The 1980'S is the best
Page 38 of 45
Page 38 of 45 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 41 ... 45
Re: The 1980'S is the best
....istina....veselim se istini....doslo mi tako...tre911 wrote:jasno jasno nego kako, samo koji će ti kiki onda ti smajlići, de nam reci i otkrij izvor svoga zadovoljstva :)vuksadinare wrote:ma jasno....ko en kuzi glup...tre911 wrote:A jesi smješan, pa ne gledaju svi gore u ona crvena slova pa da vide jel ima poruka pa to onda malo vako ja pošaljem da se bolje vidi :)vuksadinare wrote:pa da...ali ovaj mi ej bas nekako simpatican..ono tipa..'saljem ti samo javi..'tre911 wrote:
A to, tebe bi čovjek nasmijao da ti mali prst pokaže
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Do sada su imali uši, vidiš ti što je današnja služba, više se ni alkoholizirati ne smiješ na poslu Budi mudar vuče pa konjak saspi u kolu pa niko neće posumnjati u tebevuksadinare wrote:ne smijem..i zidovi imaju ocitre911 wrote:A onako malo sa strane kad niko ne gleda a? a? a?vuksadinare wrote:na radnom mjestu ne pijem...sluzba je sluzbatre911 wrote:Vuče ajde priznaj koliko si danas popio, onako odoka brat bratu pola litre brlje da hebe rak raka :)vuksadinare wrote:
Guest- Guest
vuksadinare wrote:ne smijem..i zidovi imaju ocitre911 wrote:A onako malo sa strane kad niko ne gleda a? a? a?vuksadinare wrote:na radnom mjestu ne pijem...sluzba je sluzbatre911 wrote:Vuče ajde priznaj koliko si danas popio, onako odoka brat bratu pola litre brlje da hebe rak raka :)vuksadinare wrote:
bogme da...čak i ovi forumski
Guest- Guest
slab sam ti aj moj tre alkoholicar...jednom u dva mjeseca u konobi i to ti je....tre911 wrote:Do sada su imali uši, vidiš ti što je današnja služba, više se ni alkoholizirati ne smiješ na poslu Budi mudar vuče pa konjak saspi u kolu pa niko neće posumnjati u tebevuksadinare wrote:ne smijem..i zidovi imaju ocitre911 wrote:A onako malo sa strane kad niko ne gleda a? a? a?vuksadinare wrote:na radnom mjestu ne pijem...sluzba je sluzbatre911 wrote:
Vuče ajde priznaj koliko si danas popio, onako odoka brat bratu pola litre brlje da hebe rak raka :)
2015-09-08
ja sišem samo pivo i rakiju, viljamovku. iz srbije mi stiže...Noor wrote:veber wrote:koga?Noor wrote:veber wrote:vidio, dapače zvao odmah nakon toga.tre911 wrote:Imaš
evo ga
SISavca
2014-12-30
Tako i meni mada ponekad moram raditi i što mi se ne sviđa :)vuksadinare wrote:....istina....veselim se istini....doslo mi tako...tre911 wrote:jasno jasno nego kako, samo koji će ti kiki onda ti smajlići, de nam reci i otkrij izvor svoga zadovoljstva :)vuksadinare wrote:ma jasno....ko en kuzi glup...tre911 wrote:A jesi smješan, pa ne gledaju svi gore u ona crvena slova pa da vide jel ima poruka pa to onda malo vako ja pošaljem da se bolje vidi :)vuksadinare wrote:
pa da...ali ovaj mi ej bas nekako simpatican..ono tipa..'saljem ti samo javi..'
Guest- Guest
ja svoje ljude kontrolirano opijam. bolje da im ja dofuram cugu nego da piju poskrivečki.tre911 wrote:Do sada su imali uši, vidiš ti što je današnja služba, više se ni alkoholizirati ne smiješ na poslu Budi mudar vuče pa konjak saspi u kolu pa niko neće posumnjati u tebevuksadinare wrote:ne smijem..i zidovi imaju ocitre911 wrote:A onako malo sa strane kad niko ne gleda a? a? a?vuksadinare wrote:na radnom mjestu ne pijem...sluzba je sluzbatre911 wrote:
Vuče ajde priznaj koliko si danas popio, onako odoka brat bratu pola litre brlje da hebe rak raka :)
maznem koji put pivo s njima i sve pet.
2014-12-30
A marica, nekako si mi kao opijen, djeluješ kao da si dobio na lotu :)vuksadinare wrote:slab sam ti aj moj tre alkoholicar...jednom u dva mjeseca u konobi i to ti je....tre911 wrote:Do sada su imali uši, vidiš ti što je današnja služba, više se ni alkoholizirati ne smiješ na poslu Budi mudar vuče pa konjak saspi u kolu pa niko neće posumnjati u tebevuksadinare wrote:ne smijem..i zidovi imaju ocitre911 wrote:A onako malo sa strane kad niko ne gleda a? a? a?vuksadinare wrote:
na radnom mjestu ne pijem...sluzba je sluzba
Guest- Guest
veber wrote:ja sišem samo pivo i rakiju, viljamovku. iz srbije mi stiže...Noor wrote:veber wrote:koga?Noor wrote:veber wrote:
vidio, dapače zvao odmah nakon toga.
evo ga
SISavca
joj, ja rakiju nemrem progutati
Guest- Guest
...zanimljiv zakljucak....i poucak...tre911 wrote:Tako i meni mada ponekad moram raditi i što mi se ne sviđa :)vuksadinare wrote:....istina....veselim se istini....doslo mi tako...tre911 wrote:jasno jasno nego kako, samo koji će ti kiki onda ti smajlići, de nam reci i otkrij izvor svoga zadovoljstva :)vuksadinare wrote:ma jasno....ko en kuzi glup...tre911 wrote:
A jesi smješan, pa ne gledaju svi gore u ona crvena slova pa da vide jel ima poruka pa to onda malo vako ja pošaljem da se bolje vidi :)
2015-09-08
tko zna..tko zna...tre911 wrote:A marica, nekako si mi kao opijen, djeluješ kao da si dobio na lotu :)vuksadinare wrote:slab sam ti aj moj tre alkoholicar...jednom u dva mjeseca u konobi i to ti je....tre911 wrote:Do sada su imali uši, vidiš ti što je današnja služba, više se ni alkoholizirati ne smiješ na poslu Budi mudar vuče pa konjak saspi u kolu pa niko neće posumnjati u tebevuksadinare wrote:ne smijem..i zidovi imaju ocitre911 wrote:
A onako malo sa strane kad niko ne gleda a? a? a?
2015-09-08
vuksadinare wrote:tko zna..tko zna...tre911 wrote:A marica, nekako si mi kao opijen, djeluješ kao da si dobio na lotu :)vuksadinare wrote:slab sam ti aj moj tre alkoholicar...jednom u dva mjeseca u konobi i to ti je....tre911 wrote:Do sada su imali uši, vidiš ti što je današnja služba, više se ni alkoholizirati ne smiješ na poslu Budi mudar vuče pa konjak saspi u kolu pa niko neće posumnjati u tebevuksadinare wrote:
ne smijem..i zidovi imaju oci
odi, vuk ...znam da bi
Guest- Guest
...aj moze...sam da zavrsim na poslu...Noor wrote:vuksadinare wrote:tko zna..tko zna...tre911 wrote:A marica, nekako si mi kao opijen, djeluješ kao da si dobio na lotu :)vuksadinare wrote:slab sam ti aj moj tre alkoholicar...jednom u dva mjeseca u konobi i to ti je....tre911 wrote:
Do sada su imali uši, vidiš ti što je današnja služba, više se ni alkoholizirati ne smiješ na poslu Budi mudar vuče pa konjak saspi u kolu pa niko neće posumnjati u tebe
odi, vuk ...znam da bi
2015-09-08
Pa znamo se jebiga, kao da sam jednom bio kod tebeveber wrote:ja svoje ljude kontrolirano opijam. bolje da im ja dofuram cugu nego da piju poskrivečki.tre911 wrote:Do sada su imali uši, vidiš ti što je današnja služba, više se ni alkoholizirati ne smiješ na poslu Budi mudar vuče pa konjak saspi u kolu pa niko neće posumnjati u tebevuksadinare wrote:ne smijem..i zidovi imaju ocitre911 wrote:A onako malo sa strane kad niko ne gleda a? a? a?vuksadinare wrote:
na radnom mjestu ne pijem...sluzba je sluzba
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...aj moze...sam da zavrsim na poslu...Noor wrote:vuksadinare wrote:tko zna..tko zna...tre911 wrote:A marica, nekako si mi kao opijen, djeluješ kao da si dobio na lotu :)vuksadinare wrote:
slab sam ti aj moj tre alkoholicar...jednom u dva mjeseca u konobi i to ti je....
odi, vuk ...znam da bi
je, nem ja načekavala
Guest- Guest
20 minuta i gotov...taman putnu coffe popijes...Noor wrote:vuksadinare wrote:...aj moze...sam da zavrsim na poslu...Noor wrote:vuksadinare wrote:tko zna..tko zna...tre911 wrote:
A marica, nekako si mi kao opijen, djeluješ kao da si dobio na lotu :)
odi, vuk ...znam da bi
je, nem ja načekavala
2015-09-08
uči se sinko dok si mlad i peci zanatvuksadinare wrote:...zanimljiv zakljucak....i poucak...tre911 wrote:Tako i meni mada ponekad moram raditi i što mi se ne sviđa :)vuksadinare wrote:....istina....veselim se istini....doslo mi tako...tre911 wrote:jasno jasno nego kako, samo koji će ti kiki onda ti smajlići, de nam reci i otkrij izvor svoga zadovoljstva :)vuksadinare wrote:
ma jasno....ko en kuzi glup...
Guest- Guest
nemoj tako javno...tre911 wrote:Pa znamo se jebiga, kao da sam jednom bio kod tebeveber wrote:ja svoje ljude kontrolirano opijam. bolje da im ja dofuram cugu nego da piju poskrivečki.tre911 wrote:Do sada su imali uši, vidiš ti što je današnja služba, više se ni alkoholizirati ne smiješ na poslu Budi mudar vuče pa konjak saspi u kolu pa niko neće posumnjati u tebevuksadinare wrote:ne smijem..i zidovi imaju ocitre911 wrote:
A onako malo sa strane kad niko ne gleda a? a? a?
2014-12-30
ja vala i to sto kazes..od boljih moras uciti niej sramotatre911 wrote:uči se sinko dok si mlad i peci zanatvuksadinare wrote:...zanimljiv zakljucak....i poucak...tre911 wrote:Tako i meni mada ponekad moram raditi i što mi se ne sviđa :)vuksadinare wrote:....istina....veselim se istini....doslo mi tako...tre911 wrote:
jasno jasno nego kako, samo koji će ti kiki onda ti smajlići, de nam reci i otkrij izvor svoga zadovoljstva :)
2015-09-08
Što se tu vas dvoje domunđavate?Noor wrote:vuksadinare wrote:tko zna..tko zna...tre911 wrote:A marica, nekako si mi kao opijen, djeluješ kao da si dobio na lotu :)vuksadinare wrote:slab sam ti aj moj tre alkoholicar...jednom u dva mjeseca u konobi i to ti je....tre911 wrote:
Do sada su imali uši, vidiš ti što je današnja služba, više se ni alkoholizirati ne smiješ na poslu Budi mudar vuče pa konjak saspi u kolu pa niko neće posumnjati u tebe
odi, vuk ...znam da bi
Guest- Guest
vuksadinare wrote:20 minuta i gotov...taman putnu coffe popijes...Noor wrote:vuksadinare wrote:...aj moze...sam da zavrsim na poslu...Noor wrote:vuksadinare wrote:
tko zna..tko zna...
odi, vuk ...znam da bi
je, nem ja načekavala
ma, ja sam službeno u vukovaru
Guest- Guest
Page 38 of 45 • 1 ... 20 ... 37, 38, 39 ... 41 ... 45
Page 38 of 45