The 1980'S is the best
Page 34 of 45
Page 34 of 45 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 45
Re: The 1980'S is the best
veber wrote:u 13:15 te zovem.maggie13 wrote:veber ima brojeve svih žena s foruma..a, da one to ni ne znaju..
može?
aj mene sad...odmah!
Guest- Guest
ja te hvalim, a ti meni tako...veber wrote:u 13:15 te zovem.maggie13 wrote:veber ima brojeve svih žena s foruma..a, da one to ni ne znaju..
može?
ne može..
2014-04-12
Sam daj ljudima pojasni da ti je Marčelo bil učitelj.veber wrote:neki se ljudi upoznaju u rl, a tek onda na forumu.Noor wrote:veber wrote:ti si mi ga dala...Noor wrote:..al ne kužim otkud ti moj broj
možda više nije u funkciji. prije koju godinu.
aha, malo morgen, pa do veljače ove godine nisi ni znal za mene
a inače, isti broj imam od '98.
s marcelom sam se prepucavao i prejebavao, a onda ispalo da se znamo iz djetinjstva i da smo išli u istu OŠ.
kao i proforma i još neki iz ekipe.
Guest- Guest
maggie13 wrote:ne znači da će zloupotrijebit, ali ima..Noor wrote:maggie13 wrote:veber ima brojeve svih žena s foruma..a, da one to ni ne znaju..
moram to malo istražiti...
pa, kad ste mu dale...
Guest- Guest
Slabo je znal. Jača sam od njega.jastreb wrote:nema obavještajne mreže,otkako nas je napustio Bugi.vuksadinare wrote:obavjestajna radi an sve strane..prava paukova mrežaEva wrote:Kome treba čiji broj, nek se meni javi. Naravno to ni gratis, ali može i u ratama.
On je bio prvi obavještajac foruma.
O svakom je znao sve.
Osim o meni.
Guest- Guest
očito smo mu sve dale..jer ima..Noor wrote:maggie13 wrote:ne znači da će zloupotrijebit, ali ima..Noor wrote:maggie13 wrote:veber ima brojeve svih žena s foruma..a, da one to ni ne znaju..
pa, kad ste mu dale...
2014-04-12
2014-04-12
veber-
2014-12-30
maggie13 wrote:očito smo mu sve dale..jer ima..Noor wrote:maggie13 wrote:ne znači da će zloupotrijebit, ali ima..Noor wrote:maggie13 wrote:veber ima brojeve svih žena s foruma..a, da one to ni ne znaju..
pa, kad ste mu dale...
ne, nismo mu sve dale...samo vi koje jeste
Guest- Guest
hahahahahahaEva wrote:Sam daj ljudima pojasni da ti je Marčelo bil učitelj.veber wrote:neki se ljudi upoznaju u rl, a tek onda na forumu.Noor wrote:veber wrote:ti si mi ga dala...Noor wrote:..al ne kužim otkud ti moj broj
možda više nije u funkciji. prije koju godinu.
aha, malo morgen, pa do veljače ove godine nisi ni znal za mene
a inače, isti broj imam od '98.
s marcelom sam se prepucavao i prejebavao, a onda ispalo da se znamo iz djetinjstva i da smo išli u istu OŠ.
kao i proforma i još neki iz ekipe.
2014-12-30
Meni je bilo simpatično kak je mene Bugi ispitival i pisal odgovore u tekicu, pa nakon mjesec dva radil štih probe s istim pitanja, da vidi kakvi buju odogovori. A ja kad lažem, onda uvijek lažem isto.vuksadinare wrote:....sis-ovci na okupu...
Guest- Guest
eh da je bug sam ovdje....Eva wrote:Meni je bilo simpatično kak je mene Bugi ispitival i pisal odgovore u tekicu, pa nakon mjesec dva radil štih probe s istim pitanja, da vidi kakvi buju odogovori. A ja kad lažem, onda uvijek lažem isto.vuksadinare wrote:....sis-ovci na okupu...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Mene bi u trenucima omamljenosti znao nazvati i podnositi mi izvještaje o tome kako je na dobrom putu da te zbari.Eva wrote:Meni je bilo simpatično kak je mene Bugi ispitival i pisal odgovore u tekicu, pa nakon mjesec dva radil štih probe s istim pitanja, da vidi kakvi buju odogovori. A ja kad lažem, onda uvijek lažem isto.vuksadinare wrote:....sis-ovci na okupu...
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
ne znam tko je, a tko nije..samo konstatiram da sve ima..što se pravdaš..Noor wrote:maggie13 wrote:očito smo mu sve dale..jer ima..Noor wrote:maggie13 wrote:ne znači da će zloupotrijebit, ali ima..Noor wrote:
pa, kad ste mu dale...
ne, nismo mu sve dale...samo vi koje jeste
2014-04-12
A najviše je volio Vienu. Ona mu je bila tiha patnja.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
A delal je to simpatično kao Sizif pa se nisam ljutila na njega.jastreb wrote:Mene bi u trenucima omamljenosti znao nazvati i podnositi mi izvještaje o tome kako je na dobrom putu da te zbari.Eva wrote:Meni je bilo simpatično kak je mene Bugi ispitival i pisal odgovore u tekicu, pa nakon mjesec dva radil štih probe s istim pitanja, da vidi kakvi buju odogovori. A ja kad lažem, onda uvijek lažem isto.vuksadinare wrote:....sis-ovci na okupu...
Guest- Guest
jedna stara diskoteka u splitu, popularna u godinama iz naslova teme..da nismo stalno off topic..Noor wrote:maggie13 wrote:
što je to?
2014-04-12
ha ha haEva wrote:A delal je to simpatično kao Sizif pa se nisam ljutila na njega.jastreb wrote:Mene bi u trenucima omamljenosti znao nazvati i podnositi mi izvještaje o tome kako je na dobrom putu da te zbari.Eva wrote:Meni je bilo simpatično kak je mene Bugi ispitival i pisal odgovore u tekicu, pa nakon mjesec dva radil štih probe s istim pitanja, da vidi kakvi buju odogovori. A ja kad lažem, onda uvijek lažem isto.vuksadinare wrote:....sis-ovci na okupu...
2014-04-12
Da, rano je otišao. Jebiga.vuksadinare wrote:eh da je bug sam ovdje....Eva wrote:Meni je bilo simpatično kak je mene Bugi ispitival i pisal odgovore u tekicu, pa nakon mjesec dva radil štih probe s istim pitanja, da vidi kakvi buju odogovori. A ja kad lažem, onda uvijek lažem isto.vuksadinare wrote:....sis-ovci na okupu...
Guest- Guest
Page 34 of 45 • 1 ... 18 ... 33, 34, 35 ... 39 ... 45
Page 34 of 45