The 1980'S is the best
Page 39 of 45
Page 39 of 45 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 45
Re: The 1980'S is the best
vuksadinare wrote:20 minuta i gotov...taman putnu coffe popijes...Noor wrote:vuksadinare wrote:...aj moze...sam da zavrsim na poslu...Noor wrote:vuksadinare wrote:
tko zna..tko zna...
odi, vuk ...znam da bi
je, nem ja načekavala
ma, ja sam službeno u vukovaru
Guest- Guest
pa prijateljsko poslovni odnosi, nema tu nekog grijeha :)veber wrote:nemoj tako javno...tre911 wrote:Pa znamo se jebiga, kao da sam jednom bio kod tebeveber wrote:ja svoje ljude kontrolirano opijam. bolje da im ja dofuram cugu nego da piju poskrivečki.tre911 wrote:Do sada su imali uši, vidiš ti što je današnja služba, više se ni alkoholizirati ne smiješ na poslu Budi mudar vuče pa konjak saspi u kolu pa niko neće posumnjati u tebevuksadinare wrote:
ne smijem..i zidovi imaju oci
maznem koji put pivo s njima i sve pet.
Guest- Guest
tre911 wrote:Što se tu vas dvoje domunđavate?Noor wrote:vuksadinare wrote:tko zna..tko zna...tre911 wrote:A marica, nekako si mi kao opijen, djeluješ kao da si dobio na lotu :)vuksadinare wrote:
slab sam ti aj moj tre alkoholicar...jednom u dva mjeseca u konobi i to ti je....
odi, vuk ...znam da bi
vele da bistri um...pa reko, da probamo
Guest- Guest
tak je rekla jedna forumašica, dok ju nisam upoznao s viljamovkom.Noor wrote:veber wrote:ja sišem samo pivo i rakiju, viljamovku. iz srbije mi stiže...
joj, ja rakiju nemrem progutati
nedavno kada smo se opet sreli rekla mi je da joj ostalo usječeno u sjećanje taj okus kruške.
poslao joj butelju.
2014-12-30
pomislit će da smo pederitre911 wrote:pa prijateljsko poslovni odnosi, nema tu nekog grijeha :)veber wrote:nemoj tako javno...tre911 wrote:Pa znamo se jebiga, kao da sam jednom bio kod tebeveber wrote:ja svoje ljude kontrolirano opijam. bolje da im ja dofuram cugu nego da piju poskrivečki.tre911 wrote:
Do sada su imali uši, vidiš ti što je današnja služba, više se ni alkoholizirati ne smiješ na poslu Budi mudar vuče pa konjak saspi u kolu pa niko neće posumnjati u tebe
2014-12-30
Tako je vuče, ja sam od gorih više naučio nego od boljih, nisam morao stati na iste grablje kao oni :)vuksadinare wrote:ja vala i to sto kazes..od boljih moras uciti niej sramotatre911 wrote:uči se sinko dok si mlad i peci zanatvuksadinare wrote:...zanimljiv zakljucak....i poucak...tre911 wrote:Tako i meni mada ponekad moram raditi i što mi se ne sviđa :)vuksadinare wrote:
....istina....veselim se istini....doslo mi tako...
Guest- Guest
Opa miki, a ne bi se javila a?Noor wrote:vuksadinare wrote:20 minuta i gotov...taman putnu coffe popijes...Noor wrote:vuksadinare wrote:...aj moze...sam da zavrsim na poslu...Noor wrote:
odi, vuk ...znam da bi
je, nem ja načekavala
Guest- Guest
....nis cudno en bi bilo...veber wrote:pomislit će da smo pederitre911 wrote:pa prijateljsko poslovni odnosi, nema tu nekog grijeha :)veber wrote:nemoj tako javno...tre911 wrote:Pa znamo se jebiga, kao da sam jednom bio kod tebeveber wrote:
ja svoje ljude kontrolirano opijam. bolje da im ja dofuram cugu nego da piju poskrivečki.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
veber wrote:tak je rekla jedna forumašica, dok ju nisam upoznao s viljamovkom.Noor wrote:veber wrote:ja sišem samo pivo i rakiju, viljamovku. iz srbije mi stiže...
joj, ja rakiju nemrem progutati
nedavno kada smo se opet sreli rekla mi je da joj ostalo usječeno u sjećanje taj okus kruške.
poslao joj butelju.
sumnjam da bi ..
ok, višnjevac mogu ..i dva
Guest- Guest
tre911 wrote:Opa miki, a ne bi se javila a?Noor wrote:vuksadinare wrote:20 minuta i gotov...taman putnu coffe popijes...Noor wrote:vuksadinare wrote:
...aj moze...sam da zavrsim na poslu...
je, nem ja načekavala
zgubila sam ti broj
Guest- Guest
ljetos je u susjednom selu zena uhvatila muza sa muskarcem u krevetu...ovaj kao bio u poslovnom posjetu...
2015-09-08
od gorih vise naucio ?
Jebte l ima ovdje netko fax ili bar visu skou?
Sve ucilo po birtijama i hdz saborima
Jebte l ima ovdje netko fax ili bar visu skou?
Sve ucilo po birtijama i hdz saborima
pa fali mi još ta titula, do sada sam bio dezerter,kukavica,srbin,kradezeovac,komunist,fašist,ustaša...svakome prema potrebi kad nema argumenata :DDveber wrote:pomislit će da smo pederitre911 wrote:pa prijateljsko poslovni odnosi, nema tu nekog grijeha :)veber wrote:nemoj tako javno...tre911 wrote:Pa znamo se jebiga, kao da sam jednom bio kod tebeveber wrote:
ja svoje ljude kontrolirano opijam. bolje da im ja dofuram cugu nego da piju poskrivečki.
Guest- Guest
vjeruj mi da bi, odlična je.Noor wrote:
sumnjam da bi ..
stari radi višnjevac, po pričama žena, odličan.
pa, ako se ikad sretnemo dobiješ flašicu
2014-12-30
vuksadinare wrote:ljetos je u susjednom selu zena uhvatila muza sa muskarcem u krevetu...ovaj kao bio u poslovnom posjetu...
uh, ti sinjani
Guest- Guest
pederčino...tre911 wrote:pa fali mi još ta titula, do sada sam bio dezerter,kukavica,srbin,kradezeovac,komunist,fašist,ustaša...svakome prema potrebi kad nema argumenata :DDveber wrote:pomislit će da smo pederitre911 wrote:pa prijateljsko poslovni odnosi, nema tu nekog grijeha :)veber wrote:nemoj tako javno...tre911 wrote:
Pa znamo se jebiga, kao da sam jednom bio kod tebe
2014-12-30
veber wrote:vjeruj mi da bi, odlična je.Noor wrote:
sumnjam da bi ..
dogovori s dijagramom
Guest- Guest
Noor wrote:tre911 wrote:Opa miki, a ne bi se javila a?Noor wrote:vuksadinare wrote:20 minuta i gotov...taman putnu coffe popijes...Noor wrote:
je, nem ja načekavala
zgubila sam ti broj
Guest- Guest
bez zajebancije...zena se htjela objesit...moj ujac je isao spasavati...i pola njezinog sela...znas kakva ej to dolej sramota da te muz ili zena prevari a jos sa muskarcem..to mos oma'r strik oko vrata ili otici zauvijek iz mjestaNoor wrote:vuksadinare wrote:ljetos je u susjednom selu zena uhvatila muza sa muskarcem u krevetu...ovaj kao bio u poslovnom posjetu...
uh, ti sinjani
2015-09-08
tre911 wrote:pa fali mi još ta titula, do sada sam bio dezerter,kukavica,srbin,kradezeovac,komunist,fašist,ustaša...svakome prema potrebi kad nema argumenata :DDveber wrote:pomislit će da smo pederitre911 wrote:pa prijateljsko poslovni odnosi, nema tu nekog grijeha :)veber wrote:nemoj tako javno...tre911 wrote:
Pa znamo se jebiga, kao da sam jednom bio kod tebe
nemoj zaboravit i svetčevu počast...plaćenik
Guest- Guest
ti, dijagram i ja?Noor wrote:veber wrote:vjeruj mi da bi, odlična je.Noor wrote:
sumnjam da bi ..
dogovori s dijagramom
a, dobro.
2014-12-30
Page 39 of 45 • 1 ... 21 ... 38, 39, 40 ... 45
Page 39 of 45