Bocu vina u konobi platili 21.000 kuna
Page 10 of 12
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Re: Bocu vina u konobi platili 21.000 kuna
frakcija wrote:pokušao je ostat kul..al jamačno se šokirao..Noor wrote:jel protrnuo na račun?frakcija wrote:sad sam se sitila kako je neki nepoznati lik u kafiću iz čista mira pohitao platit moj i rodičin račun kad smo ustajale od stola..pokušale smo ga zalud spriječiti..ali ipak nismo napomenule da nam je to bila ukupno sedma runda.. hihić
pomislio.."šta mi je ovo trebalo"
drugi put neće bit brzoplet
Guest- Guest
Jao, mene je isto prošla tiha jeza kad je cura naručila nekakav 0,3 zeleni liker koji košta 45 kn, ja imo 50 kn bruto. Pitam ja šapčući konobara "šta imaš za 5 kuna"? Onda sam pio vodu, kao doktor mi je naredio, čir, stres..frakcija wrote:pokušao je ostat kul..al jamačno se šokirao..Noor wrote:jel protrnuo na račun?frakcija wrote:sad sam se sitila kako je neki nepoznati lik u kafiću iz čista mira pohitao platit moj i rodičin račun kad smo ustajale od stola..pokušale smo ga zalud spriječiti..ali ipak nismo napomenule da nam je to bila ukupno sedma runda.. hihić
ee..bas tako..venus2 wrote:Mislim da je cijena te boce sasvim ok.
Jer kad te budala preveze žednog preko vode i to ti naplati, treba mu ostavit za to još i napojnicu.
Nije koštala boca, nego naravoučenije
Podsjetilo me na epizodu Alana Forda,gdje se ekipa nasla u Parisu,i na preporuku kelnera,narucili onako sve vazni,Oeufs en gelee...ono "najeli " se do bola..
Guest- Guest
da to nije ono francusko pitje,koje ti pali mozak..na granici legaliteta..udba wrote:Jao, mene je isto prošla tiha jeza kad je cura naručila nekakav 0,3 zeleni liker koji košta 45 kn, ja imo 50 kn bruto. Pitam ja šapčući konobara "šta imaš za 5 kuna"? Onda sam pio vodu, kao doktor mi je naredio, čir, stres..frakcija wrote:pokušao je ostat kul..al jamačno se šokirao..Noor wrote:jel protrnuo na račun?frakcija wrote:sad sam se sitila kako je neki nepoznati lik u kafiću iz čista mira pohitao platit moj i rodičin račun kad smo ustajale od stola..pokušale smo ga zalud spriječiti..ali ipak nismo napomenule da nam je to bila ukupno sedma runda.. hihić
Guest- Guest
:) dobro mi. Al da dođemo avionom u nacionalni park u monte karlu platili bi i otišli.udba wrote:Moguće. Ali vidiš da lik nije mogao spavati i drugi dan otišao u medije. E, sad zamisli odemo ti i ja na kavu u kafić vulgaris po zegeju i dođe momak s računom ono 150 kuna. Bilo bi isto "alo, koji je ovo k.?" Mislim da bi mi od stresa ispala pepeljara koju sam prethodno sakrio ispod košulje.kaja_333 wrote:Ma mislim da nije to, Plate oni toliko i na nekim mondenim mjestima po svijetu. Nego ne očekuju, misle tu je jeftino . Dobro da ih nije prevario za njih je 4-5000 ništa.udba wrote:Princip. I ti možeš platiti kavu 70 kuna u nekom najobičnijem kafiću ako baš treba, šta je to na plaću od 4000 do 8000 kuna? Ali to je rađenje budale od čovjeka. Ne bi bio bogat da je baš budala.kaja_333 wrote:ma dobro ako su platili jahtu od 70 metara zbilja ne kužim sto kukaju nad 3000 eura? Toliko im dođe benzin za pola sata :)
Nije da ovog lopova opravdavam al ti stranci su isto čudni, oni misle da tu badave valjda..
Čudni su ti stranci, ozbiljno. Dođu s jahtom od 80 metra , sprže benzina za 59 000 eura, na jahti imaju kuhare, poslugu i kad se iskrcaju misle da ce jesti ribu, školjke, hobotnicu , Arhivska vina za 100 eura.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Tasos Ostrvo Grcka, kompletna vecera uz pola litre belog vina, krenula i ziva muzika, racun 4.5 eura.
Toliko me bila sramota, poceo se smejati, jedva cekao da zbrisem.
Sada u Beogradu, Mala Gostionica, ima sajt valjda, 10 eura za dvoje rucak ili vecera, stranci ne izlaze, nasih retko.
Sada u Beogradu, Mala Gostionica, ima sajt valjda, 10 eura za dvoje rucak ili vecera, stranci ne izlaze, nasih retko.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
bogomdani wrote:da to nije ono francusko pitje,koje ti pali mozak..na granici legaliteta..udba wrote:Jao, mene je isto prošla tiha jeza kad je cura naručila nekakav 0,3 zeleni liker koji košta 45 kn, ja imo 50 kn bruto. Pitam ja šapčući konobara "šta imaš za 5 kuna"? Onda sam pio vodu, kao doktor mi je naredio, čir, stres..frakcija wrote:pokušao je ostat kul..al jamačno se šokirao..Noor wrote:jel protrnuo na račun?frakcija wrote:sad sam se sitila kako je neki nepoznati lik u kafiću iz čista mira pohitao platit moj i rodičin račun kad smo ustajale od stola..pokušale smo ga zalud spriječiti..ali ipak nismo napomenule da nam je to bila ukupno sedma runda.. hihić
ma pet minuta mu je objašnjavala koji je to kiki, ja sam slušao s pola kurca, ali kad je rekao cijenu prevrtio mi se životni film pred očima. Odonda sam je vodio samo u FINA-u, tamo ima automat, lijepo pet kuna unutra pa stisni kapućino koji oćeš, još možeš i režije platit, di to ima po kafićima?
pa ja sam navikla s ekipom(momkom) okrenut prvo džepove naopačke i prebrojit bakrače..pa onda tražit neki bistro, zdravljak birc..u kojem bi dijelili kave po pola, al bi bar čitavo popodne sjedili u toplo..kolko puta nas je konobarica počastila, (ne starija od nas)..da ne gleda tu bijedu il da joj gazda ne spočitava što nas previše sjedi za malo kava..al kad ideš samo sa ženskim društvom u pravilu iskrsnu nekakvi mecene, dobročinitelji iz sjene..udba wrote:Jao, mene je isto prošla tiha jeza kad je cura naručila nekakav 0,3 zeleni liker koji košta 45 kn, ja imo 50 kn bruto. Pitam ja šapčući konobara "šta imaš za 5 kuna"? Onda sam pio vodu, kao doktor mi je naredio, čir, stres..frakcija wrote:pokušao je ostat kul..al jamačno se šokirao..Noor wrote:jel protrnuo na račun?frakcija wrote:sad sam se sitila kako je neki nepoznati lik u kafiću iz čista mira pohitao platit moj i rodičin račun kad smo ustajale od stola..pokušale smo ga zalud spriječiti..ali ipak nismo napomenule da nam je to bila ukupno sedma runda.. hihić
i još bi tražili kafić u kojem su spremni puštat naše kazete
Last edited by frakcija on 5/9/2016, 22:45; edited 1 time in total
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
kaja_333 wrote::) dobro mi. Al da dođemo avionom u nacionalni park u monte karlu platili bi i otišli.udba wrote:Moguće. Ali vidiš da lik nije mogao spavati i drugi dan otišao u medije. E, sad zamisli odemo ti i ja na kavu u kafić vulgaris po zegeju i dođe momak s računom ono 150 kuna. Bilo bi isto "alo, koji je ovo k.?" Mislim da bi mi od stresa ispala pepeljara koju sam prethodno sakrio ispod košulje.kaja_333 wrote:Ma mislim da nije to, Plate oni toliko i na nekim mondenim mjestima po svijetu. Nego ne očekuju, misle tu je jeftino . Dobro da ih nije prevario za njih je 4-5000 ništa.udba wrote:Princip. I ti možeš platiti kavu 70 kuna u nekom najobičnijem kafiću ako baš treba, šta je to na plaću od 4000 do 8000 kuna? Ali to je rađenje budale od čovjeka. Ne bi bio bogat da je baš budala.kaja_333 wrote:ma dobro ako su platili jahtu od 70 metara zbilja ne kužim sto kukaju nad 3000 eura? Toliko im dođe benzin za pola sata :)
Nije da ovog lopova opravdavam al ti stranci su isto čudni, oni misle da tu badave valjda..
Čudni su ti stranci, ozbiljno. Dođu s jahtom od 80 metra , sprže benzina za 59 000 eura, na jahti imaju kuhare, poslugu i kad se iskrcaju misle da ce jesti ribu, školjke, hobotnicu , Arhivska vina za 100 eura.
u stvari, more bit da im vino nije uopće pasalo. al to nisu odmah skužili, nego tek sutra.
Guest- Guest
Nemas Nacionalni Park u Mojte Karlo, dok su cene jasno ispred izlozene da se vidi iz daljine i cene su kao po obicnim picerijama po Italiji a i ostala jela jeftino.
Restorani su im jeftini.
Restorani su im jeftini.
Serbinho-3- Posts : 27691
2014-08-25
A otprilike je ok hrana. Ništa lošija nego po restorancicima uz more.Serbinho-3 wrote:Tasos Ostrvo Grcka, kompletna vecera uz pola litre belog vina, krenula i ziva muzika, racun 4.5 eura.
2015-08-15
hahahahaha..o ebote.. ....udba wrote:bogomdani wrote:da to nije ono francusko pitje,koje ti pali mozak..na granici legaliteta..udba wrote:Jao, mene je isto prošla tiha jeza kad je cura naručila nekakav 0,3 zeleni liker koji košta 45 kn, ja imo 50 kn bruto. Pitam ja šapčući konobara "šta imaš za 5 kuna"? Onda sam pio vodu, kao doktor mi je naredio, čir, stres..frakcija wrote:pokušao je ostat kul..al jamačno se šokirao..Noor wrote:
jel protrnuo na račun?
ma pet minuta mu je objašnjavala koji je to kiki, ja sam slušao s pola kurca, ali kad je rekao cijenu prevrtio mi se životni film pred očima. Odonda sam je vodio samo u FINA-u, tamo ima automat, lijepo pet kuna unutra pa stisni kapućino koji oćeš, još možeš i režije platit, di to ima po kafićima?
Guest- Guest
Ma dobro, to sam bezveze rekla. Eto neko drugo mjesto na primjer.Serbinho-3 wrote:Nemas Nacionalni Park u Mojte Karlo, dok su cene jasno ispred izlozene da se vidi iz daljine i cene su kao po obicnim picerijama po Italiji a i ostala jela jeftino.
Restorani su im jeftini.
2015-08-15
pa ima i po splitu takvih gostionica..al napišu kredom na tabli što su taj dan skuhali..kaja_333 wrote:A otprilike je ok hrana. Ništa lošija nego po restorancicima uz more.Serbinho-3 wrote:Tasos Ostrvo Grcka, kompletna vecera uz pola litre belog vina, krenula i ziva muzika, racun 4.5 eura.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
:). Mozda im je janjetina bila previse.Noor wrote:kaja_333 wrote::) dobro mi. Al da dođemo avionom u nacionalni park u monte karlu platili bi i otišli.udba wrote:Moguće. Ali vidiš da lik nije mogao spavati i drugi dan otišao u medije. E, sad zamisli odemo ti i ja na kavu u kafić vulgaris po zegeju i dođe momak s računom ono 150 kuna. Bilo bi isto "alo, koji je ovo k.?" Mislim da bi mi od stresa ispala pepeljara koju sam prethodno sakrio ispod košulje.kaja_333 wrote:Ma mislim da nije to, Plate oni toliko i na nekim mondenim mjestima po svijetu. Nego ne očekuju, misle tu je jeftino . Dobro da ih nije prevario za njih je 4-5000 ništa.udba wrote:
Princip. I ti možeš platiti kavu 70 kuna u nekom najobičnijem kafiću ako baš treba, šta je to na plaću od 4000 do 8000 kuna? Ali to je rađenje budale od čovjeka. Ne bi bio bogat da je baš budala.
u stvari, more bit da im vino nije uopće pasalo. al to nisu odmah skužili, nego tek sutra.
2015-08-15
...Qrc..poceli ste hrvatske spijune hvataiti,pa nitko sa RH putovnicom nece vam doci,ako nije baba,dijete,ili zena...Serbinho-3 wrote:Tasos Ostrvo Grcka, kompletna vecera uz pola litre belog vina, krenula i ziva muzika, racun 4.5 eura.
Guest- Guest
Pa da.frakcija wrote:pa ima i po splitu takvih gostionica..al napišu kredom na tabli što su taj dan skuhali..kaja_333 wrote:A otprilike je ok hrana. Ništa lošija nego po restorancicima uz more.Serbinho-3 wrote:Tasos Ostrvo Grcka, kompletna vecera uz pola litre belog vina, krenula i ziva muzika, racun 4.5 eura.
2015-08-15
kaja_333 wrote::). Mozda im je janjetina bila previse.Noor wrote:kaja_333 wrote::) dobro mi. Al da dođemo avionom u nacionalni park u monte karlu platili bi i otišli.udba wrote:Moguće. Ali vidiš da lik nije mogao spavati i drugi dan otišao u medije. E, sad zamisli odemo ti i ja na kavu u kafić vulgaris po zegeju i dođe momak s računom ono 150 kuna. Bilo bi isto "alo, koji je ovo k.?" Mislim da bi mi od stresa ispala pepeljara koju sam prethodno sakrio ispod košulje.kaja_333 wrote:
Ma mislim da nije to, Plate oni toliko i na nekim mondenim mjestima po svijetu. Nego ne očekuju, misle tu je jeftino . Dobro da ih nije prevario za njih je 4-5000 ništa.
Guest- Guest
Uništila ih je janjeca rapsodija. :)Noor wrote:kaja_333 wrote::). Mozda im je janjetina bila previse.Noor wrote:kaja_333 wrote::) dobro mi. Al da dođemo avionom u nacionalni park u monte karlu platili bi i otišli.udba wrote:
Moguće. Ali vidiš da lik nije mogao spavati i drugi dan otišao u medije. E, sad zamisli odemo ti i ja na kavu u kafić vulgaris po zegeju i dođe momak s računom ono 150 kuna. Bilo bi isto "alo, koji je ovo k.?" Mislim da bi mi od stresa ispala pepeljara koju sam prethodno sakrio ispod košulje.
2015-08-15
još im mekeće u želucimakaja_333 wrote:Uništila ih je janjeca rapsodija. :)Noor wrote:kaja_333 wrote::). Mozda im je janjetina bila previse.Noor wrote:kaja_333 wrote:
:) dobro mi. Al da dođemo avionom u nacionalni park u monte karlu platili bi i otišli.
Guest- Guest
Svi restorani imaju cjenike pred ulazom ili na terasi, ne samo prčvarnice, nego i oni po centrima gradovah. U krajnjem slučaju, ciena je u jelovniku koji dobiješ. Ako je nema, slobodno očekuj muljažu.Noor wrote:Regoč wrote:Načelno se slažem da pretjeruju, ali ako ti je cjenik dostupan, na tebi je da ne uđeš. Ako uđeš, pristaješ platiti što si naručila. Ako na cjeniku stoji butelja 200.000 kn, izbor je na gostu, nema tu "popio sam, a sad mi je skupoi".Eva wrote:Mislim preseravanje s tim cijenama po Dalmaciji, nisu normalni.
.
kako će ti cjenik biti dostupan ako ne uđeš?
Page 10 of 12 • 1, 2, 3 ... 9, 10, 11, 12
Similar topics
» Dionica Leda pala s 11 tisuća kuna na 269 kuna, Zvijezde s 4400 na 35 kuna
» Iako sam za Bocu
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» Tko kupi bocu vode Jane-ustasa
» Iako sam za Bocu
» Narodne novine prodaju Šukerove kineske kišobrane za 325 kuna, a u minusu su 11,1 milijuna kuna
» šetnja po Dubrovačkim zidinama je 200 kuna po osobi, a 65 kuna za Vodotoranj je previše. Nije. Mislim da je trebalo biti i skuplje!
» Tko kupi bocu vode Jane-ustasa
Page 10 of 12