The 1980'S is the best
Page 17 of 45
Page 17 of 45 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 31 ... 45
Re: The 1980'S is the best
Ma idioti. Ona milicija je to sve trebala razbiti.vuksadinare wrote:ovo stoji...dodao bi jos da su koncerti bili kvalitetni i to je to....a i u osamdesetima u nogometu vec su se formirale navijacke grupe,huloganizam ej bio u pocetnom zamahu..pa je u dosta slucajeva bilo zanimljivije biti na trebini nego na terenu...tre911 wrote:Pa što su drugo mogli gledati? dozvolite da se obratimo ili pčelicu maju ili nedjeljom posljepodne? Nogometna utakmica je bila prvorazredni događaj, košarkaške također ili bilo što vezano za sport jer ništa drugo se i nije moglo raditi osim eventualno opijati po krčmama i raznim bircevima.dzango wrote:Malo je glupo ovo negiranje radi negiranja i gledanje svega crno belo.tre911 wrote:Dolazili su na stadione jer nisu imali što drugo gledatijastreb wrote:Ljudi su dolazili na stadione jer su imali koga gledati.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Pa tada je to bilo zabavno za djecu, za sve ostale je birtija bila još u prijepodnevnim satima :DD Nije ni čudo što je jastreb lud za tim vremenima :DDdzmrdz wrote:tre911 wrote:Pa što su drugo mogli gledati? dozvolite da se obratimo ili pčelicu maju ili nedjeljom posljepodne? Nogometna utakmica je bila prvorazredni događaj, košarkaške također ili bilo što vezano za sport jer ništa drugo se i nije moglo raditi osim eventualno opijati po krčmama i raznim bircevima.dzango wrote:Malo je glupo ovo negiranje radi negiranja i gledanje svega crno belo.tre911 wrote:Dolazili su na stadione jer nisu imali što drugo gledatijastreb wrote:Ljudi su dolazili na stadione jer su imali koga gledati.
Pa nije drugacije u bilo kojoj zemlji..a sta fali Nedeljnom Zabavniku?! :p
Guest- Guest
....uvijek se rado sjetim svojih navijackih putesestvija krajem osamdesetih i pocetkom devedesetih.....putovanja vlakom...vec u sidu si bio na adrenalinu totalka...gledas oce bit sacekuse ili nece...dođes na marakanu nas par stotina njih 70 000..a ti pjevas 'vjetar piri vjetar piri hravtska se siri kisa pada kisa pada srbija propada'..a ove hvata bjesnilo..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
tre911 wrote:Pa tada je to bilo zabavno za djecu, za sve ostale je birtija bila još u prijepodnevnim satima :DD Nije ni čudo što je jastreb lud za tim vremenima :DDdzmrdz wrote:tre911 wrote:Pa što su drugo mogli gledati? dozvolite da se obratimo ili pčelicu maju ili nedjeljom posljepodne? Nogometna utakmica je bila prvorazredni događaj, košarkaške također ili bilo što vezano za sport jer ništa drugo se i nije moglo raditi osim eventualno opijati po krčmama i raznim bircevima.dzango wrote:Malo je glupo ovo negiranje radi negiranja i gledanje svega crno belo.tre911 wrote:
Dolazili su na stadione jer nisu imali što drugo gledati
Pa nije drugacije u bilo kojoj zemlji..a sta fali Nedeljnom Zabavniku?! :p
Kod mene u selu je bila nogometna utakmica pionira za mene, birtija i bilijar za tatu...e da i "cinkvina" (tombola, Bingo) ...
Guest- Guest
jastreb wrote:Ljudi su dolazili na stadione jer su imali koga gledati.vuksadinare wrote:....uz derbije velike cetvorke...profilirali su se u osamdesetima i sarajevski derbi između zelje i sarajeva koji su bili najzanimljiviji...malo u sjeni ovih iz velike cetvorke...ali po nogometu,emocijama,strasti nista nije zaostajao za njima
Dobro je rekao pok.Ismet Hadžić,kako bi u njegovoj šampionskoj generaciji Dinama iz 1982. Modrić ili grijao klupu,ili išao na posudbu u Sutjesku.
Je...zato je ista generacija dobila po turu od Sportinga čim su pomilili nos u Kupu prvaka...aj Jastrebe, al ga baš voliš nakititi...
darth_vader-
2014-04-17
kvalitetom izvedbe na terenu...u osamdesetima je bilo vazno sacuvat zdravu nogu...200 prekida po utakmici...rastrgan nogomet..nabacivanja i duge lopte...evo jastreb moze potvrditi...narocito takav nogomet se forsirao od polovice osamdesetih....i to je pretezno vazilo za yu-ligu..dok se dosta dobro igralo kad su klubovi igrali europske utakmicedzango wrote:Jebem te nepismena, čitaj šta si napisao: "vec u osamdesetima je nogomet u kvalitite a napsoe izvedbi poceo opadati za razliku do sedamdesetih i sezdesetih.."vuksadinare wrote:nisam rekao tupsone...da igraci nisu bili kvalitetni..nego sam nogomet je bio grublji,cvrsci,s dosta prekida..i rekao sam da su kvalitetom iskakali dinamo i zvezda i to krajem osamdesetih....takva ej bila ondasnja liga..ako se momcad vratila citava bez ozljeda skakako si od srecedzango wrote:Sve bilo u opadanju pa Cigani postali prvaci Evrope. Šta bi tek bilo da nije bilo u opadanju.vuksadinare wrote:ma dobro...vec u osamdesetima je nogomet u kvalitite a napsoe izvedbi poceo opadati za razliku do sedamdesetih i sezdesetih..u osamdesetim je bilo cjeparenja,polomljenih nogu ajme majko...dosta tvrd nogomet se igrao...napose kvaliteta je opala u drugoj polovici osamdesetih..tek su zvezda i dinamo strsili...ali opcenito kvaliteta je bila u opadanju mislim konkretno na nogomet ne na igrace..jastreb wrote:
Ljudi su dolazili na stadione jer su imali koga gledati.
Dobro je rekao pok.Ismet Hadžić,kako bi u njegovoj šampionskoj generaciji Dinama iz 1982. Modrić ili grijao klupu,ili išao na posudbu u Sutjesku.
2015-09-08
Mogao je gledati manji broj kanala, ali koji su bili kvalitetniji nego ovi današnji. Mogao je otići u bioskop i gledati bolje filmove, mogao je otići u pozorišđte i gledati vrhunske predstave, mogao je otići na koncerte novog talasa, Arsena, Gabi, Dragana Stojnića... Mogao je mnogo više nego danas kada deca gledaju stupidni MTV ili TLC i bulje u ekrane telefona prateći glupave društvene mreže.tre911 wrote:Pa što su drugo mogli gledati? dozvolite da se obratimo ili pčelicu maju ili nedjeljom posljepodne? Nogometna utakmica je bila prvorazredni događaj, košarkaške također ili bilo što vezano za sport jer ništa drugo se i nije moglo raditi osim eventualno opijati po krčmama i raznim bircevima.dzango wrote:Malo je glupo ovo negiranje radi negiranja i gledanje svega crno belo.tre911 wrote:Dolazili su na stadione jer nisu imali što drugo gledatijastreb wrote:vuksadinare wrote:....uz derbije velike cetvorke...profilirali su se u osamdesetima i sarajevski derbi između zelje i sarajeva koji su bili najzanimljiviji...malo u sjeni ovih iz velike cetvorke...ali po nogometu,emocijama,strasti nista nije zaostajao za njimaLjudi su dolazili na stadione jer su imali koga gledati.
dzango wrote:Mogao je gledati manji broj kanala, ali koji su bili kvalitetniji nego ovi današnji. Mogao je otići u bioskop i gledati bolje filmove, mogao je otići u pozorišđte i gledati vrhunske predstave, mogao je otići na koncerte novog talasa, Arsena, Gabi, Dragana Stojnića... Mogao je mnogo više nego danas kada deca gledaju stupidni MTV ili TLC i bulje u ekrane telefona prateći glupave društvene mreže.tre911 wrote:Pa što su drugo mogli gledati? dozvolite da se obratimo ili pčelicu maju ili nedjeljom posljepodne? Nogometna utakmica je bila prvorazredni događaj, košarkaške također ili bilo što vezano za sport jer ništa drugo se i nije moglo raditi osim eventualno opijati po krčmama i raznim bircevima.dzango wrote:Malo je glupo ovo negiranje radi negiranja i gledanje svega crno belo.tre911 wrote:Dolazili su na stadione jer nisu imali što drugo gledatijastreb wrote:Ljudi su dolazili na stadione jer su imali koga gledati.
Khm...samo djeca... srećom pa je odrasle ta pošast mimoišla...evo mi ovdje smo najbolji dokaz tomu..
darth_vader-
2014-04-17
...mislim da se radilo o 1988 godini...ja gluplju utakmicu do danas nisam gledao u prijenosu....kao sto ej bila utakmica sloboda tuzla-rad beograd....500 krivih dodavanja,nabijanje lopte..o faulovima necu ni pricat...mislim da su na utakmici najvise pretrcali oni sa nosilima...valjda jedna jedina prava prilika na utakmici...bio je prijenos jer je tada sloboda tuzla bila treca na tablici a rad peti pa se smatra kao derbi kola...boze sacuvaj
2015-09-08
Nisu samo deca išla u bioskope, pozorišta i na koncerte.jasambrend wrote:dzango wrote:Mogao je gledati manji broj kanala, ali koji su bili kvalitetniji nego ovi današnji. Mogao je otići u bioskop i gledati bolje filmove, mogao je otići u pozorišđte i gledati vrhunske predstave, mogao je otići na koncerte novog talasa, Arsena, Gabi, Dragana Stojnića... Mogao je mnogo više nego danas kada deca gledaju stupidni MTV ili TLC i bulje u ekrane telefona prateći glupave društvene mreže.tre911 wrote:Pa što su drugo mogli gledati? dozvolite da se obratimo ili pčelicu maju ili nedjeljom posljepodne? Nogometna utakmica je bila prvorazredni događaj, košarkaške također ili bilo što vezano za sport jer ništa drugo se i nije moglo raditi osim eventualno opijati po krčmama i raznim bircevima.dzango wrote:Malo je glupo ovo negiranje radi negiranja i gledanje svega crno belo.tre911 wrote:
Dolazili su na stadione jer nisu imali što drugo gledati
Khm...samo djeca... srećom pa je odrasle ta pošast mimoišla...evo mi ovdje smo najbolji dokaz tomu..
A sada jedan veliki aplauz za učenike 7 razreda osnovne škole Đure Jakšića iz Kaća...
2014-04-22
jastreb wrote:A sada jedan veliki aplauz za učenike 7 razreda osnovne škole Đure Jakšića iz Kaća...
e ovakvu emisuju i te kvalitete nemaju ni mnoge EU zemlje sada
Guest- Guest
dzango wrote:Nisu samo deca išla u bioskope, pozorišta i na koncerte.jasambrend wrote:dzango wrote:Mogao je gledati manji broj kanala, ali koji su bili kvalitetniji nego ovi današnji. Mogao je otići u bioskop i gledati bolje filmove, mogao je otići u pozorišđte i gledati vrhunske predstave, mogao je otići na koncerte novog talasa, Arsena, Gabi, Dragana Stojnića... Mogao je mnogo više nego danas kada deca gledaju stupidni MTV ili TLC i bulje u ekrane telefona prateći glupave društvene mreže.tre911 wrote:Pa što su drugo mogli gledati? dozvolite da se obratimo ili pčelicu maju ili nedjeljom posljepodne? Nogometna utakmica je bila prvorazredni događaj, košarkaške također ili bilo što vezano za sport jer ništa drugo se i nije moglo raditi osim eventualno opijati po krčmama i raznim bircevima.dzango wrote:
Malo je glupo ovo negiranje radi negiranja i gledanje svega crno belo.
Ma više se osvrnuo na ovaj zadnji dio...mobiteli i društvene mreže...zaboravi se živjeti prelako...
darth_vader-
2014-04-17
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
....ima jos biser utakmica...jedna od njih je sutjeska-partizan iz 1987 godine...partizan dobio 2-1....golovi svi iz krumpira,odbijanaca...pet igraca sa razbijenom glavom...po dva iskljucenja sa svake strane....valjda su na citavoj utakmici bila dva postena dodavanja
2015-09-08
Imali smo mi sredinom 90-tih Turbo limač šou. Vodio ga je Siniša Cmrk.dzmrdz wrote:jastreb wrote:A sada jedan veliki aplauz za učenike 7 razreda osnovne škole Đure Jakšića iz Kaća...
e ovakvu emisuju i te kvalitete nemaju ni mnoge EU zemlje sada
Ali Muzički tobogan je bio kudikamo kvalitetniji.
2014-04-22
tek si malo bolji nogomet gledao tada kada su igrali klubovi velike cetvorke među sobom vjerojatno zbog koncentracije kvalitete......
2015-09-08
....eh..najbolji od svega su bili komentatori utakmica...bilo ej 'bisera' na tone..ajd da ih se podsjetimo..materijala za smijeh brdo..stavljajte linkove..
2015-09-08
Na radiju sam najviše volio Ivu Tomića,a na TV-u Delića i Đurkovića.vuksadinare wrote:....eh..najbolji od svega su bili komentatori utakmica...bilo ej 'bisera' na tone..ajd da ih se podsjetimo..materijala za smijeh brdo..stavljajte linkove..
Najgori su mi bili Anzulović i Mihajlovski.
2014-04-22
MIRKO KAMENJAŠEVIĆ
https://www.youtube.com/watch?v=S6hNDg08NX8
https://www.youtube.com/watch?v=S6hNDg08NX8
2015-09-08
Kaj ti pamtiš?vuksadinare wrote:...mislim da se radilo o 1988 godini...ja gluplju utakmicu do danas nisam gledao u prijenosu....kao sto ej bila utakmica sloboda tuzla-rad beograd....500 krivih dodavanja,nabijanje lopte..o faulovima necu ni pricat...mislim da su na utakmici najvise pretrcali oni sa nosilima...valjda jedna jedina prava prilika na utakmici...bio je prijenos jer je tada sloboda tuzla bila treca na tablici a rad peti pa se smatra kao derbi kola...boze sacuvaj
Guest- Guest
Page 17 of 45 • 1 ... 10 ... 16, 17, 18 ... 31 ... 45
Page 17 of 45