Bocu vina u konobi platili 21.000 kuna
Page 6 of 12
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Re: Bocu vina u konobi platili 21.000 kuna
ako cijenama žele privući, stave ih van...a u skupim restoranima cijene baš i nisu privlačne širokim masama, pa ih zato van ni ne stavljaju.dzmrdz wrote:
Bome po Londonu većina restorana ima u izlogu cenovnik a recimo da su bas u centralnim lokacijama. Naravno n racunam one ukoje samo idu Abramovich i šeici
nepotrebno, njihovi gosti ionako znaju da neće biti jeftino i cijena im ne igra veliku ulogu.
po restačima naširoko prihvatljivih cijena kreće se uglavno društveni sloj koji si i bez uvida u cjenik, većinu jela može priuštiti i nema nikakvih iznenađenja.
svatko zna koliko može platiti, pa tak i bira.
Guest- Guest
Starhemberg wrote:Au pa diš tako po moškiji brutalno.. ;)
pa, kad mi za primjer daje juice, kavu i colu po 15 kn.
tko opće govori o tome?!
Guest- Guest
Tuko neuka...80% svapskih restorana ima na terasama cjenike,ne u detalje,ali recimo specijaliteti dana,pivske i vinske karte,opet ugrubo,tek da znas sto nude,u usporedbi sa drugima..Noor wrote:aha, pizzerije, krčme i slično, a kaj se ostalog tiče to možda po petparačkim rupama po kojima se ti vlečeš....ni jedan malo bolji restoran nema cjenik na asfaltu.bogomdani wrote:Noor wrote:Regoč wrote:Načelno se slažem da pretjeruju, ali ako ti je cjenik dostupan, na tebi je da ne uđeš. Ako uđeš, pristaješ platiti što si naručila. Ako na cjeniku stoji butelja 200.000 kn, izbor je na gostu, nema tu "popio sam, a sad mi je skupoi".Eva wrote:Mislim preseravanje s tim cijenama po Dalmaciji, nisu normalni.
.
kako će ti cjenik biti dostupan ako ne uđeš?
Rupe po kojima se ja krecem,ti bi posjetiti tek mogla kad odradis par stotina sauganja,druzeci se sa kojekakvim pijandurama,sa kojima vidim da imas zajednicki jezik..
Guest- Guest
Poanta je da se ipak mogu vidjeti cijene restorana,pizzerija,ovoga i onoga,ne ulazeci bas u njih..po ljeti,vise je ljudi na terasama,nego unutra,pa i cjenici su u vise formi vanka...
Tuko neuka...
Tuko neuka...
Guest- Guest
Postoje i oni cjenici,na zidu pored ulaza,kao drveni fini ormarici,rustikalnog izglea,staklom sprijeda u kojem su cjenici..to je pak malo vise u francuskom stilu..
Guest- Guest
Po njemačkima sam uredno vidio uokviren cjenik, ne bombastičnu A-reklamu kao na slici, nego onako uramljena slika sa staklom, lagano osvjetljena s cijenama i to mi je ok. Nisu problem stalni gosti jer Sanader kad dogovara proviziju zna otprilike koliko će ga izać večera, nego je to dobar orijentir ljudima u prolazu ili turistima, jer malo ih ima koji će tek tako položit 20.000 kuna za bocu bezveznog vina. Ono, pojede, popije, a stvari oko računa preuzme netko iz pratnje jer se šeik s tim niti ne opterećuje.
Imas pojma sa temom,kao Mara sa krivim qurcem..tradicija je u pitanju,a ne nabijanje ponude i varanje ,kako je obicaj kod tvojih..sto vidimo iz teme..Noor wrote:ako cijenama žele privući, stave ih van...a u skupim restoranima cijene baš i nisu privlačne širokim masama, pa ih zato van ni ne stavljaju.dzmrdz wrote:
Bome po Londonu većina restorana ima u izlogu cenovnik a recimo da su bas u centralnim lokacijama. Naravno n racunam one ukoje samo idu Abramovich i šeici
nepotrebno, njihovi gosti ionako znaju da neće biti jeftino i cijena im ne igra veliku ulogu.
po restačima naširoko prihvatljivih cijena kreće se uglavno društveni sloj koji si i bez uvida u cjenik, većinu jela može priuštiti i nema nikakvih iznenađenja.
svatko zna koliko može platiti, pa tak i bira.
Guest- Guest
samo primjer vanjskog cjenika,odnosno da se za vidjenje cijene ne mora nuzno uci u lokal,restoran...e jesi skučena uma..Noor wrote:Starhemberg wrote:Au pa diš tako po moškiji brutalno.. ;)
tko opće govori o tome?!
Guest- Guest
Da je Isus Krist iskrvario u tu bocu ne bi smjela toliko koštati. Ovo je očit primjer vrlo bezobrazne pljačke. Doduše, i gosti su postupili neodgovorno jer nisu unaprijed provjerili cijenu vina.
mrincredible-
2014-04-16
bogomdani wrote:
Tuko neuka...80% svapskih restorana ima na terasama cjenike,ne u detalje,ali recimo specijaliteti dana,pivske i vinske karte,opet ugrubo,tek da znas sto nude,u usporedbi sa drugima..
Rupe po kojima se ja krecem,ti bi posjetiti tek mogla kad odradis par stotina sauganja,druzeci se sa kojekakvim pijandurama,sa kojima vidim da imas zajednicki jezik..
kriplu, pa to ti i govorim... to kud se ti vlečeš je za široke radničke mase i zato cijene i stoje kredom ispisane vani na ploči.
aha dobro, znači, ti si već odradil tih par stotina menađerskih sauganja, jer si očito u prednosti preda mnom u posjećivanju rupa...
saugaj i dalje idiote umobolni i ne daj se smetati.
Guest- Guest
mozda kod vas u vasoj Fukoebini da nekog privuku,rekoh vani je to tradicijaNoor wrote:bogomdani wrote:
Tuko neuka...80% svapskih restorana ima na terasama cjenike,ne u detalje,ali recimo specijaliteti dana,pivske i vinske karte,opet ugrubo,tek da znas sto nude,u usporedbi sa drugima..
kriplu, pa to ti i govorim... to kud se ti vlečeš je za široke radničke mase i zato cijene i stoje kredom ispisane vani na ploči.
aha dobro, znači, ti si već odradil tih par stotina menađerskih sauganja, jer si očito u prednosti preda mnom u posjećivanju rupa...
saugaj i dalje idiote umobolni i ne daj se smetati.
Cuj,ocigledno si se priljepila drustvu,da bi eto malo se ogrebala o koju veceru i pitje..znam takve kao ti,odatle i iskustvo..na kraju se svede na to da ispusis cijeloj ekipi za veceru i cugu..
Guest- Guest
bogomdani wrote:samo primjer vanjskog cjenika,odnosno da se za vidjenje cijene ne mora nuzno uci u lokal,restoran...e jesi skučena uma..Noor wrote:Starhemberg wrote:Au pa diš tako po moškiji brutalno.. ;)
tko opće govori o tome?!
o jebo te pas, pa kaj u tom restoranu nema niš drugo osim kole, juicea i kave??? gdje su druge cijene??
baš jebena ponuda
Guest- Guest
Pa jeboteIrud glupi..govorim da postoje cjenici vanjski,nebitno sad o ponudi.,halo Tuko Neuka??'Noor wrote:bogomdani wrote:samo primjer vanjskog cjenika,odnosno da se za vidjenje cijene ne mora nuzno uci u lokal,restoran...e jesi skučena uma..Noor wrote:Starhemberg wrote:Au pa diš tako po moškiji brutalno.. ;)
tko opće govori o tome?!
o jebo te pas, pa kaj u tom restoranu nema niš drugo osim kole, juicea i kave??? gdje su druge cijene??
baš jebena ponuda
Guest- Guest
Da se vratima na tvoje idiotsko pitanje..Kako ce gost vditi cijenu,ako ne udje..o tome se radi,o tvojoj tupavosti..nije sad bitno sto je na cjeniku..
Guest- Guest
bogomdani wrote:Poanta je da se ipak mogu vidjeti cijene restorana,pizzerija,ovoga i onoga,ne ulazeci bas u njih..po ljeti,vise je ljudi na terasama,nego unutra,pa i cjenici su u vise formi vanka...
Tuko neuka...
menađer, nitko o tim cijenama ni ne piše.
a jesi debil...rijetko viđen
Guest- Guest
Pa ti si pocelka Tuko Neuka..Kako vidjeti cijene,ako ne udjes..o jeboteIrud tupasti..a pravi si Tutlek...Noor wrote:bogomdani wrote:Poanta je da se ipak mogu vidjeti cijene restorana,pizzerija,ovoga i onoga,ne ulazeci bas u njih..po ljeti,vise je ljudi na terasama,nego unutra,pa i cjenici su u vise formi vanka...
Tuko neuka...
Guest- Guest
bogomdani wrote:Da se vratima na tvoje idiotsko pitanje..Kako ce gost vditi cijenu,ako ne udje..o tome se radi,o tvojoj tupavosti..nije sad bitno sto je na cjeniku..
daj shvati konju, boli me ona stvar koliko je cijena cole i kave bilo gdje...nek je i dupla razlika..riječ je o lokalima sa skupljim jelima i skupljim vinima.
u takve se ne ulazi sauganjem, al, samo ti saugaj, zakaj da svejedno ne uživaš.
Last edited by Noor on 5/9/2016, 21:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
ja se tebi niti s jednim slovom uopće nisam obratila, tak da odjebi.bogomdani wrote:Pa ti si pocelka Tuko Neuka..Kako vidjeti cijene,ako ne udjes..o jeboteIrud tupasti..a pravi si Tutlek...Noor wrote:bogomdani wrote:Poanta je da se ipak mogu vidjeti cijene restorana,pizzerija,ovoga i onoga,ne ulazeci bas u njih..po ljeti,vise je ljudi na terasama,nego unutra,pa i cjenici su u vise formi vanka...
Tuko neuka...
Guest- Guest
evo ti je na..vrti se ocajno kao gica na raznju...Nebitno,covjek moze znati i okvirne cijene i prije negoli udje u lokal,a ako vidi stvarno klasu,sto kod vas nije slucaj,onda niti ne pita za cijenu..no niti to nije tema..Noor wrote:bogomdani wrote:Da se vratima na tvoje idiotsko pitanje..Kako ce gost vditi cijenu,ako ne udje..o tome se radi,o tvojoj tupavosti..nije sad bitno sto je na cjeniku..
daj shvati konju, boli me ona stvar koliko je cijena cole i kave bilo gdje...nek je i dupla razlika..riječ je o lokalima sa skupljim jelima i skupljim vinima.
al, u takve se ne ulazi sauganjem, al, samo ti saugaj, zakaj da svejedno ne uživaš.
tema je da se pravis mpametna,a najbolje se osjecas kao prase u kaljuzi,odnosno kad sa pijandurama dijelis brlju..
Guest- Guest
eto,malo ćuskanja i sad se naljutila..Noor wrote:ja se tebi niti s jednim slovom uopće nisam obratila, tak da odjebi.bogomdani wrote:Pa ti si pocelka Tuko Neuka..Kako vidjeti cijene,ako ne udjes..o jeboteIrud tupasti..a pravi si Tutlek...Noor wrote:bogomdani wrote:Poanta je da se ipak mogu vidjeti cijene restorana,pizzerija,ovoga i onoga,ne ulazeci bas u njih..po ljeti,vise je ljudi na terasama,nego unutra,pa i cjenici su u vise formi vanka...
Tuko neuka...
Guest- Guest
mrincredible wrote:Da je Isus Krist iskrvario u tu bocune bi smjelatoliko koštati. Ovo je očit primjer vrlo bezobrazne pljačke. Doduše, i gosti su postupili neodgovorno jer nisu unaprijed provjerili cijenu vina.
socijalist.
2014-04-16
Page 6 of 12 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 10, 11, 12
Similar topics
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Iako sam za Bocu
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» Tko kupi bocu vode Jane-ustasa
» Iako sam za Bocu
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» Tko kupi bocu vode Jane-ustasa
Page 6 of 12