The 1980'S is the best
Page 32 of 45
Page 32 of 45 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 45
Re: The 1980'S is the best
dzmrdz wrote:Noor wrote:dzmrdz wrote:vuksadinare wrote:,,ja recimo bas volim birtije ili krcme...nesto ovako ko te tri vrske...nekako se covjek na tim mejstima najbolje opusti.,,kao da stane vrijeme..
e da..zaustavite Dunav..bas tako :)
ili Savu?
Moj je Bosut i Dunav..Sava nije
ko i Treu
Guest- Guest
to je specifičnost mog podneblja..ne možeš ti samo o svome..dzmrdz wrote:maggie13 wrote:ha?dzmrdz wrote:maggie13 wrote:osjeća se nostalgija u zraku..dzmrdz wrote:
Da, ja znam da su Srbi drzali i ja sam bio tamo bas tada zadnj put hahah
Mornar je drugo mesto a vrske drugo..Mornar je blize luci vukovarskoj a vrske su nizvodno
Bez tam :p
bez tam ili ne provociraj me :)
2014-04-12
ideš u očnog doktora? samo ti idi..
2014-04-12
kic..je'l moze ova tema ic gore i cavel u nju..da nam jastreb ima sve na mjestu..i da moze kacit slike,video linkove i diskutirat o tom vremenu...a i drugi...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A jeli ti u VU(ili Borovu) poznata diskoteka Marakana? (ili C.zvezda). Ne sjećam se ,ali bio sam tamo 88.dzmrdz wrote:id u ocin..:p
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
čavel...ko da nisi sinjaninvuksadinare wrote:kic..je'l moze ova tema ic gore i cavel u nju..da nam jastreb ima sve na mjestu..i da moze kacit slike,video linkove i diskutirat o tom vremenu...a i drugi...
Guest- Guest
Vučino ,možeš li mi nešto reći o alkarima srpske nacionalnosti?vuksadinare wrote:kic..je'l moze ova tema ic gore i cavel u nju..da nam jastreb ima sve na mjestu..i da moze kacit slike,video linkove i diskutirat o tom vremenu...a i drugi...
Znam da ih je do rata bilo,a već duže vrijeme ih nema.
2014-04-22
eto..brokvaNoor wrote:čavel...ko da nisi sinjaninvuksadinare wrote:kic..je'l moze ova tema ic gore i cavel u nju..da nam jastreb ima sve na mjestu..i da moze kacit slike,video linkove i diskutirat o tom vremenu...a i drugi...
2015-09-08
..bilo ih je par..milan borkovic,dusan đapić kranjac,ilija sladoja(ovaj se psolije izjasnjavao kao hrvat pravoslavne vjeroispovjesti jer je nastradao u hrvatskom proljecu)jastreb wrote:Vučino ,možeš li mi nešto reći o alkarima srpske nacionalnosti?vuksadinare wrote:kic..je'l moze ova tema ic gore i cavel u nju..da nam jastreb ima sve na mjestu..i da moze kacit slike,video linkove i diskutirat o tom vremenu...a i drugi...
Znam da ih je do rata bilo,a već duže vrijeme ih nema.
2015-09-08
e, takovuksadinare wrote:eto..brokvaNoor wrote:čavel...ko da nisi sinjaninvuksadinare wrote:kic..je'l moze ova tema ic gore i cavel u nju..da nam jastreb ima sve na mjestu..i da moze kacit slike,video linkove i diskutirat o tom vremenu...a i drugi...
Guest- Guest
Borovo selo.jastreb wrote:A jeli ti u VU(ili Borovu) poznata diskoteka Marakana? (ili C.zvezda). Ne sjećam se ,ali bio sam tamo 88.dzmrdz wrote:id u ocin..:p
Guest- Guest
E...jamislio da se kae brukvavuksadinare wrote:eto..brokvaNoor wrote:čavel...ko da nisi sinjaninvuksadinare wrote:kic..je'l moze ova tema ic gore i cavel u nju..da nam jastreb ima sve na mjestu..i da moze kacit slike,video linkove i diskutirat o tom vremenu...a i drugi...
Guest- Guest
A to ti je više ono vlaško-dalmatinski.dzmrdz wrote:E...jamislio da se kae brukvavuksadinare wrote:eto..brokvaNoor wrote:čavel...ko da nisi sinjaninvuksadinare wrote:kic..je'l moze ova tema ic gore i cavel u nju..da nam jastreb ima sve na mjestu..i da moze kacit slike,video linkove i diskutirat o tom vremenu...a i drugi...
Konj-kunj,mozak-muzak,moje-muje,onda-unda...
2014-04-22
To ti je sremacki za idi u materinu tj ocevinuhaha..al oako dobrodusnomaggie13 wrote:ideš u očnog doktora? samo ti idi..
Guest- Guest
Moj deda je uvek menigovorio"ranko muja.."jastreb wrote:A to ti je više ono vlaško-dalmatinski.dzmrdz wrote:E...jamislio da se kae brukvavuksadinare wrote:eto..brokvaNoor wrote:čavel...ko da nisi sinjaninvuksadinare wrote:kic..je'l moze ova tema ic gore i cavel u nju..da nam jastreb ima sve na mjestu..i da moze kacit slike,video linkove i diskutirat o tom vremenu...a i drugi...
Guest- Guest
Dosada-dusada, glupost-glopost, palamudenje-malamodanje..ajde,jastrebe..jastreb wrote:A to ti je više ono vlaško-dalmatinski.dzmrdz wrote:E...jamislio da se kae brukvavuksadinare wrote:eto..brokvaNoor wrote:čavel...ko da nisi sinjaninvuksadinare wrote:kic..je'l moze ova tema ic gore i cavel u nju..da nam jastreb ima sve na mjestu..i da moze kacit slike,video linkove i diskutirat o tom vremenu...a i drugi...
2014-04-12
veber wrote:takve brojeve ne šeram.jastreb wrote:Meni treba od Noor.veber wrote:ako ti treba od još nekog javi.michaellcmacha wrote:jesam, jbg sve mi se pobrisalo...
i radi backup.
lijepo od tebe
Guest- Guest
maggie13 wrote:Dosada-dusada, glupost-glopost, palamudenje-malamodanje..jastreb wrote:A to ti je više ono vlaško-dalmatinski.dzmrdz wrote:E...jamislio da se kae brukvavuksadinare wrote:eto..brokvaNoor wrote:
čavel...ko da nisi sinjanin
oni ostaše-oni ustaše, koraci - *jelte*,
udba- Posts : 4945
2015-11-10
Kako si ti odmah shvatio što sam ja htjela reći..udba wrote:maggie13 wrote:Dosada-dusada, glupost-glopost, palamudenje-malamodanje..jastreb wrote:A to ti je više ono vlaško-dalmatinski.dzmrdz wrote:E...jamislio da se kae brukvavuksadinare wrote:
eto..brokva
*jelte*
2014-04-12
Ko ustade taj ostade! :)udba wrote:maggie13 wrote:Dosada-dusada, glupost-glopost, palamudenje-malamodanje..jastreb wrote:A to ti je više ono vlaško-dalmatinski.dzmrdz wrote:E...jamislio da se kae brukvavuksadinare wrote:
eto..brokva
Guest- Guest
Page 32 of 45 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 38 ... 45
Page 32 of 45