:Kome treba čiji broj, nek se meni javi. Naravno to ni gratis, ali može i u ratama.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
neki se ljudi upoznaju u rl, a tek onda na forumu.Noor wrote:veber wrote:ti si mi ga dala...Noor wrote:..al ne kužim otkud ti moj broj
s marcelom sam se prepucavao i prejebavao, a onda ispalo da se znamo iz djetinjstva i da smo išli u istu OŠ.
kao i proforma i još neki iz ekipe.
2014-12-30
veber ima brojeve svih žena s foruma..a, da one to ni ne znaju..
2014-04-12
nema obavještajne mreže,otkako nas je napustio Bugi.vuksadinare wrote:obavjestajna radi an sve strane..prava paukova mrežaEva wrote:Kome treba čiji broj, nek se meni javi. Naravno to ni gratis, ali može i u ratama.
On je bio prvi obavještajac foruma.
O svakom je znao sve.
Osim o meni.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
veber wrote:neki se ljudi upoznaju u rl, a tek onda na forumu.Noor wrote:veber wrote:ti si mi ga dala...Noor wrote:..al ne kužim otkud ti moj broj
s marcelom sam se prepucavao i prejebavao, a onda ispalo da se znamo iz djetinjstva i da smo išli u istu OŠ.
kao i proforma i još neki iz ekipe.
a to da, ali mi se ipak ne znamo
Guest- Guest
maggie13 wrote:veber ima brojeve svih žena s foruma..a, da one to ni ne znaju..
moram to malo istražiti...
Guest- Guest
ne znači da će zloupotrijebit, ali ima..Noor wrote:maggie13 wrote:veber ima brojeve svih žena s foruma..a, da one to ni ne znaju..
moram to malo istražiti...
2014-04-12
u 13:15 te zovem.maggie13 wrote:veber ima brojeve svih žena s foruma..a, da one to ni ne znaju..
može?
2014-12-30
veber wrote:u 13:15 te zovem.maggie13 wrote:veber ima brojeve svih žena s foruma..a, da one to ni ne znaju..
može?
aj mene sad...odmah!
Guest- Guest
Page 33 of 45 • 1 ... 18 ... 32, 33, 34 ... 39 ... 45
Page 33 of 45